תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שיווק גרוע?
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:28 
אין לי נתונים לגבי כמות הקהל היום אבל אפשר לנחש שזה היה בסביבות ה7-8 . שער 10-11 ריק , שערים 2 ו13 אפשר לאחד לשער אחד ושאר השערים ממש לא מלאים.

המשחק היום היה בשעה הכי מצויינת שיש- 5 {למרות ש3 בכלל יכול היה להיות קטלני}. רק לפני כמה חודשים במשחק בית האחרון והראשון העונה נגד רעננה פוצצנו את בלומפילד ב13 אלף אוהדים והכי חשוב עם המון המון נשים וילדים והמשחק היה בשעה 3. היה שיווק מצויין ודאגו לפרסם את זה בכל מקום ושכל אוהד הפועל ישמע ויבוא למשחק{לפחות זה היה ההרגשה}.

אני עוד לא מבין גדול בשיווק אבל נראה לי שאם היינו מוציאים כרטיס ב30 שקל לשערים 10-11 יכולנו למלא את 10 בילדים בקלות!! אני אפילו לא אהיה מופתע אם גם שער 11 של רמה"ש יהיה יותר מלא מה20 אוהדים שהביאו{בטוח שיהיה איזה 100 איש שיגידו וואלה 30 שקל בשביל לראות את הפועל זה שווה}.
את שער 8 לעשות 40 שקל ילד/אישה ו50 מבוגר. ואת שער 2 ו13 לעשות 50 שקל כרטיס. בנוסף לפרסם בכל אתר ספורט אפשרי+בעיתון והשמועות פשוט היו רצות.

לדעתי זה היה יכול להיות משחק פוטנציאלי לפוצץ את בלומפילד שהיה נראה כמו בית קברות היום.

מה שציינתי יכול להתאים נגד כל קבוצה ביום שבת בשעה 3/4/5 , אתם לא חושבים?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שיווק גרוע?
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:33 
איך 7-8 איך

אתם מבינים ששער5 ו7 לבד זה 5000 אוהדים?
לדעתי היינו היום 10 אלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:34 
היו 10 אלף איש היום, נגד רמה"ש, אחרי הגביע, השחרור של שכטר ורצון למות של כולם. שיווק גרוע זה בטוח. הקהל הזה זה הדבר היחיד שעוד מחזיק את המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה מדבר? שער שמונה ושתיים נגמרו הכרטיסים ולא מכרו כבר רבע שעה לפני השריקה,
13 היה מלא הרב יותר מהרגיל

חבל שלא ראו את זה ופתחו את עשר שכן רבים קנו כרטיסים במאה שקל לילדים קטנים לחוויה בשער 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:46 
עוד לא הבינו במועדון הזה ש-1000 כרטיסים ב-30 שקל יותר טוב מ-500 כרטיסים ב-50 שקל.
אחרי זה יבכו שאין כסף ושרוצים להעביר את הדרבי לרמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:48 
מושקוביץ כתב:
עוד לא הבינו במועדון הזה ש-1000 כרטיסים ב-30 שקל יותר טוב מ-500 כרטיסים ב-50 שקל.

די נו, לא רלוונטי להיום. הייתי בשוק מכמות הקהל שהגיעה. כרטיס ב-50 שקל זה יפה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:50 
מושקוביץ כתב:

אינטרס מלוכלך גם של ההתאחדות בשיתוף פעולה עם לאן, אם אני לא טועה.
ממשחקים ברמת גן ההתאחדות מקבלת הרבה כסף, לכן יש אינטרס עדיין להפעיל את המתקן המסריח הזה כמה שיותר.
חיפה לא יפתח עד סוף העונה כנראה, אם בכלל. בושה.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 02 פברואר 2014, 00:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

NATURALRED כתב:
מה אתה מדבר? שער שמונה ושתיים נגמרו הכרטיסים ולא מכרו כבר רבע שעה לפני השריקה,
13 היה מלא הרב יותר מהרגיל

חבל שלא ראו את זה ופתחו את עשר שכן רבים קנו כרטיסים במאה שקל לילדים קטנים לחוויה בשער 13

קצת תמוה איך נגמר הכרטיסים ל8 ו2 אם הם לא היו מלאים.

ואוקי נגיד והערכה שלי לא טובה והיו 9-10. הדגש שלי יותר על ביזבוז{גם כלכלי} בשער 10, שכן היה אפשר למלא אותו בקלות!! 30 שקל סה"כ היה עושה את העבודה. וגם שיווק גרוע ביותר שיכול היה למלא את בלומפילד היום.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מחיר אחיד של 50 ש"ח זה אחלה של מחיר.
לדעתי זה צריך להיות 40 ש"ח כל העונה בכל מגרש ללא הבדל בין מבוגר לנוער אבל זה לא משנה.
10 אלף צופים זה מכובד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:53 
Yalla Hapoel כתב:
לדעתי זה צריך להיות 40 ש"ח כל העונה בכל מגרש ללא הבדל בין מבוגר לנוער אבל זה לא משנה.

למה שאבא שבא עם 4 ילדים קטנים ישלם עליהם 200 שקל? למה לא ב30?או 20, ולא לא אמרתי בחינם.. אבל מי מת מזה? אולי זה יתפתח עוד ל"חבר מביא חבר" וככה נולד עוד דור של אוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:54 
אבא שבא עם 4 ילדים קטנים לא נוסע בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 00:56 
מה אתה אומר, היית במשחק היום?
אתה אמור להזמין את זה במקום להתחכם. זה אינטרס שלך שכל המגרש יהיה מלא. לא לאכול את הלב שחס וחלילה מישהו יקנה בפחות ממך או מהחברים המנויים שלך, מה קרה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Redfan כתב:
Yalla Hapoel כתב:

למה שאבא שבא עם 4 ילדים קטנים ישלם עליהם 200 שקל? למה לא ב30?או 20, ולא לא אמרתי בחינם.. אבל מי מת מזה? אולי זה יתפתח עוד ל"חבר מביא חבר" וככה נולד עוד דור של אוהדים?

תמיד אפשר בפחות. כמה בילויים של אבא + 4 ילדים אתה מכיר בפחות מ-200 שקל, אל תגזים. סרט כבר עולה יותר. בוא נגיד ש-50 זה סכום סביר, בטח לאור המציאות. אי אפשר להיות מנותק ממנה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
מושקוביץ כתב:

די נו, לא רלוונטי להיום. הייתי בשוק מכמות הקהל שהגיעה. כרטיס ב-50 שקל זה יפה מאוד

חבל שהכניסו לכם למוח ש50 שקל לכל השערים ולכל הגילאים זה יפה מאוד.

קח נקודת הנחה שלמשוך אנשים בגילאי 20+ זה קל ותמיד יהיה קל. בשביל לשווק מוצר צריך לפנות לגורם שפחות מתעניין בשביל שבעתיד גם אותו יהיה קל למשוך.
הכוונה שלי כמובן לילדים ונשים. 50 שקל לילד ואישה זה מוגזם בטח ובטח למשחקים כמו רמה"ש. תתחיל קודם עם מחירים 20-30 שקל.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:01 
זה בין היתר קשור לעובדה שלמנויים משום מה כואב שהאורחים שבאים פעם ב.. ישלמו פחות מהם. לא מבין את החשיבה הזאת.
אתם אמורים להזמין כמה שיותר, אלא אם כן בא לכם בטוב הקרחות ביציעים.. ואתם נוטים לשליליות, ועוד כל מיני תסמונות שקשורות לאוהדי הפועל בלבד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:04 
redrony כתב:
Redfan כתב:
Yalla Hapoel כתב:

תמיד אפשר בפחות. כמה בילויים של אבא + 4 ילדים אתה מכיר בפחות מ-200 שקל, אל תגזים. סרט כבר עולה יותר. בוא נגיד ש-50 זה סכום סביר, בטח לאור המציאות. אי אפשר להיות מנותק ממנה לגמרי.

לא אותו דבר. סרט{שאגב עולה 38 שקל במקרה הגרוע. בדר"כ יש 1+1,הצדעה שמורידים את המחיר לסביבות ה20} זה טוב לכל הגילאים ולכל הסוגים.

כדורגל נכון לשנת 2014 פונה בעיקר לגברים! נכון, יש עלייה קטנה של נשים בשנים האחרונות אבל לא מספיק. שמכרת ב10 שקל כרטיס לנשים/ילדים במשחק הרדיוס לפני כמה שנים הבאת 1500 איש וזה אומר הכל.

עם משפחה ממוצעת תדע ש4 כרטיסים יעלה להם 140 שקל הם יבואו. כרגע במקרה הטוב זה 200 שקל ובמקרה הגרוע 400 שקל!!!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:09 
Redfan כתב:
זה בין היתר קשור לעובדה שלמנויים משום מה כואב שהאורחים שבאים פעם ב.. ישלמו פחות מהם. לא מבין את החשיבה הזאת.
אתם אמורים להזמין כמה שיותר, אלא אם כן בא לכם בטוב הקרחות ביציעים.. ואתם נוטים לשליליות, ועוד כל מיני תסמונות שקשורות לאוהדי הפועל בלבד..

אם כרטיסים בודדים יעלו במצטבר פחות ממנוי, תוך כמה עונות אנשים יקלטו שלא משתלם להם לעשות מנוי...
מתי ראיתם כדורגל ב20 שקל חבורת ליצנים? שבו בשקט (רצוי בבית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 01:19 
רק הפועל בלב כתב:
Redfan כתב:

אם כרטיסים בודדים יעלו במצטבר פחות ממנוי, תוך כמה עונות אנשים יקלטו שלא משתלם להם לעשות מנוי...
מתי ראיתם כדורגל ב20 שקל חבורת ליצנים? שבו בשקט (רצוי בבית).

אני עדיין טוען, שבמשחקים מסויימים לפחות אפשר להוזיל עוד יותר לפחות לילדים ולפתוח גם את שער 10 ככה בזרימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
redrony כתב:
Redfan כתב:
Yalla Hapoel כתב:

לא אותו דבר. סרט{שאגב עולה 38 שקל במקרה הגרוע. בדר"כ יש 1+1,הצדעה שמורידים את המחיר לסביבות ה20} זה טוב לכל הגילאים ולכל הסוגים.

כדורגל נכון לשנת 2014 פונה בעיקר לגברים! נכון, יש עלייה קטנה של נשים בשנים האחרונות אבל לא מספיק. שמכרת ב10 שקל כרטיס לנשים/ילדים במשחק הרדיוס לפני כמה שנים הבאת 1500 איש וזה אומר הכל.

עם משפחה ממוצעת תדע ש4 כרטיסים יעלה להם 140 שקל הם יבואו. כרגע במקרה הטוב זה 200 שקל ובמקרה הגרוע 400 שקל!!!

ותפקיד של איש שיווק טוב זה ליצור אסטרטגיה שיווקית שתגדיל את קהל היעד, ותפנה גם לנשים וילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 07:05 
כרטיס ב 50 ש״ח זה בסדר גמור וזה מחיר הגון לכל בני המשפחה.
אם כבר מעוניינים להקל על העלויות על ילדים קטנים, אז אני מבטיח לכם שההורים שלהם שלקחו אותם למשחק נגד רמת-השרון היו מעדיפים מחירים זולים יותר במזנון. אתמול (בשער 13) במשך כל המשחק ההורים קנו עוד ועוד לילדיהם הקטנים.
וזה מצב דומה לביקור בקולנוע או בפסטיגלים: סך עלויות המזון והמשקאות למשפחה עם ילדים קטנים גבוהות לפעמים מסך עלות הכרטיסים.
בשורה התחתונה: הורה שלוקח את הילד שלו למשחק יודע מראש שההוצאה לא תסתכם במחיר הכרטיס ולכן לדעתי 50 ש״ח לעומת 30 ש״ח זה לא מה שיגרום לו להימנע מלבוא למשחק .
ולגבי כמות הצופים אתמול: בשער 13 הבחנתי בלא מעט מנויים שלא הגיעו אתמול לבלומפילד ובידיעות-אחרונות רשום שהיו אתמול 10,000 צופים ולכן אם מוסיפים את המנויים שלא באו , ייתכן ומדובר בכמעט 11,000 צופים וזו כמות מכובדת ביותר בנסיבות הקיימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אאההההההה, אין אפשר להוסיף את האנשים שלא באו כשסופרים כמה באו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 23:11 
teknoboy כתב:
אאההההההה, אין אפשר להוסיף את האנשים שלא באו כשסופרים כמה באו.

אולי לא התנסחתי היטב.
ציינתי מנויים שלא באו על מנת להדגיש כי באו יותר אוהדים לא מנויים למשחק , לעומת הרושם שקיבל פותח האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 01:27 
ofer23 כתב:
כרטיס ב 50 ש״ח זה בסדר גמור וזה מחיר הגון לכל בני המשפחה.
אם כבר מעוניינים להקל על העלויות על ילדים קטנים, אז אני מבטיח לכם שההורים שלהם שלקחו אותם למשחק נגד רמת-השרון היו מעדיפים מחירים זולים יותר במזנון. אתמול (בשער 13) במשך כל המשחק ההורים קנו עוד ועוד לילדיהם הקטנים.
וזה מצב דומה לביקור בקולנוע או בפסטיגלים: סך עלויות המזון והמשקאות למשפחה עם ילדים קטנים גבוהות לפעמים מסך עלות הכרטיסים.
בשורה התחתונה: הורה שלוקח את הילד שלו למשחק יודע מראש שההוצאה לא תסתכם במחיר הכרטיס ולכן לדעתי 50 ש״ח לעומת 30 ש״ח זה לא מה שיגרום לו להימנע מלבוא למשחק .
ולגבי כמות הצופים אתמול: בשער 13 הבחנתי בלא מעט מנויים שלא הגיעו אתמול לבלומפילד ובידיעות-אחרונות רשום שהיו אתמול 10,000 צופים ולכן אם מוסיפים את המנויים שלא באו , ייתכן ומדובר בכמעט 11,000 צופים וזו כמות מכובדת ביותר בנסיבות הקיימות.

לא יודע ולא שמעתי על שער 13 ככה שאין לי מה להגיד. רק שמוזר מאוד איך כל פעם נגמרים הכרטיסים לשער 8 שבעצם שליש מהשער ריק!! מישהו גם רשם לשער 2 נגמרו הכרטיסים שזה בכלל הזוי. 10 אלף זה יפה מאוד אבל זה היה משחק פוטנציאלי למלא את בלומפילד בקלות!

בקשר למזנון - מסכים איתך במיליון אחוז!!! שכחתי מזה בכלל מפני שאת כמות הפעמים שקניתי משם משהו אי פעם אפשר לספור על כף יד של מיקי מאוס.
אשכרה מנצלים את ה"מונופול" שיש שם. אם אני לא טועה אפילו את הכוסות של הקולה הקטינו וזה נראה משהו כמו כוס של 100 מ"ל ובסכום דימיוני של 10 שקלים!! בעצם על בקבוק קולה אחד {ליטר וחצי} שעולה להם 7 שקל ואני מגזים הם מכניסים מאיתנו 150!!! וגם אם הכוס קצת יותר גדולה אז 100 שקל!
קשה לי להאשים ילדים קטנים שקונים שתייה,ארטיק וכו', אבל זה כ"כ עצוב, ורק חרם של כל אוהדי הקבוצות יכול להפסיק את הביזיון הזה אחת ולתמיד.

הדבר כמובן לא ישנה את דעתי על מחירי הכרטיסים שגבוהים , זה פשוט לא סותר אחד את השני.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 01:31 
כל עוד ימשיכו לקנות מהמזנון הוא לא יוזיל.

שיבושם למי שקונה שם והמחירים לטעמו. אני מעדיף לשתות מהברז בשירותים. גם יותר טעים וגם בחינם.
אנחנו "קהילה" יחסית סגורה. 2-3 משחקים שאנשים לא קונים ותתחילו לשמוע במקום קסטה- קולה 2 ב5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
אם רוצים להקים מחאה נגד המזנון זה הזמן, לא כשחם וכולם חייבים לשתות כל שנייה או להחזיק ארטיק ביד.
משחק אחד שבו לא קונים כלום במזנון, אפילו אם רק חלק מהקהל יבחר שלא להצטרף, יהיה בוננזה ויכול להתחיל שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
ןבאותה הזדמנות נפסיק לקנות מספסרים.
נגד חיפה בגביע בעוד אני עומד בתור לכרטיסים, איזה בנזונה הציע כרטיס ב70.
אז התחלתי לצעוק עליו בהפגנתיות שהוא חתיכת זבל גנב עד שהוא ברח.
עושה רושם שזה לא הזיז לאף אחד. ביאס אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה, איך עובד עניין הזכיינות של המזנונים בבלומפילד?
מול היכלי הספורט? מול הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:29 
Eros Ramazzotti כתב:
אם רוצים להקים מחאה נגד המזנון זה הזמן, לא כשחם וכולם חייבים לשתות כל שנייה או להחזיק ארטיק ביד.
משחק אחד שבו לא קונים כלום במזנון, אפילו אם רק חלק מהקהל יבחר שלא להצטרף, יהיה בוננזה ויכול להתחיל שינוי.

צודק!
אני באמת מאמין שאם נפיץ את זה פה , וכל אחד יפיץ גם יחד עם עזרה של העמותה בפייסבוק/בתקשורת יכול בהחלט לעשות את זה העבודה.
היום יש כוח עצום למחאות כאלו ולא רואה סיבה למה זה לא יעבוד. אם זה יגיע לאתרי הספורט מהר מאוד זה יתפוץ תעוצה מהסיבה הפשוטה שזה טוב לכל אוהדי הקבוצות ואפשר לאחד את כולם ולעשות על זה חרם. התקופה עכשיו בחורף מעולה!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:31 
אדום נחמד כתב:
ןבאותה הזדמנות נפסיק לקנות מספסרים.
נגד חיפה בגביע בעוד אני עומד בתור לכרטיסים, איזה בנזונה הציע כרטיס ב70.
אז התחלתי לצעוק עליו בהפגנתיות שהוא חתיכת זבל גנב עד שהוא ברח.
עושה רושם שזה לא הזיז לאף אחד. ביאס אותי.

תופעה מגעילה והשוטרים פשוט מתעלמים מזה. מותר לך למכור כרטיס במחיר עלות אבל יבן זונה למה למכור ביותר. וטיפש מי שקונה.
דוגמא מעולה יש עכשיו בב"ש שמוכרים כרטיסים מעל 500 שקל!!! במחיר זה אותו אוהד יכול היה לעשות מנוי למכבי ולמכור את כל המשחקים חוץ מנגד ב"ש.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:01 
Eros Ramazzotti כתב:
סתם שאלה, איך עובד עניין הזכיינות של המזנונים בבלומפילד?
מול היכלי הספורט? מול הפועל?

מול היכלי הספורט
הם בעיקרוןלא כופים על הזכין את המחיר,
אבל בודקים ומשווים למחירים באיצטדיונים האחרים. :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: