דה ברונו כתב:
GATE7 כתב:
דה ברונו כתב:
zink כתב:
אנשים פה לא קשורים למציאות. סלים חוגג 35 השנה.
באדיר היה שחקן הרכב בגיל 39.
הוא היה בלם, ולא כל אחד הוא באדיר.
בלם שמשחק כל העונה, כשצריך לחזור מפיגור עולה לשחק כחלוץ ובלם יחד. בליגה הגרועה שלנו אין משהו שמנצח בטחון וכשרון ברגליים, ואת זה יש לסלים.
באדיר יכל לשחק בגיל 39 בעיקר בזכות העובדה שהוא ניהל כל החיים אורח חיים ספורטיבי שכמעט אף שחקן בארץ לא נצמד אליו, ובטח שלא סלים טועמה. הוא היה משחק רק בעמדת הבלם ברוב השנים שלו בהפועל וכשגוטמן היה זורק אותו קדימה הוא בעיקר היה עומד כמה שיותר קרוב לשער ומנסה להגיע למצב נגיחה. מעבר לזה, מגן זאת אולי העמדה שצריך לרוץ בה הכי הרבה, כשטועמה גם רץ ממש מעט גם יחסית לקשר התקפי, בנוסף לכך שאין לו שום יכולות הגנתיות ושגם התקפית הוא לא תורם כלום כבר שנתיים וכשהוא משותף הוא עושה יותר נזק מתועלת.
אם כבר לנסות לאלתר בכח אז גרזיצ'יצ' לפחות לא יהיה חסר תועלת לחלוטין בהגנה ולא יתפוס את הצד בדקה ה15, ולשון מלכה יש מהירות, כושר גופני, וסיכוי כלשהו להשתפר מתישהו.