GATE7 כתב:
סומך כתב:
תמשיכו לבכות שאוכלים לנו ושותים לנו
שום שחיתות ושום בטיח
כמו שכתבתי כבר באשכולות קודמים
יש סיבה שלא עושים את זה לשחר או למיטש
יש סיבה שעשו את זה למכבי לפני ארבע או חמש שנים (שלחו אותם לרדיוס איזה ארבעה משחקים באותה עונה)
זה לא משנאת הפועל
זה לא כי כולם נגדנו
זה מאותה סיבה שכלב מלקק את אשכיו
כי הם יכולים...
כשאין הנהלה ואין איש חזק שיש לו כוח במסדרונות
אז כולם מריחים את הנבלה וחוגגים עלינו
חוגגים עלינו?
קודם כל מה שאתה אומר זה שחיתות.
אבל מה זה חוגגים עלינו? איפה החגיגה פה אם הם לא שונאים את הפועל ולא נגדנו? לבוא הביתה לאשתך ולפתוח שפניה שהעברת עוד רדיוס?
וואי איזה כיף שיש את רמון אפשר לתת רדיוסים אני כל כך נהנה מזה, הרגע הזה פשוט שאתה קובע עונש מביא לי צמרמורות של אושר. זה לא בגלל שאני שונא אותם או משהו.
ראייה מעניינת יש לך על העולם אבל היא חסרת הגיון.
אולי המשפט על שחיתות הוא לא מדויק.
התכוונתי שאין פה איזה קומבינה על הראש שלנו אלא מערכת רקובה ופוליטית שבה החזק שורד.
כמו שכתבתי- לפני עידן גולדהר, כשבמכבי הייתה אי בהירות והנדבן הקודם (שכחתי את שמו) לא היה פה ולא כ"כ שלט בעניינים, גם הם קיבלו מלא רדיוסים על הראש וסגרו להם את שער 11 עוד כמה פעמים באותה עונה.
זה הגיע למצב שכמה מנויים שלהם אפילו ניסו להגיש תביעה בבית משפט אזרחי.
אז אתה רוצה לומר לי ששונאים את מכבי? פחחחחחח
אגב, עושים את זה כל הזמן גם לסכנין.
אף אחד לא פותח שמפניה בבית (בכלל, לא כ"כ הצלחתי להבין מה כתבת שם ומה רצית להגיד) פשוט לכולם קל להיות פתאום צדקנים ושמרנים ולאכוף את הכללים לחומרה כשיש מולם קבוצה שמקרינה חולשה.
כשדיין הולך לדון בעניין שלנו הוא יודע שכל החלטה שהוא ייקח תעבור בקלות.
כשהוא יושב לדון בעניין של חיפה, הוא יודע שאם הוא יגזים- למחרת הוא יקבל זובור בתקשורת, זימון לשיחת הבהרה עם המנהלים שלו ואולי אפילו טלפון מבכיר בהתאחדות. (בינינו, יכול להיות שאת הטלפון הוא יקבל אפילו לפני הדיון. וכן, זאת שחיתות)
וזה לא קשור לשנאת הפועל, זה קשור נטו לחולשה של ההנהלה שלך