תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:03 
סליחה סליחה. זה היה בן ארי.
טעות רצינית שלי.
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הו, ימים טובים (נוסטלגיה בקהל!)
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:04 
נערך

נערך לאחרונה על ידי אחד עם כיפה בתאריך 30 ינואר 2014, 11:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין, גם אני מתבלבל לפעמים בין נאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:14 
ערן כתב:
איך אני שמח שאתה מכיר - מכיר, כן? - נאום של כהנא שמגנה ״בחריפות״ את ברוך גולדשטיין.

הוא כנראה היה באמת משהו מיוחד, אם הוא נרצח ב-1990 וידע שב-1994 יתרחש טבח מערת המכפלה.

צדק או לא צדק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:22 
אחד עם כיפה כתב:
בכל מקרה, כל זה לדעתי לא קשור בכלל להגיד "כהנא צדק" או להזדהות עם רעיונתיו של כהנא. אפשר לחקור את זה אנתרופולוגית, אבל אני משוכנע שכשרוב האנשים אומרים "כהנא צדק" הם לא מתכוונים שהם רוצים להרוג את כל הערבים ואלו המילים שהם יכולים לכבס בהם את הרצון הזה. לדעתי, בשביל הרבה אנשים כהנא מייצג את התקווה הלאומית-משיחית מהמדינה. רובה של האידיאלוגיה הציונית-דתית (ובגלל זה אופיסר כאן התחיל להשתלח) התחדשה אחרי מלחמת ששת ימים וקיבלה פנים לאומיות מאוד, מי שלקח את זה לקצה היה הרב כהנא.
הוא דיבר על הכבוד היהודי, על הרחבת גבולות הארץ, על ההכרה בייחודיות הלאום היהודי.
מי שאומר היום "כהנא צדק" מלין על איבוד הלאום, על חוסר הכבוד היהודי ועל הזנחת הייחודיות של עם ישראל.

אני לא משוכנע שאתה בעצמך מאמין במה שכתבת פה.
וזה שאדם לא הספיק לעשות שואה לא אומר שהוא לא החזיק באידיאולוגיה נאצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
כשאנשים אומרים "כהנא צדק" הם בדר"כ מתכוונים לכך שהיה צריך לעשות טרנספר לערבים ולהעלים אותם מ"מרחב המחייה" של עם ישראל. לא כל איזה אפס שאומר את זה נכנס לדקויות של התורה הגזענית של אדון כהנא ומה בפרטי פרטים הוא חשב שצריך לעשות לפלסטינים שחולקים איתנו את הטריטוריה. בשורה התחתונה להגיד "כהנא צדק" זו תמיכה בגירוש ועקירה של מיליוני אנשים מהבית שלהם בגלל שהם לא יהודים. אם זו לא תורה גזענית אני לא יודע מה כן, וכל מכבסת המילים המגוחכת שלך היא מביכה ופתאטית. אני מציע לך ללכת לקרוא קצת לפני שאתה שופך כאן ים של שטויות ובורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:44 
מיק ג'ונס כתב:
כשאנשים אומרים "כהנא צדק" הם בדר"כ מתכוונים לכך שהיה צריך לעשות טרנספר לערבים ולהעלים אותם מ"מרחב המחייה" של עם ישראל. לא כל איזה אפס שאומר את זה נכנס לדקויות של התורה הגזענית של אדון כהנא ומה בפרטי פרטים הוא חשב שצריך לעשות לפלסטינים שחולקים איתנו את הטריטוריה. בשורה התחתונה להגיד "כהנא צדק" זו תמיכה בגירוש ועקירה של מיליוני אנשים מהבית שלהם בגלל שהם לא יהודים. אם זו לא תורה גזענית אני לא יודע מה כן, וכל מכבסת המילים המגוחכת שלך היא מביכה ופתאטית. אני מציע לך ללכת לקרוא קצת לפני שאתה שופך כאן ים של שטויות ובורות.

תכלס, אחרי הטעות הקודמת אין לי באמת זכות לדבר כאן.

אבל רק בנוגע לטרנספר (ואני באמת אהיה זהיר יותר עכשיו), הטרנספר באמת מזכיר "מרחב מחייה" של אידיאולוגיה נאצית, והוא בטח גזעני או דתי. אבל הוא לא מוכרח להיות כזה, היו עוד כמה טרנספרים בהיסטוריה שהיו פרקטים והכרחיים יותר, אומנם בתקופות קודמות יותר כמו בטורקיה וקצת יותר מאוחר בהודו. ממה שקראתי ב"אור הרעיון" של כהנא, הוא רצה ליצור מרחב מחייה ליהודים בלבד פשוט כי זו הארץ שלהם וזו הארץ היחידה שלהם, לא היו לו מטרות על לכבוש את העולם או להעביד את כולם. השימוש במילה "נאצי" הוא מהיר מדי, למרות שיש הרבה קווי דימיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:53 
יש לי חידוש בשבילו - זאת לא הארץ של "היהודים" יותר משזו הארץ של "הערבים". בכלל, הניסיון לשייך לקולקטיב שטח שמבוסס בכלל על גבולות מנדטוריים שהתחלקו בין בריטניה לצרפת הוא טיפה מגוחך (אלא אם כן הכוונה היא שגם עיראק וירדן הן חלק מארץ ישראל ההיסטורית).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
מיק ג'ונס כתב:

אבל רק בנוגע לטרנספר (ואני באמת אהיה זהיר יותר עכשיו), הטרנספר באמת מזכיר "מרחב מחייה" של אידיאולוגיה נאצית, והוא בטח גזעני או דתי. אבל הוא לא מוכרח להיות כזה, היו עוד כמה טרנספרים בהיסטוריה שהיו פרקטים והכרחיים יותר, אומנם בתקופות קודמות יותר כמו בטורקיה וקצת יותר מאוחר בהודו. ממה שקראתי ב"אור הרעיון" של כהנא, הוא רצה ליצור מרחב מחייה ליהודים בלבד פשוט כי זו הארץ שלהם וזו הארץ היחידה שלהם, לא היו לו מטרות על לכבוש את העולם או להעביד את כולם . השימוש במילה "נאצי" הוא מהיר מדי, למרות שיש הרבה קווי דימיון.
היהודים לא אמורים לשלוט בעולם כולו כשיבוא המשיח בשבת הקרובה? כהנא לא חשב שהטרנספר יהיה חלק מהגעת המשיח הזה? הגויים לא אמורים להיות משרתים\עבדים אז?
הדמיון לאלו שאסור לנקוב בשמם הוא לא רק במרחב המחיה, הוא גם בתפיסת העליונות (לא באמת משנה אם בגלל גזע או נשמה שנולדת איתה, שניהם מושגים לא מדעיים).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
מיק ג'ונס כתב:

אבל רק בנוגע לטרנספר (ואני באמת אהיה זהיר יותר עכשיו), הטרנספר באמת מזכיר "מרחב מחייה" של אידיאולוגיה נאצית, והוא בטח גזעני או דתי. אבל הוא לא מוכרח להיות כזה, היו עוד כמה טרנספרים בהיסטוריה שהיו פרקטים והכרחיים יותר, אומנם בתקופות קודמות יותר כמו בטורקיה וקצת יותר מאוחר בהודו. ממה שקראתי ב"אור הרעיון" של כהנא, הוא רצה ליצור מרחב מחייה ליהודים בלבד פשוט כי זו הארץ שלהם וזו הארץ היחידה שלהם, לא היו לו מטרות על לכבוש את העולם או להעביד את כולם. השימוש במילה "נאצי" הוא מהיר מדי, למרות שיש הרבה קווי דימיון.

טרנספרים הכרחיים ופרקטיים?!?! בונא מה נסגר איתך?? אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר בהקשר של הודו וטורקיה, אבל זה טיעון כ"כ מופרך ומסוכן מה שאמרת כרגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
כמה דמיון צריך להיות כדי שייפול האסימון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 12:09 
אתם לא מבינים, זה רק דומה מאוד אבל זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 12:12 
עדיין לא מבין איך הגענו למצב שמקיימים דיון על לגיטימיות של תמיכה בנאציזם בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 13:14 
הבעיה היא שרובכם רואים כל גזענות (שאולי יש בה גם כוונה למעשים מסוימים) כנאציזם, בעוד שנאציזם הייתה *הרבה* יותר מסתם גזענות.
אולי גם החרדים הם נאצים ?
הרי חלקם לא רצו שספרדים ילמדו בבתי ספר שלהם .
ואפשר להגיד שרובם הגדול גם לא יסכים שבתם תתחתן עם בחור ספרדי (נינברג!!שואה!!111)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 13:17 
MANDALA כתב:
הבעיה היא שרובכם רואים כל גזענות (שאולי יש בה גם כוונה למעשים מסוימים) כנאציזם

הקביעה הזו שלך מעוגנת במציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
הבעיה היא שרובכם רואים כל גזענות (שאולי יש בה גם כוונה למעשים מסוימים) כנאציזם, בעוד שנאציזם הייתה *הרבה* יותר מסתם גזענות.
אולי גם החרדים הם נאצים ?
הרי חלקם לא רצו שספרדים ילמדו בבתי ספר שלהם .
ואפשר להגיד שרובם הגדול גם לא יסכים שבתם תתחתן עם בחור ספרדי (נינברג!!שואה!!111)

זה נכון שלא כל גילויי הגזענות שווים לנאציזם מכיוון שכמו שאמרת הנאציזם הייתה תפיסה ייחודית לגרמניה של התקופה והורכבה מרבדים רבים, אבל מצד שני מה לעשות שכשאנשים נתקלים באמירות גזעניות הם רוצים לענות עליהם בצורה התקיפה ביותר, ובהקשר הזה אין יותר חריף לדעתי מלכנות אדם בכינוי נאצי, למרות שאני מסכים שזה כינוי טעון וקשה שלא צריך להטיח בכזאת קלות. השימוש במילה נאצי שקולה בעיניי ל"אפרטהייד" בהקשר שעושים בו בשטחים הכבושים בכדי לבקר את ישראל. אפרטהייד היה צורת שלטון ייחודית לדרום אפריקה במידה רבה, אבל המאפיין העיקרי שלה-ההפרדה האתנית, הפכה את האפרטהייד למונח שקל להשתמש בו בכדי להביע סלידה וביקורת על מדיניות של הפרדה ואפליה בין אוכלוסיות על רקע דתי/אתני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
ישראל הרבה יותר דומה למדינת אפרטהייד מלמדינה נאצית, אבל יש בה זרמים קוואזי-נאציים, והם לא דווקא חלשים או זניחים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
בוא נגיד ככה- המדינה הזאת במקום לא טוב כרגע, והיא בדרך למקום עוד יותר נורא אם לא יחול פה שינוי בקרוב...ואת הקישור המיידי עם האפרטהייד מדינת ישראל "הרוויחה" ביושר מהמדיניות שלה בעשורים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
אחמד טיבי :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 15:24 
:HEART2: המשתמש שבתאי יחבס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 16:38 
עומרי קנדה כתב:
lipcsee כתב:
שאלה .
יש פה מישהו שמוכן שאחותו ,אמא שלו הגרושה, בת שלו,תתחתן עם ערבי?
עכשיו תסתכלו במראה ותענו,לא לי לעצמכם!!!!!

כשאני מסתכל על בנאדם לא מעניין אותי אם הוא ערבי,אתיופי,תימני,אשכנזי או דרוזי.
אם הוא בחור טוב ממשפחה טובה ולאחותי טוב איתו,זה מספיק טוב לי.
גזען

כשיהיו לך ילדים נדבר בנתיים תחזור לינוק
שנית המדינה הוקמה והתפתחה כמדינה גזענית ,היא מדינת ה י ה ו ד י ם ,מה לעשות חוק השבות הוא גזען ביסודו אממה ...זו כוחה של המדינה למרות השמאל
אם אני גזען שלא רוצה שהילדים שלי יתחתנו עם ערבים,כדי לא להתריס כנגד כל מי שנלחם בנאצים ממשפחתי ונשחט
אז כן אני גזען
ואתה ילדון עדיין מחפש את עצמך תסתכל אפילו את השם משתמש שלך לא שלך .שתמצא את הזהות והכבוד לזולת נדבר,עכשיו תזחל לעריסה .....כי בטח תענה בקללות ורפש

נערך לאחרונה על ידי lipcsee בתאריך 30 ינואר 2014, 16:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 16:46 
שיפול גם עליך הכותל.

ותפסיקו כבר עם קשקושי הקדושה. הכותל הוא אפילו לא חלק מבית המקדש. זה בסה"כ קיר תומך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 16:53 
lipcsee כתב:
עומרי קנדה כתב:
lipcsee כתב:
שאלה .

גזען

שנית המדינה הוקמה והתפתחה כמדינה גזענית ,היא מדינת ה י ה ו ד י ם ,מה לעשות חוק השבות הוא גזען ביסודו אממה ...זו כוחה של המדינה למרות השמאל
אם אני גזען שלא רוצה שהילדים שלי יתחתנו עם ערבים,כדי לא להתריס כנגד כל מי שנלחם בנאצים ממשפחתי ונשחט
אז כן אני גזען
ואתה ילדון עדיין מחפש את עצמך תסתכל אפילו את השם משתמש שלך לא שלך .שתמצא את הזהות והכבוד לזולת נדבר,עכשיו תזחל לעריסה .....כי בטח תענה בקללות ורפש

זה כוחה של המדינה? זו בדיוק החולשה שלה. מדינה שמציגה את עצמה (לפחות בתקופת הקמתה) כסוציאל דמוקרטית ומצהירה על שוויון כערך מרכזי בהצהרת העצמאות שלה, אבל שאחד החוקים החשובים ביותר שלה מפלה על בסיס אתני, לא יכולה להיות מדינה חזקה. אנשים שגדלים בה יהיו מבולבלים, מלאי סתירות ערכיות שיתקשו ליישב אותן.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 16:53 
נועם שחם כתב:
שיפול גם עליך הכותל.

ותפסיקו כבר עם קשקושי הקדושה. הכותל הוא אפילו לא חלק מבית המקדש. זה בסה"כ קיר תומך.

גם אוסישקין לא ממש היה אולם כדורסל ועדיין אנשים בוכים על אובדנו
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 16:54 
בני אדם מחוספסים לקדושה,לא יבחינו בקדושה של הכותל,בני אדם שיותר רגישים לקדושה בנפש יבחינו...
בן אדם שמחוספס לקדושה יכול לחיות רגיל עם עבירות,בן אדם שרגיש לקדושה יבחין איך זה משפיע עליו....

יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!!!

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 17:03 
האדום הצורר כתב:
lipcsee כתב:
עומרי קנדה כתב:
lipcsee כתב:
שאלה .

גזען

אז כן אני גזען

זה כוחה של המדינה? זו בדיוק החולשה שלה. מדינה שמציגה את עצמה (לפחות בתקופת הקמתה) כסוציאל דמוקרטית ומצהירה על שוויון כערך מרכזי בהצהרת העצמאות שלה, אבל שאחד החוקים החשובים ביותר שלה מפלה על בסיס אתני, לא יכולה להיות מדינה חזקה. אנשים שגדלים בה יהיו מבולבלים, מלאי סתירות ערכיות שיתקשו ליישב אותן.
f
כן כוחה!! היא חייבת להשאר יהודית!!! אחרת היא תמחק באותה מהירות שהיא קמה
נכון יש הרבה עוולות ואני לא צריך למנות אותם לך אתה מודע להם,בו נתחיל בהשוואה של ערביי ישראל שרובם מדברים נגד המדינה,ונבדוק את מקביליהם שלא מעיזים להביע דעה פומבית,ונבדוק מי חי יותר טוב.
נקבל תוצאה תוצאה שאתה מתעלם ממנה,נכון לא הכל ורוד ויש הרבה בעיות,אבל עדיין רחוק מהמציאות שמנסים לייצר מהצד השמאלי ובעידוד מימון חיצוני ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 17:06 
:
romario כתב:
בני אדם מחוספסים לקדושה,לא יבחינו בקדושה של הכותל,בני אדם שיותר רגישים לקדושה בנפש יבחינו...
בן אדם שמחוספס לקדושה יכול לחיות רגיל עם עבירות,בן אדם שרגיש לקדושה יבחין איך זה משפיע עליו....

יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!!!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 17:56 
כמו שאת בגדי המלך החדשים יכולים לראות רק אנשים חכמים.

בני אדם שפויים, מבינים שהמושג קדושה הוא בסך הכל פיקציה שנועדה לייצר מימד נוסף של האדרה של הדת ושל הפיקציה ששמה אלוהים.

קצת כמו הדיסטאנס בצבא שגורם לך לחשוב שהמ"כ המושתן בן ה-19 הוא סגנו של אלוהים. המושג של קדושה הוא אותו דבר רק בצורה קצת יותר פנאטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 18:15 
lipcsee כתב:
האדום הצורר כתב:
lipcsee כתב:
עומרי קנדה כתב:
lipcsee כתב:
שאלה .

גזען

אז כן אני גזען

f
כן כוחה!! היא חייבת להשאר יהודית!!! אחרת היא תמחק באותה מהירות שהיא קמה
נכון יש הרבה עוולות ואני לא צריך למנות אותם לך אתה מודע להם,בו נתחיל בהשוואה של ערביי ישראל שרובם מדברים נגד המדינה,ונבדוק את מקביליהם שלא מעיזים להביע דעה פומבית,ונבדוק מי חי יותר טוב.
נקבל תוצאה תוצאה שאתה מתעלם ממנה,נכון לא הכל ורוד ויש הרבה בעיות,אבל עדיין רחוק מהמציאות שמנסים לייצר מהצד השמאלי ובעידוד מימון חיצוני ......

אתה בכלל יורד, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
ליפסקי אתה ציוני די גדול ולאומן לא קטן יחסית לאחד שבכלל חתך מישראל לטובת החיים הטובים של הגולה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: