נועם שחם כתב:
pokara כתב:
הכלבים נובחים וחיימקה וחג'ג צוחקים כל הדרך מהקומה ה31 של המשרד.
תמשיכו לחשוב כמה הם צודקים ושלא זה לא נכון להכריח אותם לשלם על מה שהם התחייבו,
תמשיכו לקבל את זה שמקבוצת צמרת שמתמודדת על כל התארים (גם בתקופת הנוכל) , הם הופכים אותנו להפועל עכו (עם קהל פראייר),
ותמשיכו להגיש את הלחי השניה ולהציע פתרונות הזויים (כמו העברת משחקים לר"ג) אחרי שמורידים עלינו בומבה לפרצוף.
המוטו לחיימקה ולחג'ג צריך להיות אחד וברור.
תפגעו לנו בסגל (על מנת לא לפגוע לכם בכיס),
ואנחנו נפגע לכם בכיס (ולא נקנה כרטיסים לגביע ומנויים).
אבל היות והם יודעים שמדובר בנרקומנים שלא יכולים לוותר על המנה השבועית,
הם ימשיכו להשתין עלינו בקשת גדולה.
והכי חשוב, אל תשכחו לרוץ מהר ולקנות כרטיס למחר (שחס וחלילה לא יצטרכו גם למכור את ורמוט עוד העונה).............
נ.ב ואני באמת מצטרף לכל החברים שממש מרחמים ודואגים לביתו של עידו חג'ג שמרויח מחברת הניהול שלו רק 200,000 ש"ח בחודש (וזאת ללא קשר לדיבידנדים אותם הוא מקבל מקבוצת חג'ג ומהחברה הזו עצמה)
ואו. כזו כמות של שטויות בהודעה אחת. פלא שאף אחד לא מתייחס ברצינות לאוהדי כדורגל.
רמון וחג'ג' צוחקים עלינו? מה יש להם לצחוק בדיוק? הם רוצים שהקבוצה תינזק? הם לקחו הבייתה שקל?
כן הם צוחקים עלינו ומשתינים עלינו
על מה יש להם לצחוק?
חיימקה, על חבורת המפגרים שסגדה לו וממשיכה להציע הצעות איך להציל את הקבוצה שהוא הכניס לבור ומרסק, ולא ממש מתכוון לשחרר בקרוב
חג'ג , על כל הפרסום שהוא וקבוצתו קיבלו (ומבחינת ערך הפרסום הוא עולה על מה שהוא השקיע)
ולא , הם ממש לא רוצים שהקבוצה תינזק, הם מעדיפים שהכיס שלהם ינזק מההתחייבויות שהם לקחו על עצמם ולא מוכנים לממש,
בגלל זה הם מוכרים עכשיו את דמרי, ובתחילת העונה הבאה את ורמוט ואולי את שכטר.
ולגבי השאלה האחרונה, לא יודע , אתה יכול להעיד בוודאות שכל המינויים וההתקשרויות של המועדון לא נעשו עם מקורבים שלהם (ואני לא מאשים או טוען שכן, אני באמת לא ממש יודע ולא בדקתי)......
נ.ב (בנוגע לכסף..... הרי ברור ובטוח שאם טביב היה קונה את דמרי במיליון וחצי ומוכר אחרי שתי עונות בהן השתבח בשליש מחיר בחזרה ללוזון היתה צעקה שיש כאן קומבינה עם עמוס לוזון,, אני תוהה שמא חג'ג שהוא יזם בניה אולי גם עושה כאן איזה קומבינה סיבובית עם משפחת לוזון שבבעלותה קרקעות רבים)