תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 397 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
כל כך מעצבן כל כך מכעיס איזה עסקה גרועה הנהלה של חלאות לכו הביתה!!!!!!!!! :PUKE: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
דרך אגב,בספורט 5 רשום שסעיף הקניה 500 אלף יורו.

עזוב, זה בדוק. אין לך מה לחפש במקום אחר.
השאלה בחינם, 400 אלף יורו אופציה בסוף העונה.
הם חיכו עם ההכרזה הרשמית כדי שצנציפר החבר היקר של רמון ולובין יוכל לפרסם את זה ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:07 
kobster כתב:
מתוף הכתבה של צנציפח :

ציטוט:
גורמים בהפועל הגיבו: "זו אחת הבשורות הטובות ביותר שיכולנו לקבל, שכטר כיוון כל החודשים האחרונים להגיע למכבי. התרומה המקצועית והחברתית של שכטר היתה שולית ביחס לשכרו המטורף. הוא היה רחוק משמעותית מדמארי ביכולת המקצועית ובנאמנות למועדון. להביא אותו בקיץ היתה הטעות הגדולה ביותר של הפועל בשנים האחרונות".

להקיא עליכם, זבלים. יותר גרועים מטביב. הרבה יותר גרועים ממנו

למה השוואות מביכות לטביב? רמון הציל אותנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:08 
kobster כתב:
Yalla Hapoel כתב:

הם חיכו עם ההכרזה הרשמית כדי שצנציפר החבר היקר של רמון ולובין יוכל לפרסם את זה ראשון.

אז הם חסכו מיליון שקל על המשכורת של שכטר.
וואו,איזה הנהלה כושלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:09 
לא רק שמשאילים בחינם זה מילא, אבל לשים תג מחיר לאחר החצי עונה של חצי מיליון בלבד, מראה כמה רק רצו להיפטר ממנו
והחליטו שההחלטה להביא אותו בתחילת העונה היתה טעות.
להזכירכם ההחלטה להביאו בתחילת העונה הייתה גם כדי שאנחנו הקהל השבוי נקנה מנויים, וזה עוד לפני שהזכרנו שלקחו
לנו עוד 8% על זה!!

לא פחות מביזיון, זה הזמן של כל האלו שם למעלה לשים את המפתחות להגיד שהם לא יודעים
לנהל קבוצת כדורגל ולהעביר את הקבוצה למישהו שכן בחינם. כי את החובות שהם יצרו הם צריכים לסגור בעצמם (כמו שאת החובות
שטביב יצר הוא צריך לסגור בעצמו).

נ.ב.- מחאה לא תעזור ורק תגרום למישהו חדש להתרחק מהמועדון, המחאה הכי טובה תיהיה בסוף העונה, בחרם מנויים עד אשר לא ילכו הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:11 
gigs כתב:
לא רק שמשאילים בחינם זה מילא, אבל לשים תג מחיר לאחר החצי עונה של חצי מיליון בלבד, מראה כמה רק רצו להיפטר ממנו
להזכירכם ההחלטה להביאו בתחילת העונה הייתה גם כדי שאנחנו הקהל השבוי נקנה מנויים, וזה עוד לפני שהזכרנו שלקחו
לנו עוד 8% על זה!!

לא פחות מביזיון, זה הזמן של כל האלו שם למעלה לשים את המפתחות להגיד שהם לא יודעים
לנהל קבוצת כדורגל ולהעביר את הקבוצה למישהו שכן בחינם. כי את החובות שהם יצרו הם צריכים לסגור בעצמם (כמו שאת החובות

נ.ב.- מחאה לא תעזור ורק תגרום למישהו חדש להתרחק מהמועדון, המחאה הכי טובה תיהיה בסוף העונה, בחרם מנויים עד אשר לא ילכו הביתה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:12 
הכסף מעניין לי את הציפורן. שחררו שחקן מרכזי מאוד בקבוצה באמצע עונה. עופו מפה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
אוי המשפט האחרון מזכיר לי מישהו... משהו שאלתיאל... לא לא אסור להשוות.

היום כבר אפשר להגיד בביטחה שכזה נזק גם טביב לא גרם.
חג'ג' גרוע מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:15 
אני חושש שחג׳ג׳ יקבל קריזה ויתאכזב שהקהל לא משתחווה לו, יאלה עוף לקיבינימט אתה רמון לובין ותאומים. חוששים מהפגנות? קהל סמרטוט לא לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם ליובין יגיע מחר לעמדה שלו ליד שער 5,הבן זונה הזה הולך לשמוע בדיוק מה אני חושב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:18 
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:
נסגר.
הושאל בחינם עד סוף העונה ואופציה לרכישה ב 400 אלף יורו.
שערוריה, לא פחות מכך, וללחיים רמון אסור להחזיק עוד יום בתור המנהל של הפועל.
שימצא מי שישים ערבויות פיקטיביות במקומו וילך הביתה.
אפס מאופס.
מצויין. זה מראה בבירור שאדון חג'ג' יודע למכור במחיר הפסד.
יתכבד אדון חג'ג' לשים את המפתחות מחר בבוקר ולהודיע שהקבוצה למסירה בעלות של 0 שקלים וללא כל חובות.

תמונה

התנהלות פושעת וחסרת היגיון. ובכל זאת, אם איתי, ממש כמו עומר, לא היה רוצה לעבור, זה לא היה קורה. העסקה הזאת, כמו כן המשא ומתן השקט עם המחלה כבר לפני 4 שבועות, הם באישור עידו חג'ג', רמון ואיתי עצמו. אם האחרונים לא היו חוששים מהקהל, איתי היה חותם במחלה, עצם העובדה שהוא לא במחלה, אבל כל ההתחייבות עליו ("10 מילין שקל") מבוטלות, הם ניצחון של הספקולנטים שבפועל לא שמו שקל חי אחד מלבד ערבויות והפסד הנאיבים, שאני גם חלק מהם, וקהל המנויים ששילם 8%.
איתי הגיע עם משקולות של שכר גבוה, ציפיות כאילו הוא מסי, ובעלי ממון שמזכירים ומתפארים בכל כלי תקשורת כמה כסף הם שמו עליו, הלחץ הכריעה. איתי שחקן ענק, ובכל קבוצה אחרת הוא יראה את זה לצערי.
שברון לב, ומעבר לכל, תחושת תסכול וגועל.

שחר, אני טעיתי הפעם, ואתה צדקת, מבחן התוצאה וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:20 
מאחל בהצלחה לשכטר ומאחל לנו שההנהלה הכושלת הזאת תעוף לכל הרוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני חושש שחג׳ג׳ יקבל קריזה ויתאכזב שהקהל לא משתחווה לו, יאלה עוף לקיבינימט אתה רמון לובין ותאומים. חוששים מהפגנות? קהל סמרטוט לא לדאוג.

תגיד מישהו מונע ממך להפגין? תלך לבית של חג'ג' ויבריחו אותך? אני רואה פה 30 משתמשים שונים שבוכים שהקהל לא מפגין, יאללה תתארגנו ולכו. כמה אימפוטנט צריך להיות כדי לזיין בשכל על כמה הקהל סמרטוט שהוא לא מפגין ולא ללכת להפגין בעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:27 
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

תגיד מישהו מונע ממך להפגין? תלך לבית של חג'ג' ויבריחו אותך? אני רואה פה 30 משתמשים שונים שבוכים שהקהל לא מפגין, יאללה תתארגנו ולכו. כמה אימפוטנט צריך להיות כדי לזיין בשכל על כמה הקהל סמרטוט שהוא לא מפגין ולא ללכת להפגין בעצמך?

תודה על ההמלצה, רק שלא קראתי להפגנות, ואה כן זה לא אתה לפני כמה עמודים שכינית את
הקהל סמרטוטים? לך תפגין. הם סמרטוטים בדיוק מהסיבה שאתה תיארת כל כך
יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
Madame, Monsieur,

En février au Stade de la Beaujoire, le FC NANTES vous propose de vivre des moments exceptionnels :

- une 1/2 Finale de Coupe de la Ligue, dernière marche avant le Stade de France. Dans un stade à guichets fermés, le FC NANTES reçoit le PSG de Zlatan Ibrahimovic,
- un choc de Ligue 1, face à l'Olympique Lyonnais (7 fois Champion de France consécutivement),
- et enfin un "derby brûlant" face au voisin Rennais, que le FC Nantes a battu 3-1 au match aller.

Réservez dès maintenant vos places VIP pour ces soirées et invitez vos meilleurs clients ou relations professionnelles !

מחר נגד סושו אמצע שבוע זלאטן על הראש בגביע

בחודש פברואר בסטאד דה לה Beaujoire FC Nantes מציע זמנים מרגשים:

- 1/2 גמר גביע ליגה, הצעד האחרון לפני סטאד דה צרפת. באצטדיון אזל, FC Nantes PSG מקבל זלאטן איברהימוביץ'
- הלם Ligue הצד 1 אולימפיק ליון (7 פעמים אלופת צרפת ברציפות)
- ולבסוף "דרבי חם" נגד השכן Rennais FC Nantes שהכה 3-1 במשחק הראשון.

הזמן עכשיו מושבי VIP שלך לערבים האלה ומזמינים את הלקוחות הטובים ביותר שלך או הקשרים עסקיים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:41 
תעשה תרגום לאנגלית. בד"כ זה קריא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

תודה על ההמלצה, רק שלא קראתי להפגנות, ואה כן זה לא אתה לפני כמה עמודים שכינית את
יפה.

האמת שאני קראתי סמרטוטים למשתמשים ספציפיים שהצדיקו את העסקה, לא לקהל שלא מפגין.
יש חבורת משתמשים לא קטנה וחבורת אוהדים ענקית שבוכים שאנחנו קהל סמרטוט כי אנחנו לא מפגינים את רמון וחג'ג'. עשרות פעמים נשפכו הקלישאות "רק בכוח הם יבינו", "אנחנו הקהל הכי אפס בעולם אם רמון וחג'ג' ישארו פה שנה הבאה", "איפה מנהיגי האוהדים?" וכו'. מצד שני אף אחד מהמשתמשים או מהאוהדים האלה לא הרים את הכפפה והתחיל הפגנה, רק יושבים מול הפורום, הפייסבוק או הוואטסאפ ומזיינים בשכל על כמה כל הקהל סמרטוט שהוא לא מפגין, העמותה מגנים על רמון בגופם ומנהיגי האוהדים לא עושים אף פעולה.
יאללה תעשו, אם חצי מהאנשים שקוראים לפעולה נגד ההנהלה ירתמו אפילו לוגיסטיקה בינונית תספיק. הבמה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:49 
gigs כתב:
לנו עוד 8% על זה!!

נ.ב.- מחאה לא תעזור ורק תגרום למישהו חדש להתרחק מהמועדון, המחאה הכי טובה תיהיה בסוף העונה, בחרם מנויים עד אשר לא ילכו הביתה.

מישהו יכול סוף סוף להסביר לי, אם 500 אלף זה מה שהוא עלה לנו, למה לבקש עליו 500 אלף, אחרי החצי עונה הנוראית שלו זה בעייתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:58 
Shacham כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

יפה.

יש חבורת משתמשים לא קטנה וחבורת אוהדים ענקית שבוכים שאנחנו קהל סמרטוט כי אנחנו לא מפגינים את רמון וחג'ג'. עשרות פעמים נשפכו הקלישאות "רק בכוח הם יבינו", "אנחנו הקהל הכי אפס בעולם אם רמון וחג'ג' ישארו פה שנה הבאה", "איפה מנהיגי האוהדים?" וכו'. מצד שני אף אחד מהמשתמשים או מהאוהדים האלה לא הרים את הכפפה והתחיל הפגנה, רק יושבים מול הפורום, הפייסבוק או הוואטסאפ ומזיינים בשכל על כמה כל הקהל סמרטוט שהוא לא מפגין, העמותה מגנים על רמון בגופם ומנהיגי האוהדים לא עושים אף פעולה.
יאללה תעשו, אם חצי מהאנשים שקוראים לפעולה נגד ההנהלה ירתמו אפילו לוגיסטיקה בינונית תספיק. הבמה שלכם.

אני מסכים לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 20:59 
Shacham כתב:
chimpfive כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

יפה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 21:04 
מוזר מאוד שלא התווסף לעסקה עם נאנט, דרישה מאיתנו אוהדי הפועל לרכוש מנויי ליגה של נאנט ובעלות של 8% מעבר לשוויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 21:42 
לא נעים להודות, אבל רמון ושות' עושים דברים שאפילו טביב לא העיז לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 21:47 
kobster כתב:
Yalla Hapoel כתב:

בגלל האוהדים הם לא יכלו למכור אותו למכבי,אז ארגנו את תרגיל ממן.בקיץ נאנט "משלמת" 400 אלף.מכבי קונה אותו מהם ב500.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:
נסגר.
אפס מאופס.
יתכבד אדון חג'ג' לשים את המפתחות מחר בבוקר ולהודיע שהקבוצה למסירה בעלות של 0 שקלים וללא כל חובות.

תמונה

התנהלות פושעת וחסרת היגיון. ובכל זאת, אם איתי, ממש כמו עומר, לא היה רוצה לעבור, זה לא היה קורה.

עומר מעולם לא סירב לצאת לחו"ל. הוא פשוט לא רצה לחזור למכבי פ"ת בתום ההשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

גורמים בהפועל הגיבו: "זו אחת הבשורות הטובות ביותר שיכולנו לקבל, שכטר כיוון כל החודשים האחרונים להגיע למכבי. התרומה המקצועית והחברתית של שכטר היתה שולית ביחס לשכרו המטורף. הוא היה רחוק משמעותית מדמארי ביכולת המקצועית ובנאמנות למועדון. להביא אותו בקיץ היתה הטעות הגדולה ביותר של הפועל בשנים האחרונות".

הודעה שמכוונת לקהל מסויים.

כך עשו במקרה גרשון.
כך עשו במקרה ידין ואלרועי.
כך עשו ומסמסו את האפשרות שזהבי יהיה בהפועל
ועכשיו הגיע תורו של שכטר.

אסופת שקרנים וזבלים . אותה שיטה ואותו סגנון.

חבל לי ששכטר עזב ושהפועל מתפרקת מעוד נכס. אבל אני מבין את המצב , לפחות מוכן לנסות להבין.
לא מסוגל להבין , או ליתר דיוק לא מוכן לקבל את הסגנון.
"מועדון חברים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 22:56 
amirgk כתב:
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:
נסגר.
אפס מאופס.

תמונה

התנהלות פושעת וחסרת היגיון. ובכל זאת, אם איתי, ממש כמו עומר, לא היה רוצה לעבור, זה לא היה קורה. העסקה הזאת, כמו כן המשא ומתן השקט עם המחלה כבר לפני 4 שבועות, הם באישור עידו חג'ג', רמון ואיתי עצמו. אם האחרונים לא היו חוששים מהקהל, איתי היה חותם במחלה, עצם העובדה שהוא לא במחלה, אבל כל ההתחייבות עליו ("10 מילין שקל") מבוטלות, הם ניצחון של הספקולנטים שבפועל לא שמו שקל חי אחד מלבד ערבויות והפסד הנאיבים, שאני גם חלק מהם, וקהל המנויים ששילם 8%.
איתי הגיע עם משקולות של שכר גבוה, ציפיות כאילו הוא מסי, ובעלי ממון שמזכירים ומתפארים בכל כלי תקשורת כמה כסף הם שמו עליו, הלחץ הכריעה. איתי שחקן ענק, ובכל קבוצה אחרת הוא יראה את זה לצערי.
שברון לב, ומעבר לכל, תחושת תסכול וגועל.

שחר, אני טעיתי הפעם, ואתה צדקת, מבחן התוצאה וזה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 00:32 
אני רואה את שכטר בצהוב ובא לי להקיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 00:34 
זאת הכנה הדרגתית...
הענף הזה ימשיך, העיקר שמכבי תנצח.
איזה מדינה מחורבנת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 397 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: