תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גליל בבית, יום ב' 27.1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:56 
צוררים ומילפורדים למיניהם - מה שמתנהל כאן נקרא דיון מקצועי, לכל אחד יש את הדעה שלו לגבי מה ישפר את הקבוצה. אם יש לכם בעיה עם זה אתם במקום הלא נכון.
מתן היה ענק אתמול, אבל זה נכון לצערי שכדרור זו החולשה הגדולה שלו. ואני לא חושב שבראון מאכזב אבל אם מישהו מתאכזב מהיכולת שלו מאז הפציעה של רביב זה לגיטימי (אם כי לדעתי לא נכון).

שאר הזרים שלנו חלשים עד בינוניים וזו עובדה. הם פשוט לא מספקים את הסחורה לאורך זמן. לא הייתי מחליף את כולם אבל בהחלט הייתי שמח מאוד לראות פה גארד וגבוה זרים טובים יותר. גם ארז חושב ככה, רק שהוא לא מסוגל לבצע.
אם יש לכם דעה אחרת, הדרך הנכונה היא להביע אותה מקצועית וקונקרטית במקום לזיין את השכל ולזרוק קלישאות ו-one liners חסרי משמעות.
בהצלחה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 28 ינואר 2014, 12:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:58 
אני חושב שאם יש כסף להחליף שחקן אחד צריך להחליף את אוונס (שאני מת עליו וזה עצוב לי).
קאונסיל ברוטציה משחק מאחורי קרלון ורביב, המשעמעות של השדרוג שלו חשובה, אבל מוגבלת.
מאידך אין לנו שום שחקן גבוה שמסוגל לייצר משחק לואו פוסט. שני גבוהים שקולעים טוב מחצי מרחק ומעלה זה נחמד, שולדי גם נותן עונה אדירה בהגנה ובריבאונד.
אבל 5 שמסוגל לייצר נקודות לעצמו בצבע ובכך אולי גם להביא עזרה בהגנה ישדרג אותנו בהרבה יותר מאשר אם גארד מחליף ברמה יותר גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
שקדי מנתח את הארפר
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2715897

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
קאנסיל שחקן כל כך רע. הוא פשוט מחזיק את הכדור 5 שניות ביד ומוסר(אפילו לא מכדרר, לא עושה תנועה) או שהוא מנסה לחדור ובמקרה הטוב מצליח להוציא מסירה או במקרה הרע מאבד או זורק לא קרוב לטבעת.
אולי שומר סבבה אבל שחקן כל כך רע, תוקע את המשחק. אני אומר שאין רכז בלאומית שפחות טוב ממנו.
ואיזה באסה שזו השנה האחרונה של יונתן אצלנו. שיפור עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:08 
וינסנט "אני לא מאיים על הסל "קאונסיל באמת שחקן די מביך התקפית .
בהגנה הוא טוב ואפילו מהעונשין הוא די טוב אבל בזה מסתכם המשחק שלו ?ברבע האחרון הוא אפילו לא חשב לנסות לקלוע סל ,כל פעם שחדר לסל והיה פנוי לגמרי מתחת לסל ,במקום לקלוע זריקה קלה ל-2 ,מסר החוצה למישהו אחר והיה מזל שמתן ושולדי היו ביום טוב בזריקות האלה .אז יש לו סטטיסטיקה של 10 אסיסטים ,בערך 5-6 מתוכם היו אמורים להיות סלים קלים שלו .ובשאר הזמן בהתקפה פשוט חיפש להיפרד מהכדור.
היה לנו מזל גדול אתמול שבחצי הראשון התמודדנו מול קבוצה חובבנית לגמרי ,אני לא זוכר חצי כזה גרוע מאף קבוצה .בחצי השני הם עדיין עשו שטויות ולא היינו רחוקים מלאבד את המשחק .מזל שדרוקר מאמן גרוע ומזל שיש את מתן עם הגנה אדירה ברבע האחרון .

ועם כל מה שאני כותב עדיין ניצחנו אז מותר להיות אופטימים לקראת החזרה של לימונד .
עם זר אחר במקום קאונסיל היינו מדברים מאוד חזק העונה ,חבל ,אבל על זה כבר דיברו פה מספיק .

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
עזוב הגנה, מתן נתן שני סלים גדולים שניצחו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גליל בבית, יום ב' 27.1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:25 
גם אם היינו מביאים במקום קאונסיל תואם בראון, נניח בראון משובט, התרומה שלו היתה מוגבלת. כי יש את רביב ובראון (המקורי) שיעלו לפניו וישחקו הרבה יותר ממנו, ואי אפשר לשחק עם 3 כדורים. מצד שני אם היינו מחליפים את אוונס באחד שיודע לעשות סל גם לא בדאנק, היינו משפרים את משחק הפנים שלנו בכמה דרגות. (מרמת אפס אי אפשר לרדת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גליל בבית, יום ב' .1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:57 
פרוויס אתה טועה בגדול. איך בדיוק הגעת למסקנה שהזר המחליף ישחק 30 דקות במשחק? זה תלוש לחלוטין.
רביב וקרלון בכל משחק צריכים לשחק באזור ה-35 דקות וזה הגיוני לחלוטין. יש לך עשר דקות פה עוד עשר דקות שאתה משחק עם שלשוה גארדים והגענו לעשרים דקות במקסימום.
נכון שקאונסיל לא מספיק טוב אפילו לזה (אגב זה די דוחה בעיני שאתה לא מסוגל אפילו לפרגן לו על מה שהוא נותן במשחקים האחרונים) אבל אתה יכול להשוות את זה לג'סטין הארפר שמקבל 120 אלף ועד עכשיו הוא פחות טוב מיונתן ולא במעט?
שחקן ב-120 אלף דולר זה פרנק האסל או דיימון סימפסון או ריצ'ארד האוול שדיברתי עליו בתחילת העונה. זה שחקן של 16, 8 בלי להתבלבל בכלל. איפה זה ואיפה הארפר?

ופז, אני לא מסכים איתך בכלל. זה בדיוק ככה עובד בכל מקום. הזריקות של רביב (שחלק לא מבוטל מהן היו בסוף שעון) היו צריכות להתחלק בין שאר השחקנים ובין היתר גם אצל קרלון.
היה לך ספק שברגע שווסטברוק נפצע אז דוראנט יקח יותר זריקות ויקלע יותר? זה אמנם לא אומר שהקבוצה תצליח יותר, אבל זה כן אומר שקרלון צריך לקחת על עצמו יותר.
זה קרה נגד ראשון, זה לא קרה בשאר המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 13:06 
ארדיטי כתב:
אני חושב שאם יש כסף להחליף שחקן אחד צריך להחליף את אוונס (שאני מת עליו וזה עצוב לי).
קאונסיל ברוטציה משחק מאחורי קרלון ורביב, המשעמעות של השדרוג שלו חשובה, אבל מוגבלת.
מאידך אין לנו שום שחקן גבוה שמסוגל לייצר משחק לואו פוסט. שני גבוהים שקולעים טוב מחצי מרחק ומעלה זה נחמד, שולדי גם נותן עונה אדירה בהגנה ובריבאונד.
אבל 5 שמסוגל לייצר נקודות לעצמו בצבע ובכך אולי גם להביא עזרה בהגנה ישדרג אותנו בהרבה יותר מאשר אם גארד מחליף ברמה יותר גבוהה.

גם אם הייתי מסכים אתך לגבי קאונסיל (ואני לא) - הסיכוי למצוא שחקן לו-פוסט משמעותי שישפר אותנו לעומת אוונס במחיר שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו הוא קטן הרבה יותר מהסיכוי למצוא גארד במקום קאונסיל.

לא שאני רואה איזשהו חילוף מתבצע אצלנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:
el dudernio כתב:
פרוויס למען הסר ספקות:
קו אחורי של קאונסיל, רביב ובראון הוא התקפית טוב מקו אחורי של רביב בראון ומתן.
הבעיה שלנו בעמדה 3 שלא מסוגלת להוריד כדור לרצפה (זה מתן ויותם) וכמעט ולא מאיימת על הסל היא אחת הגדולות.

יותם ומתן קלעו אתמול 19 נקודות מתוך 77 בסה"כ. זה אמנם לא ממש הרבה, אבל זה לא מעט בכלל.

כשמתן קולע מבחוץ אז יש לך 3 שמהווה פקטור בהתקפה, עדין יחסית ל 3 רגיל בליגה הוא כמעט ולא חודר לסל ולא מיצר לעצמו כלום,
כשיש לך את רביב ובראון מאחוריו החיסרון הזה מורגש הרבה פחות אבל זה חיסרון, ולא משנה איך תסובב את זה.

האדום הצורר כתב:
, מתן לא יודע לכדרר (שאני מצטער, זה פשוט לא נכון)

מתן מוביל כדור בסדר בגלל חוכמת המשחק שלו, אבל הוא לא מסוגל להוריד כדור לרצפה ולקחת את השומר שלו לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 15:28 
נו אז אדרבה ואדרבה צריך עוד גארד סביר שיוכל להעביר את קרלון לעמדה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 15:31 
justdontask כתב:
וינסנט "אני לא מאיים על הסל "קאונסיל באמת שחקן די מביך התקפית .
בהגנה הוא טוב ואפילו מהעונשין הוא די טוב אבל בזה מסתכם המשחק שלו ?ברבע האחרון הוא אפילו לא חשב לנסות לקלוע סל ,כל פעם שחדר לסל והיה פנוי לגמרי מתחת לסל ,במקום לקלוע זריקה קלה ל-2 ,מסר החוצה למישהו אחר והיה מזל שמתן ושולדי היו ביום טוב בזריקות האלה .אז יש לו סטטיסטיקה של 10 אסיסטים ,בערך 5-6 מתוכם היו אמורים להיות סלים קלים שלו .ובשאר הזמן בהתקפה פשוט חיפש להיפרד מהכדור.
היה לנו מזל גדול אתמול שבחצי הראשון התמודדנו מול קבוצה חובבנית לגמרי ,אני לא זוכר חצי כזה גרוע מאף קבוצה .בחצי השני הם עדיין עשו שטויות ולא היינו רחוקים מלאבד את המשחק .מזל שדרוקר מאמן גרוע ומזל שיש את מתן עם הגנה אדירה ברבע האחרון .

ועם כל מה שאני כותב עדיין ניצחנו אז מותר להיות אופטימים לקראת החזרה של לימונד .
עם זר אחר במקום קאונסיל היינו מדברים מאוד חזק העונה ,חבל ,אבל על זה כבר דיברו פה מספיק .

כל כך לא מסכים אם הדברים
אכן הוא עושה לא מעט דברים מביכים ,אבל בקבוצה שאין לך כמעט שחקנים שמייצרים מהלכים בהתקפה - הוא זה שלטוב (וגם לא מעט לרע) יוזם, חודר ומוסר.
לנסות לגמד 10 אס' רק מעיד שאתה תפוס חזק בפוזיציה שלך.
ושלא תבין לא נכון, אנחנו ראויים לגארד טוב יותר - אבל יש גבול גם לכמה אפשר לסלף מציאות כדי להוכיח טענה!

נערך לאחרונה על ידי הכי אדום שיש בתאריך 28 ינואר 2014, 20:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 15:53 
אם יש משהו שקאונסיל עושה בסדר זה למסור בזמן ונכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 16:06 
לא היו אתמול כמה דקות ברבע הרביעי שגליל שיחקו עם ארבעה זרים ואף אחד לא שם לב ?
אני זוכר את בויטון, יאנגר, ג'קסון וסימס ביחד עם דגלאס (כישראלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 16:10 
בני12 כתב:

למה להסתפק במתאזרח אחד, כשאפשר לשחק עם 2?
גם יאנגר מתאזרח. (נשוי לישראלית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 16:12 
rona כתב:
בני12 כתב:

למה להסתפק במתאזרח אחד, כשאפשר לשחק עם 2?
גם יאנגר מתאזרח. (נשוי לישראלית)

סבבה לו.
לא הייתי סגור אם אחד מהם מתאזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 18:24 
ג'וש אוונס עד המשחק מול הרצליה - כ-70% מהשדה
ג'וש אוונס מאז המשחק מול הרצליה - 41% מהשדה

מעבר לירידה באחוזים, גם הידיים שלו מאז לא תופסות אף כדור.
לא ברור לי מה עובר עליו, אבל ירידה מאוד חדה ביכולת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:03 
גם 40% מהשדה יכול להיות מעולה אם מדובר ב-15 נקודות.
אם זה 2 נקודות ב-19 דקות (כמו אתמול), גם 100% זה די עלוב לזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 20:55 
Fez כתב:
ג'וש אוונס עד המשחק מול הרצליה - כ-70% מהשדה
ג'וש אוונס מאז המשחק מול הרצליה - 41% מהשדה

מעבר לירידה באחוזים, גם הידיים שלו מאז לא תופסות אף כדור.
לא ברור לי מה עובר עליו, אבל ירידה מאוד חדה ביכולת שלו.

בהרבה משחקים הוא מקבל 2 עבירות על ההתחלה,ארז מחליף אותו וברגע שהוא חוזר הוא על הפנים.
אם אני זוכר נכון במשחקים שהוא כן היה טוב הוא לא יצא תוך כמה דקות בגלל בעיית עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: