תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 07:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל , יום ב' , 20/1
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 04:22 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל , יום ב' , 20/1
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה מנסה לגרום לשחקנים ללחוץ על דמארי לעזוב.
הישארותו לא עלולה לגרום לכך שהקבוצה לא תוכל לשלם משכורות בזמן, אלא עלולה לגרום לזה שהבעלים אשכרה יצטרכו להוציא את הכסף שהם יתחייבו עליו.
מקווה שאם הם יעכבו משכורות אפילו ביום אחד כל אחד מהשחקנים יתבע אותם אישית על הלנת שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 07:39 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 62070.html
צריך לבקש מעומרי סליחה התנהלות למופת מול אנשים שעובדים ללא שקיפות ,אצל חגג בעסק השקיפות קיימת בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:01 
עכשיו ראיתי את הראיון. הילד פשוט מבריק. הוא עושה פה מהלך מחושב שמחשק את חבורת הזבל, בלי פחד ובלי למצמץ.
אני גם מקווה שהוא גם יוכיח לכולם שמהתנהלות כזאת מרוויחים בטווח הארוך ושיש עוד דברים בעולם חוץ מכסף כאן ועכשיו.

היה אחד השחקנים האהובים עלי עוד לפני העניין הזה, עכשיו הוא שם את עצמו בשורה הראשונה של השחקנים האהובים ביותר אי פעם.
פשוט מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:36 
בנוסף לכל הדברים, הראיון הזה שוב מראה כמה התקשורת שקרנית, אתמול מספר גופי תקשורת דיווחו שהתקיימה שיחת טלפון בין דמארי לשחר בה הראשון הודיע לו שהוא לא מעוניין לעבור לחיפה,הגדיל אחד הכתבים לדווח את פרטי השיחה המלאים בין השניים (נדמה לי צנציפר או פרימו), אף אחד מגופי התקשורת לא חשב לרגע לומר שזו שמועה ולא עובדה,לא פלא שהנכים האלו נופלים כל פעם בפחים שמכבי טומנים להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל , יום ב' , 20/1
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:48 
אוגוסטוס היל כתב:
עכשיו ראיתי את הראיון. הילד פשוט מבריק. הוא עושה פה מהלך מחושב שמחשק את חבורת הזבל, בלי פחד ובלי למצמץ.
אני גם מקווה שהוא גם יוכיח לכולם שמהתנהלות כזאת מרוויחים בטווח הארוך ושיש עוד דברים בעולם חוץ מכסף כאן ועכשיו.

היה אחד השחקנים האהובים עלי עוד לפני העניין הזה, עכשיו הוא שם את עצמו בשורה הראשונה של השחקנים האהובים ביותר אי פעם.
פשוט מלך

ההודעה שלך קצת נאיבית, בלשון המעטה.
לדמארי יש אינטרס להישאר כרגע בהפועל עד שתגיע הצעה הולמת ממועדון באירופה.
עצם העובדה שהאינטרס הזה שלו עולה בקנה אחד עם הרצון שלנו כאוהדים להמשיך לראות אותו בקבוצה שלנו ובוודאי שלא יעבור לאחד המועדונים המתחרים, לא הופך את דמארי לסמל, למלך ובוודאי לא קובע שגישתו של דמארי אינה מונעת מכסף. דמארי פורח עכשיו בהפועל , בצמרת מבקיעי השערים בליגה והוא כנראה אינו רוצה לקחת סיכון עכשיו באמצע עונה לעבור לקבוצה אחרת בארץ והוא משוכנע שהכי טוב מבחינתו הוא מעבר מהפועל למועדון באירופה, בין אם כבר עכשיו ובין אם בתום העונה הנוכחית. דמארי ומשפחתו בקשר עם סוכנים והם יודעים טוב מאוד מה הם רוצים. וזה אגב טבעי אצל שחקני כדורגל, כי זו הפרנסה והקריירה שלהם.
התמזל מזלנו שזה תואם את רצוננו הטבעי כאוהדי הפועל, אבל מכאן ועד להפוך את דמארי למן שחקן שבוחר בהפועל מסיבות אידאולוגיות או אהבת הקהל ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 08:54 
ofer23 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פשוט מלך

עצם העובדה שהאינטרס הזה שלו עולה בקנה אחד עם הרצון שלנו כאוהדים להמשיך לראות אותו בקבוצה שלנו ובוודאי שלא יעבור לאחד המועדונים המתחרים, לא הופך את דמארי לסמל, למלך ובוודאי לא קובע שגישתו של דמארי אינה מונעת מכסף. דמארי פורח עכשיו בהפועל , בצמרת מבקיעי השערים בליגה והוא כנראה אינו רוצה לקחת סיכון עכשיו באמצע עונה לעבור לקבוצה אחרת בארץ והוא משוכנע שהכי טוב מבחינתו הוא מעבר מהפועל למועדון באירופה, בין אם כבר עכשיו ובין אם בתום העונה הנוכחית. דמארי ומשפחתו בקשר עם סוכנים והם יודעים טוב מאוד מה הם רוצים. וזה אגב טבעי אצל שחקני כדורגל, כי זו הפרנסה והקריירה שלהם.
התמזל מזלנו שזה תואם את רצוננו הטבעי כאוהדי הפועל, אבל מכאן ועד להפוך את דמארי למן שחקן שבוחר בהפועל מסיבות אידאולוגיות או אהבת הקהל ...

הכל בסדר, רק תקרא את מה שכתבתי לפני שאתה חושב שאני נאיבי. לא כתבתי שהוא בא מאהבה והוא מוותר על כסף (כי אני לא מצפה מאף שחקן שיותר על כסף) אלא כתבתי שיש דברים יותר חשובים מכסף כאן ועכשיו (וכאן בדיוק החכמה שלו- הוא מסתכל קדימה. גם לאהבת אוהדים (אותנטית או לא) יש ערך כספי בעולם הזה).
דמארי מבין מצויין את הססביבה שלו ומתנהל בחכמה גדולה ועם הרבה מאוד כבוד למועדון (תדמיין איך נניח זהבי היה מתנהל בסיטואציה כסו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:03 
דמארי מלך לא בגלל שהוא רוצה להישאר בהפועל, דמארי שהוא עצמו צוחק על תג המחיר שקבעו לו, גם הוא מבין שאם כל הכישרון שלו התג מחיר שלו עלול להוות בעיה מבחינת השאיפות שלו והרצון שלו להתקדם מקצועית לאחת הליגות הבכירות באירופה, בואו נודה באמת אם כל הכישרון שלו הוא לא משחק באחת הליגות הבכירות באירופה, רוב הקבוצות באירופה בהן הוא יכול להיקלט נמצאות במשבר כלכלי ולא יהיה להם שווה להשקיע את סכומי הכסף שמבקשים עליו עם חוסר נסיון והתדמית של השחקן הישראלי בליגות באירופה, הלוזונים בטוחים שהתכשיט שלהם שווה 2 מיליון יורו, זה אחרי שהם הצהירו שבהפועל הוא לא התקדם מקצועית אבל בפועל בשנתיים וחצי הוא כבש כמדומני 42 שערים לזכות המועדון, זה אומר אחד בפה ואחד בלב ושהם מתכוונים למצוץ את כל הצוף מהתכשיט, מבחינתו הם גם מהווים מכשול בדרך להתקדמות שלו, דמארי רוצה להיות הקובע הבלעדי של התג מחיר שלו, גם הוא מבין שהחוזה שנחתם בין הפועל למכבי פ"ת היה פארסה אחת גדולה שניצלה נק' זמן מאוד מסויימת מבחינת היחסים של היו"ר טביב ולוזון, הם היו צריכים 7.5 מיליון ש"ח בכדי להמשיך להתקיים וטביב... טביב כנראה גם היה צריך לשלם להם 7.5 מיליון ש"ח בשביל להמשיך להתקיים.
את השכר שמכבי מציעים לו הוא כנראה יוכל להשיג בקלות ברגע שהתג מחיר שלו יהיה ריאלי ולכן הוא בעצם מפספס רק 3 חודשים של המשכורת שמכבי מציעים לו.

בלי שום קשר (ודרך אגב אני מאמין לו שהוא אוהב את המועדון, אך שהאינטרס יותר רחב מבחינתו), הוא משרת כרגע את המאבק שאנחנו נמנעים מלצאת אליו ולשבור את הכלים, אותו מאבק שאני לא בטוח שרמון לא רוצה שנצא אליו ובכך נעשה את חייו יותר קלים, מאבק שבעצם אומר אם אין ביכולתך לנהל את המועדון כמו שצריך פנה את הדרך לאחרים שכן, אנחנו לא רוצים לתאבד את כל רכושך חס וחלילה, אבל אנחנו רוצים מנהל שידע לקחת את המועדון הזה ולנהל אותו על בסיס האמצעים הכלכליים שעומדים לראשותו ועל בסיס צרכי המועדון, יכול להיות שדמארי השחקן גדול כרגע מבחינה פיננסית על מועדון כמו הפועל מלהחזיקו, אבל זאתי חוכמה של בדיעבד, בדיעבד של תכנון לקוי וכחלק מהחוכמה בדיעבד, למועדון כמו הפועל תל-אביב עדיין יש מטרות, מטרות מקצועיות, מטרות מקצועיות כאלה שכאשר האוהדים נקראו להתייצב ולתת מעצמם למען שהם יוגשמו הם ראו לפניהם את עומר דמארי ואת איתי שכטר ואת גילי ורמוט כאלו שיובילו אותנו לשם, לא בגלל ש-8000 איש הרימו טלפון אחד לשני, אלא בגלל שאלו שהתוו דרך אמרו לנו שאלה השחקנים שיהיו אחראיים לכך.

עומר דמארי הוא בעצם המאבק הכי ראוי שלנו, כי הוא מציג את הבדיחה של "תדריך עיתונאים" במקום שהכי נכון למצב אותה, אנחנו לא באמת הקובעים בטח ובטח שכל הזמן מטיחים בפנינו שלא שמנו שקל בשביל שתהיה לנו הזכות הזאת (וזה בסדר גמור) אך מצד שני אנחנו אחראיים למצב הנוכחי, בטח ובטח כאשר מנסים להעיף את השחקן שדווקא עליו באמת לא שמנו שקל (כי זה יותר קל) מאשר להעיף את השחקן שאם זה אכן יקרה תהיה לנו עילה "לתבוע" את אשר מגיע לנו שזה הרבה מעבר לכסף - ניהול תקין!

תודה עומר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם אוגוסטוס. לדעתי דמארי יכול להרוויח יותר גם בחיפה ובוודאי שבמכבי ת"א. אבל הוא פסל מעבר למכבי וגם לחיפה אינו רוצה לעבור כעת. למעשה דמארי מכוון לאירופה ויודע שאולי עדיף לו לוותר על כסף גדול יותר עכשיו כדי להרוויח ולהצליח יותר בעתיד בקבוצה באירופה. הבחור שקול ללא ספק ובכלל, היכולת שלו להמשיך ולכבוש מדי שבת כשיש כזה באזז סביבו, רק מעידה על חוסנו המנטלי, וביחד עם שיקול הדעת והיכולת המקצועית, אין ספק שכיום דמארי הוא החלוץ מס' 1 בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:13 
תזכורת למי ששכח
סנטה קלאוס אחרי ההדחה מאירופה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4415656,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
תזכורת למי ששכח

בהחלט "סנטה קלאוס" מתגלה כבנאדם לא אמין בשיט

ציטוט:
כבר דיברו על אפשרות של שחרור שחקנים.

"שטויות, תרשום את זה. לא בנינו על זה בתקציב, אחרת היינו היום בגרעון. הזרמנו עשרה מיליון שקל מראש ואין שום בעיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:25 
אוגוסטוס היל כתב:
ofer23 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פשוט מלך

הכל בסדר, רק תקרא את מה שכתבתי לפני שאתה חושב שאני נאיבי. לא כתבתי שהוא בא מאהבה והוא מוותר על כסף (כי אני לא מצפה מאף שחקן שיותר על כסף) אלא כתבתי שיש דברים יותר חשובים מכסף כאן ועכשיו (וכאן בדיוק החכמה שלו- הוא מסתכל קדימה. גם לאהבת אוהדים (אותנטית או לא) יש ערך כספי בעולם הזה).
דמארי מבין מצויין את הססביבה שלו ומתנהל בחכמה גדולה ועם הרבה מאוד כבוד למועדון (תדמיין איך נניח זהבי היה מתנהל בסיטואציה כסו)

אז אשאיר את "קצת נאיבי" ללא "בלשון המעטה" ובקיצור קצת נאיביות מצידך.

ואפרט:
לגבי אהבת אוהדים: אם סלטה ויגו או מועדון בצרפת היה משלש את ההצעה על דמארי וגם משלש את המשכורת לדמארי אז דמארי היה כבר עכשיו בטיסה לספרד או צרפת, "עם כל אהבת האוהדים".
אכן אי רצונו של דמארי לעבור עכשיו לקבוצה אחרת בארץ, תואמת את רצוננו כאוהדים, אך אני מציע לא להיות יותר מדיי תמימים לגבי השיקולים של דמארי בהקשר זה. אני מניח ששחקן כדורגל מודע תמיד לסיכון במעבר באמצע עונה למועדון אחר. ייתכן כי דמארי מעריך שעם סגל שחקנים אחר, עם מאמן אחר ובסיטואציה אחרת, הוא לוקח סיכון שתפוקת הבקעת השערים שלו עלולה להשתנות. העובדות הן שהוא פורח עכשיו בהפועל, וכתוצאה מכך הוא מתעקש להישאר בהפועל, כי להערכתו זו קרש הקפיצה האידיאלית למועדון באירופה.
לגבי ההערה שלך על ערן זהבי: לערן זהבי יש אכן אופי של פרובוקטור ואדם עתיר חוצפה. אך אילו התכונות שבולטות אצלו בזמן שהוא משחק בכדורגל (וזה עובד לפעמים לרעתו , אבל לפעמים גם לטובתו). לעומת זאת, אני די משוכנע כי בכל הקשור להחלטות בעניין עתיד הקריירה שלו, הוא מתייעץ עם גורמים אחרים ונוקט בשיקול דעת מחושב בהתאם לאינטרסים שלו, כלומר כפי שכל כדורגלן אחר נוהג כלפי המקצוע הזה שלו (בהתאם ליכולותיו ולביקוש שלו, כמובן). לפיכך, ייתכן כי ערן זהבי, אם היה בסיטואציה זהה לזו של עומר דמארי, היה עשוי לנקוט בדיוק באותה גישה שדמארי נוקט עכשיו.
וכל מי שחושב אחרת, הוא להערכתי נאיבי "במקצת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:30 
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
תזכורת למי ששכח

ציטוט:

"שטויות, תרשום את זה. לא בנינו על זה בתקציב, אחרת היינו היום בגרעון. הזרמנו עשרה מיליון שקל מראש ואין שום בעיה".

לא ייאמן.
כבר שכחתי כמה חד משמעי זה היה.
אנחנו חייבים לדחוף את זה לכותרות של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:31 
אבל עופר, אתה מפספס את כל העניין. אני בטוח שזהבי היה פועל בצורה דומה (וכל שחקן אחר עם ראש על הכתפיים ואמונה בעצמו).
העניין הוא לא ה"מה", אלא ה"איך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
אולי סנטה כבר קיבל את מה שרצה. להיכנס לרשימת המכובדים שמופיעים בגליצ'ים.
בכל אופן, מרוב הבטחות שהוא לא קיים והיות וכשבאמת צריך אותו הוא לא באמת שם, אז תודה שלום ולהתראות.

ציטוט:
עומר דמארי יעבור למכבי חיפה?

"ברור שלא, הוא נשאר, כולם נשארים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אולי סנטה לא עובד לבד,
לא שאני איזה סנגור של חג'ג',
אבל יש פה יותר מידי גורמים שמנהלים את הפועל.

כל אבל כל האשמה על חיים.
אותו לדין, אותו למשפט שדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
הראיון של חג'ג' מפתיחת העונה צריך להיות בנושא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
לוזון צודק
לא רואה שחקן אחר שהראש שלו נמצא במקום אחר ובידיעה שכל שער שלו נותן למועדון עוד סיבה למכור אותו נגד רצונו
ובכל זאת נותן כזו תקופה מדהימה ואיכותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל , יום ב' , 20/
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
חגג אמר את שאמר בתחילת אוגוסט מיד אחרי פאנדורי ועוד לפני פרוץ הליגה
יתכן והיה משוכנע שהפועל תביא כרטיס לארופה ולכן אמר שאין צורך כלכלי בשיחרור ובדילול הסגל
כשינואר יתקרב והכרטיס לינואר יתרחק, קיבל חגג תובנה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:49 
NARKOTIKA כתב:
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
תזכורת למי ששכח

ציטוט:

לא ייאמן.
כבר שכחתי כמה חד משמעי זה היה.
אנחנו חייבים לדחוף את זה לכותרות של היום.

שלא נדבר על זה שלפני איזה חודשיים עוד דיברו על רכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל , יום ב' , 20/1
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
הראיון של חג'ג' מפתיחת העונה צריך להיות בנושא חדש.

לא מעניין.
היום הוא פה,מחר הוא לא.
ביום שהוא סירב לרכוש את הקבוצה ואמר שהוא מסתפק ב4% הוא הוכיח כמה ההצהרות שלו ריקות מתוכן.
תודה על הכל,ושלום לך ולרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אולי סנטה לא עובד לבד,
לא שאני איזה סנגור של חג'ג',
אבל יש פה יותר מידי גורמים שמנהלים את הפועל.

כל אבל כל האשמה על חיים.
אותו לדין, אותו למשפט שדה.

אולי חג'ג' לא עובד לבד אבל הוא היחיד שטרח להגיד בכל מקום אפשרי, אינטרנט, עיתון ובתכנית של חברה שלו את מה שצוטט כאן.
לצערו אנחנו בעידן שהכל שמור ולא עוטף דגים ונעלם.
"הזרמנו עשרה מיליון מראש" לא נשמע כמו "לקחנו הלוואה שעכשיו לא בזין שלנו לממש מהערבויות שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
חג'ג
איפה הרוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
חג'ג
איפה הרוכש?

על הרפסודה, יחד עם הכסף לרכש של ראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אופירע לא פירסמה שהוא סגר במכבי?
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2713561

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 12:28 
לפי ספורט 5 - הסיבות נחשפות: למה דמארי לא הגיע לחיפה?

אחרי שהאפשרות שחלוץ הפועל תל אביב יגיע ירדה מהפרק, מדברים בחיפה על הסיבות שהביאו לכך. מסתבר שהחשש הגדול של דמארי עצמו (שטען כי הוא "לא רוצה לשחק בחיפה") היה שבמידה שהוא יעבור לחיפה - הוא יתחייב לא לעזוב לאירופה לפחות לשנה וחצי.

חשש נוסף של השחקן היה סעיף יציאה הגבוה לחו"ל, בגלל המחיר היקר שיעקב שחר אמור היה לשלם עבורו. בנוסף, גם ההצעה מסלטה ויגו מסנוורת את השחקן והוא מעדיף לצאת לשם מיידית. לפיכך, עולה ספק גדול גם עם חיפה היתה מגיעה בכלל להבנות בנוגע לשכרו של השחקן.

כפועל יוצא, בימים הקרובים תתקיים פגישה בין שחר לאריק בנאדו, בה יחליטו השניים באופן סופי האם יצורף שחקן זר - או שהסגל הקיים יישאר עד סוף העונה. במידה שהמאמן אכן יקבל אור ירוק לצרף שחקן, יהיה זה קשר - ולאו דווקא חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר ינואר שהיינו משתוקקים לרכש,מחכים לשמות הנוצצים שיגיעו והגיעו.
אוי מה נהייה מאיתנו....
מחכים לדעת מי יעוף ולא מי יבוא.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: