תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כלום לא עצוב הכל כרגיל
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה.

כאילו שלא השתינו לכם על הראש.
כאילו שלא עשו עליכם קומבינה מסריחה.
כאילו זה הסוף של ההקומבינה ולא רק ניסיון בדיקה האם תיאורית ה"מחאה תבריח משקיעים" עובדת.
הלו, תתעוררו! אם חג'ג' מקבל מחר הצעה טובה על המזגנים בוולפסון הוא מוכר גם אותם בשביל להקטין את הריסק שלו.

רבבת אוהדים בבלומפילד ואפילו לא עשרה שעושים רעש בנידון. מרימים שלט (שד"א, בפירוש בהקשר התנכ"י שלו, בנבואת ישעיהו, הוא הפוך
ב180 מעלות מהשימוש המצוי של היום), ובזה זה נגמר. זו מחאה שיוצאת לידי חובה, במקרה הטוב. וכשניסו מספר אנשים קטן של אוהדים להביע
את מחאתם בשער 5, אף אחד לא הצטרף.

אז או שכ-ו-ל-ם חושבים שחג'ג' את רמון צריכים להשאר בקבוצה, או שהאוהדים של הפועל הם פראיירים חסרי תקנה.
בכל מקרה - היום היתה אחת הבושות הכי גדולות שלי כאוהד בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כלום לא עצוב הכל כרגיל
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
לאיזה תגובה אתה מחכה פה?
למצוא כמה אנשים שמגנים על רמון ולכניס בהם תורה?
יש מספיק אשכולות זה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 02:33 
לפני כמה ימים הייתה הופעה של אביתר בבארבי
הוא עשה את תיאטרון רוסי, תתחנני אליי, כלום לא עצוב וכ"ו.

אחת ההופעות הכי טובות שהייתי בהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 03:49 
סמל אישי של המשתמש
why כתב:

מה אתה רוצה,מכביסט? ולמה אתה עדיין פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 08:54 
וואלה לא הבנתי.
מה ציפית שיהיה היום בבלומפילד? ויותר מכך, ממי ציפית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
מה היה בשלט? לא הצלחתי לקרוא ממקום מושבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
sylar כתב:

מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי הפועל מאוהבים במחאה.
מה קרה?
המטרות של הפועל מתחילת העונה השתנו,אין גביע , אין אירופה
להשאיר את שכטר עם המשכורת המטורפת שלו והעלות שלו לא מתאים.
אהבתי את זה ? לא
אני בעד זה ? לא
אני חושב שאנחנו צריכים להירגע .
דיי עם המחאות,דיי עם השביתות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
ליובין היה כל כך מבסוט ומחוייך,חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 11:57 
mr.durden כתב:
sylar כתב:

מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו

אפשר לקרוא את זה בפירוש המקורי כמשאלת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:13 
נאווי,

ממי אתה מצפה למעשים ?
הכניסו להם לראש, שמחאות לא טובות יותר.
מחאות מזיקות למכירה עתידית של הקבוצה למשקיע עתידי (לא שראינו אחד כזה בשנים האחרונות, אבל מידי כמה שבועות דואגים לפמפם זאת בתקשורת).
רובם שבויים בידיים של העמותה, שכל מחאה שלא מתואמת עימם היא פגיעה ישירה באחדות הקהל.
הם כבר הבינו שמי שמנסה להתריע סופג, גם פיזית.
חלקם הגדול גם מקבל את השיטה העקומה של מכירת שחקנים, על מנת שאלו שהתחייבו לשלם על אותם שחקנים וקיבלו רגליים קרות, ייתחמקו באלגנטיות מהתשלום.
נראה אותם מקבלים רגליים קרות, כשהם צריכים לעמוד בהלוואות לבנקים או לשותפים עסקיים בעסקים הפרטיים שלהם.

הטעות נעשתה ביום שנתנו לטביב התחייבות על סכום אסטרונומי. אם לא היו נלחצים מהמצב אז, היו יכולים לקבל את הקבוצה במחיר הרבה יותר אטרקטיבי, מספר שבועות/חודשים לאחר מכן.
"טביב לא יחזור יותר להפועל" זעקו כותרות עיתוני הספורט, בשמם של המושיעים החדשים/וותיקים.
הקימו עמותה במהירות האור, על מנת להציל את המולדת ואת הכיס הריק של אלו שלא באמת התכוונו להשקיע.
ההמון רץ אחוז אמוק להציל את המולדת, ובמקביל התחילו טפטופים על אלו שהבטיחו ולא עמדו בהתחייבות לרכוש חלק במועדון ולהציל את המושיעים (כנראה שהם הבינו אז, מה שחלקנו מסרב עדיין להבין היום).

אפשר עדיין להציל את הקבוצה מהמבנה ההרסני שלה היום, גם אם לא יגיע משקיע בזמן הקרוב.
קיים באזור רק גוף אחד אמין, שיכול וצריך לעמוד מאחורי המהלך הזה. מהלך שיציל אותנו מהמצב הנוכחי, יביא יציבות בטווח הקרוב, יסלק את העלוקות ויכין את הקבוצה למשקיעים.
עמותת הפועל בכדורסל.

לא היה צריך להקים עמותה נוספת אז, וחובה לפרק את העמותה הנוכחית של הכדורגל עם כל העלוקות האחרות היום.
עמותה לא צריכה לנהל את הקבוצות, היא צריכה להביא אנשים מבחוץ, מקצועיים ולבקש מהם לנהל את המועדון.
יש מקורות הכנסה קבועים, הוצאות ידועות, תעבדו ותביאו מפרסמים והכנסות נוספות ותבריאו את המועדון.
תסלקו את כל החרא שהתנקז למועדון, ותחזירו את האמינות לאזורינו.

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:20 
על מה אתה רוצה למחות? מקצועית שכטר לא הסתדר ומצאו פתרון שיקל על המצב הכלכלי של הקבוצה. לא סיפור גדול כשנגמרה לך העונה וכל מה שנשאר זה לסיים מקום שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:25 
לא תתפוס אותי כתב:
על מה אתה רוצה למחות? מקצועית שכטר לא הסתדר ומצאו פתרון שיקל על המצב הכלכלי של הקבוצה. לא סיפור גדול כשנגמרה לך העונה וכל מה שנשאר זה לסיים מקום שלישי.

עוד פעם, אני בכלל לא מתייחס פה לשאלה "שחרור שכטר - טוב או רע להפועל ?", אבל לא נראה לי שהעסקה של שכטר לנאנט זה לא משהו שיכול להיסגר מהיום להיום.
עשו את זה כמו גנבים בלילה.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 02 פברואר 2014, 12:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:26 
כשמפרסמים כל פיפס מתלוננים שזה שכונה, כשסוגרים בשקט זה גנבים בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:34 
היה להם זמן קצר אחרי שנפלה עסקת דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:41 
לא תתפוס אותי כתב:

הבעיה זה חוסר האחידות.
שיסגרו את הכל כמו גנבים בלילה או שישימו הכל על השולחן.
אבל במצב שנוצר (כבר הרבה זמן בהפועל) משחקים הרבה מאוד בדעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:46 
בלומי האדום כתב:
נאווי,

ממי אתה מצפה למעשים ?
מחאות מזיקות למכירה עתידית של הקבוצה למשקיע עתידי (לא שראינו אחד כזה בשנים האחרונות, אבל מידי כמה שבועות דואגים לפמפם זאת בתקשורת).
רובם שבויים בידיים של העמותה, שכל מחאה שלא מתואמת עימם היא פגיעה ישירה באחדות הקהל.
חלקם הגדול גם מקבל את השיטה העקומה של מכירת שחקנים, על מנת שאלו שהתחייבו לשלם על אותם שחקנים וקיבלו רגליים קרות, ייתחמקו באלגנטיות מהתשלום.
נראה אותם מקבלים רגליים קרות, כשהם צריכים לעמוד בהלוואות לבנקים או לשותפים עסקיים בעסקים הפרטיים שלהם.

הטעות נעשתה ביום שנתנו לטביב התחייבות על סכום אסטרונומי. אם לא היו נלחצים מהמצב אז, היו יכולים לקבל את הקבוצה במחיר הרבה יותר אטרקטיבי, מספר שבועות/חודשים לאחר מכן.
"טביב לא יחזור יותר להפועל" זעקו כותרות עיתוני הספורט, בשמם של המושיעים החדשים/וותיקים.
הקימו עמותה במהירות האור, על מנת להציל את המולדת ואת הכיס הריק של אלו שלא באמת התכוונו להשקיע.
ההמון רץ אחוז אמוק להציל את המולדת, ובמקביל התחילו טפטופים על אלו שהבטיחו ולא עמדו בהתחייבות לרכוש חלק במועדון ולהציל את המושיעים (כנראה שהם הבינו אז, מה שחלקנו מסרב עדיין להבין היום).

אפשר עדיין להציל את הקבוצה מהמבנה ההרסני שלה היום, גם אם לא יגיע משקיע בזמן הקרוב.
קיים באזור רק גוף אחד אמין, שיכול וצריך לעמוד מאחורי המהלך הזה. מהלך שיציל אותנו מהמצב הנוכחי, יביא יציבות בטווח הקרוב, יסלק את העלוקות ויכין את הקבוצה למשקיעים.
עמותת הפועל בכדורסל.

לא היה צריך להקים עמותה נוספת אז, וחובה לפרק את העמותה הנוכחית של הכדורגל עם כל העלוקות האחרות היום.
עמותה לא צריכה לנהל את הקבוצות, היא צריכה להביא אנשים מבחוץ, מקצועיים ולבקש מהם לנהל את המועדון.
יש מקורות הכנסה קבועים, הוצאות ידועות, תעבדו ותביאו מפרסמים והכנסות נוספות ותבריאו את המועדון.

כמה שטויות.
קישרת כמה אירועים תמכת עם עוד ספקולציות לא ברורות והכל בשביל להגיע למסקנה לא מציאותית
שעמותת הכדורסל, שעושה עבודה נפלאה אבל בקושי מצליחה לשרוד בעצמה, תקח על עצמה את הניהול.
אגב, כמדומני, עמותת הכדורסל לא הביאה אנשים מבחוץ, גם לא כאלה שהתנסו בניהול מועדון ספורט, והיא כן זו שמנהלת את המועדון (ושלא יתפרש שזה מה שאני חושב שצריך בכדורגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלום לא עצוב הכל כרגיל
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:46 
בלומי האדום כתב:
נאווי,

ממי אתה מצפה למעשים ?

עמותת הפועל בכדורסל.

מי שמביא את מודל הכדורסל כדוגמא למה שצריך להיעשות בכדורגל, או הזוי קצת או לא יודע לבצע כמה חישובים בחשבון ברמת בית ספר יסודי..

כל היום חושבים שמשתינים עלינו, שעושים לנו קומבינה אחת גדולה, שמישהו עוקץ אותנו.. סופם של רדופים להרדף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 13:29 
אני גם חושב שעמותת הכדורסל לא הצליחה להריץ יותר ממעומד אחד השנה, אז זו ההצעה הרצינית שלך שתיקח גם את המחלות של הכדורגל?
י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 13:56 
מושקוביץ כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הבעיה זה חוסר האחידות.

אני מקווה שיהיו כמה שיותר מהסוג הראשון מאשר האחרון. אני יכול לחיות עם לא לדעת משהו עד שהוא נסגר ואני לא חושב שצריך להתייעץ או לשים יותר מידי על דעת האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 16:15 
לא תתפוס אותי כתב:
מושקוביץ כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הבעיה זה חוסר האחידות.

אני מקווה שיהיו כמה שיותר מהסוג הראשון מאשר האחרון. אני יכול לחיות עם לא לדעת משהו עד שהוא נסגר ואני לא חושב שצריך להתייעץ או לשים יותר מידי על דעת האוהדים.

ברור שעדיף לעשות הכל בשקט. אני לא חושב שהבנת למה אני מתכוון.
עושים פה חודשיים משא ומתן על דמארי עם קבוצות מהארץ ובחו"ל חופשי בכל אתרי האינטרנט וברדיו.
אבל כשצריך להחליק מפה מישהו החוצה, ועוד כזה שהגיע "מחוץ לתקציב" ואני ואתה שילמנו עוד כסף כדי להביא אותו, אז שומעים על זה בצורה מתוזמנת רק אחרי שהוא והסוכן שלו כירטסו.
ובזמן הזה הוא עולה בהרכב הראשון במשחק מאוד חשוב ומחמיץ מול השער בלי הכרה. אתה מצפה שאני אאמין שיום אחרי משחק הגביע נאנט הרימו טלפון לאבי נמני ואמרו לו "בואנה, יש לנו קצת כסף, תארגן לנו את שכטר מהיום למחר" ?.
זה בולשיט. אנחנו שומעים על מה שהם רוצים שנשמע ולא שומעים מה שלא מתאים להם שנשמע.
שחקן שבדרך החוצה מהמועדון שלא יתלבש בכלל.
כל העסק הזה מסריח לאללה ואני בכלל לא מדבר אם זאת היתה החלטה טובה או רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 16:29 
אני כנראה באמת לא מבין על מה אתה מדבר. שחקנים בכל העולם משחקים ואז עוברים לקבוצות אחרות. לבנדובסקי חתום בבאיירן ומשחק קבוע. רצית שיתייעצו איתך כי הרגשת שהכסף ששמת הביא אותו? נגיד. לא מתחבר להרגשה הזו.

לא מת על העסקה הזו בעיקר כי היא שמה אותנו במלכוד - אם הוא יהיה טוב הוא ישאר או יעבור לקבוצה אירופית אחרת, אם הוא יהיה רע הוא יחזור מדוכא ולא בכושר. זו השאלה בחינם עם אופציית רכישה נמוכה יחסית בסופה, אבל היא לא סוף העולם וטוב מאוד שלא פרסמו הכל לפני שזה נסגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 18:11 
בעיתוני הספורט יש מלא טוק בקים שמשרתים את ההנהלה "המוכשרת" שלנו וזה עובד כאן ובהצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 18:57 
רק ביחד כתב:
בעיתוני הספורט יש מלא טוק בקים שמשרתים את ההנהלה "המוכשרת" שלנו וזה עובד כאן ובהצטדיון.

כן כי ידוע שמי שחושב כמוני הוא אינטיליגנט בעל דעה עצמאית, ומי שחושב אחרת ממני הוא טיפש עיוור שהולך שולל אחרי טוקבקים בעיתוני הספורט (ד"א מה זה בדיוק טוקבק בעיתון?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 19:11 
g11g כתב:
רק ביחד כתב:

כן כי ידוע שמי שחושב כמוני הוא אינטיליגנט בעל דעה עצמאית, ומי שחושב אחרת ממני הוא טיפש עיוור שהולך שולל אחרי טוקבקים בעיתוני הספורט (ד"א מה זה בדיוק טוקבק בעיתון?)

זה לא מה שכתבתי.
זו התשובה שלי לשאלה של פותח האשכול,
ואני יחזור בצורה אחרת,,יש אנשים שבכתיבה מכוונת השפיעו על חוסר ההענות למחאה שאמורה היתה להיות נגד המהלכים של רמון ושותפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
כאילו שאתה לא יודע עם מי יש לך עסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 19:21 
רק ביחד כתב:
g11g כתב:
רק ביחד כתב:

זה לא מה שכתבתי.
ואני יחזור בצורה אחרת,,יש אנשים שבכתיבה מכוונת השפיעו על חוסר ההענות למחאה שאמורה היתה להיות נגד המהלכים של רמון ושותפיו.

אז אני אומר, אם יש אנשים שגיבשו דעתם כי "אמורה היתה להיות מחאה נגד המהלכים של רמות ושות'" בצורה עצמאית, ללא טוקבקים בעיתון, יש מצב שגם אנשים עם הדעה המנוגדת גיבשו את דעתם באותו אופן בדיוק, ללא מניפולציות בדעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 19:27 
g11g כתב:
רק ביחד כתב:
g11g כתב:
רק ביחד כתב:

זה לא מה שכתבתי.

אז אני אומר, אם יש אנשים שגיבשו דעתם כי "אמורה היתה להיות מחאה נגד המהלכים של רמות ושות'" בצורה עצמאית, ללא טוקבקים בעיתון, יש מצב שגם אנשים עם הדעה המנוגדת גיבשו את דעתם באותו אופן בדיוק, ללא מניפולציות בדעת הקהל.

יכול להיות שאתה צודק ובטח שאתה צודק בקשר לחלק מהקהל אבל כמו שרמון הוכיח כבר הוא מניפולטור מעולה בדעת הקהל . קח לדוגמא את ההודעה על פרישתו בסוף העונה הרי זה היה צעד גהוני להורדת הלחץ ממכירת שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 21:07 
יש לי שאלה לכל המוחים....
מה האלטרנטיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 21:07 
עזרא כתב:
why כתב:

מה אתה רוצה,מכביסט? ולמה אתה עדיין פה?

חשבתי שהוא כבר כמה שנים לא ביצע את תיאטרון רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: