תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגיע זמן המעשים
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:29 
מעולה. תמשיך להגן על מי שעושה ממך צחוק, סיבוב יחצנות וומוכר מידע לאחת מהזונות התקשורתיות הגדולות שנראו פה, ושהאתר שלה הסית נגד הפועל אין ספור פעמים. לא התכוונתי לתקוף אותך, אני קצת עצבני יותר מהרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
לא טוב לשחרר שחקן מפתח כעת
אך גם לא טוב להפגין תוך שנתיים מול שני בעלים שונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 14:49 
NARKOTIKA כתב:
מעולה. תמשיך להגן על מי שעושה ממך צחוק, סיבוב יחצנות וומוכר מידע לאחת מהזונות התקשורתיות הגדולות שנראו פה, ושהאתר שלה הסית נגד הפועל אין ספור פעמים. לא התכוונתי לתקוף אותך, אני קצת עצבני יותר מהרגיל.

אני לא מגן ואני לא חושב פחות ממך שזו שערוריה אבל אני מסביר לך שמה שהוא רשם לא דווקא אומר את כל מה שאתה מנסה להגיד.
מה שבאמת הקטע הדפוק פה זה שדמי ההשאלה לא מכסים את הגרעון ואם זו המכירה העתידית שלו שתכסה את הגרעון לא היה שום הבדל בין זה לבין למכור אותו בקיץ. ורשמתי את זה כבר בדיון חדשות או משהו.

אם מסתכלים רגע בהגיון על מה שקרה ובלי קונספירציות גדולות מידי אז חג'ג' כנראה רצה להשקיע ואז התחרט ועכשיו אנחנו אוכלים חרא כי הם לא מצאו רוכש וכנראה גם לא עשו הכל בשביל למצוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 14:52 
GATE7 כתב:
NARKOTIKA כתב:

אני לא מגן ואני לא חושב פחות ממך שזו שערוריה אבל אני מסביר לך שמה שהוא רשם לא דווקא אומר את כל מה שאתה מנסה להגיד.
מה שבאמת הקטע הדפוק פה זה שדמי ההשאלה לא מכסים את הגרעון ואם זו המכירה העתידית שלו שתכסה את הגרעון לא היה שום הבדל בין זה לבין למכור אותו בקיץ. ורשמתי את זה כבר בדיון חדשות או משהו.

אם מסתכלים רגע בהגיון על מה שקרה ובלי קונספירציות גדולות מידי אז חג'ג' כנראה רצה להשקיע ואז התחרט ועכשיו אנחנו אוכלים חרא כי הם לא מצאו רוכש וכנראה גם לא עשו הכל בשביל למצוא.

לא ממש מבין את המשפט הזה?
אם הוא רק רצה, אזי הוא לא השקיע בפועל
אם הוא השקיע ועכשיו התחרט, זאת רק הבעיה שלו ולא של אף אחד אחר, כמו שאומרים .... על טעויות משלמים.
מעניין אם אתה תקנה דירה מחג'ג ואחרי חצי שנה תתחרט, האם הוא יקח את הדירה חזרה ויחזיר לך את מלוא סכום הכסף ששילמת........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 15:02 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
נאווי, חתול אדום, מישהו מכם הולך?
יש התארגנות כלשהי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 15:14 
pokara כתב:
GATE7 כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא ממש מבין את המשפט הזה?
אם הוא רק רצה, אזי הוא לא השקיע בפועל
אם הוא השקיע ועכשיו התחרט, זאת רק הבעיה שלו ולא של אף אחד אחר, כמו שאומרים .... על טעויות משלמים.
מעניין אם אתה תקנה דירה מחג'ג ואחרי חצי שנה תתחרט, האם הוא יקח את הדירה חזרה ויחזיר לך את מלוא סכום הכסף ששילמת........

אני לא יודע בדיוק מה קרה אבל נשמע כאילו הם סידרו סכום כסף שיחזיק עד ינואר במידה ולא עולים לאירופה ומתוך תקווה שהם ימצאו רוכש עד אז או ינסו למכור שחקנים בינואר.
נקודת המפתח בציטוטים שנרקוטיקה הביא זה שרמון אמר שאין כסף וצריך למכור שחקנים ובמקביל חג'ג' אומר שלא צריך למכור שחקנים כי הם לקחו בחשבון בתקציב שלא יעלו לאירופה.
הם כנראה לקחו זאת בחשבון רק עד ינואר וכדי שזה שלא נעלה לאירופה לא אומר שצריך לפרק את הקבוצה לפני שהעונה יוצאת לדרך.
כמו שאתם שמים לב אף אחד בהנהלה הזו לא פותר את הבעיות, הם פשוט מעבירים אותם כמה חודשים קדימה בתקווה שהכל יסתדר. זה לא עובד.

אי אפשר להוציא כסף מהמועדון לכיס. שמים ערבויות למקרה שאין שום אפשרות לשלם משכורות. מכאן והלאה זה האם אתה רוצה להשקיע במועדון או לא.
אם חג'ג' רוצה להשקיע במועדון הוא היה סוגר את הגרעון או לפחות חלק ממנו, אם לא ויש אפשרות מכירה של שחקן הוא לא חייב לממש ערבויות.
ואני לא מתווכח איתך על כמה זה מרגיז ומייאש אני פשוט מנסה לעשות סדר לפי איך שאני מבין את מה שקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: