תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
1. באחת המחצית, אביב וולנרמן עושה תחרות עם עוד שחקן: מי יצליח לפגוע מאמצע המגרש במשקוף שמעל ספסל המחליפים.
2. איתי שכטר בחגיגות הדאבל: "איך הם שמחו בתיקו... כוס אמאמא שלהם הבני זונות".
3. בראיון לאתר One בתחילת דרכו (או שאולי זה היה ב"שם המשחק" ואני מתבלבל?), נשאל אבי אזולאי מה הוא אוהב. הוא ענה הפועל תל-אביב ושוקולד.
4. זוראב מנטאשאשווילי עם שלושה גליצ'ים רצופים, באותו מהלך, במשחק נגד סלטיק בבלומפילד.
5. אבא של אומיט גונזלס מטפס על עמוד תאורה ומאיים לקפוץ אם לא ישחררו את בנו מהקבוצה.
6. שי אבוטבול מצטלם בארוחה קבוצתית כשהוא אוכל פלאפון בפיתה.
7. לאריה קינגסטון, בכל פעם שהיו שרים לו את השיר שלו, היה מגיע עד לשער 5 ופוצח בריקוד משעשע. באחד מהפעמים, אחרי משחק, הגיע בנו הקטן והצטרף אליו לריקוד.
8. פיינסטיל מסתלבט על אוגבונה בטלפון ואומר לו שהוא חטף מכות באיזה מועדון וכולו מלא דם. אוגבונה הגיע אליו וג'וני נשאר בריא ושלם גם אחרי שזיטו גילה שמתחו אותו.
9. יעקב הלל בטראשטוק עם ג'ימי פלויד הסלביינק בגומלין נגד צ'לסי. איחלו אחד לשני ללכת להזדיין ובסוף יעקב אמר "בסדר, פאק מי, אבל אני עובר לשלב הבא". ג'ימי החזיר לו בו "אני מרוויח יותר ממך".

יש עוד מלא. יאללה, תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 23:43 
בוא נמספר הכל.

10. חבייר פהאס מנצל את הרחקתו ממשחק כדי לעלות לשבת בשער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
11. מיכאל זנדברג מתחמם בדרבי בית בפינה שבין שער 13 ל-11, נזרוק לעברו ארטיק מכיוון אוהדי מכבי משער 11, מיכאל מרים את הארטיק מהדשא ונותן לו ביס שהוא מחייך לאוהדי הפועל שבשער 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:

3. בראיון לאתר One בתחילת דרכו (או שאולי זה היה ב"שם המשחק" ואני מתבלבל?), נשאל אבי אזולאי מה הוא אוהב. הוא ענה הפועל תל-אביב ושוקולד.

ONE לא היה קיים כשאבי אזולאי שיחק בהפועל.

מוות כתב:

4. זוראב מנטאשאשווילי עם שלושה גליצ'ים רצופים, באותו מהלך, במשחק נגד סלטיק בבלומפילד.

שכחתי מזה לגמרי, זה היה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
11. מיכאל זנדברג מתחמם בדרבי בית בפינה שבין שער 13 ל-11, נזרוק לעברו ארטיק מכיוון אוהדי מכבי משער 11, מיכאל מרים את הארטיק מהדשא ונותן לו ביס שהוא מחייך לאוהדי הפועל שבשער 13.

12.באותו דרבי דני בונדר קולט בלון צהוב ומפוצץ אותו בעצבים.
13.האגדה מספרת שכשוואליד באדיר חתם על החוזה האחרון, מוני הראל זימן אותו לפגישה והראה לו טיוטת חוזה. וואליד לקח את הטיוטה, חתם עליה בלי להסתכל, אמר למוני לרשום איזה סכום שהוא רוצה ויצא מהחדר.
14.הלייזרים בקרית אליעזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
אלי בואנו אומר למשתמש לירן כהן,שיש לו מקום כשחקן בהפועל ארגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 01:44 
15. שרון צופין ממכבי פ"ת כובש לזכותנו שער ניצחון עצמי, אוסטרץ חוגג ומנשק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 02:28 
16.הבוגד עושה 0-1 להפועל על פאקינג צ'לסי בדקה ה-88 ורץ לחגוג עם כל הקבוצה. רק יוסי אבוקסיס לוקח את הכדור ודורש מהשחקנים להפסיק לחגוג. הוא רוצה עוד אחד. בדקה ה-93 הוא מרים כדור ומקבל את שלו. 0-2 הפועל. קלשנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
16.הבוגד עושה 0-1 להפועל על פאקינג צ'לסי בדקה ה-88 ורץ לחגוג עם כל הקבוצה. רק יוסי אבוקסיס לוקח את הכדור ודורש מהשחקנים להפסיק לחגוג. הוא רוצה עוד אחד. בדקה ה-93 הוא מרים כדור ומקבל את שלו. 0-2 הפועל. קלשנקו.

אבל איך זה פיקנטרי בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 04:52 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:

12.באותו דרבי דני בונדר קולט בלון צהוב ומפוצץ אותו בעצבים.

17. בדרבי הכחרון גם בוריס קליימן ורועי גורדנה עשו את זה. קליימן ברחבה שמתחת לשער 5, הולך לעבר הבלון בצעדים דרמטיים, קופץ על הבלון ומקבל כפיים מהקהל.

18. אחרי משחק הגביע נגד ביתר עם הפנדל על תמוז בדקה ה88 עומרי קנדה לקח דגל משער 5 וחגג עם האוהדים, בעיקר מול שער 8, ולבסוף תקע אותו במול שער 8 ו10, למרות שהוא כנראה לא היה מודע לסמליות של לתקוע מול אוהדי ביתר דגל אנטיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
19. בינואר עונת 2004/2005, הגיעו להפועל שני שחקני נבחרת קונגו - ביסקוט אמבלה ואילונגו "סדאם" אנגנסיה. המיתוס (בכיכובו של רמון) סיפר על חטיפתם מקונגו באמצעות רפסודות וקשריו הדימפלומטיים של חיים רמון.

יאללה. תנו לנו עוד. איפה כל הזקנים עם הסיפורים הישנים? החלום שלי זה לכתוב ספר על כל הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
20. עונת הירידה (88/89), ביום שישי גשום במיוחד כל שחקני הקבוצה הבוגרת מחליטים לא להופיע למשחק מול צפרירים חולון בחוץ בשל אי תשלום משכורות. הפועל מופיעה למשחק עם שחקני הנוער לבושים במדים לבנים ומספרים באדום בהיר בגב, נלחמים כמו אריות ומפסידים 1-0.

21. לקראת סוף העונה הזו, הפועל יוצאת לשכונה למשחק העונה של התחתית כשהיו דיבורים כבר על מה יקרה לשחקנים הבכירים אם יורדים ליגה. סיני מדביק במחצית הראשונה כדור חופשי לקורה, הריבאונד מגיע לקוקוס שמחמישה מטרים נוגח לידיים של השוער. הפועל מפסידה ויורדת ליגה, סיני מביא אליפות לבני יהודה, קוקוס נשאר ומופיע בסעיף הבא.

22. עונת הארצית, הפועל יוצאת ליבנה למשחק קריטי על העליה. קוקוס שם צמד, אחרי השער השני מסמן תנועה מגונה ליציע של אוהדי יבנה שמאבדים את זה לגמרי. בתום המשחק אוהדי הפועל נמלטים לרכבים שלהם כשמסביב מתעופפות אבנים שזורקים עליהם אוהדי יבנה.

23. המחזור האחרון בעונת הארצית. הפועל ויבנה עם אותו מספר נקודות, ליבנה יש יתרון של שער אחד בהפרש השערים, הם משחקים מול בית"ר רמלה ואנחנו בבית מול רמת עמידר. שעה לפני המשחק דוביד מורה להרטיב את הדשא (המשחק היה בערב ל"ג בעומר 1990), השחקנים של הפועל עולים עם סטופקס והשחקנים של רמת עמידר לא מפסיקים להחליק על הדשא הרטוב.5 דקות מתחילת המשחק שחקן של רמת עמידר מקבל כדור מתחת לשער 2, קוקוס מעיף אותו באוויר ואומר לו שעדיף לו שלא יקום. יבנה מנצחים 4-0, הפועל מנצחים 6-0 עם שלושער של מוריס ז'אנו. את השער האחרון כובש בנגיחה ילד בשם יוסי אבוקסיס.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 18 ינואר 2014, 08:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לגבי סעיף 3 זה היה אלון אופיר בראיון לפנזין הראשון שיצא אי פעם בשנת 93/4 לפני אחד ממשחקי הבית. כל שחקן ענה על אותן שאלות, וכששאלו אותו מה המאכל האהוב עליו הוא אמר שכשיש אורחים בבית הוא הכי אוהב לקום ולקחת לו פרוסה עם שוקולד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 09:20 
דרבי שהנבלות מארחים, על שלטי הפרסום שבדשא מונפים דגלי מכבי, אלי בואנו מוריד אותם והקהל צועק "אולה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 09:24 
כשרותו של אירוע 23 מוטלת בספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 10:46 
25(?). משחק הגביע בשנה שעברה בראשון,
הילד שמביא את הכדורים בגופיה כתומה שר שירים
של הפועל ואף קופץ בשירה מי שלא קופץ צהוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
הציטוט של שכטר הוא: ״איך הם שמחו ב0-0 הבני זונות.. זיינו את אמא שלהם זיינו!״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:21 
לירון האדום כתב:
25(?). משחק הגביע בשנה שעברה בראשון,
הילד שמביא את הכדורים בגופיה כתומה שר שירים
של הפועל ואף קופץ בשירה מי שלא קופץ צהוב..

זה לא היה בגביע עונה שעברה, זה היה בליגה כשהם שיחקו לפני שנתיים (במשחק ששי קיבל אדום ובאותו הערב הרביץ למישהו שהקניט אותו ליד החתול והכלב).
הילד הזה של ראשון אפילו עשה תנועות עם הידיים לאוהדי הפועל שיתעוררו ויתחילו לעודד יותר חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:26 
kobster כתב:
20. עונת הירידה (88/89), ביום שישי גשום במיוחד כל שחקני הקבוצה הבוגרת מחליטים לא להופיע למשחק מול צפרירים חולון בחוץ בשל אי תשלום משכורות. הפועל מופיעה למשחק עם שחקני הנוער לבושים במדים לבנים ומספרים באדום בהיר בגב, נלחמים כמו אריות ומפסידים 1-0.

21. לקראת סוף העונה הזו, הפועל יוצאת לשכונה למשחק העונה של התחתית כשהיו דיבורים כבר על מה יקרה לשחקנים הבכירים אם יורדים ליגה. סיני מדביק במחצית הראשונה כדור חופשי לקורה, הריבאונד מגיע לקוקוס שמחמישה מטרים נוגח לידיים של השוער. הפועל מפסידה ויורדת ליגה, סיני מביא אליפות לבני יהודה, קוקוס נשאר ומופיע בסעיף הבא.

22. עונת הארצית, הפועל יוצאת ליבנה למשחק קריטי על העליה. קוקוס שם צמד, אחרי השער השני מסמן תנועה מגונה ליציע של אוהדי יבנה שמאבדים את זה לגמרי. בתום המשחק אוהדי הפועל נמלטים לרכבים שלהם כשמסביב מתעופפות אבנים שזורקים עליהם אוהדי יבנה.

23. המחזור האחרון בעונת הארצית. הפועל ויבנה עם אותו מספר נקודות, ליבנה יש יתרון של שער אחד בהפרש השערים, הם משחקים מול בית"ר רמלה ואנחנו בבית מול רמת עמידר. שעה לפני המשחק דוביד מורה להרטיב את הדשא (המשחק היה בערב ל"ג בעומר 1990), השחקנים של הפועל עולים עם סטופקס והשחקנים של רמת עמידר לא מפסיקים להחליק על הדשא הרטוב.5 דקות מתחילת המשחק שחקן של רמת עמידר מקבל כדור מתחת לשער 2, קוקוס מעיף אותו באוויר ואומר לו שעדיף לו שלא יקום. יבנה מנצחים 4-0, הפועל מנצחים 6-0 עם שלושער של מוריס ז'אנו. את השער האחרון כובש בנגיחה ילד בשם יוסי אבוקסיס.

יש למישהו את ההרכב שלנו בסעיף 20?
בסעיף 22 הבנתי שקוקוס אפילו רדף בחוץ אחרי אוהדי יבנה שהביאו מכות לאוהדי הפועל.
סעיף 23 דוביד נותן לשחקנים אקמולים לפני המשחק ואומר להם שזה כדור מיוחד שבעזרתו הם לא יפסיקו לרוץ 90 דקות, וזה מה שהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:28 
kobster כתב:
אגב, לגבי סעיף 3 זה היה אלון אופיר בראיון לפנזין הראשון שיצא אי פעם בשנת 93/4 לפני אחד ממשחקי הבית. כל שחקן ענה על אותן שאלות, וכששאלו אותו מה המאכל האהוב עליו הוא אמר שכשיש אורחים בבית הוא הכי אוהב לקום ולקחת לו פרוסה עם שוקולד.

לדעתי זה היה בשבועון "חדשות הספורט" שאלון אופיר אמר את זה (או גם וגם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
26(?) ב14 ביולי 2009 מצטרף למחנה האימון של הפועל ת"א, קשר אחורי סרבי בשם איוון ארגיץ', אשר הגיע להתרשמות בקבוצה, האשכול שנפתח לכבודו בשדים מגלה פרטים מאוד מעניינים על השחקן, ותוך יומיים הוא הופך לשחקן הכי אהוב על משתמשי הפורום.
איוואן ארגיץ' בסופו של דבר חותם בקבוצה הטורקית בורסהספור, ושובר את הלבבות של משתמשי הפורום.
אשכולו נמצא עד היום בפורמאלין ואפילו נפתח לו ערך בויקיהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
27. סאמאראס, החלוץ היווני של סלטיק, מחליק לתוך הספסל שקרוב לשער 13 וכל האיצטדיון נקרע מצחוק.
28. אחרי גול באחד הדרבים (הדרבי של לאלה?) יגאל אנטבי קופץ לכתפיים של אלי גוטמן שמצדו זז באלגנטיות הצידה. אנטבי ההמום נותר תלוי חסר אונים באוויר והתרסק על הרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:37 
redblood כתב:
27. סאמאראס, החלוץ היווני של סלטיק, מחליק לתוך הספסל שקרוב לשער 13 וכל האיצטדיון נקרע מצחוק.
28. אחרי גול באחד הדרבים (הדרבי של לאלה?) יגאל אנטבי קופץ לכתפיים של אלי גוטמן שמצדו זז באלגנטיות הצידה. אנטבי ההמום נותר תלוי חסר אונים באוויר והתרסק על הרצפה.

בדומה ל28 שלך:
29) ראובן עובד כובש בבעיטה חופשית נגד סולנה בגביע אופ''א בחוץ ופותח בריצת אמוק לכיוונו של גיא לוזון כשהשחקנים בראשות יגאל אנטבי בעקבותיו, עובד קופץ על לוזון ומרסק אותו לרצפה יחד עם שאר השחקנים שקופצים על ראובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
30. ישנן שמועות על כך שבמשחקים שנערכו בצהריי היום, אבי כנפו תמיד דאג לשחק באגף שבו היה צל מהגגות של שערים 13-1-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:48 
31. דקה 92 בטדי, 2009/2010, המחזור האחרון של העונה. ילד זין מבקיע. אני חוגג באופן מאופק, יודע שבעצם שום דבר לא גמור, כשלפתע כל אוהדי בית"ר במזרחי חוגגים שער של חיפה בבלומפילד. "שוב זה קורה, כל כך צפוי ומתבקש", אני חושב לעצמי. "היינו כל כך קרובים לאליפות". עברו 15 שניות של דיכאון בערך עד שאנשים מסביב הודיעו שעדיין 1-1 ביפו, ואוהדי בית"ר חזרו לשתוק.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:00 
luski כתב:
redblood כתב:

בדומה ל28 שלך:
29) ראובן עובד כובש בבעיטה חופשית נגד סולנה בגביע אופ''א בחוץ ופותח בריצת אמוק לכיוונו של גיא לוזון כשהשחקנים בראשות יגאל אנטבי בעקבותיו, עובד קופץ על לוזון ומרסק אותו לרצפה יחד עם שאר השחקנים שקופצים על ראובן

32) פנסטיל מבקיע בדרבי ב-2005 ורץ לספסל לקפוץ על שייע, ולפני שהוא מספיק להבין מה קורה אז שייע המאמן הוא שזה שמזנק עליו באמוק בקפיצה אדירה, כאילו שהשנה היא 1970 והוא הבקיע עכשיו בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:17 
33) העונה הנוכחית, יגאל נכנס כמחליף בטדי, מקבל כדור באגף שמאל, מתקדם במטרה להרים כדור לרחבה, מפספס את הכדור ונופל(?). כל הקהל באיצטדיון פורץ בצחוק. לרגע מרגיש כאילו אנחנו במופע סטנדאפ ולא בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
31. דקה 92 בטדי, 2009/2010, המחזור האחרון של העונה. ילד זין מבקיע. אני חוגג באופן מאופק, יודע שבעצם שום דבר לא גמור, כשלפתע כל אוהדי בית"ר במזרחי חוגגים שער של חיפה בבלומפילד. "שוב זה קורה, כל כך צפוי ומתבקש", אני חושב לעצמי. "היינו כל כך קרובים לאליפות". עברו 15 שניות של דיכאון בערך עד שאנשים מסביב הודיעו שעדיין 1-1 ביפו, ואוהדי בית"ר חזרו לשתוק.

לא נראה לי שהבנת את המשחק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:20 
כדורסל אוכל גם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:23 
teknoboy כתב:
האדום הצורר כתב:

לא נראה לי שהבנת את המשחק.

זה שאוהדי בית"ר שמחו סתם בלי קשר למציאות זאת לא פיקנטריה?
הרשה לי לחלוק עליך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: