תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד' 29.1
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:57 
לא דיברתי על תנועות שיעשה במידה ויכבוש מול הפועל ( בוא ננסה לחשוב שהוא יכבוש לטובת הפועל ולא נגד הפועל)
אם דמארי יצא לאירופה והחוסר הצלחה יתסכל אותו ואחרי שנתיים הוא יחזור לארץ
בגיל 28 עם עם אישה ואיזה ילד אז אני בטוח שלכסף יהיה תפקיד מרכזי. אני לא טומר שהוא לא יוותר כמו שכטר אבל לאור המקרים שבעבר אין לדעת מה יהיה! ״כסף יעוור עיני צדיקים ויסלף דברי חכמים״, אם יש משהו שלמדתי מכל השחקנים הדוחים האלה ( כולל בן דוד שלי ימך שמו)[/quote]
אתה טועה בגדול, אם הוא רק היה מסרב כרגע בנימוס להצעה של מכבי אז אולי היה צדק בדבריך
אבל ברגע שהוא יצא בהצהרה כזאת חד משמעית הוא גמר לעצמו את הסיכוי לחזור למכבי, גם הקהל המחורבן שלהם לא ישכח לו כאלו התבטאויות. ובגלל זה הוא יצא כזה מלך, זה מעבר לאינטרס צר וזמני, הוא יצא היום בהצהרה שיהיה לו מאוד קשה לחזור ממנה בעתיד, גם אם האינטרנסים שלו ישתנו.
אני מאוהב בו היום יותר מתמיד :HRT2: :COMMY:[/quote]

גם הכלב בן כלב נתן לך גול אליפות הבקיע בדרבי ועשה סמל של הפועל עם. ידיים ואמר שהוא לא יהיה במכבי לעולם .
אניימה אמר שתמורת מילון יורו לא יחתום במכבי ובסוף חתם בתמורה לפחות ממיליון
עומר מלך העולם עם כל מה זהוא אומר עכשיו על מכבי וחתימה אבל הוא לא במצב שהקריירה שלו בירידה אחרי קדנציה לא טובה באירופה ואחרי שהוא בן 28 ויודע שהשעון חול שלו התחיל לרוץ.
מותר לתת אהבה אבל אסור להיות תמימים הם שחקני כדורגל והם הוכיחו לא מעט שלהצהרות שלהם לא תמיד יש בסיס[/quote]

+1
דמארי לדעתי טעה כשיצא בהצהרה שלעולם לא ישחק במכבי.
Never Say Never
בעידן בו באיירן רוכשת את כוכביה של דורטמונט, כשרק לפני כחצי שנה שתיהן התמודדו בגמר הצ'מפיונס, הכל אפשרי.
אני מאמין לדמארי ומשוכנע שהוא בניגוד לזהבי לא יחגוג אחרי שער נגד הפועל (אם וכאשר) וגם לא יעורר פרובוקציות. זה אכן קשור לאופיו של השחקן והאופי של דמארי הוא סולידי לעומת זה של זהבי. בהקשר זה אופיו של דמארי דומה לאופיו של ורמוט.
אבל לגבי היכן דמארי יהיה בעוד מספר שנים . הרי את זה גם הוא לא יכול לנבא ובעידן הקריירה הקצר של הכדורגלנים, הנסיבות המשתנות ושיקולי הפרנסה בהחלט עלולים להשפיע ומה שדמארי חושב היום זה לאו דווקא מה שיחשוב בעוד מספר שנים.[/quote]

לא יודע למה וזה גם לא הגיוני, אבל לעומר אני מאמין.
אם הוא היה עושה את הסמל של הפועל אחרי כל שער או היה אומר ש"גדל בשער 5" הייתי מאמין לו פחות, אבל האופי השקט שלו וחוסר היומרנות שלו לרצות אותנו בתור קהל דווקא נראה לי אותנטי. בניגוד נגיד לשכטר, שאותו אני יכול לראות חותם במכבי מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:10 
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:
אחד אדום כתב:
or_5 כתב:
אני אוהב את דמארי מאוד ומאוד מעריך את מה שהוא עשה ואמר למען הפועל אבל אחרי הכלב בן כלב שמשחק היום בצד השני של הכביש קשה לי להאמין להצהרות האלה! כבר שמעתי אותם לאורך חיי מיותר מדי שחקנים ובסוף התאכזבתי .

דמארי טוען שהייתה לו הצעה ממכבי והוא סירב
דמארי הוא לא איש של פוזות, גם אניימה לא חגג מולנו כשהוא שיחק שם
אני לא מאמין שאין מצב שדמארי לא ישחק במכבי ובעולם המקצועי זה סיכון שאני מוכן לקחת. אני בטוח שגם אם הוא יבקיע מולנו הוא לא יעשה תנועות מגונות

לא דיברתי על תנועות שיעשה במידה ויכבוש מול הפועל ( בוא ננסה לחשוב שהוא יכבוש לטובת הפועל ולא נגד הפועל)
אם דמארי יצא לאירופה והחוסר הצלחה יתסכל אותו ואחרי שנתיים הוא יחזור לארץ
בגיל 28 עם עם אישה ואיזה ילד אז אני בטוח שלכסף יהיה תפקיד מרכזי. אני לא טומר שהוא לא יוותר כמו שכטר אבל לאור המקרים שבעבר אין לדעת מה יהיה! ״כסף יעוור עיני צדיקים ויסלף דברי חכמים״, אם יש משהו שלמדתי מכל השחקנים הדוחים האלה ( כולל בן דוד שלי ימך שמו)

אם שחקנים שישבו בשער חמש עברו לקבוצות שנואות, אני מבין שיכול להיות שבעולם המקצועני יש מצב שעומר ישחק במכבי.
אני כבר למדתי לא לצפות לדברים שכאלה
הציפיות שלי שהוא ידע מאיפה הוא בא ולא יתחיל להתנהג כמו הזבל הצהוב

נ"ב מי זה בן דוד שלך?

ישראל כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
שיטת רמון ניהולית: אני יודע שמסביבי אנשים שאוהדים מאד את הקבוצה, אסחט להם תלב שיוציאו כסף אחרת אמכור את מלך השערים, לא שם שקל מהכיס שלי, ואני אנהל העסק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
Elia כתב:
מוביל במידה שמקום 2 ומקום 3 נפגשים בגמר

במידה ומחזיקת הגביע מגיעה ממקוום חמש ומטה....לא משנה מי מזיז את הכרטיס האירופי. במידה ומחזיקת הגביע מגיעה ממקום 1-4 מקום רביעי מובייל לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:23 
יאמר לזכות רמון שהוא יודע לאסוף אותם, זה עם כל הביקורת משהו שלא קל לעשות, וקליין שמקבל 8000 ש"ח אמור היה לעשות לפני חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:46 
דמארי :HEART2:

לוזון וגם ההנהלה שלנו מטומטמים אם הם חשבו שהוא אשכרה יסכים לחזור וחלתום על חוזה במכבי פת.
מעבר לזה שדמארי שחקן עם שכל, שיש לו אינטרסים, וגם אופי לעמוד מולם, אני חושב שאפילו שחקן קצת יותר טיפש לא היה מכניס את עצמו שוב לבוץ של חוזה עם לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ד' 29.1
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יאמר לזכות רמון שהוא יודע לאסוף אותם, זה עם כל הביקורת משהו שלא קל לעשות, וקליין שמקבל 8000 ש"ח אמור היה לעשות לפני חודשים.

אלו אותם אנשים שהגיעו לפני שנה וחצי.
מי שנתן את ההלוואה אלו תושב,צבאן,חג'ג' ומקדמה מפוג'יקום.
הבעיה היא להביא מישהו חדש וכל עוד רמון בפרונט הסיכוי נמוך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:51 
kobster כתב:
chimpfive כתב:

מי אלה 2 האנשים מאמריקה ש"הסכימו לתרום 3 מיליון?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות יום ד' 29.1
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

לפי מה שהבנתי מאיר תושב שם מיליון, צבאן שם חצי מיליון, כץ רבע מיליון, פוג'יקום 1.3 מיליון כמקדמה ואת השאר חג'ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:55 
mbracha כתב:

בין איך שאתה תופס את העמותה ובין איך שהעמותה תופסת את עצמה יש אוקיינוס. הרבה, שלא לומר המון, מאיך שהקבוצה שלנו נראית מבחינה ניהולית ומקצועית זה בגלל (ולא למרות) העמותה. השכונה, המקורבים, ההשפעה על קבלת ההחלטות, המכתב מעו"ד לרמון שגרם לו לשבור את הכלים, וועדת ביקורת שמבקרת את כולם מלבד את מי שהיא אמורה לבקר, המחנאות בקרב בעלי המניות, החתמות לא הגיוניות בגלל לחץ שמופעל ועוד ועוד.

והשאלות שנשארות ללא מענה הן רבות, כך למשל - במידה ורוכש קונה 100% ממניות המועדון, לכיסו של מי ילך 20% מהסכום שמגיע לעמותה? הרי חברות בעמותה אינה מקנה כמות מניות ממשית לחבר, ומי שקנה חברות בשנה שעברה והשנה לא הוסיף כסף איבד את "זכויותיו". ואם העמותה מחזיקה ב- 20% מהמניות האם היא מוכנה להזרים 4 שקלים לקופת המועדון במקביל לכל 1 שקל תיאורטי שיזרים חג'ג', בהתאם לכך שהוא מחזיק רק 5% ממניות הקבוצה? ואת אותו הגיון אפשר להשליך על בעל בית עתידי שיחזיק למשל ב- 80% ממניות הקבוצה. ומה הקהל האומלל יעשה אם יבוא רוכש שהעמותה לא תחבב מסיבות לא הכי ענייניות? איך נתמודד עם החזון של חלק מקודקודי העמותה על בעלות אוהדים של המועדון בדומה לכדורסל?

הנסיון של השנתיים האחרונות מוכיח מדי יום שהמבנה בעלות הזה שרבים מפנטזים עליו לא מתאים למבנה של הכדורגל הישראלי, לא לקבוצה עם יומרות להיות קבוצת צמרת בכל רגע נתון. אנחנו עדיין לא על הקצה, אבל לצערי יש לי הרגשה שככל שהעמותה תבסס את מעמדה במועדון כך המועדון הזה יהפוך להיות בן ערובה של מיעוט שנגוע בכל מיני רעיונות משיחיים. משנה לשנה יהיו פחות ופחות חברים בעמותה, פחות ופחות בעלי קול הצבעה, ומי שישאר זה אותו גרעין שיחזיק את אותם 20% ממניות הקבוצה.

אני לא מכיר אותך אבל מתרשם מאוד מהנחרצות והביטחון שאתה כותב על דברים שהם פשוט לא נכונים.
בוא ספר לי על ההחלטות הניהוליות והמקצועיות שנלקחו בגלל/על ידי העמותה. לולא המכתב לעו"ד של רמון עד היום כולם היו בטוחים שהמערכת מתנהלת בצורה מושלמת, כולם מחבקים אחד את השני ואופס מחר בבוקר שני החלוצים שלך במקום אחר. ותפריד בין העמותה לבין כל המקורבים מטעם עצמם - זו אחת הסיבות העיקריות שהמהלך הראשון של העמותה הקיץ היה לצאת ממתחם 'חודורוב'.
כל השאלות שלך לגבי רוכש, לאן יילכו אחוזים וכו' - הלוואי שיהיו רלוונטים בנקודת הזמן בה אנו נמצאים. לפחות שלוש פעמים השנה הוועד המנהל הזכיר בהודעה לתקשורת שני דברים - שהעמותה לא תהווה מכשול בפני רוכש אמיד והגון שיבטיח את המועדון לשנים רבות, ושבכל מקרה כל החלטה שכזו, לפי תקנון העמותה, מתקבלת באופן דמוקרטי על ידי הצבעה באסיפה הכללית. עכשיו בוא ותסביר שוב על בן ערובה של מיעוט שנגוע ברעיונות משיחיים והחזון של חלק מקודקודי העמותה להפוך לבעלים מלא...
לגבי שאר הדברים שרשמת - אשמח להרחיב ולהסביר לך בטלפון כי חלק מהעניינים החוזיים מורכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:02 
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

לפי מה שהבנתי מאיר תושב שם מיליון, צבאן שם חצי מיליון, כץ רבע מיליון, פוג'יקום 1.3 מיליון כמקדמה ואת השאר חג'ג.

פוג'יקום זה אומר פחות כסף שנה הבאה, נכון?

(אגב, דיברתי על הפרסומים מלפני כמה ימים שיש 2 אוהדי הפועל מאמריקה שהסכימו לשים 3 מיליון שקל אם חג'ג' ישים 2. יש לך מושג מי אלה ואם זה נכון?)

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 29 ינואר 2014, 13:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:05 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: חדשות יום ד' 29.1
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
[quote="chimpfive"] יאמר לזכות רמון שהוא יודע לאסוף אותם, זה עם כל הביקורת משהו שלא קל לעשות, וקליין שמקבל 8000 ש"ח אמור היה לעשות לפני חודשים.

כן[/quote]

וזה לא רק פוג'יקום.
רמון כבר לקח מקדמה משיימן עבור השילוט במקדש ומלאן עבור הכרטיסים.
כל ההכנסות האלה לא יכנסו לתקציב של העונה הבאה.
נרקוטיקה, אלו האנשים ששמו את הכסף. אתה כבר מכיר את הדיוק של תקשורת הספורט בארץ

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 29 ינואר 2014, 13:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:10 
אללא איסתור.
אשכרה לא יהיה פה כסף שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:04 
http://www.one.co.il/Article/228795.html

הכתבה הזו עושה קצת סדר למהלך האירועים ב-48 השעות האחרונות.

במצב הנוכחי, עם כל ההלוואות וההתחייבויות ברקע, כצעד מיידי, אני ממליץ על העברת משחק דרבי הבית הבא לאיצטדיון ר"ג, עם כל החסרונות הידועים שבמעבר זה, בפרט לנו האוהדים. בהמשך, כשיגיעו משחקי הפלייאוף יהיה מומלץ להעביר גם את דרבי הבית הנוסף לר"ג ואולי גם את המפגש הביתי עם ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:17 
ofer23 כתב:

במצב הנוכחי, עם כל ההלוואות וההתחייבויות ברקע, כצעד מיידי, אני ממליץ על העברת משחק דרבי הבית הבא לאיצטדיון ר"ג, עם כל החסרונות הידועים שבמעבר זה, בפרט לנו האוהדים. בהמשך, כשיגיעו משחקי הפלייאוף יהיה מומלץ להעביר גם את דרבי הבית הנוסף לר"ג ואולי גם את המפגש הביתי עם ב"ש.

מה הקשר בין הכתבה הדבילית הזאת שמאיימת עלינו במכירת חיסול בקיץ לבין ויתור על הבתיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:44 
redead כתב:
ofer23 כתב:

מה הקשר בין הכתבה הדבילית הזאת שמאיימת עלינו במכירת חיסול בקיץ לבין ויתור על הבתיות?

גם אם נתעלם מהכתבה הדבילית ומהצורך להחליף את הניהול הכושל (וגם הצורך התמידי ברוכש בעל אמצעים),
ויתור חד פעמי העונה על הביתיות על מנת לכסות גירעון הוא לדעתי כרגע בבחינת דבר מומלץ.
אליפות כבר לא ניקח העונה ולהתמודדות על כרטיס לאירופה אני חושב שניתן לסבול זמנית את ר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:46 
ofer23 כתב:
redead כתב:
ofer23 כתב:

גם אם נתעלם מהכתבה הדבילית ומהצורך להחליף את הניהול הכושל (וגם הצורך התמידי ברוכש בעל אמצעים),
ויתור חד פעמי העונה על הביתיות על מנת לכסות גירעון הוא לדעתי כרגע בבחינת דבר מומלץ.
אליפות כבר לא ניקח העונה ולהתמודדות על כרטיס לאירופה אני חושב שניתן לסבול זמנית את ר"ג.

מה ההבדל בין מאבק על אליפות או מאבק על אירופה בהקשר של הבתיות ?
זהו ניצחנו איזה 4 קבוצות תחתית ואנחנו פתאום יכולים בקלות לקחת כרטיס לאירופה ולא משנה איפה נשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:48 
עם מכירתו של דמארי ( :BOW: ) בקיץ במחיר הגיוני, ושחרור השחקנים שלא ראו 90 דקות במצטבר העונה, ויש לא מעט כאלה, ואין שום סיבה לשום "מכירת חיסול" בעונה הבאה.
רב"ש נשאר, מה שאומר שיהיה לו יותר יושר, שכל או אחריות מקצועית לא לחזור על בניית הסגל הקטסטרופאלית שלו מהעונה.
מה שצריך זה לסיים את העונה במקום שמוביל לאירופה (ובכושר הנוכחי ועוד עם דמארי אין שום סיבה שלא נעשה את זה), ואין סיבה להיות פסימיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 16:06 
לשחק בר״ג בדרבי?
אשכרה נהינו סכנין/הפועל פ״ת...
:bang:
מעניין מה היה קורה אם אנחנו הינו נלחמים עם מכבי
על האליפות וב״ש למשל היו מעבירים את המשחק לר״ג..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 16:12 
לירון האדום כתב:
לשחק בר״ג בדרבי?
אשכרה נהינו סכנין/הפועל פ״ת...
:bang:
מעניין מה היה קורה אם אנחנו הינו נלחמים עם מכבי
על האליפות וב״ש למשל היו מעבירים את המשחק לר״ג..

לא הבנת שזה מה שהולך לקרות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 16:13 
נסחפתם בתגובות להמלצה שלי להעביר לר"ג את משחקי דרבי בית שנותרו לנו העונה (ואולי גם את משחק הבית נגד ב"ש בפלייאוף).
ההצעה איננה מרצון, אלא מאילוץ.
כל החסרונות ידועים.
לגבי הקטנת הסיכוי להגיע לאירופה: בלומפילד בשנתיים האחרונות לא היה ערובה להצלחות בכל משחקי הדרבי.
זו הצעה למעבר חד פעמי העונה, בגלל אילוצים ואולי זה יקנה קרקע טובה יותר לפעולות נדרשות בתום העונה (החלפת ההנהלה, דרישה למכירת הקבוצה בחינם ותקווה שרוכש בעל אמצעים ירכוש את המועדון סוף סוף).
והאם נהפכנו לסכנין או הפועל פ"ת ? אני לא בטוח שמצבנו הניהולי, עם החובות, ההתחייבויות, הגרעונות והבוררויות שברקע, אנחנו רחוקים כל כך מסכנין או הפועל פ"ת.
ושוב אדגיש - זו המלצה למעבר חד פעמי העונה, וכל החסרונות ידועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר לכם שאפשר להעביר את המשחק לר"ג?
זה דורש אישור שלא נקבל וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
Elia כתב:
מוביל במידה שמקום 2 ומקום 3 נפגשים בגמר

במידה ומחזיקת הגביע מגיעה ממקוום חמש ומטה....לא משנה מי מזיז את הכרטיס האירופי. במידה ומחזיקת הגביע מגיעה ממקום 1-4 מקום רביעי מובייל לאירופה.

אם מחזיקת הגביע היא האלופה המקום מהגביע הולך לסגנית מחזיקת הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 19:26 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

ממממממ......לא מגלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

ממממממ......לא מגלה

ממרחקים שלוחה עזרתך הכלכלית? נייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
לפי צנציפר, בהפועל ינסו להחיות את עיסקת דמארי ולהעבירו לסלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 01:02 
dino כתב:

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 01:02 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

הייתה לי הרגשה שזה לא נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: