תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: ONE: חיים רמון יעזוב את הפועל ת"א בסיום העונה
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
לא מצליח לרדת לסוף דעתכם.
למה שרמון ירצה להישאר הבעלים של הקבוצה בקיץ?

כי הוא ומוישיק עלוקות חסרות תקנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ONE: חיים רמון יעזוב את הפועל ת
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 01:24 
עומרי קנדה כתב:
the worker כתב:
לא מצליח לרדת לסוף דעתכם.
למה שרמון ירצה להישאר הבעלים של הקבוצה בקיץ?

כי הוא ומוישיק עלוקות חסרות תקנה.

לא משכנע.
מה עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ONE: חיים רמון יעזוב את הפועל ת"א בסיום העונה
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 01:27 
מהפועל תל אביב נמסר לאחר השלמת העסקה: "המועדון מאחל לשכטר בהצלחה ומודה לו על תרומתו הרבה לקבוצה, שתמיד תישאר הבית שלו כשישוב לישראל. לאור ההתחייבות להביא את המועדון לאיזון תקציבי ולהבראה כלכלית, שקלו בשבועות האחרונים חיים רמון ואנשי המועדון מספר אופציות ויוזמות שלא יצאו לפועל מסיבות שונות. המהלך הנ"ל יביא לצמצום הגרעון - עניין הכרחי להמשך תפקודה של הפועל תל אביב, עד למציאת קונה למועדון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 01:29 
מדקה 16: http://www.mako.co.il/tv-people/article ... c31006.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 01:29 
עד ל"מציאת"..
כבר מצאנו ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 04:22 
joshsoos כתב:
אוח מוישיק מוישיק. אתה וחיים חבר שלך, אתם אויבי הפועל. צמד חלאות שהורסים כל חלקה טובה. לא יעזור לכם הפעם, זמנכם עבר.
טפי עליכם.

בלי שום קשר צריך להפסיק עם לא מייצגים את ישראל זה חסר טעם ובטח לא חכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 07:31 
צריך כבר מעכשיו להיערך לשנה הבאה ברמה המקצועית והפיננסית,
במבנה הבעלות הנוכחי כבר לא ברור שום דבר ומי ייקח את המושכות אבל
אם יערכו נכון כבר מעכשיו ויעמידו אדם רציני בראש המערכת אפשר יהיה
להימנע מקטסטרופה שנה הבאה.
כמובן יחד עם הצוות המקצועי והסגל שכבר נבנה השנה בהתאמות מסוימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 08:06 
עמי נאווי כתב:
אני כבר רואה את הספין הבא: עמוס לוזון ופרוספר אזאגי מודיעים שהם רוכשים את הפועל.

ואחר כך....וואסחאבבבב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 08:45 
זהו, נפתרו כל הבעיות שלנו.

מסכן מיץ' גולדהאר, בטח הוא לא יישן עכשיו כמה לילות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ONE: חיים רמון יעזוב את הפועל ת"א בסיום העונה
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
david כתב:
joshsoos כתב:
אוח מוישיק מוישיק. אתה וחיים חבר שלך, אתם אויבי הפועל. צמד חלאות שהורסים כל חלקה טובה. לא יעזור לכם הפעם, זמנכם עבר.
טפי עליכם.

בלי שום קשר צריך להפסיק עם לא מייצגים את ישראל זה חסר טעם ובטח לא חכם

ההודעה המנותקת של העשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
שאלה לכל מי שמכסח אותו
אתם באמת לא מפחדים ?
עזבו רגע תאומים - ספינים והעובדה שהידיעה התפרסמה אצל אופירע , אני באמת מוטרד
ז"א יש פה הזדמנות או שזה בעצם תחילת הסוף......

נכון הם רק הלוו ולא הניחו מזומן , ונכון שהביאו יושבי יציע לנהל ועשו עוד כמה טעויות .....
אבל זה אותי קצת הפחיד הידיעה הזו
אולי זאת הזדמנות להתחיל נקי , אבל אולי זה תחילת הסוף

לא חושב שאיזשהו שלט מונע מרוכש להגיע (ראה ערך ארקדי והגזענים)

יש המון חצאי שמועות , אבל אני עדיין באיזשהו מקום חושב שרמון כן רוצה לתת ולעשות טוב
לא אני לא בעדו וגם לא נגדו אני בעד הפועל ת"א

אותי זה קצת הפחיד
ואולי בעצם המחשבה הראשונה שלי שבלי סיבוב שלם של כמה שנים שעשינו עם אוסישקין מלמטה, לא תהיה פה קבוצה נקיה, היא הנכונה ????

נקווה לטוב...
יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 09:39 
yossi כתב:
שאלה לכל מי שמכסח אותו
אתם באמת לא מפחדים ?

נכון הם רק הלוו ולא הניחו מזומן , ונכון שהביאו יושבי יציע לנהל ועשו עוד כמה טעויות .....

יש המון חצאי שמועות , אבל אני עדיין באיזשהו מקום חושב שרמון כן רוצה לתת ולעשות טוב

אותי זה קצת הפחיד
ואולי בעצם המחשבה הראשונה שלי שבלי סיבוב שלם של כמה שנים שעשינו עם אוסישקין מלמטה , לא תהיה פה קבוצה נקיה, היא הנכונה ????

נקווה לטוב...
יאללה הפועל

מבחינת "הפועל" (עידו וחיים-ומי שלא מגבה אותו) הם הרוויחו 10 מיליון ש"ח מהעיסקה (בזה שהם לא הפסידו אותם), שכטר חתום ל 5 שנים, והם אלו ששמו את רוב הערבויות לחוזה שלו. בעצם שכטר עלה סך הכל חצי עונה של חוזה (לפי הפרסומים 350 אלף דולר, שזה 175 אלף דולר לחצי עונה), שכסף זה הגיע מהעלאת המנויים ב 8% (בסביבות 850-900 אלף ש"ח) גם ככה, גם המספרים מסתדרים. שאר החוזה, התשלום לקבוצה שלו, עמלות סוכן וכו, היו אמורים לצאת מהערבויות, וזה כאמור לא ימומש.

כלפי חוץ, זה מראה שעידו חיים ומושכים את כל ההתחייבויות העתידיות שלהם, והם החליטו לצאת מהעניין ועושים מיזעור נזקים אישיים, שזה טוב, למרות התסכול שאנחנו חווים בשחרור שכטר.
צריך לקחת את הדברים הטובים שעידו וחיים עשו, והם עשו הרבה, אסור לשכח להם את זה. אבל הפועל זה גדול עליהם במספר מידות, הן כלכלית והן ניהולית. למרות כל מה שאומרים, עידו לא איש עשיר, כל המספרים שרצים בעיתונים עליו זה שווי הנכסים שהוא מחזיק, וזה הכל מימון בנקאי, שום נכס לא שייך לו, אלה לקבוצות הרכישה שהוא מקים, עידו לא שווה הרבה יותר 20 מיליון שקל נזיל (וגם זה בערבון מוגבל), ושלא יספרו לכם אחרת, כי זה לא נכון ובגלל זה הוא לא נכנס ביותר אחוזים. עידו נכנס להפועל כי הוא לא נמנה עם האליטה של תל אביב, לא בנדל"ן ולא בכלל (במילים פשוטות: לא ספרו אותו), הפועל פתחה לו המון דלתות, ומה שהוא השקיע בכסף חי, והוא השקיע, הוא כבר החזיר ואף הכפיל רק בעצם ההשתייכות שלו למועדון, ניצול הקשרים, והפי אר שזה עשה לו ולחברה שלו, וזה לגיטימי כל עוד הוא עומד מאחורי ההצהרות שלו, והרי מקור הבעיה היא, שהוא לא עומד בשום הצהרה שלו. (משפחת לוזון קידמו את העסקים שלהם רק דרך הכדורגל, וזה טבעי שעידו, שהוא חבר של עמוס, יכנס להפועל, לאחר שהבין את התשואה מלהיות חלק ממועדון בארץ-טיפש הוא לא, אף אדם שהוא לא אוהד לא ישים אגורה בלי לקבל תמורה) עידו לא אוהד הפועל, ולא יהיה, והפועל זה מועדון שדוחה אנשים כמותו בטווח הארוך (עגיב, אורנשטיין, טביב). אין לי ספק שהוא חייב לעזוב, בישביל הצ'קים שלו בבקרה לא צריך אותו, זה גם אני יכול לשים, וכשמגיע רק הפדיון, למכור שחקנים לפני שממשים את הערבויות. את הכסף שהוא השקיע תמורת ה 5% הוא יקבל כשימכרו את הקבוצה, עד אז אין לי בעיה שיהיה חלק מהדירקטריון הפעיל, יש לו מה לתרום ברמת השיווק וגיוס ספונסרים.

לפי הבנתי, עידו הביא את בסי, והוא בעצם מחליט על עתידו (לא בטוח שאני מדייק), כמו שהיה עם שכטר. הדבר הראשון שצריך לעשות, זה בקיץ לרכוש בכסף של המועדון את השחקן, כי הוא על פניו יכול להכניס 2 מיליון יורו ואף יותר בעתיד, וברמה המקצועית להשלים חוליית קישור מצויינת. אסור לתת יד למצב שאיש עסקים שולט בשחקן זה או אחר, לא עוד, אחרת נגמור כמו בית"ר של דדש.

הפועל לקחה הלוואה של 9 מיליון מבנק מחולק ל 9 שנים לפי הפרסומים, עם זה אפשר להתמודד גם בלי רוכש. בנוסף הם השתמשו ברוב ההכנסות מכרטיסים ומנויים לשנה הבאה, שזה יוצר בעיה לעונה הבאה (בהנחה שלא נגיע ונעפיל לבתים באירופה). כל מי שישאר בקבוצה יהיה חייב לקצץ בשכר, והסכומים יושלמו כהשלמה ברגע שעולים לליגה האירופית, אם וכאשר. מי שלא מוכן, ולא מבין את מצב המועדון שילך, כולל גילי (מה עוד נישאר?). אין ברירות, גם אם זו תהיה עונה פיננסית.

מכירת דמארי, בתוספת העברת שכטר סוגרת את הגרעון של העונה הנוכחית, ושלא יבלבלו אותכם. וגם אם לא, שרן יקצץ בשכרו משמעותית בתמורה לסעיף בונוס לעליה לבתים בליגה האירופית (אם בכלל) ואו תואר כלשהוא, או שיפנה את מקומו בקיץ בהסכמה על וויתור על החוזה כפי שהצהיר בכתבה בערוץ 5, ושיביאו את השריף ב 100 אלף דולר מאמן, ושלום מנג'ר באותו הסכום.

שאר ההתחייבויות של המועדון זה בעיקר חובות של טביב ותביעות נגד המועדון (שחלות על טביב בלבד!) שבסיכומו של דבר או יתקזזו מהכסף שחייבים לו, או שהוא יהיה מחוייב לשלם.

מעבר לשוטף, הבעיה שתיוותר זה התשלום לטביב, ואת זה אני מאמין שאפשר לסגור עם טביב שיחלק את זה למספר שנים, אם רמון לא ישאיר קבוצה נקייה, והוא לא.

בתסריט לעיל, ואם המספרים מדוייקים, ורובם בדוקים, לא צריך לא את רמון ולא את חג'ג'. צריך אנשים כמו בכור צבאן, ועוד אנשים טובים, שבאים עם הלב, בלי פוליטיקה וללא ספינים, הם נותנים מה שיש להם, ולא מתחייבים על מה שאין להם. אותם בעלי מניות, שיתנהלו כדירקטריון ביחד עם העמותה, ובאותם זכויות הצבעה בכפוף לאחוזי ההחזקה, ימנו שלד ניהולי חדש לחלוטין, אנשי ניהול, לא מקורבים, לא אוהדים, לא אנשי עמותה לשעבר או בהווה, ובטח לא אנשים מהביצה שלנו. מבחינתי עדיף לשלם לשלד ניהולי תקין ומוכשר מיליון שקל נטו בעונה, שיבוא על חשבון שחקני סגל מורחב, שחקנים גמורים כמו טועמה, חיימוביץ' ואנטבי, בישביל זה יש נוער. לא חושב שעם תקציב של 23-28 מיליון בשנה אי שפשר לרוץ למעלה בליגה המצחיקה שלנו, ואם זה מתחבר, אפשר גם לקחת אליפות. הקבוצה של הדאבל הייתה בנויה משחקנים שהרוויחו גג 150 אלף דולר לעונה, ורובם כמו לאלא, ידין, נאתכו, זהבי, דדי, קנדה ודומיהם הרוויחו הרבה פחות. ווצ'יצ'ביץ' הגיע רק אחרי שעלינו לליגה האירופית, גם דה רידר (מהכסף של נאתכו), וזה צריך וחייב להיות המודל. הראל הכניס את טביב בידיוק באותה סיטואציה של היום, הראל קיבל רגליים קרות שיממשו לו ערבויות, ובתיווכו של לוזון, טביב החליף לערבויות משלו, ומשם הכל היסטוריה.

הפועל עם מודל כלכלי נכון, ללא שום "תרומה" לתקציב השוטף, יכולה להעמיד קבוצה טובה בכל עונה. המצב לא אידיאלי, אבל גם לא "קריסה כלכלית" (מבית היוצר שלמשרד הפרסום), ברור שעם מחברים את החוזה של שכטר, ההלוואה מהבנק, התחייבויות לטביב, התביעות שטביב הותיר, החוזים ל 3-5 שנים של וורמוט ושי אז מגיעים ל 50-40 מיליון שקל "גרעון" בקלות, אבל זו גניבת דעת. מקסימום עונה, שניים פיננסיות בלי רכש מפוצץ (את מי כבר יש להביא?? חמד? בן בסט הבינוניים), זרים צעירים כמו בסי ומנגה, ושילוב צעירים ישראלים מוכשרים מליגות נמוכות, גם זהבי, שכטר, דגלאס, לאלא ויבואה הגיעו משם. אני לא נגד גיוס כספים להעשרת התקציב, אבל זה נאמר יכול להיעשות בינואר, באם הקבוצה חזק במרוץ ויש שחקן שישדרג, וכמובן בתשלום כל השכר שלו והעלויות מראש על ידי אנשים עמידים שרוצים לעזור בלי תנאי, וללא "ערבויות". בעסק יציב מבחינה כלכלית, והכוונה היא שיש הכנסות שנתיות קבועות וקהל לקוחות גדול, ללא תנודות משמעותיות (ללא חישוב אירופה), לא צריך להיבהל מגרעון של 2-4 מיליון ש"ח, זה חלק בלתי נפרד מכל עסק, והכל בתנאי שלא חורגים מעבר ליכולות כיסוי הגרעון על ידי העברת 2-3 משחקי עונה לאיצטדיון יותר גדול כו'.

אם עולים לליגה האירופית, זה כבר עניין אחר, המודל הנכון יהיה שמה שנותר בקיזוז בונוסים לשחקנים, הוצאות נסיעה וכו, חצי מהכסף צריך להיות מושקע ברכש לבוגרים וחצי להשקעה ורכש לנוער, זה יבטיח שדרוג להווה ולעתיד. צריך לבנות תכנית ל 5 שנים, לא לשנתיים, ולא תכנית "עד שיגיע רוכש", אף עסק לא בונה על הכנסות אבסטרקטיות.

הפועל תל אביב היא לא צעצוע וכלי של אף אחד, ואם כבר אדם אמיד רוצה להשתמש במועדון כחלון ראווה ומיתוג עצמי (חג'ג') שישלם, זה בידיוק כמו שפוג'יקום משלמת, היא לא שמה צ'ק ערבות.

*עדיף שיבוא קונה, אבל זה לא מציאותי בטווח הקצר, זה עניין של הרבה מאוד מזל, חייבים להתרכז במצוי.

נערך לאחרונה על ידי amirgk בתאריך 01 פברואר 2014, 11:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
yossi כתב:
שאלה לכל מי שמכסח אותו
אתם באמת לא מפחדים ?

אותי זה קצת הפחיד
ואולי בעצם המחשבה הראשונה שלי שבלי סיבוב שלם של כמה שנים שעשינו עם אוסישקין מלמטה , לא תהיה פה קבוצה נקיה, היא הנכונה ????

נקווה לטוב...
יאללה הפועל

מבחינת "הפועל" (עידו וחיים-ומי שלא מגבה אותו) הם הרוויחו 10 מיליון ש"ח מהעיסקה (בזה שהם לא הפסידו אותם), שכטר חתום ל 5 שנים, והם אלו ששמו את רוב הערבויות לחוזה שלו. בעצם שכטר עלה סך הכל חצי עונה של חוזה (לפי הפרסומים 350 אלף דולר, שזה 175 אלף דולר לחצי עונה), שכסף זה הגיע מהעלאת המנויים ב 8% (בסביבות 850-900 אלף ש"ח) גם ככה, גם המספרים מסתדרים. שאר החוזה, התשלום לקבוצה שלו, עמלות סוכן וכו, היו אמורים לצאת מהערבויות, וזה כאמור לא ימומש.

כלפי חוץ, זה מראה שעידו חיים ומושכים את כל ההתחייבויות העתידיות שלהם, והם החליטו לצאת מהעניין ועושים מיזעור נזקים אישיים, שזה טוב, למרות התסכול שאנחנו חווים בשחרור שכטר.
צריך לקחת את הדברים הטובים שעידו וחיים עשו, והם עשו הרבה, אסור לשכח להם את זה. אבל הפועל זה גדול עליהם במספר מידות, הן כלכלית והן ניהולית. למרות כל מה שאומרים, עידו לא איש עשיר, כל המספרים שרצים בעיתונים עליו זה שווי הנכסים שהוא מחזיק, וזה הכל מימון בנקאי, שום נכס לא שייך לו, אלה לקבוצות הרכישה שהוא מקים, עידו לא שווה הרבה יותר 20 מיליון שקל נזיל (וגם זה בערבון מוגבל), ושלא יספרו לכם אחרת, כי זה לא נכון ובגלל זה הוא לא נכנס ביותר אחוזים. עידו נכנס להפועל כי הוא לא נמנה עם האליטה של תל אביב, לא בנדל"ן ולא בכלל (במילים פשוטות: לא ספרו אותו), הפועל פתחה לו המון דלתות, ומה שהוא השקיע בכסף חי, והוא השקיע, הוא כבר החזיר ואף הכפיל רק בעצם ההשתייכות שלו למועדון, ניצול הקשרים, והפי אר שזה עשה לו ולחברה שלו, וזה לגיטימי כל עוד הוא עומד מאחורי ההצהרות שלו, והרי מקור הבעיה היא, שהוא לא עומד בשום הצהרה שלו. (משפחת לוזון קידמו את העסקים שלהם רק דרך הכדורגל, וזה טבעי שעידו, שהוא חבר של עמוס, יכנס להפועל, לאחר שהבין את התשואה מלהיות חלק ממועדון בארץ-טיפש הוא לא, אף אדם שהוא לא אוהד לא ישים אגורה בלי לקבל תמורה) עידו לא אוהד הפועל, ולא יהיה, והפועל זה מועדון שדוחה אנשים כמותו בטווח הארוך (עגיב, אורנשטיין, טביב). אין לי ספק שהוא חייב לעזוב, בישביל הצ'קים שלו בבקרה לא צריך אותו, זה גם אני יכול לשים, וכשמגיע רק הפדיון, למכור שחקנים לפני שממשים את הערבויות. את הכסף שהוא השקיע תמורת ה 5% הוא יקבל כשימכרו את הקבוצה, עד אז אין לי בעיה שיהיה חלק מהדירקטריון הפעיל, יש לו מה לתרום ברמת השיווק וגיוס ספונסרים.

לפי הבנתי, עידו הביא את בסי, והוא בעצם מחליט על עתידו (לא בטוח שאני מדייק), כמו שהיה עם שכטר. הדבר הראשון שצריך לעשות, זה בקיץ לרכוש בכסף של המועדון את השחקן, כי הוא על פניו יכול להכניס 2 מיליון יורו ואף יותר בעתיד, וברמה המקצועית להשלים חוליית קישור מצויינת. אסור לתת יד למצב שאיש עסקים שולט בשחקן זה או אחר, לא עוד, אחרת נגמור כמו בית"ר של דדש.

הפועל לקחה הלוואה של 9 מיליון מבנק מחולק ל 9 שנים לפי הפרסומים, עם זה אפשר להתמודד גם בלי רוכש. בנוסף הם השתמשו ברוב ההכנסות מכרטיסים ומנויים לשנה הבאה, שזה יוצר בעיה לעונה הבאה (בהנחה שלא נגיע ונעפיל לבתים באירופה). כל מי שישאר בקבוצה יהיה חייב לקצץ בשכר, והסכומים יושלמו כהשלמה ברגע שעולים לליגה האירופית, אם וכאשר. מי שלא מוכן, ולא מבין את מצב המועדון שילך, כולל גילי (מה עוד נישאר?). אין ברירות, גם אם זו תהיה עונה פיננסית.

מכירת דמארי, בתוספת העברת שכטר סוגרת את הגרעון של העונה הנוכחית, ושלא יבלבלו אותכם. וגם אם לא, שרן יקצץ בשכרו משמעותית בתמורה לסעיף בונוס לעליה לבתים בליגה האירופית (אם בכלל) ואו תואר כלשהוא, או שיפנה את מקומו בקיץ בהסכמה על וויתור על החוזה כפי שהצהיר בכתבה בערוץ 5, ושיביאו את השריף ב 100 אלף דולר מאמן, ושלום מנג'ר באותו הסכום.

שאר ההתחייבויות של המועדון זה בעיקר חובות של טביב ותביעות נגד המועדון (שחלות על טביב בלבד!) שבסיכומו של דבר או יתקזזו מהכסף שחייבים לו, או שהוא יהיה מחוייב לשלם.

מעבר לשוטף, הבעיה שתיוותר זה התשלום לטביב, ואת זה אני מאמין שאפשר לסגור עם טביב שיחלק את זה למספר שנים, אם רמון לא ישאיר קבוצה נקייה, והוא לא.

בתסריט לעיל, ואם המספרים מדוייקים, ורובם בדוקים, לא צריך לא את רמון ולא את חג'ג'. צריך אנשים כמו בכור צבאן, ועוד אנשים טובים, שבאים עם הלב, בלי פוליטיקה וללא ספינים, הם נותנים מה שיש להם, ולא מתחייבים על מה שאין להם. אותם בעלי מניות, שיתנהלו כדירקטריון ביחד עם העמותה, ובאותם זכויות הצבעה בכפוף לאחוזי ההחזקה, ימנו שלד ניהולי חדש לחלוטין, אנשי ניהול, לא מקורבים, לא אוהדים, לא אנשי עמותה לשעבר או בהווה, ובטח לא אנשים מהביצה שלנו. מבחינתי עדיף לשלם לשלד ניהולי תקין ומוכשר מיליון שקל נטו בעונה, שיבוא על חשבון שחקני סגל מורחב, שחקנים גמורים כמו טועמה, חיימוביץ' ואנטבי, בישביל זה יש נוער. לא חושב שעם תקציב של 23-28 מיליון בשנה אי שפשר לרוץ למעלה בליגה המצחיקה שלנו, ואם זה מתחבר, אפשר גם לקחת אליפות. הקבוצה של הדאבל הייתה בנויה משחקנים שהרוויחו גג 150 אלף דולר לעונה, ורובם כמו לאלא, ידין, נאתכו, זהבי, דדי, קנדה ודומיהם הרוויחו הרבה פחות. ווצ'יצ'ביץ' הגיע רק אחרי שעלינו לליגה האירופית, גם דה רידר (מהכסף של נאתכו), וזה צריך וחייב להיות המודל. הראל הכניס את טביב בידיוק באותה סיטואציה של היום, הראל קיבל רגליים קרות שיממשו לו ערבויות, ובתיווכו של לוזון, טביב החליף לערבויות משלו, ומשם הכל היסטוריה.

הפועל עם מודל כלכלי נכון, ללא שום "תרומה" לתקציב השוטף, יכולה להעמיד קבוצה טובה בכל עונה. המצב לא אידיאלי, אבל גם לא "קריסה כלכלית" (מבית היוצר שלמשרד הפרסום), ברור שעם מחברים את החוזה של שכטר, ההלוואה מהבנק, התחייבויות לטביב, התביעות שטביב הותיר, החוזים ל 3-5 שנים של וורמוט ושי אז מגיעים ל 50-40 מיליון שקל "גרעון" בקלות, אבל זו גניבת דעת. מקסימום עונה, שניים פיננסיות בלי רכש מפוצץ (את מי כבר יש להביא?? חמד? בן בסט הבינוניים), זרים צעירים כמו בסי ומנגה, ושילוב צעירים ישראלים מוכשרים מליגות נמוכות, גם זהבי, שכטר, דגלאס, לאלא ויבואה הגיעו משם. אני לא נגד גיוס כספים להעשרת התקציב, אבל זה נאמר יכול להיעשות בינואר, באם הקבוצה חזק במרוץ ויש שחקן שישדרג, וכמובן בתשלום כל השכר שלו והעלויות מראש על ידי אנשים עמידים שרוצים לעזור בלי תנאי, ולא "ערבויות". בעסק יציב מבחינה כלכלית, והכוונה היא שיש הכנסות שנתיות קבועות וקהל לקוחות גדול, ללא תנודות משמעותיות (ללא חישוב אירופה), לא צריך להיבהל מגרעון של 2-4 מיליון ש"ח, זה חלק בלתי נפרד מכל עסק, והכל בתנאי שלא חורגים מעבר ליכולות כיסוי הגרעון על ידי העברת 2-3 משחקי עונה לאיצטדיון יותר גדול כו'.

אם עולים לאירופה, זה כבר עניין אחר, המודל הנכון יהיה שמה שנותר בקיזוז בונוסים לשחקנים, הוצאות נסיעה וכו, חצי מהכסף צריך להיות מושקע ברכש לבוגרים וחצי להשקעה ורכש לנוער, זה יבטיח שדרוג להווה ולעתיד. צריך לבנות תכנית ל 5 שנים, לא לשנתיים, ולא תכנית "עד שיגיע רוכש", אף עסק לא בונה על הכנסות אבסטרקטיות.

הפועל תל אביב היא לא צעצוע וכלי של אף אחד, ואם כבר אדם עמיד רוצה להשתמש במועדון כחלון ראווה ומיתוג עצמי (חג'ג') שישלם, זה בידיוק כמו שפוג'יקום משלמת, היא לא שמה צ'ק ערבות.

*עדיף שיבוא קונה, אבל זה לא מציאותי בטווח הקצר, זה עניין של הרבה מאוד מזל, חייבים להתרכז במצוי.

לא וורוד אבל מרגיע ביותר!!!
אם זה המצב, זה יקח פחות שנים מאוסישקין (כל עוד אנחנו נעשה את המוטל עלינו מבחינת חברות בעמותה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 10:45 
כאשר אדם בסדר גודל של רמון מחליט באמת לפרוש הוא לא מדליף את זה כסקופ אצל אופירה, אלא מכנס מסיבת עיתונאים.
זה לא אומר שלא יפרוש, אבל גם כאשר דיברו על רוכש / רוכשים לא היתה ודאות שזה אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 10:46 
עלק מושיע, ברגע שהוא ראה סכנה שיוציאו לו שקל מהכיס ברח כמו נמושה.
מאחל לו ולחג'ג' את כל הרע שבעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 12:19 
MENTELCASE כתב:

זהו, סופית נחתנו למשבצת הקהל של מכבי עד לפני כמה שנים.

איזה אנשים זיפת, מדהים שגם בקהל של הפועל, שמאופיין יחסית באינטליגנטציה גבוהה, מתרחשת פה מגמת העדר ברמות הכי גבוהות שלה.

יצאתם מפורפורציות לחלוטין, היה פה עד לפני שנתיים נוכל, אדם לא יציב, שרק רצה לפרק את הקבוצה מנכסייה.
התחננו למישהו שיבוא ויעזור, ובמצב חסר הברירה שבו היינו, גם כושל סדרתי כחיים רמון התקבל בלא פחות מההערצה.

מאז הוא הצליח בחוסר המשאבים (האישי והקבוצתי) שעמדו לרשותו להעמיד 2 קבוצות בתקציב גבוה (גבוה מדי לטעמי, הבסיס לכל הבאלגן), כנראה מתוך בחירות אמוצינאליות ולא שקולות מספיק.
הוא נתן את הבמה להשתלבות של העמותה, מה שרק הראה שאין סיכוי ממשי בארץ לאוהדים לבד להחזיק קבוצה בסדר גודל כזה (ע"ע 2000 חברי עמותה בקושי).

כן, בגללו אין רוכשים.. כי ב-15 שנה האחרונות, היה תור מוולפסון עד בלומפילד של אנשים אמידים, נורמליים, ללא עסקים מפוקפקים שהתחננו לקבל את המפתחות. רק בגללו, ובגלל הספינים (שגם לי בא להקיא מהם, אבל מה לעשות, פולטיקאי הוא היה גם לפני שנתיים שהערצנו את האדמה שדרך עלייה) שלו הסתבכנו בחובות והקבוצה הפכה ללא אטרקטיבית לרוכש..

על מה ולמה הוא הרוויח שתאחלו לו את כל הרע שבעולם?? הוא מנסה לגנוב מאיתנו? הוא (רמון) בדרך לעשות עלינו איזה אקזיט?

השנאה למכבי, והקנאה במערכת המפוארת שהם הקימו מעבר לכביש מעבירה אותכם על דעתכם.
וגם אותו היא העבירה, כי בלי הפאקניג צל הזה שחזרנו להיות בצלו, בשנתיים האלה התקציב שפוי פי 2, ואנחנו לא כל היום במערבולת של קיבוץ נדבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ONE: חיים רמון יעזוב את הפועל ת"א בסיום העונה
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 12:25 
g11g כתב:
MENTELCASE כתב:

איזה אנשים זיפת, מדהים שגם בקהל של הפועל, שמאופיין יחסית באינטליגנטציה גבוהה, מתרחשת פה מגמת העדר ברמות הכי גבוהות שלה.

יצאתם מפורפורציות לחלוטין, היה פה עד לפני שנתיים נוכל, אדם לא יציב, שרק רצה לפרק את הקבוצה מנכסייה.
התחננו למישהו שיבוא ויעזור, ובמצב חסר הברירה שבו היינו, גם כושל סדרתי כחיים רמון התקבל בלא פחות מההערצה.

מאז הוא הצליח בחוסר המשאבים (האישי והקבוצתי) שעמדו לרשותו להעמיד 2 קבוצות בתקציב גבוה (גבוה מדי לטעמי, הבסיס לכל הבאלגן), כנראה מתוך בחירות אמוצינאליות ולא שקולות מספיק.
הוא נתן את הבמה להשתלבות של העמותה, מה שרק הראה שאין סיכוי ממשי בארץ לאוהדים לבד להחזיק קבוצה בסדר גודל כזה (ע"ע 2000 חברי עמותה בקושי).
על מה ולמה הוא הרוויח שתאחלו לו את כל הרע שבעולם?? הוא מנסה לגנוב מאיתנו? הוא (רמון) בדרך לעשות עלינו איזה אקזיט?

וגם אותו היא העבירה, כי בלי הפאקניג צל הזה שחזרנו להיות בצלו, בשנתיים האלה התקציב שפוי פי 2, ואנחנו לא כל היום במערבולת של קיבוץ נדבות.

בכל השאלות שלך התשובה היא: כן!
הוא כן מנסה לעשות עלינו אקזיט בגלל ההסכם שלו עם טביב(שעדיף שלא היה נחתם)
הוא כן מנסה לשמור לעצמו יחד עם חברו מוישיק ומר הראל את הבייבי בידיים שלהם.
וכן, פה זה לא גרמניה ואוהדים לא אמורים לנהל את הקבוצה.

ולכן אני מאחל לו את כל הרע שבעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 12:30 
g11g כתב:
MENTELCASE כתב:

כן, בגללו אין רוכשים.. כי ב-15 שנה האחרונות, היה תור מוולפסון עד בלומפילד של אנשים אמידים, נורמליים, ללא עסקים מפוקפקים שהתחננו לקבל את המפתחות. רק בגללו, ובגלל הספינים (שגם לי בא להקיא מהם, אבל מה לעשות, פולטיקאי הוא היה גם לפני שנתיים שהערצנו את האדמה שדרך עלייה) שלו הסתבכנו בחובות והקבוצה הפכה ללא אטרקטיבית לרוכש..

מסכים שלא צריך להשתמש במושגים כאלו. גם רמון וגם חג'ג' תרמו המון ועשו הרבה כדי שיהיה טוב להפועל ועל זה מגיע להם הוקרת תודה, לא פחות. אני מאמין שכולם מבינים זאת, והקללות זה תסכול רגעי משחרור שכטר.
במצב שנוצר, בגלל ההתנהלות, השחצנות, האטימות, והפראנויה של רמון ועידו, וגרירת כל המערכת למצב של חוסר וודאות, עליהם לתת את הדין ולפנות אך מקומם, ולהעביר את זכויות הניהול לאנשים לא פחות מוכשרים מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 12:47 
אם כך, גם כל מי שלחץ, איים, התערב, השפיע בכל הכוח על המהלכים הלא אחראיים האלה שהביאו את המערכת למצב של חוסר וודאות, צריכים לשלם את המחיר ולא להסתובב בכלל בסביבת המועדון , בטח לא להשפיע.

לצערי, יש לי תחושה שהקודקודים אולי יתחלפו, אבל האנשים האלה יישארו וימשיכו לעשות את מה שהם עשו קודם (כמו למשל המהלך העלוב בתולדות המועדון של העלאת מחירי מנויים לרכישת שכטר שייזכר לדראון עולם).
אגב, האנשים האלה הם גם הראשונים שיסלקו את הבאים בתור הביתה, בדיוק כמו בסיבוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 12:54 
שחר כתב:
אם כך, גם כל מי שלחץ, איים, התערב, השפיע בכל הכוח על המהלכים הלא אחראיים האלה שהביאו את המערכת למצב של חוסר וודאות, צריכים לשלם את המחיר ולא להסתובב בכלל בסביבת המועדון , בטח לא להשפיע.

לצערי, יש לי תחושה שהקודקודים אולי יתחלפו, אבל האנשים האלה יישארו וימשיכו לעשות את מה שהם עשו קודם (כמו למשל המהלך העלוב בתולדות המועדון של העלאת מחירי מנויים לרכישת שכטר שייזכר לדראון עולם).
אגב, האנשים האלה הם גם הראשונים שיסלקו את הבאים בתור הביתה, בדיוק כמו בסיבוב הזה.

אני בטוח שברגע שרמון יפנה את מקומו, כל המערכת תוחלף, זאת אחת המטרות. רצוי למנות מנהל למועדון שהוא ימנה את מי שהוא חושב לנכון, בלי התערבות ובלי מקורבים.
נקודה מאוד חשובה, אותם אלו, שאני ביניהם, שדחפו לעליית מחיר המנוי, גם הולכו שולל, ובידיוק אותם אנשים שהיו שותפים למהלך ובסופו של דבר רומו, הם אלו שהכי רוצים בשינוי מערכתי ועושים הכל כדי שיהיה שינוי, שאין לי ספק שיגיע, זה בלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 12:55 
אגב, לפני כל מחאה חשוב שייצאו ניירות עמדה שיחולקו לקהל הרחב.
לדעתי הפעם, בניגוד לטביב, יהיה יותר קשה להסביר מה יש לנו נגד רמון - הוא בניגוד לטביב, מזוהה כאוהד הקבוצה.
לכן הפעם ההסברה חשובה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:00 
צור ש. כתב:
לדעתי הפעם, בניגוד לטביב, יהיה יותר קשה להסביר מה יש לנו נגד רמון - הוא בניגוד לטביב, מזוהה כאוהד הקבוצה.

מחאה זה לא הפתרון. רמון יפנה את מקומו ברגע שמישהו ייקח ממנו את כל ההתחייבויות, צריך למצוא אדם כזה או קבוצה של אנשים.
מה שכן, רצוי להכין תקציר של תכנית ההבראה של המועדון, שכוללת רפורמה בניהול הקבוצה, ולהחתים לפחות 10,000 אוהדים. את המסמך יש לשלוח לרמון. הוא יבין לבד, הוא הרי פוליטיקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:06 
amirgk כתב:
שחר כתב:

אני בטוח שברגע שרמון יפנה את מקומו, כל המערכת תוחלף, זאת אחת המטרות. רצוי למנות מנהל למועדון שהוא ימנה את מי שהוא חושב לנכון, בלי התערבות ובלי מקורבים.
נקודה מאוד חשובה, אותם אלו, שאני ביניהם, שדחפו לעליית מחיר המנוי, גם הולכו שולל, ובידיוק אותם אנשים שהיו שותפים למהלך ובסופו של דבר רומו, הם אלו שהכי רוצים בשינוי מערכתי ועושים הכל כדי שיהיה שינוי, שאין לי ספק שיגיע, זה בלתי נמנע.

כן בטח, בלי התערבות ובלי מקורבים..כבר עכשיו אתה כותב פה תוכניות ארוכות טווח, יורה סכומים לאוויר מדבר על קיצוצים בחוזים (שזו עבירה על החוק), כאילו שיש לך ניסיון כלשהו בניהול מועדון כדורגל.

אוהדים ליציע ויפה שעה אחת קודם.
כל אותם אלה שדחפו לעליית מחירי המנוי, יודעים לבוא בטענות לאנשים אחרים שיקחו אחריות על השלכות של החלטה כזאת, אבל הם בעצמם ממשיכים לדבר על העונה הבאה.
הפורמט הזה של עמותת אוהדים בלבל את כולם, שבר כל מחסום בין ניהול פיננסי וניהול מקצועי לבין מעורבות של אוהדים שמתיימרים להיות מנהלי מועדון והורס את המועדון הזה עד היסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:07 
צור ש. כתב:

עוד נדבך של פורמט הניהול הבלתי אפשרי הזה (באיירן מינכן עלק) , אוהדים התאהבו במחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:08 
צור ש. כתב:

להסביר לעצמכם אתה מתכוון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:14 
שחר כתב:
צור ש. כתב:

עוד נדבך של פורמט הניהול הבלתי אפשרי הזה (באיירן מינכן עלק) , אוהדים התאהבו במחאה.

נכון, כולי מלא אושר ושמחה על מצב המועדון כי יש לי תירוץ למחאה, איזה כיף.

מה שאתם עדיין לא יודעים, זה שביקשנו מרמון להרוס את הפועל כדי שיהיה לנו תירוץ.

(נכון, עדיף לשבת בשקט ולהסתכל מהצד על מה שקורה במועדון, זה יעזור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:24 
שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:

כן בטח, בלי התערבות ובלי מקורבים..כבר עכשיו אתה כותב פה תוכניות ארוכות טווח, יורה סכומים לאוויר מדבר על קיצוצים בחוזים (שזו עבירה על החוק), כאילו שיש לך ניסיון כלשהו בניהול מועדון כדורגל.

אוהדים ליציע ויפה שעה אחת קודם.
כל אותם אלה שדחפו לעליית מחירי המנוי, יודעים לבוא בטענות לאנשים אחרים שיקחו אחריות על השלכות של החלטה כזאת, אבל הם בעצמם ממשיכים לדבר על העונה הבאה.
הפורמט הזה של עמותת אוהדים בלבל את כולם, שבר כל מחסום בין ניהול פיננסי וניהול מקצועי לבין מעורבות של אוהדים שמתיימרים להיות מנהלי מועדון והורס את המועדון הזה עד היסוד.

אתה שוב מפספס את העיקר, מי שאמור למנות מנהל זה אותם אלו שמחזיקים באחוזים, אם זה אדם פרטי או עמותה, אותו מנהל שיבחר בגלל כישוריו בלבד, יעשה את הרפורמה שאני מדבר עליה ושגם אתה רוצה אותה, אסור לאף אדם מהעמותה או בעל מניות אחר להתערב לו, זה ברור ואני מבין לאן אתה חותר. קבוצת כדורגל זה עסק ככל העסקים.

זכותי לחלוק את דעותיי בפורום, ואני אמשיך לעשות זאת מתוך דאגה ומתוך רצון שיהיה שינוי. מחובתנו לדבר על העונה הבאה, לשאול שאלות, להציג עובדות, להציע פתרונות, אחרת מי יעשה את זה? הרי גם בראש המועדון יושב אוהד, שאין לו כישורי ניהול והוא מוביל אותנו למקומות לא טובים, אז מן הראוי שאותו אוהד יבין שהוא טועה.

יש לי שאלה, אתה דורש אוהדים ליציע, זה כולל גם את בעלי המניות שמחזיקים את הקבוצה כרגע? אם כן, זאת אומרת שיש לך להציע בעלים לקבוצה. אתה בורח מהמציאות, עדיף להסתכל לה בעיניים, ולנסות לשנות במה ששגינו.

נערך לאחרונה על ידי amirgk בתאריך 01 פברואר 2014, 13:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:25 
שחר בלתי נסבל לקרוא את ההודעות שלך.
נכון, נעשו הרבה טעויות, אף אחד לא עשה את הטעויות האלה בכוונה.
כבר שנתיים שאתה מפמפם פה אג'נדה נגד העמותה, צפית הכל מראש, אתה כלי!
עכשיו אולי תואיל בטובך להפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:34 
צור ש. כתב:
שחר כתב:
צור ש. כתב:

נכון, כולי מלא אושר ושמחה על מצב המועדון כי יש לי תירוץ למחאה, איזה כיף.

מה שאתם עדיין לא יודעים, זה שביקשנו מרמון להרוס את הפועל כדי שיהיה לנו תירוץ.

(נכון, עדיף לשבת בשקט ולהסתכל מהצד על מה שקורה במועדון, זה יעזור)

בין "מחאה" לבין "לשבת בשקט ולהסתכל מהצד" יש הרבה מרחק.
כן, להרים קול צעקה, שמשחררים את מלך השערים שלך, חלוץ מבריק, לקבוצה שמתחרה איתך באופן ישיר על הכרטיס לאירופה- זה מקומם וצריך להתקומם.

אבל אתם באמת לא רואים סיכוי שמחאה כנגד רמון, שאתם בעצמכם מתקשים להסביר באופן ברור וחד במה הוא חטא שמצדיק "מחאה", באמת יכולה לפגוע בהוצאת הקבוצה מהחרא שבו היא שקועה? יכול להיות שבספין הזה יש תמצית של היגיון?
זה דימיוני שעונה פיננסית, בלי לנסות להלחם בכלבים מעבר לכביש, עם 5000-6000 מנויים שממחישים כמה הגרעין בקבוצה הזו הוא גדול, כזו עונה יכולה לתרום ליציבות המועדון, אולי לשחרור איזה קשר שניים בפלונטר המזזורגג שהקבוצה הזו סבוכה בו-אמנם זה נשמע תסריט דמיוני וורוד כולו, אבל אתם אשכרה יכולים להגיד לי שאתם מאמינים שתסריט של מחאה נוספת הפעם מול רמון יכולה לתרום יותר למציאת בעלים הגון סוף סוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: