kobster כתב:
dino כתב:
chimpfive כתב:
הוא לא שם מיליון על 4 אחוזים והבנתי שהוא גם לא קשור לעסקה של אלמוג. אולי מתכוונים לשכטר? אבל בינתיים המנויים והמכירת שחקנים מכסים את זה, וגם לא שילמו לגרמנים. כנראה שעונה הבאה גם גילי וגם שכטר ימכרו. קיבל יופי של תשומי הברון.
הפך לסלב בone וקיבל קצת הכרה וזהו. זה מה שמעניין את סנטה. קיבל את זה וזהו בא לו להתחפף בלי לשים שקל
כבר כמה חודשים שאנחנו צועקים את זה. ככה מתנהל המועדון, מהלוואה להלוואה, וכל הלוואה כזו רק מקשה על האפשרות למכור את המועדון. עדיין מחכים להוא מלונדון או שכבר נפל האסימון שלא היה ולא יהיה רוכש ?
אם רמון באמת משחרר את דמארי, הצעד הבא שלו צריך להיות העברת זכויות הניהול לידי העמותה או לאחד מבעלי המניות האחרים בסוף העונה, מה שיקנה להם ארבעה חודשים להכין תוכנית מסודרת על העמדת ערבויות לעונה הבאה.
חיים רמון סיים את הסיפור שלו בהפועל. השאלה היא כמה זמן וכוח הוא יצטרך בשביל להבין את זה.
כשהיה טביב צעקתם שצריך להחליף אותו (אני מדבר על התקופה שלפני הקרע הגדול עם ההפגנות נגדו וכו') ואני זוכר ביציע כאלה שהבטיחו שיש מספיק שרק מחכים לקחת את הפועל. הייתי ספקטי אז ואני גם היום, שיש הרבה שמוכנים לשרוף כל שנה מיליונים מהכיס הפרטי שלהם על הצעצוע הזה העונה לשם "הפועל ת"א - מועדון כדורגל".
אז בסוף, כשלא בא אף אחד, ורגע לפני שטביב מחריב סופית את המועדון, הגיע אותו רמון שאתה דורש עכשיו במפגיע לסלקו. ושוב ההבטחות,
אותן הבטחות!! שהעמותה תקח את הקבוצה, ויהיו כאלה שישימו ערבויות (מי מבטיח לנו את זה ועל אילו סכומים מדובר) ועוד קישקושים.
לא אתפלא אם בסוף לרמון באמת יימאס והוא יעשה כדבריך ואז נגלה שאחנו בפני
שוקת שבורה.
שנינו יודעים את מה שכולם יודעים, אילולא פנדורי וההדחה מאירופה, כל התיאוריה שלך והקונספירציות על תאומים היו נעלמות כלא היו. משום שהיה להפועל עוד 10-12 מיליון שקל ואז אין בעיה תקציבית, ואין לשחרר את דמארי או שכטר והכל דבש. אז נכון שהיה מי שהבטיח בתקשורת מה שהבטיח. תבואו אליו בטענות על הבטחות שווא.
כנראה שאלה הם החיים.
חלוץ הוא אלהים עד שהוא מחטיא אחד על אחד בגמר הגביע ואז מאחלים לו לשבור רגל. מאמן הוא ענק, אבל לא כשהוא מפסיד דרבי. לשוער צריך לבנות פסל על 5 עצירות מדהימות, אבל אם הוא ספג בבעיטה ה-6, אז יוצאים מהאיצטדיון ומנתצים את הפסל. וכן הלאה. גם בעלים הוא כזה. הוא מושייע שבא אחרי טביב ואילולא פנדורי היה נשאר כזה. אבל שעה שהפועל הודחה והתקציב התבסס על אירופה - אז הוא "סיים את הסיפור שלו בהפועל".
לשימת לב המחליף של דמארי, המחליף של עמוס, המחליף של רב"ש והמחליף של רמון. שלא יגידו שלא ידעו.