JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
יותר מצריך
הגבתי באשכול המשחק..
אם עוא ביקש משי לחכות הוא חייב חחכות לשריקה וצהוב זה לא תלוי שיקול דעת.
אם זה היה בגלל שריקה מהיציע אפשר לוותר.
מצטער, אבל אין לך מושג.
אאוץ'
העיקר שהתנצלת מראש.
אם יש נושא שאני באמת מבין בו זה שיפוט כדורגל, השופט(יחד עם שאר השופטים החדשים) הזה הוא בדיוק הרובוט שאיגוד השופטים התחיל לבנות לפני 6-7 שנים.
שופטים שאין להם מושג בכדורגל ולא מבינים שהם צריכים להיות חלק מהשואו שנקרא כדורגל שגורם לקהל לבוא למגרש.
במקום לתת למשחק לזרום בלי עצירות, בדיוק כמו שאתה רואה משחק באנגליה או בגרמניה, חלק מזה נובע מכך שהשופט שם לא שורק על כל שטות קטנה.
לכל שופט יש טעויות, גם ברמות הכי גבוהות הם טועים, אבל פה אין לה את הערך המוסף, ההבנה שהקהל בא לראות משחק זורם ולא משחק שנעצר כל 4 שניות.
שים לב שכל מאבק בין שחקנים נגמר היום בשריקה, כל שריקות הזויות על פאולים כששני שחקנים עלו לכדור גובה. בחייאת, גם אם הייתה דחיפה קטנה, תן למשחק לרוץ.
או. זו תגובה ראויה לקריאה.
אז גם אני מחזיק מעצמי בכל הנוגע לשיפוט. ואני מסכים עם הרבה ממה שכתבת.
הבעיה היא שמה שאתה מתאר מגיע בעיקר עם נסיון ושם שהשופט בונה לעצמו.
אם אתה חושב שהגדולים מאיר לוי ואלון יפת נתנו למשחק לרוץ בגיל עשרים וקצת אז אתה טועה.
שחקנים יודעים בדיוק לאיזה שופט אפשר ואי אפשר להטפל. אם אתה לא בונה את עצמך נכון בהתחלה, אתה מהר מאוד תאבד את הכיוון.
אני לא יודע מה עושים באיגוד עם השופטים המובילים שמהם מביאים את הדור הגא, אבל אני כן יודע שמעולם לא קיבלתי ביקורת על כך שנתתי למשחק לרוץ. מעולם.