ערן כתב:
bloodbrother כתב:
ערן כתב:
bloodbrother כתב:
אין מספיק נעליים בישראל?
שאלת תם*. הרי בסך הכל יוצא לך לבקר בישראל לא מעט, ולכן אולי הבחנת - יש גבול לכמה מנותק אתה יכול להיות, אני מאמין - שעלויות המוצרים כאן, כמו מזון והלבשה, גבוהות פי כמה וכמה מאירופה ומארה"ב. ולכן, יותר משתלם לקנות אותם שם ולהזמין לארץ. חוצמזה, ספציפית הלבשה/הנעלה, לא רק שהמחיר נמוך משמעותית אלא אפשר גם למצוא דגמים וקולקציות שסיכוי נמוך שייובאו לכאן, אם בכלל.
*כלומר סתם טרולינג.
טוב שאתה לא מגיב תגובת יתר.
לא חשבתי על עניין המחיר, ובאמת עכשיו אני נזכר שפעם ראיתי כמה עולות נעליים אדידס בחלון ראווה וזה היה יותר מאשר בארה"ב.
לגבי דגמים וקולקציות, אני אישית מעדיף למדוד בחנות, ואני בטוח שיש מספיק נעליים ואנס או מקבילות להם בישראל, כך שהשאלה שלי עדין לגיטימית.
היה לי חשוב לסמן ולהצביע על הטרוליזם שלך.
מה הקשר ללמדוד בחנות? אם בנאדם יודע מה המידה שלו, אין סיבה שלא יזמין. ומה זה "מקבילות"? אם אתה מוכן להתפשר על משהו דומה אבל לא בדיוק מה שאתה רוצה, שיהיה לך בכיף.
שמח שהיה לך חשוב. רק מה, אין פה שום טרולינג. יש פה שאלה, פתח לדיון, לניהול שיחה, של בנאדם שבפורום הזה כבר מעל 10 שנים, שמעולם לא השתמש בשם משתמש אחר "בדוי". ואין בהודעה הזאת שום סממן של טרולינג אפילו אם הייתי משתמש חדש.
מידה של נעליים משתנה בין מודל למודל, מנסיון שלי. ואני גם לא מדבר רק על המידה אלא בעיקר על ההרגשה, ההתאמה האישית, המראה וכל מה שחשוב בנעליים שאי אפשר לדעת כשמזמינים מהאינטרנט. אלא אם כן מדובר במודל שיש איתו נסיון כבר מהעבר.
וכן, אני גם חושב שיותר כיף ללכת לחנות ולבדוק מה יש שם ולהחליט. לרכוש, לא לרכוש, ללכת לחנות אחרת, וכו'. (שוב, לא ידעתי שנעליים בישראל עולות הרבה יותר מלהזמין מאמזון כולל משלוח לאיזה צד ג' ששולח לך בתשלום לישראל).