נועם שחם כתב:
בלומי האדום כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
תרגיעו...מנהלים גרועים, לא פושעים ולא כלבים.
לא לא. הם יושבים עכשיו בקומה ה-31 וצוחקים עלינו. אתה לא מבין.
הם אולי לא צוחקים, אבל לתת להם כל הזמן להנות מהתיאור של מנהלים גרועים, גם לא נראה לי רציני.
בכל זאת, מדובר באנשים מוכשרים מאוד, כל אחד בתחומו.
קשה לי להאמין, שאת הימורי הקזינו למתחילים, שהם לקחו על הגב של הפועל, הם היו עושים בעסק הפרטי שלהם.
הם לפחות היו משלמים על הטעויות, ולא בורחים מאחריות.
אני באופן אישי הולך כבר תקופה ארוכה,עם ההרגשה, שמישהו עושה ממני צחוק.
לא רק רמון, חג'ג' ותאומים, גם העמותה ושאר מרכיבי התבשיל הבלתי אפשרי, העונה לשם מועדון הכדורגל הפועל תל אביב, בשמו המשפטי הנוכחי.
שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.
אני לא חושב שהם מנהלים גרועים. אני חושב שהם עשו טעויות, טעויות שחלקנו גיבינו במלוא המרץ בזמן אמת ושכנראה גם אחרים היו עושים במקומם.
מה שבטוח, אני לא מאשים אנשים בקומבינות וקונספירציות כשאין לי רבע ראיה לענין.
טעויות זה גם לא הניסוח המדוייק למעשים שלהם. אני הייתי הולך על הימור.
הם הכינו תקציב לעונה הנוכחית, העבירו אותו בבקרה התקציבית, נתנו בטחונות, ובעצם גם אי העליה לאירופה, הייתה אמורה להיות מגובה בבטחונות.
אני לא ראיתי את התקציב והמסמכים שהועברו לבקרה התקציבית, אבל הם בדר"כ מסתמכים על מה שיש, ולא על מה שאולי ייכנס. לפחות כך צריך לעשות במצב נורמלי.
הווה אומר, שגם אי ההכנסות הצפויות מהעליה שלא הייתה לשלב הבתים באירופה, לא הייתה אמורה לפגוע בתפקוד התקציבי של הקבוצה.
סביר מאוד להניח, שמישהו נתן ערבות והוא פתאום צריך לממש אותה. אופס.
הימרתי לא טוב ועכשיו אני צריך לשלם (עכשיו אני אתן לשחקנים האלה על הבזיון שהם הכניסו אותי. הם ישלמו על זה במקום העבודה שלהם).
ככה זה בחיים. נתת ערבות תשלם.
לא בהפועל תל אביב.
פה זה לא העסק הפרטי שלהם, פה על הקטן שלהם לעמוד בהתחייבויות, העיקר שהם לא יוציאו כסף מהכיס הפרטי שלהם (אז למה בכלל צריך אותם!!!).
הישגים ?, גם ככה מכבי לקחה אליפות,
גביע ?, ראה סעיף קודם,
אירופה ?, גם עם דאמרי שום דבר לא מובטח.
העיקר שלא אפסיד כסף מהפועל.
בעסקים פרטיים לעמוד בהבטחות, יש לא פחות אחוזים מלעמוד בחוזים, הם נכשלו בשניהם.
למען האמת, כמו שזה נראה כרגע, הם לא התכוונו מראש לעמוד בהבטחות שלהם.
במצב הנוכחי, בו כל יום הם שוברים שיאי השפלות לנו כאוהדים, שיעשו מעשה אחד (ממש לא המעשה המבוקש מההוא בצד השני של הכביש).
תפטרו את הפלונטר הניהולי הנוכחי, ותעבירו הלאה.
נקי משליטה, נקי מחובות, הפועל תל אביב אדום וטהור.
שיהיה לכולנו ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.