"בסיטואציה שנוצרה העונה, זו האופציה שמועדפת עליי ועל המועדון" אמר שכטר לאתר הרשמי של הפועל ת"א, "אני מאמין שביכולתי להשתלב בהצלחה בליגה הצרפתית שהיא מהחזקות באירופה, ובקבוצה מצוינת כמו נאנט. ואם בדרך הזו אני גם מקל על המועדון מבחינה כלכלית, אז זה גם טוב לשני הצדדים. בשלב זה אני עוד לא יודע אם תהיה חתימה, ובכל מקרה אני מתכוון לחזור רק להפועל ת"א ומודה לכל האוהדים על התמיכה גם ברגעים שהלך לי פחות טוב".
ישראל היוםאיתי שכטר בדרך לנאנטחלוץ הפועל ת"א יושאל למדורגת שמינית בליגה הצרפתית עד סיום העונה • המועדון יחסוך כמיליון שקלים בזכות המהלך, אך בהנהלה מודאגים: "אם לא נגיע לאירופה, יהיה אסון כלכלי"
שי ארצי
חלוץ הפועל ת"א איתי שכטר
ימריא הבוקר לצרפת, שם יעבור בדיקות רפואיות בקבוצת נאנט המדורגת שמינית בליגה הראשונה, אשר אליה הוא יצטרף בהשאלה עד לתום העונה.
לצרפתים תהיה אופציה לרכוש את שכטר בתום העונה עבור חצי מיליון יורו. הפועל ת"א, שזקוקה למזומנים עקב הבעיות הכלכליות, תחסוך מהמהלך כמיליון שקלים.
כבר תקופה ארוכה ששמו של החלוץ נקשר למעבר לכל מיני קבוצות, אך ההצעה הרצינית הגיעה אתמול על ידי סוכן השחקנים אבי נמני. עבור שכטר מדובר בקדנציה שלישית באירופה אחרי ששיחק בקייזרסלאוטרן ובסוונזי. אם הכל ייסגר כמתוכנן, שכטר יצטרף למושבה הישראלית בצרפת הכוללת את אלירן עטר, מאור מליקסון ועדן בן בסט. אתמול אמר החלוץ: "בסיטואציה שנוצרה זו האופציה המועדפת עליי. לא יודע אם אחתום שם, אבל בכל מקרה אני מתכוון לחזור רק להפועל ת"א."
למרות שהנהלת הפועל החליטה להשאיר את עומר דמארי, גורמים במועדון ניסו לבדוק אם סלטה ויגו תהיה מוכנה להשאיל את השחקן לשורותיה, למרות כל הסאגה שהיתה - דבר שהרתיח לא מעט אנשים בהפועל ונפסל על הסף.
גורמים בקבוצה טענו כי בסוף העונה דמארי יימכר לקבוצה באירופה על מנת להכניס כספים נוספים למועדון. החלוץ אמור לפתוח בשבת בהרכב נגד רמה"ש. במועדון הביעו חשש כי בעקבות ההדחה מהגביע קבוצתם עשויה להחמיץ את אחד המקומות המובילים לאירופה, ובשל כך תסתבך עוד יותר מבחינה כלכלית.
"ידענו שאחרי הניצחונות האחרונים תהיה נפילה, אבל לא האמנו שזה יקרה לנו בגביע ובשלב כזה מוקדם. אם לא נגיע השנה לאירופה זה יהיה אסון כלכלי, לא רק מקצועי."
כאמור, האדומים יפגשו בשבת את רמה"ש וינסו להתאושש מהמכה שספגו. יריבתם תבוא מעודדת למפגש, אחרי שהעפילה לשמינית גמר הגביע. המאמן חיים שאבו יקבל בחזרה את שלושת המוצהבים: איתמר ניצן, בן רייכרט ובן בן יאיר. בקבוצה הביעו אכזבה מהגרלת הגביע שסידרה להם את מ.ס. אשדוד, אבל התנחמו בכך שלפחות הם מארחים את המשחק.