תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גליל בבית, יום ב' 27.1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 07:46 
לאוונס לא קרה כלום, הוא פשוט שחקן חלש. זה שלא מדברים עליו פה אפילו עשירית ממה שמדברים על קאונסיל, לא אומר שהוא יותר טוב.
כמו שאמרתי, זאת היכולת שלו, ובכמה משחקים הטובים שלו אלו היו הבלחות יוצאות מן הכלל שלא משקפות את הכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גליל בבית, יום ב' 27.1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
לא מדברים עליו, כי כאשר לימונד שיחק הוא הראה בסה"כ יכולת להשתלב טוב ולמצות מעצמו כמעט הכל.
קאונסיל גם כשהיינו בשיא היכולת העונה נראה זוועה, באופן עקבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 09:12 
אוואנס הוא שחקן הגנה לא רע (מה שארז אוהב, גם קאונסיל דרך אגב) בהתקפה הוא בעייתי
כיוון שאין לו משחק עם הגב לסל וכל האיום שלו זה רק לקבל כדור מתחת לסל. בשביל זה צריך שיפנו אותו,
קאונסיל פשוט לא מתואם איתו כנראה מספיק בשביל להפעיל אותו כמו רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 09:13 
Fez כתב:
ארדיטי, לצערי אתה באמת מאוד טיפש וגם הוכחת את זה באשכול שפתחת שבוע שעבר שהיית צריך לקבל עליו חודש בפריזר לפחות.

לגבי המשחק אם בכל זאת עוד אפשר לדבר פה מקצועית, ניצחון חשוב מאוד אבל לצערי המשך של היכולת הירודה שלנו מהתקופה האחרונה (אולי פשוט התרגלנו לטוב עד הפציעה של רביב). אוונס למעט הרבע האחרון מול ראשון פשוט מזעזע כבר 6-7 משחקים רצוף, לא יודע מה קורה לו אבל זה נראה רע מאוד. ובעיקר, מגיעים לדקות האחרונות במשחק צמוד והיחידים שלוקחים זריקות הם מתן ושולדי - מראה כמה המצב שלנו חמור עם הזרים (למעט קרלון שרחמי עליו). קאונסיל לא הסתכל על הסל בכלל גם כשהיה פנוי לחלוטין ברבע האחרון וזה הקל מאוד את העבודה של ההגנה של גליל, הארפר כרגיל לא משותף רבע אחרון ולא ברור לי מה המקום שלו בקבוצה, אוונס כבר דיברתי.

רק שרביב יחזור מהר.

נצחון חשוב בלי אבל!
האם צפיתי שהקבוצה במצבה הנוכחי לא תרד ברמת היכולת שלה?
למה להצטער מירידה ברמה אם ממילא המצב הולך להשתנות בחזרה של רביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 09:31 
יובל כתב:
הארפר היה מעולה בחצי הראשון. התרומה שלו בהתקפה, שהייתה הנשק מספר אחד שלנו נגד האיזורית של גליל, עלתה בהרבה על הנזק שלו בהגנה (וגם צריך להתחשב בכך שהוא שמר על שחקן נהדר כמו סימס). בחצי השני ארז שכח אותו יותר מדי על הספסל, ואז הוריד אותו בחזרה לספסל מוקדם מדי.
אוונס חושך מוחלט בהתקפה וההגנה הטובה שלו לא מספיקה (ובמשחק הזה סימס קלע גם עליו אז להפיל את הכל אוטומטית על הארפר זה לא נכון). לא יכול להיות ששחקן זר ייתן תרומה רק בהגנה. עם כל החיבה היו חייבים להחליף אותו בהאסל ולצערי גם זה לא קרה.

לארז מגיע קרדיט על הכנה מעולה למשחק עם הדאבל-אפים על ג'קסון שהוציאו ממנו את המשחק הכי חלש שלו העונה - נקודה אחת ושלושה איבודים. גליל זו בדיוק הקבוצה לעשות את זה בגלל הגארדים הבינוניים שלהם. מצד שני ניהול משחק לא טוב, חילופים מאוחרים בכמה מקרים.

למיטב זכרוני הנזק שלו היה לפחות כמו התרומה בהתקפה. עשו עליו שלוש שלשות ועוד שנים או שלושה סלים רגילים. בחישוב שלי זה יוצא אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 09:32 
ודרך אגב - אחד השחקנים העיקריים שגרמו אתמול לאוונס להראות כל כך גרוע זה קאונסיל עם מסירות למקומות ומצבים שבהם אוונס לא מסוגל לעשות בהם כלום.

וזה למרות שמשחק ההגנה של קאונסיל אתמול היה יוצא מהכלל ברוב הזמן ובעיקר ברבע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
בשידור החמיאו לקאונסיל במחצית הראשונה ואמרו שייתכן ויישאר. אז איזשהו אוהד הפועל שיש לו את הטלפון של השדרן (יש הרבה כאלה?) טרח להתקשר אליו ולהגיד לו לאמר שאין מצב שלא יחליפו את קאונסיל.
מהזכרון שלי זה נשמע בשידור בערך כך: "התקשרו אלינו אנשים שמבינים בכדורסל ששמעו שאמרנו שאולי קאונסיל יישאר ואמרו לנו שבטוח הוא יוחלף בקרוב".
זה היה די עלוב לטעמי, במיוחד אם קאונסיל אכן יישאר. זו לא דרך להתייחס לשחקן של הפועל. אני לא רואה שום דבר חיובי שיכול לצאת מההתנהגות הזו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 09:41 
הפועל כתב:
לא מדברים עליו, כי כאשר לימונד שיחק הוא הראה בסה"כ יכולת להשתלב טוב ולמצות מעצמו כמעט הכל.

להמשיך ולתאר את המשחק של קאונסיל כזוועה זה פשוט לא פייר. אכן היה חלש מהשדה אתמול (למרות השלשה המפתיעה בהתחלה), אבל 10 אסיסטים, 4 חטיפות, 7 עבירות שנסחטו- המספרים שלו טובים משני הגארדים הזרים של גליל ביחד, עליהם הוא שמר היטב.

אגב- מי זה הדאגלאס הזה? מתאזרח, נכון? שמתי עליו עין במשחק בגן-נר, וגם אתמול הוא נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:01 
פנאטי בלב כתב:
אגב- מי זה הדאגלאס הזה? מתאזרח, נכון? שמתי עליו עין במשחק בגן-נר, וגם אתמול הוא נראה טוב.

נראה טוב בקטע של "חתיך" או בקטע של "שחקן כדורסל" ?

ממה שאני ראיתי ממנו אתמול הוא משחק כאילו הוא שחקן טוב, אבל הוא ממש לא... (בוא נגיד שלא הייתי מביא אותו במקום קאונסיל וזה אומר הרבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס מתאזרח.

אם כדורסל היה כמו כדוריד והיה אפשר חילופי התקפה הגנה אז שווה היה להשאיר את קאונסיל...

אבל הסאגה הזו מיותרת, כנראה שזה הסגל עד לסוף העונה. לא יהיו שנויים. נשארנו ליגה בקלות וגענו חצי גמר. עונה סבירה. יאללה לים....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:04 
גיא ברזל כתב:
נשארנו ליגה בקלות וגענו חצי גמר. עונה סבירה. יאללה לים....

תהנה מהגלים, אני נשאר לראות את הסגל הזה ש"נשארנו איתו עד סוף השנה" נלחם על מקום בבית העליון וכנראה שגם משחק בפליאוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:09 
תסלחו לי אבל הגישה הלוזרית שיש פה פשוט הזויה והיא אנטי ספורט ותחרותיות
כשלעסק יש חודש טוב הוא לא נח בחודש אחרי זה. הוא שואף לעבור את היעדים שהציב לעצמו בתחילת שנה
שעסק עומד ביעדים הוא מציב לעצמו יעד חדש. מאתגר יותר
ככה גם אמורה להתנהל קבוצה שהשחקנים שלה התגלו כטובים יותר ממה שחשבו בהתחלה
זה אומר שהפועל ברגע שהבינה שהולך לה טוב אסור לה להגיד את שלנו עשינו
היא צריכה לסמן מטרה חדשה. היא צריכה לשאוף להשתפר כל הזמן
ולכן היה מקום להתחזק ממזמן. בטח במצב שיש תקציב לטובת זה.
להגיד טוב לי אם מה שיש עכשיו כשברור שאתה לא הכי טוב זאת גישה שלא מכבדת מועדון ענק כמו הפועל תל אביב
לשמחתי חברי ההנהלה שאני מדבר איתם לא בגישה של החברים פה שמסופקים כי הגענו לחצי גמר גביע ויש לנו תוצאות יפות בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:13 
הפועל כתב:

מצטער אבל זה לא קשור.
כמות האנרגיות שמשקיעים פה בלרדת על קאונסיל היא מגוחכת כשחושבים על שגם הוא וגם המחליף שלו (אליהו הנביא) הם בסך הכל שחקני ספסל של עשרים דקות במשחק.
זה ברור שקאונסיל העלה את הרמה שלו מאז שרביב נפצע והוא מוציא מעצמו 200 אחוז, איפה אוונס לעזאזל? איפה פאקינג ג'סטין הארפר?
והאמת? גם קרלון מאכזב. יש לכם ספק שאם קרלון היה נפצע רביב היה לוקח על עצמו הרבה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:28 
קאונסיל היה צריך להיות מוחלף לפני ארבעה חודשים ולכן ההתמקדות בו (מעבר לזה הוא גם הכי קל להחלפה ויש לו חוזה יומי).
נכון לרגע זה גם הייתי מחליף את אחד הגבוהים, ואני חושב שהיינו חייבים לקפוץ על ההזדמנות להביא את האסל.
רק ששום דבר מהדברים האלה לא קורה.

כרגע להפועל יש שלושה זרים לא ברמה, ושוב, זה מאוד בלט אתמול ברבע האחרון. לא יכול להיות שבקבוצה עם ארבעה זרים מניעים כדור 24 שניות בהתקפה והיחידים שמעזים לאיים על הסל זה מתן ושולדי (מזל גדול שאתמול היה אחד הימים האלה שהם קולעים).

קיוויתי שנגיע לחצי גמר חזקים יותר ואני עדיין מקווה שנגיע למאני טיים בליגה חזקים יותר (מבחינת זרים). זה פשוט לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:35 
מה שפז כתב.
ואני רק מוסיף: לא מדברים על אוונס בגלל שמבינים שמי שבמשך ארבעה חודשים לא מצליח להביא מישהו יותר טוב מקאונסיל, שחקן שגם אתמול הראה יכולות התקפיות למטה ממביכות, איירבולים ממטר, גגות קלילים שקיבל, חוסר איום על הסל, ספק אם יוכל להחליף זר מאכזב כמו הארפר או לא מספיק טוב כמו אוונס (ששוב, ביחס לשכר שלו, שזהה לשכר של קאונסיל, נותן בסך הכול הרבה הרבה הרבה יותר ממנו).
הנה, פרנק האסל יכול היה לשחק בהפועל. אז הוא משחק בהרצליה.
מעבר לזה ברור שההחלפה של קאונסיל היא הקריטית ביותר, כי הוא מוכיח שהוא פשוט לא ברמה ולא מתקרב לרמה הזאת.
לגבי קרלון - גם אתמול, ביום בינוני שלו הוא תרם 20 נקודות והיה אקטיבי בהתקפה. לעומת אדון קאונסיל שעסוק בלכדרר 15 שניות ולהתחבא כדי שחלילה לא יצטרך לזרוק לסל.
ושוב, בהתנהלות נכונה לדעתי היו מחליפים גם את קאונסיל וגם את אחד הגבוהים. אין סיבה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:44 
אני מסכים לחלוטין שקאונסיל היה צריך להיות מוחלף מזמן, אבל מה הקשר?
יש לך פה זרים (ובראשם הארפר אגב) שהקבוצה בנויה עליהם והם נותנים לך כלום ושום דבר.
קאונסיל הוא שחקן מחליף. עשרים דקות במשחק לכל היותר.
אתה מחליף את קאונסיל ואתה משדרג את עצמך בקצת, אם הארפר היה נותן תרומה ברמת המשכורת שלו היינו קבוצה אחרת לגמרי.
לרדת על קאונסיל זה נוח ואני לא מקבל את זה.
ו
לגבי בראון, הוא נותן מאז שרביב נפצע קצת פחות ממה שהוא נתן כשרביב היה. אני ציפיתי שהוא יתן קצת יותר אבל אין ספק שבזמן שכל השאר לא מתפקדים אז בראון הוא לא הבעיה הגדולה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:54 
זה היה צפוי לחלוטין שבראון ירד ביכולת כשההגנות מתמקדות רק בו וכשהתלות של הקבוצה בו עולה ככה. זה לא עובד ככה ״ציפיתי שהוא יתעלה״, הוא לא סופרמן ועכשיו יותר קשה לו. לשחק ליד רביב שמושך אש לעומת קאונסיל שחצי מהזמן השאירו אותו פנוי אתמול זה עולם אחר לגמרי.

אין לי שום מחלוקת איתך שנכון לעכשיו צריך להחליף גם את אחד הגבוהים, להפך. אני פשוט לא רואה את זה קורה מהסיבות הידועות.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 28 ינואר 2014, 10:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 10:55 
אתה יכול לא לקבל את זה. זה בסדר
וקאונסיל לא אמור להיות שחקן של 20 דקות במשחק. אלא של 25-30 ולפעמים יותר.
הגארד הזה מהספסל, אם היה שחקן ולא הולוגרמה כמו קאונסיל, היה מאפשר לך לשחק לא מעט עם קו אחורי של לימונד, בראון וזר. ומאפשר למתן לשחק פחות ולשמור בלי לפחד עבירות. היה מאפשר ללימונד ובראון לנוח 6-8 דקות בכל משחק. זה שחקן מאוד משמעותי שהפועל מוותרת עליו מתחילת העונה.
זה שהארפר ביחס לשכר שלו הוא אכזבה והיה צריך להיות מוחלף? אין ספק.
זה שאפשר להביא שחקן יותר טוב מאוונס - ברור.
אבל במדרג החשיבות - קאונסיל במקום הראשון, כי הוא עד היום הראה שהוא לא קשור לליגה הזאת. וגם במשחקים הטובים שלו הוא מראה יכולות התקפיות מביכות.
הרפר, עם כל זה שאני חושב שהיה צריך להחליף אותו, הראה בכמה משחקי יכולות כאלה ואחרות. אוונס לפחות בתחילת השנה נתן כמה משחקים טובים.
קאונסיל לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס למען הסר ספקות:
קו אחורי של קאונסיל, רביב ובראון הוא התקפית טוב מקו אחורי של רביב בראון ומתן.
הבעיה שלנו בעמדה 3 שלא מסוגלת להוריד כדור לרצפה (זה מתן ויותם) וכמעט ולא מאיימת על הסל היא אחת הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל לא משדרג שום קו אחורי, לא משנה מי נמצא שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:20 
בעיה פה, בעיה שם, ממש קבוצה בעייתית למופת במקום ה-3 בליגה. אפשר לחשוב מאיך שאתם נשמעים שאנחנו מועמדים לירידה. עכשיו תמשיכו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גליל בבית, יום ב' 27.1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:29 
האדום הצורר כתב:
בעיה פה, בעיה שם, ממש קבוצה בעייתית למופת במקום ה-3 בליגה. אפשר לחשוב מאיך שאתם נשמעים שאנחנו מועמדים לירידה. עכשיו תמשיכו.

הוצאת לי את המילים מהפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אז בגלל שהקבוצה במקום השלישי אי אפשר להגיד שיש לנו זר פח אשפה? זה סותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:34 
נו, שוב חוסר היכולת להבין שזה שהקבוצה עד עכשיו במאזן נהדר ומשחקת כדורסל טוב לא אמור לסתור את העובדה שזה מביך שזר כמו קאונסיל לא הוחלף מתחילת העונה (ואת זה שאפשר לשדרג את הקבוצה משמעותית ולא במאמץ גדול במיוחד)
כמו חוסר היכולת להבין שאפשר להעריך מאוד את ההנהלה ולפרגן לה על המון דברים טובים שהיא עושה, ולבקר אותה על דברים אחרים (כשהביקורת לא גורעת מההערכה הגדולה שיש להנהלה)

אבל כבר התרגלנו. רק חסרה פה איזו תגובה על התרומה המופלאה של קאונסיל למרקם החברתי ועל יכולתו במשחק ההוא בסמארטפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:35 
ושוב קופצים בעלי הגישה המסתפקת...
הלו פה זה הפועל תל אביב.
אנחנו צרכים לשאוף להיות הכי טובים
כל הדיונים סביב נושא החיזוק נוגעים בשאלה אם במסגרת המגבלות התקציביות אנחנו הכי טובים שאנחנו יכולים להיות
לדעתי לא.
אני מצטער אם אני מפריע למישהו לנוח על זרי הבינוניות וחוסר השאיפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:38 
בינתיים בעמוד הזה באשכול - הארפר צריך להיות מוחלף, אוונס צריך להיות מוחלף, מתן לא יודע לכדרר (שאני מצטער, זה פשוט לא נכון) אפילו פאקינג קרלון בראון מאכזב, וכמובן שקאונסיל צריך להיות מוחלף. בעצם, חוץ מרביב ויונתן, לפי עמוד 6 באשכול גליל בבית, כל מי שהביא את הפועל לצמרת הליגה צריך להיות מוחלף או לעבוד על התרומה שלו. עזבו, נו, זה אני שלא הישגי, לא אנשים אחרים שקצת איבדו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:47 
נו אז מה, זה שהקבוצה אחלה, ומשחקת כדורסל טוב. ויש לה מאמן שמוציא מהסגל הזה 100אחוז, לא סותר את העובדה שהפוטנציאל למאה אחוז האלה יכול להיות הרבה יותר גבוה, ושוב - במסגרת התקציב בלי חריגה ובלי מאמץ היסטרי.
מה לא ברור פה?
גם דטרויט פיסטונס בשנת 2004 הייתה קבוצה מעולה, אולי הכי טובה במזרח, אבל היא הרגישה שיש לה צ'אנס לעשות משהו יותר גדול, אז היא הביאה את ראשיד וואלאס. המוני קבוצות מצוינות מחזקות את עצמן למרות שהן מצויינות, במסגרת התקציב שיש להן.
אף אחד פה לא קרא להגדיל את הגירעון בשקל בשביל לחזק את הקבוצה. בסך הכול קראו להשתמש בכסף שישנו - כדי להביא גארד זר טוב מקאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:50 
purvis short כתב:
נו אז מה, זה שהקבוצה אחלה, ומשחקת כדורסל טוב. ויש לה מאמן שמוציא מהסגל הזה 100אחוז, לא סותר את העובדה שהפוטנציאל למאה אחוז האלה יכול להיות הרבה יותר גבוה, ושוב - במסגרת התקציב בלי חריגה ובלי מאמץ היסטרי.
מה לא ברור פה?
גם דטרויט פיסטונס בשנת 2004 הייתה קבוצה מעולה, אולי הכי טובה במזרח, אבל היא הרגישה שיש לה צ'אנס לעשות משהו יותר גדול, אז היא הביאה את ראשיד וואלאס. המוני קבוצות מצוינות מחזקות את עצמן למרות שהן מצויינות, במסגרת התקציב שיש להן.
אף אחד פה לא קרא להגדיל את הגירעון בשקל בשביל לחזק את הקבוצה. בסך הכול קראו להשתמש בכסף שישנו - כדי להביא גארד זר טוב מקאונסיל.

אני מסכים לגמרי עם הודעתך האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:51 
el dudernio כתב:
פרוויס למען הסר ספקות:
קו אחורי של קאונסיל, רביב ובראון הוא התקפית טוב מקו אחורי של רביב בראון ומתן.
הבעיה שלנו בעמדה 3 שלא מסוגלת להוריד כדור לרצפה (זה מתן ויותם) וכמעט ולא מאיימת על הסל היא אחת הגדולות.

יותם ומתן קלעו אתמול 19 נקודות מתוך 77 בסה"כ. זה אמנם לא ממש הרבה, אבל זה לא מעט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
בדרכ אומרים שיש שחקנים שעושים דברים שלא רואים בסטטיסטיקה.
אצל קאונסיל זה הפוך, הוא עושה סטטיסטיקה שלא רואים במגרש.. 10 אסיסטים?? לדעתי זה כי הוא מחזיק בכדור רוב ההתקפה וכך הוא מכריח את השחקן שהוא מוסר אליו לזרוק את הכדור.

מבלי להוריד בחשיבות ההחלפה של קאונסיל, החולשה שלנו היא בעיקר בגבוהים ולא בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: