תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 17:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 17:59 
red4ever כתב:
15. שרון צופין ממכבי פ"ת כובש לזכותנו שער ניצחון עצמי, אוסטרץ חוגג ומנשק אותו.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 18:09 
joshsoos כתב:
מחזור סיום עונת 2004/5 המסוייטת. אחרי שנשארנו סופית בליגה במחזור הקודם מגיע המשחק האחרון של אנחת רווחה קולקטיבית ונערך באווירה רגועה ומחוייכת במגרש וביציעים ( קינטורים הדדיים בין 5 ל7 - שבו בשמש יא מנאייק ). במהלך המשחק האגדה אוגבונה מקבל כדור ליד קו האמצע, ותוך שהוא עומד שחקן של הלוזונות רץ לעברו לחטוף, נתקע בו ועף כמה מטרים אחורה. בלומפילד על הרצפה.

במשחק מול באר שבע 2 מחזורים קודם הוא פצע להם איזה 2-3 שחקנים והייתה גם תוספת זמן של איזה 9 דקות בגלל זה אם אני זוכר נכון.
אוגבונה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 18:28 
tadmored כתב:
RedFox כתב:
11. מיכאל זנדברג מתחמם בדרבי בית בפינה שבין שער 13 ל-11, נזרוק לעברו ארטיק מכיוון אוהדי מכבי משער 11, מיכאל מרים את הארטיק מהדשא ונותן לו ביס שהוא מחייך לאוהדי הפועל שבשער 13.

37.סיפור דומה קרה לג'ימי .מדובר על משחק בסוף שנות ה-70 במגרש של כ"ס.פרט לזה שקיללו את ג'ימי ערבי מלוכלך ללא הפסקה.נזרקו איליו תפוזים למגרש.
ג'ימי כמו גדול לקח את אחד התפוזים קילף,חייך וכל אותו להנאתו
38.גילי לנדאו היה משוגע עם דיפלומה .היה איזה משחק גביע מול מכבי יפו באיצטדיון גאון (לא זכורה לי השנה ,אבל משהו בתחילת שנות ה-80) ,הפסדנו שם 2-0 .היה מגיע לנו פנדל ברור וגילי לנדאו אחוז טרוף ואמוק רץ לדגל הקרן,לקח משם את דגל הקרן ורץ להרביץ לשופט נפתלי איתן .מזל שהיו שם כמה שחקני הפועל שמנעו מבעדו להגיע לשופט.
כשגילי אימן את הפועל פ"ת והיה לנו משחק מולם ,ראיתי אותו בדרך למגרש ו"הזכרתי" לו את הספור .הוא לקח אותי הצידה ואמר לי "משוגע ,תשתוק אל תעשה לי פאדיחות .אסור שמישהו יידע על זה" ושוב התגלגלתי מצחוק
39.בלם הפועל קובי סגל במשחקו הראשון בבוגרים (ושוב סילחו לי הגיל מה לעשות ,לא זוכר באיזו שנה) מועלה כמחליף במחצית הראשונה ובמסירתו הראשונה מחזיר כדור לבזה (אריה בזרנו) והופ שער ראשון בליגה שער עצמי .המשחק היה מול ביתר ת"א
40.לא אשכח בעונתו הראשונה בבוגרים שגילי לנדאו בן 16 עדיין במשחק מול הכוח ר"ג ,נופל על הדשא ,והנדוורג שהיה באמת שופט אגדי שהיה שופט כמו שחקן תיאטרון בבימה ,חינני וחייכן ניגש לגילי ואומר לו
"קום ילד,קום "

38 -עונת 79-80.נגמר 0-1 ליפו.גילי קיבל כמה חודשי הרחקה ולכן לא שיחק בתחילת עונת האליפות.
39-מחזור 15 עונת 80-81 סגל שחקן פוסטרים נכנס במחצית השניה בגשם שוטף,הוא מנסה להחזיר לבז`ה כדור כשהוא לבד על קו ה16 לכיוון שער 11.יוצא לו טיל שטס ישר לחיבורים.בסוף הפועל הצליחה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 18:56 
עונת 84-85 מכבי אחרי 6 שנים מצליחה לנצח דרבי.ניסן נייסנוב הגדול באימרה שהפכה לקלט,"גם תרנגול עיוור לפעמים מוצא גרגר.
עונת 87-88,משחק החזרה של הבן של אלוהים מבלגיה,מחזור שמיני במקדש נגד חיפה.חיפה קבוצת תחתית מביסה את הפועל 1-5.לאחר המשחק אותו ניסן הגדול מצהיר,"עכשיו אני בטוח שהעונה הפועל תיהיה אלופה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 22:42 
עונת 98-99 נדמה לי, אוהד ביתר יורד לדשא ועושה גלגולים מול שער 5. פתאום יקי (?) עם כל השרירים יורד משער 5 ואוהד ביתר המבוהל בורח באחת הריצות הכי מצחיקות שנראו בבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 22:47 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
נראה בעונת שום בשער 5 ומאז נעלמו עקבותיו..
איך בידיוק שניהם נכנסו למגרש מישהו יכול להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 23:15 
משחק בבלומפילד, אולי נגד בני יהודה.
עשינו כבר את שלושת החילופים וטל חן לאחר מכן נפצע ודידה על המגרש.
במקום שהוא ייצא ושנשאר בחסרון מספרי בדקות הסיום אז הוא יצר פרובקציה מכוונת עם אחד השחקנים שלהם כדי שיוציאו גם להם שחקן, וכך שניהם יצאו באדום.

במחזור הסיום ב-2005 (או ב-2006) האולטראס ירדו מהמעקה ובמקומם עלו ילדים קטנים ואפילו ילדות כדי להוביל את העידוד, וממש התחרעו שם. 

נערך לאחרונה על ידי אבשה בתאריך 18 ינואר 2014, 23:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
18 לינואר 2014, משחק נגד רעננה
אוהד ביציע שורק במשרוקית. שי אבוטבול חושב שזה שריקה של השופט שמסמן לו שהוא יכול לבעוט כדור חופשי, בועט את הכדור ומקבל כרטיס צהוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
43 עונה קודמת או לפניה, כמה עשרות בודדות ומשום מה אני ביניהם מגיעים למשחק מיותר נגד סכנין בקופסא.
באדיר מוציא חוץ קרוב לקהל של הפועל, צועק לו "באדיר מה קורה?" והוא עונה בסדר, וממשיך לרןץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
- משחק בית אחרון בעונת 00/01, נגד בית"ר בבלומפילד (ניצחנו מפנדל של גרשון). מתחת לשער 5 מתחממים כל מיני שחקנים, כולל אחד שבקושי היה שייך לסגל באותה עונה, יוסף אובה. הגוש המעודד מתחיל לשיר לו ("יוסף - אובה", "הופה הופה/ הופה הופה/ יוסף אובה לאירופה") ולצעוק לקשטן "תכניס כבר את אובה". מה שמצחיק בקשטן שתמיד בסוף עונה הוא היה מרשה לעצמו "להשתובב", ובדקה 80 ומשהו הוא הכניס אותו.

- שבוע לאחר מכן, מחזור אחרון לעונה ביום שישי נגד הפועל חיפה בקרית אליעזר. עקב פיגוע בחדרה בשעות הצהריים, כל כביש החוף נסגר והמון אוהדים נתקעו בפקקי ענק ולא הצליחו להגיע למשחק. הזקנה מאוסישקין, שכמובן הגיע לשם כבר בבוקר, חגג את כל ההיעדרויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 23:48 
ציטוט:
הדרבי הסוער של 1966
21 אלף צופים, שופט חסר אונים, קטטה ענקית וסנוקרת בלתי נשכחת ששלח שים בן יהונתן לפרצופו של עמוס זלוטולוב. בפברואר 1966 נערך הדרבי הכי סוער בתולדות תל אביב. שחקני הפועל גאים להיזכר, המכביסטים מבקשים להדחיק וזלוטולוב לא מוכן, גם בחלוף 42 שנים, להגיע למפגש היסטורי עם המתאגרף בן יהונתן כדי לדבר על הנוק אאוט

תמונה

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/814/ ... 04#5850629

פעם היו דרבים -שים בן יונתן :HEART2: :BOW:
:SMOKE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
41. איתי שכטר עולה מהספסל של הפועל ליציע על מנת להעניק את תואר "יצור השנה" לאחד האוהדים במחזור האחרון של עונת 2011 נגד קריית שמונה

הוא העניק את התואר כי הוא היה יצור השנה היוצא.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 00:01 
45. 18/1/14 משחק נגד הפועל רעננה בנתניה, אוהד הפועל שורק במשרוקית מהיציע , שי אבוטבול מבצע בעיטה חופשית ומקבל צהוב מהשופט על בעיטה לפני השריקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 00:10 
דרבי ב85.מבול הפועל מובילה 1-2,הדקה ה90 עברה מזמן.בדקה ה96 מכבי משווה ורק אז יצחק בן יצחק שורק לסיום.לאחר המשחק הוא טען שבגלל הגשם השוען שלו "נעצר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
46.המופע של חנן המקפיץ בשער 5 במחזור הסיום של 2009\2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 00:22 
עונת 04-05,הפועל במאבק על ירידה נגד סכנין.אוהד מפורסם בפורום מכריז שאם היורדת היא בין הפועל לסכנין,הוא רוצה שהפועל תרד,כי היא יותר חשובה לליגה.
אוהדי הפועל שרוצים לקנות את הפועל.הם טוענים ש10 אלף ישלמו כל עונה 1000 שקל בנוסף על המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
תחילת שנות ה2000, מחצית במשחק האחרון של העונה. על הברזלים בשער 5 מטפס יצור סהרורי שנותן נאום קורע לב. משהו בסגנון הזה:
"חצי שנה הייתי בדרום אמריקה (הודו?), לא היה לי הפועל, אתם יודעים מה עשיתי? אני כבר חצי שנה ישן עם הגרביים של יגאל אנטבי! תתחילו לעודד!!!".
כל שער 5 פשוט התגלגל מצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 00:23 
דרבי: זיטו עולה לנגיחה, נופל על אבי סטרול גורם לו לזעזוע מוח ומוריד אותו מהמגרש
משחק מול קרית שמונה, רדיוס נשים וילדים. לאורך כל המשחק שומעים בטלוויזיה אלפי נשים וילדים צועקים ״לא רוצים טביב בהפועל״
עונת 2009-10 הפועל כבר כמעט מחתימה חלוץ, חיפה גונבת אותו בשנייה האחרונה, בסוף הפועל מחתימה חלוץ אחר ולשניהם ביחד יש שער אחד בחצי עונה
גמר גביע מול מכבי חיפה, המשותף לשני השערים: בשניהם הכדור ואייל משומר בתוך השער
זיטו היה חלוץ במשך ארבע שנים בהפועל, עד היום לא ידוע אם הוא היה שמאלי או ימני

* הכותב הוא אחיו של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
LFC כתב:
משחק מול קרית שמונה, רדיוס נשים וילדים. לאורך כל המשחק שומעים בטלוויזיה אלפי נשים וילדים צועקים ״לא רוצים טביב בהפועל״

לפני המשחק טביב עשה סיבוב על הדשא, וכשעבר ליד שער שבע הילדים שרו לו "אמא של טביב זונה".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 02:26 
לא בטוח שזה מתאים לאשכול,
ואפילו לא בטוח שזה נכון,
אבל לפי מה שהאגדה מספרת-
דרבי האבוקות, נקרא כך כמובן על שם מופע האבוקות הכי מדהים שהיה בישראל,
האגדה מספרת שמי שהבריח את האבוקות לאצטדיון היה לא אחר מחלוץ חד גבה ששיחק בהפועל באותה עת
מישהו יכול לאמת או להסביר לי שאני אדיוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 02:30 
אני לא זוכר באיזה משחק זה היה אבל שאוגבונה התיישב על האמבולנס אחרי הגול בגביע...
אוגבונה לא היה שמאלי ולא היה ימני הוא היה בועט עם הראש בכלל

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 05:34 
47. דרבי האבוקות. אוהד מכבי מפרסם למחרת תמונות מהיציע שלהם שמעידות על מופע אבוקות מדהים. אוהדי הפועל מזהים שמדובר בפוטושופ ומגדילים את ההשפלה.

48. יום שבת חורפי במדור הספורט של מעריב. עורך צעיר רואה באי.פי. תמונה של מצעד של החמאס בעזה וילד שמנמן עם דגל פלסטין וחולצה של מכבי. מעריב מפרסם את התמונה בעמוד השער של החדשות תחת הכותרת "במדי האויב". אלפי אוהדי מכבי מתקשרים למחרת ומודיעים על ביטול המנוי. למחרת המשתמש "קורווין" פותח אשכול אגדי של הילד החמאסניק של מכבי בשורת אירועים הרי גורל (נוחת על הירח, מפיל את התאומים,..)

49. מינוס 17, כמה עשרות קילומטרים ממוסקבה. מילאן אוסטרץ' מבקיע. אילן בכר רץ ליציע וחוגג עם האוהדים. (בסוף המשחק מישהו הוריד חולצה. כנראה אנטבי)

50. הפועל יוצאת לחיפה בעונה שאחרי הדאבל. אניימה נותן את משחק חייו. שי אבוטבול מבקיע בדיוק, אבל בדיוק בדיוק, באותה הדקה של לאלא

51. בעונת רבע גמר אופ"א, נדמה לי שהקהל של הפועל הוא הקהל הכי טוב מאז בריאת הכדור. מפסידים 4-2 באשדוד ובמריבות האוהדים שוברים את התוף. מאז אני כבר לא מתפתה להכתיר את הקהל שלנו בתואר כלשהו

52. המשחק הראשון בעונה שאחרי הדאבל (אבל אולי אני טועה). משחק בשישי בצהריים נגד יפו. שחקן מאבד את ההכרה ובולע את הלשון. שש דקות תוספת זמן. אביב וולנרמן מבקיע בדקה ה-96

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 05:40 
Tom Sawyer כתב:
אני לא זוכר באיזה משחק זה היה אבל שאוגבונה התיישב על האמבולנס אחרי הגול בגביע...
אוגבונה לא היה שמאלי ולא היה ימני הוא היה בועט עם הראש בכלל

נגד מרמורק, גנבת לי.

הנה הגול המדובר-

זיטו במיטבו :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 07:02 
אבשה כתב:
לירון האדום כתב:
25(?). משחק הגביע בשנה שעברה בראשון,
הילד שמביא את הכדורים בגופיה כתומה שר שירים
של הפועל ואף קופץ בשירה מי שלא קופץ צהוב..

זה לא היה בגביע עונה שעברה, זה היה בליגה כשהם שיחקו לפני שנתיים (במשחק ששי קיבל אדום ובאותו הערב הרביץ למישהו שהקניט אותו ליד החתול והכלב).
הילד הזה של ראשון אפילו עשה תנועות עם הידיים לאוהדי הפועל שיתעוררו ויתחילו לעודד יותר חזק.

האירוע שכתבתי עליו היה בגביע בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:28 
20 כתב:

52. המשחק הראשון בעונה שאחרי הדאבל (אבל אולי אני טועה). משחק בשישי בצהריים נגד יפו. שחקן מאבד את ההכרה ובולע את הלשון. שש דקות תוספת זמן. אביב וולנרמן מבקיע בדקה ה-96

נראה לי ישראל כהן.
אני גם זוכר משהו נגד בית שאן בהקשר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
הגול של אביב וולנרמן מול יפו במחזור הראשון היה ב 98/99

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:06 
לירון האדום כתב:
אבשה כתב:
לירון האדום כתב:
25(?). משחק הגביע בשנה שעברה בראשון,
הילד שמביא את הכדורים בגופיה כתומה שר שירים
של הפועל ואף קופץ בשירה מי שלא קופץ צהוב..

זה לא היה בגביע עונה שעברה, זה היה בליגה כשהם שיחקו לפני שנתיים (במשחק ששי קיבל אדום ובאותו הערב הרביץ למישהו שהקניט אותו ליד החתול והכלב).
הילד הזה של ראשון אפילו עשה תנועות עם הידיים לאוהדי הפועל שיתעוררו ויתחילו לעודד יותר חזק.

האירוע שכתבתי עליו היה בגביע בשנה שעברה.

בגביע בכלל לא הייתי. אז כנראה שזה קרה פעמיים בראשון. השאלה היא האם זה היה אותו הילד?..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

50. הפועל יוצאת לחיפה בעונה שאחרי הדאבל. אניימה נותן את משחק חייו. שי אבוטבול מבקיע בדיוק, אבל בדיוק בדיוק, באותה הדקה של לאלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:36 
הפועל תל אביב מבקיעה נגד מכבי חיפה בדקה ה92 בגמר.
מכבי חיפה "יש לנו נאחס עם הדקה הזאת"

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: