תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום חמישי - ראשון לציון ב-21:15
הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 19:18 
לא נמאס לכם מהנושא הזה עם גודס?? הוא לא רכז!!!!!
אם חלוץ לא מספק את הסחורה אתה מביא במקומו קשר אחורי? העיקר להביא.
בכל שבוע אנחנו מתמודדים מול קבוצה אחרת שברובן יש לפחות זר אחד שנראה כאילו הוא לא קשור לענף (חלקם כאלו שהחליפו אחד אחר) ועדיין אתם ממשיכים עם הקטע הזה שקאונסיל שקול לילד בן 8 שיעלה למגרש.
די עם זה! כנראה שהוא לא יגיע לNBA ואפילו לא ליורוליג אבל הוא פה והוא שומר טוב (טוב מאוד אפילו) והוא רואה משחק טוב, והוא מודע למגבלות שלו. הוא לא מכריח זריקות ומבין את מצבו בקבוצה (להבדיל נגיד מהופקינס בראשון שזורק בלי סוף). "לא יודע להקפיץ", "לא קשור לענף" ועוד כל מיני שטויות שאתם ממציאים פה פשוט מנותקים מהמציאות. אתם פשוט לא מבינים ששחקן אחר ינגוס בדקות ובזריקות של רביב ובראון וכרגע הם עושים את זה טוב. זה שקול לקניבליזציה בעסקים. תפתח עוד סניף קרוב לאחד קיים והוא עלול לגנוב לו חלק מהלקוחות, האם שווה עלות הפתיחה שלו? בטוח תביא לקוחות אחרים שלא באו עד היום ולא רק תגנוב מהסניף הקיים? זו בדיוק החשיבה של הצוות המקצועי. קאונסיל מודע לכך שהוא שחקן שתפקידו הוא לתת מנוחה ללימונד ובראון, ועכשיו עם הפציעה של לימונד מבין שהוא נדרש לתת יותר. והוא גם נתן.

תמשיכו לחפש בכח את הבעיות (גם הארפר הוא זבל של שחקן החל מאתמול לא?) ותיפלו על ההנהלה, שהיא מהיחידות בליגה שמתנהלת לא כמו שכונה שתחליף מיד הכל כדי שנראה כמו ראשון, אשדוד, הרצליה, גליל ועוד כמה קבוצות מרשימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
el dudernio כתב:
ברגר הפועל השנה עושים דברים גדולים מעד עכשיו עם קאוניסל בקבוצה.
חצי גמר גביע, מקום שלישי בליגה אחרי סיבוב וחצי זה ענק בשביל הפועל.
הסיכוי לעשות דברים הרבה יותר גדולים (אליפות / גביע) הוא קטן בכל מקרה אם קאוניסל ועם זר במקומו.
זה שיש כאן אנשים שבטוחים שאנחנו מנצחים את מכבי ללא בעיות ושירושלים הם פח ואנחנו דורסים אותם בהליכה זאת בעיה אחרת.
אבל מול אף אחת מהן, וגם לא מול חיפה, אנחנו רחוקים מלהיות פיבורטים או בעלי אחוזים ראלים לזכות במשהו, ולצערינו הם נמצאות
בליגה, ומכבי גם בגביע.

דר"א גם מול אילת אנחנו לא בדיוק פיבוריטים אם נהיה ראלים או מול חצי מהקבוצות האחרות, אז הגיע הזמן שנפסיק לשקר לעצמינו,
לרצות לזכות בתואר זה מחויב במציאות, זה זאת לשים כסף שאין לך בשביל טיפשות.

כסף יש. רצון כנראה שפחות. שוב, אם הפועל תסיים שלישית זאת תהיה עונת שיא, לא פחות מזה. אנחנו לא פייבוריטים בחצי גמר, אבל אנחנו לא בסגל הכי טוב במגבלות התקציב שלנו ועל כאן האכזבה.

ברגר שוב זה להיכנס לדברים שאני לא יודע לאושרם.
מה שאני יודע זה שהקבוצה התחילה את השנה בגרעון תקציבי, שגם השנה הקבוצה לא ברווח תפעולי.
ייתכן והוקצע לזר נוסף בתחילת השנה כסף, זה במסגרת התקציב ולכן "כסף יש", אבל:
1. האם המהלך הזה ישנה את ה+- השנתי? אני מאמין שכן ולא לחיוב, אלא אם אתה מאמין שתוכל להביא זר בסכום שקאונסיל מקבל שיתרום יותר.
2. באם הקבוצה זקוקה לזר הזה נואשות? התשובה היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
איתי, הבעיה האמיתית היא לא קאנסיל. הבעיה שאין באמת מחליף לקרלון ורביב בגלל החולשה של אריאלי והדקות המעטות (אם בכלל) שרום גפן מקבל. יש לנו 6 גארדים בקבוצה אבל רק שניים מהם באמת אפקטיביים לרמות שאנחנו מתחרים בהן (פלייאוף עליון וחצי גמר גביע). אם טמיר היה נותן תפוקה כמו גל איתן למשל בשנה שעברה, היינו יכולים לחיות עם זר כמו קאנסיל.
לגבי מטרות ולהגיד תודה על איפה אנחנו נמצאים, גם אני לא האמנתי שנהיה איפה שאנחנו היום ומגיע קרדיט עצום לארז ולהנהלה על כך. אבל אנחנו כבר פה. הגביע בהישג יד (או לפחות הגמר). מקומות 1-4 בהישג יד. ואם אנחנו כבר פה, בואו נלך על זה עד הסוף ונעמיד את הקבוצה הכי טובה שיכולה ללכת עד הסוף במסגרת המגבלות שלנו.
אם נפסיד, לפחות נדע שעשינו הכל בשביל לנצח. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 19:57 
itay_yacobi כתב:
לא נמאס לכם מהנושא הזה עם גודס?? הוא לא רכז!!!!!
אם חלוץ לא מספק את הסחורה אתה מביא במקומו קשר אחורי? העיקר להביא.
בכל שבוע אנחנו מתמודדים מול קבוצה אחרת שברובן יש לפחות זר אחד שנראה כאילו הוא לא קשור לענף (חלקם כאלו שהחליפו אחד אחר) ועדיין אתם ממשיכים עם הקטע הזה שקאונסיל שקול לילד בן 8 שיעלה למגרש.
די עם זה! כנראה שהוא לא יגיע לNBA ואפילו לא ליורוליג אבל הוא פה והוא שומר טוב (טוב מאוד אפילו) והוא רואה משחק טוב, והוא מודע למגבלות שלו. הוא לא מכריח זריקות ומבין את מצבו בקבוצה (להבדיל נגיד מהופקינס בראשון שזורק בלי סוף). "לא יודע להקפיץ", "לא קשור לענף" ועוד כל מיני שטויות שאתם ממציאים פה פשוט מנותקים מהמציאות. אתם פשוט לא מבינים ששחקן אחר ינגוס בדקות ובזריקות של רביב ובראון וכרגע הם עושים את זה טוב. זה שקול לקניבליזציה בעסקים. תפתח עוד סניף קרוב לאחד קיים והוא עלול לגנוב לו חלק מהלקוחות, האם שווה עלות הפתיחה שלו? בטוח תביא לקוחות אחרים שלא באו עד היום ולא רק תגנוב מהסניף הקיים? זו בדיוק החשיבה של הצוות המקצועי. קאונסיל מודע לכך שהוא שחקן שתפקידו הוא לתת מנוחה ללימונד ובראון, ועכשיו עם הפציעה של לימונד מבין שהוא נדרש לתת יותר. והוא גם נתן.

תמשיכו לחפש בכח את הבעיות (גם הארפר הוא זבל של שחקן החל מאתמול לא?) ותיפלו על ההנהלה, שהיא מהיחידות בליגה שמתנהלת לא כמו שכונה שתחליף מיד הכל כדי שנראה כמו ראשון, אשדוד, הרצליה, גליל ועוד כמה קבוצות מרשימות.

קשקשן, קאנסיל הוא הזר הגרוע בליגה (כן, גם המשחק אתמול לא שכנע אותי אחרת). הוא לא מודע למגבלות שלו, עושה המון המון שטויות בדקות שהוא על המגרש והמספרים מדברים בעד עצמם. הקבוצה הזו לא צריכה רכז, היא צריכה גארד שיכול לתת 20 דקות מנוחה לרביב וקרלון מבלי שזה יפגע מקצועית בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 20:09 
להביא זר טוב ומוכשר יותר מקאונסיל לא בהכרח יהפוך את הפועל לקבוצה טובה יותר, כל היתרון של הקבוצה הזאת והסיבה להצלחה שלה היא שהיא קבוצה שעובדת כמו קבוצה ונלחמת כמו קבוצה
וכל אחד יודע את התפקיד שלו.
זר חדש יזעזע את המערכת, זה עשוי בהחלט להגמר במוצר טוב יותר אבל זה הימור וממש לא משהו ודאי שמהווה סיבה לצאת נגד ארז ולהכריח אותו לעשות משהו.
אני בטוח שהוא עושה מה שלדעתו טוב ביותר לקבוצה ואם לדעתו זה אומר להשאר עם הסגל הנוכחי אז אני סומך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יום חמישי - ראשון לציון ב-21:15
הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 20:19 
אם אתה סומך על ארז, אז אם הוא יביא זר במקום קאנסיל אתה לא חושב שזה ישפר את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שכמועדון גדול עם קהל הכי טוב בליגה ביי פאר אנחנו צריכים לשאוף למצות את הפוטנציאל שלנו ולעשות את מירב המאמצים על מנת להגיע הכי רחוק שאפשר. אני חושב שארז עושה עבודה נהדרת העונה ובנצחונות וגם בהפסדים יש שיטה ברורה ואידיאולוגיית משחק מובהקת. כל סאגת קאונסיל היא מעצבנת עד מאוד ואני מצטרף למוחים על כך שהוא לא הוחלף בזמן. הייתי רק רוצה להוסיף הערה בעניין- אני חושב שהנפילה המקצועית הכי גדולה העונה היא הארפר- מהזר הכי יקר שהובא עם ציפיות לסחוב את הקבוצה לא רואים תוצרת מספיק טובה ביחס להשקעה בו ולדעתי הוא אכזבה די רצינית ונפילה של ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 20:21 
יובל, את הדעה שלי על נושא הסגל כתבתי פה הרבה פעמיים.
את המשפט של ראצו על מבחן התוצאה אני מקבל באופן מוחלט.
העונה של הפועל עד עכשיו קרובה לשלמות.
יכול להיות שעם זר אחר היינו היום עם הפסד פחות.לא בטוח.
ובסיטואציה הזו צודקת ההנהלה במיליון אחוז שהיא זורמת עם ארז.
ארז ימדד במבחן התוצאה.
ואני אגיד עוד משהו,אני מאוד אוהב את הכדורסל של ארז.
אני מאוד רוצה שהוא ימשיך בהפועל גם בשנה הבאה.
ולכן אני מאוד מקווה שהוא יודע מה הוא עושה.
כי אם לא נעשה השנה פינל פור לא יגיע לו להמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
:bang: :bang: :bang:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 20:43 
ברגר כתב:
אם אתה סומך על ארז, אז אם הוא יביא זר במקום קאנסיל אתה לא חושב שזה ישפר את הקבוצה?

ארז הוא מאמן מעולה, אבל הוא לא נביא. יש דינמיקה בתוך קבוצה שנבנית בין האנשים והרבה פעמים טרייד שכזה למרות שכל החלקים מתאימים ועל הנייר הבאת שחקן שמתאים לך בול יכול להכניס את המערכת לסחרור נוראי.
בתור אוהד של גולדן סטייט זה מזכיר לי את 1993, לפני שנה נצחנו 50 משחקים בעונת הרוקי של כריס וובר. את העונה הזאת וובר לא פתח בגלל ויכוחים על חוזה אבל טים הארדווי מיץ' ריצ'מונד וכריס מאלין עדיין הובילו את הקבוצה למאזן של 9-1. ואז הווריורס עשו טרייד ובמקום וובר (שלהזכירם לא שיחק בכלל) הביאו צעיר מוכשר בשם טום גוגליוטה. את העונה גולדן סטייט סיימה עמוק בלוטורי עם מאזן של משהו כמו 30-52 ולא חזרה לפליאוף 17 שנה. למה זה קרה? כי הטרייד של וובר עצבן את הארדוואי ובילי אוונס שהיו חברים טובים של וובר. הם החלו בשביתה איטלקית נגד המאמן ונוצר משבר אמון בין הצדדים ומשם הכל הסתחרר את התהום.

זה כמובן מקרה קיצון (אבל כזה שחרוט לי עמוק בלב) אבל הוא לטעמי עדיין ממחיש את הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 22:01 
נו בחייאת, הסיפור של ג"ס 93 כל כך תלוש מהמציאות. כאן, יש לך רוטציה של שבעה שחקנים. אם תחליף אחד מהם בשחקן טוב יותר, הפועל לא תהיה קבוצה טובה יותר? זה מאוד פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 22:23 
its-sick כתב:
מהפכה כתב:
:bang: :bang: :bang:[/quote

אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2014, 23:21 
ברגר כתב:
נו בחייאת, הסיפור של ג"ס 93 כל כך תלוש מהמציאות. כאן, יש לך רוטציה של שבעה שחקנים. אם תחליף אחד מהם בשחקן טוב יותר, הפועל לא תהיה קבוצה טובה יותר? זה מאוד פשוט.

כמו כל דבר בחיים זה עניין של הסתברויות.
הקבוצה עשויה להיות טובה יותר ועלולה להיות גרועה יותר, כל מי שאומר שלהחליף את קאונסיל בוודאות ישפר את הקבוצה לא מבין איך דברים עובדים, קבוצת כדורסל (או כל קבוצה של אנשים לצורך העניין) היא לא דבר לינארי אתה לא יכול פשוט להוסיף שחקן והקבוצה תשתפר, במקרה הטוב אתה יכול להשתדל שהשחקן שתביא יתאים לקבוצה ושתקבל הסתברות גבוה לתוצאה חיובית, אבל זה תמיד יהיה הימור.

אני לא טוען שלא צריך להחליף את קאונסיל, אבל מבחינתי לארז יש את הנסיון והיכולת להעריך את ההסתברות הזאת טוב ממני וממך ומכל האנשים פה, הוא מקצוען ואם ההערכה שלו היא שלהשאיר את קאונסיל ייצר תוחלת חיובית יותר לקבוצה מאשר להחליף אותו אז אני אתן לו את הקרדיט, עד כה הוא לא אכזב אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
its-sick כתב:
מהפכה כתב:
:bang: :bang: :bang:
אתה צודק
עצם זה שעם התקציב שלך אתה מפנטז בכלל על פיינל פור זה בזכות ארז.
בזכות שהוא כל כך טוב אתה מעלה את הציפיות שלך הרבה מעבר לציפיות של כל אוהד שפוי בתחילת העונה.
להשתמש בהעלאת הציפיות הזו נגדו ולסמן אותו ככשלון זאת פשוט חוצפה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
מסקנה העיקרית שאפשר לקחת מהדיון הזה, זה שכל עוד לא יבוא משקיע רציני או רוכש, שיעבור סינון קפדני יחד עם העמותה ואולי יעבוד איתה, אנחנו נמשיך חהצעסק ב"כמעט" או מה יכל להיות. והכי גרוע, נהפוך להיות עוד קבוצה בליגה שכל תפקידה מבחינת הישגים, זה לעשות סקאוטינג למכבי ילהביא זרים שבמידה והם מעולים, יעברו אליה. מי שלא הפנים את זה יפנים את זה במידה ובראון ילבש צהוב(בחילה), או בזרתותח הבא שהפועל עושה את עבודת הסקאוטניג למכבי, או בישראלי שבפועל תגלה או תגדל ויעבור אליה. מתקדמים יפה מאד בקבעצה הצעירה מאד שלנו, צריך לחשוב במקביל על התקדמות נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
מסקנה העיקרית שאפשר לקחת מהדיון הזה, זה שכל עוד לא יבוא משקיע רציני או רוכש, שיעבור סינון קפדני יחד עם העמותה ואולי יעבוד איתה, אנחנו נמשיך חהצעסק ב"כמעט" או מה יכל להיות. והכי גרוע, נהפוך להיות עוד קבוצה בליגה שכל תפקידה מבחינת הישגים, זה לעשות סקאוטינג למכבי ילהביא זרים שבמידה והם מעולים, יעברו אליה. מי שלא הפנים את זה יפנים את זה במידה ובראון ילבש צהוב(בחילה), או בזרתותח הבא שהפועל עושה את עבודת הסקאוטניג למכבי, או בישראלי שבפועל תגלה או תגדל ויעבור אליה. מתקדמים יפה מאד בקבעצה הצעירה מאד שלנו, צריך לחשוב במקביל על התקדמות נוספת.

לא שאני לא מסכים עם הרבה ממה שאמרת, רוכש בהחלט יזרז את התהליך, אבל אם היום בעזרת ניהול תקין הפועל מצליחה להוציא בערך פי 1.5-2 מהתקציב שלה ביחס לקבוצות אחרות, אני לא רואה למה עם גידול התקציב (אולם ביתי, עוד אוהדים במידה והקבוצה תצליח), ופיתוח התשתיות (כבר היום הפועל מחזיקה במחלקת נוער שנחשבת למובילה) היא לא תוכל להתחרות על האליפות, לפחות בליגה שמחוץ למכבי (אולי אפילו יחד עם מכבי שעם הניהול הכושל שלה יותר קרובה להוציא רבע מהערך שהתקציב שלה יכול להביא לה).
אני ממש ממש ממש לא נגד משקיע, שלא יובן לא נכון, אבל אני חושב שהגישה של "משקיע או שאבדנו" היא שגויה.

*אגב, כמו שהוכיחו בר טימור וגל מקל, בעולם הגלובאלי של היום, מכבי היא כבר לא הדרך הבלעדית להגיע למקומות הגבוהים בענף הכדורסל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
לפני שנה שנתיים אולי היית צודק גביזון. האולם החדש נותן לנו הזדמנות, שאם ננצל אותה כמו שצריך, תביא אותנו לכדי איזון ואולי אפילו יכולת להתרחב. נהיה יותר חכמים בנושא הזה עוד שנה.

כל זה לא קשור כמובן לעובדה שאי החלפת קאונסיל היא לא עילה לפיטורים בפני עצמה (מהפכה, נו באמת), ושההחלפה שלו היא מהלך מתבקש שאין שום הסבר הגיוני לכך שלא בוצעה מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:15 
יש כאן הרבה דעות לכאן ולכאן, אז אני רק אחדד את מה שאני אמרתי, בעיקר לנרקוטיקה, פז והפועל.
לא אמרתי, חלילה, שהביקורת לא לגיטימית. ברור שהיא נעשית בדרך הכי לגיטימית שיש ואף אחד כאן גם לא התלהם יתר על המידה.
עם יובל, למשל, אני מסכים לרוב עם כל מה שהוא רושם, אבל כאן אני ממש לא מסכים איתו. אני באמת מאמין בכל ליבי שלהנהלה אסור להתערב מקצועית בהחלטה של מאמן, בטח כשאנחנו לא מתמודדים על ירידה.
בכדורסל אנחנו כולנו נהנים, אז כולנו מדברים כאן בכייף, אבל אני רואה מה הולך בכדורגל וכל מה שאני רוצה זה שמנהלים ינהלו, מאמנים יאמנו ואוהדים יעודדו. ככה זה צריך להיות בכל מקום.
בסוף השנה, שכ"א ייתן את הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
זה בסדר גמור מה שאתה אומר קרספו. אין לי ויכוח איתך. כלומר יש לי, אבל זו לא הנקודה.

מה שניסיתי להעביר זה לא עוד טיעון לטובת או נגד התערבות הנהלה, או התפקוד של אדלשטיין, או מה שלא יהיה.
אלא דבר פשוט - שאנשים יפסיקו להתרגש ולהפוך כל דבר לעילה לפיטורים/חוסר הערכה מעליב/יריקה בפרצוף וכל שאר התארים שמודבקים פה.
חלק מלהיות בהנהלה (אפילו כשזה בהתנדבות) זה גם לקבל ביקורת. זה חלק מהעסק למרבה הצער, ולא משנה מה הסיטואציה המקצועית, זה תמיד יקרה, ולפעמים אפילו בצדק. בטח במועדון גדול כמו שלנו.
וחלק מלהיות אוהד זה להבין שלא כל דבר שלא מתנהל בדיוק כמו שאתה רוצה, אפילו אם זה בולט לעין ולאורך זמן, זה יריקה בפרצוף ועילה לפיטורים ואנערף מה. ושלא משנה מה הסיטואציה המקצועית, אין מצב שאנשים כמו רמי כהן ושות "יורקים בפרצוף". עצם השימוש בביטוי הזה בהקשר של אנשים כאלו הוא הזוי.

בקיצור צריך פרופורציות, זה כל מה שאני מנסה להעביר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:01 
אני כבר רואה שזה בדרך להיות "הוצא מהקשרו" קלאסי.

מעולם לא נטען או נרמז שרמי ושות' "יורקים בפרצוף". זה אפילו לא היה חלק מהתהליך המחשבתי.
טענתי שלהגיע לחצי הגמר עם קאונסיל בחמישייה אחרי כל כך הרבה זמן שהיה להערך בהתאם ולהחליף אותו זה זלזול גדול באוהדים (לצורך העניין "יריקה בפרצוף") שרואים את המשחק הזה בתור אירוע ענק וחד פעמי, מן הסתם האשם העיקרי זה ארז ואני חושב שמאוד ברור מה נובע מזה. האמת שזה גם סוג של יריקה בפרצוף של ההנהלה (אם תרצה) כי אחרי שהיא יצרה באזז אדיר סביב המשחק הזה והצליחה להביא 5,000 אדומים לפוצץ את יד אליהו, סיכוי גדול שזה בסוף יגמר בעוגמת נפש.

לגבי ההתערבות של ההנהלה וכל הנושא הספציפי, יש לי דעה בנושא ולטעמי זה לא לגמרי שחור ולבן. אבל ברור שכך או כך הם לא האשמים העיקריים במצב ואף אחד לא טען שרמי כהן יורק בפרצוף של הקהל. אפשר להרגיע עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:09 
ואגב, אני אגיד את זה שוב - חוסר ההערכות של הפועל לחצי הגמר במשך תקופה כל כך ארוכה הוא לטעמי זלזול במעמד ובהתאם לכך גם ב-5,000 האוהדים שהסתערו על הכרטיסים כאילו זה המשחק הגדול בהיסטוריה של המועדון. זה לא אומר שזה באשמת ההנהלה, זה לא אומר שרמי כהן יורק בפרצוף, זה לא אומר שמחפשים את רעתנו, זה לא אומר שהיה צריך לפטר את ארז, זה לא אומר שמישהו עושה בכוונה.

זה אומר שהמצב שהגענו אליו (מן הסתם בעיקר באשמת ארז) הוא שהסיכויים שלנו בחצי הגמר הם לדעתי נמוכים מאוד כי לא נערכנו מקצועית בצורה שהיתה ראויה למעמד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יום חמישי - ראשון לציון ב-21:15
הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:14 
פז, בתחילת ההודעה אתה אומר שלא אמרת שיורקים בפרצוף, אחרי זה פעמיים אתה כן אומר שיורקים בפרצוף ומסיים בזה שלא אמרת שווקים בפרצוף...
בלי קשר אלייך, היו פה כאלה שאמרו במפורש שיורקים ל5,000 אוהדי הפועל בפרצוף, ואני חייב להסכים עם בוכמן בנושא, מי שבאמת חושב ככה שידרוש (ויקבל) זיכוי על הכרטיס שלו, יש מספיק אוהדי הפועל שיקנו את הכרטיסים האלו בלי שירגישו שיורקים עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:17 
מילפורד כתב:
פז, בתחילת ההודעה אתה אומר שלא אמרת שיורקים בפרצוף, אחרי זה פעמיים אתה כן אומר שיורקים בפרצוף ומסיים בזה שלא אמרת שווקים בפרצוף...
בלי קשר אלייך, היו פה כאלה שאמרו במפורש שיורקים ל5,000 אוהדי הפועל בפרצוף, ואני חייב להסכים עם בוכמן בנושא, מי שבאמת חושב ככה שידרוש (ויקבל) זיכוי על הכרטיס שלו, יש מספיק אוהדי הפועל שיקנו את הכרטיסים האלו בלי שירגישו שיורקים עליהם

לא מבין מה לא ברור לך. נראה שיש לך בעיה לשונית-תחבירית עם כל העניין של נושא, נשוא ומושא.
זה שיש "יריקה בפרצוף" זה לא אומר בהכרח שהיא הגיעה מהפה של רמי כהן.

תנסה קצת לעבוד על זה, לחשוב, ובסוף תבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ואגב, אני אגיד את זה שוב - חוסר ההערכות של הפועל לחצי הגמר במשך תקופה כל כך ארוכה הוא לטעמי זלזול במעמד ובהתאם לכך גם ב-5,000 האוהדים שהסתערו על הכרטיסים כאילו זה המשחק הגדול בהיסטוריה של המועדון. זה לא אומר שזה באשמת ההנהלה, זה לא אומר שרמי כהן יורק בפרצוף, זה לא אומר שמחפשים את רעתנו, זה לא אומר שהיה צריך לפטר את ארז, זה לא אומר שמישהו עושה בכוונה.

זה אומר שהמצב שהגענו אליו (מן הסתם בעיקר באשמת ארז) הוא שהסיכויים שלנו בחצי הגמר הם לדעתי נמוכים מאוד כי לא נערכנו מקצועית בצורה שהיתה ראויה למעמד הזה.

אתה מקשיב לעצמך?
לא נערכנו לחצי גמר?
ניצחת בדרך קבוצה אחת לפחות שהתקציב שלה לא רואה את שלנו ביום בהיר במיוחד
ברור שאפשר למצוא זר יותר טוב מקאונסיל השאלה במה זה כרוך
אם ארז חושב שכרגע במכלול השברים זה המצב אז זה המצב
בוכמן וקרספו עדינים מאוד אבל אנשים חיים בסרט שההנהלה צריכה ללחוץ (אני אתעלם ממי שאמר שאם לא 1-4 ארז צריך ללכת כי כנראה שנפל על מרוסס9
ארז הביא אותנו לחצי גמר ולמקום בליגה אחרי שורת ניצחונות מרשימים עם תקציב שבתחיל עונה רוב האנשים פחדו שנרד איתו
ההנהלה לא שואפת? רמי הראשון שהעז והצהיר על 1-4 עוד לפני טורניר ההכנה הראשון(רוב מי שהיה באזור גיחך לעצמו על ההצהרה הלא הגיונית )
אנחנו קבוצת אוהדים שצריכה ורוצה לשאוף לכל תואר אפשרי אבל צריך להבין שבתקציב שלנו יש דברים שהם מעבר ליכולתנו כעת
גם אני חושב שאפשר היה מזמן למצוא לקאונסיל תחליף ואפילו לא לפגוע ולהוסיף לגרעון בשל כך
אבל ארז חשב אחרת וזכותו המלאה ביחוד לאור התוצאות של השנה.
גם לי יש השגות לגבי ארז לעיתים וגם לגבי ההנהלה אבל מכאן ועד הצהרות של חוסר הערכות לחצי גמר או יריקה בפנים יש הבדל תהומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:08 
ברגר כתב:
קשקשן, קאנסיל הוא הזר הגרוע בליגה (כן, גם המשחק אתמול לא שכנע אותי אחרת). הוא לא מודע למגבלות שלו, עושה המון המון שטויות בדקות שהוא על המגרש והמספרים מדברים בעד עצמם. הקבוצה הזו לא צריכה רכז, היא צריכה גארד שיכול לתת 20 דקות מנוחה לרביב וקרלון מבלי שזה יפגע מקצועית בקבוצה.

אני ממש לא מסכים איתך כאן- הסיבה העיקרית שקאונסיל נראה יותר טוב היא שהוא הוריד בצורה דראסטית את מינון השטויות והפזיזות, והפך הרבה יותר ממושמע. הוא בוחר עכשיו די בקפידה את הקליעות, ומחפש את ארז בעיניים לפני ההתקפות (דבר שאיפיין גם את סטיט בשנה השנייה והטובה-יותר שלו איתנו). גם לי יש ספקות רציניים באשר ליכולות של קאונסיל, אבל העבודה של הצוות המקצועי ניכרת לעין. לדעתי זו גם אחת הסיבות שהוא עוד כאן- המחשבה שהוא ממושמע ושניתן לעבוד איתו ולשפר את מה שהוא עושה.
תרשו לי גם לזרוק משהו בענין גודס- מדברים שאמר אורי שלף בכתבה על לימונד לפני כמה ימים, התרשמתי (ואני מקווה שהבנתי נכון) שהצוות נמנע מלהביא עוד "מספר 2", דווקא כדי שלא ליצור תחרות עם רביב ולהפגין בטחון בו. שיקול נכון או לא-נכון, קטונתי, אבל זה רק מראה את המורכבות של ההחלטות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
קצת מרחם על אנשים שבעונה הכי כיפית ומרגשת של הקבוצה בעשור האחרון, עסוקים כל הזמן בלכעוס ולהתבייש ולהיות מובכים ולהתמרמר.

זה באמת מבאס לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
וקצת מתחיל להימאס ממחול ההאשמות ולקיחות צד פה. כל אחד מתחיל להוציא דברים מהקשר, להיעלב, ולהזדעק שיורקים לו בפנים, או שלא מעריכים אותו, ושלא הוגנים כלפיו, ולא עקביים, ואכלו לזה ושתו להוא.
אז הגיע הזמן להבין -
זה שיש לאנשים ביקורת על אספקט מסוים, לא אומר שהם חושבים שההנעלה זונה ושה-כ-ל חרא, ושלא מצליחים מעל הציפיות. רק שהם חושבים שאפשר די בקלות להצליח יותר, ולא מבינים למה לא עושים משהו מתבקש מאליו (ע"ע קאונסיל).
וזה שהמועדון - בין אם זה הנעלה (זונה) או המאמן - לא עושה משהו, לא אומר שאנחנו מועמדים לירידה, והקבוצה הכי חלשה בליגה, וביזיון ולא יעלה על הדעת, ומחמיצים הזדמנות היסטורית לדבר הכי גדול אי פעם ואנערף מה.

אי אפשר כבר לנהל פה דיון נורמלי, הפרופוציות מתחילות ללכת לאיבוד. די כבר עם זה. כולנו אנשים מבוגרים.
אני אומר פה את המובן מאליו, ואיכשהו המובן מאליו נאמר פה 5 פעמים ביום, ועדיין האוירה המיותרת הזאת ממשיכה ורק נהיית יותר גרועה. חלאס כבר. יותר מדי אנשים נהיים פה דרמה קוינס.

זה לקח כמה שנים טובות, אבל פורום הכדורגל פלש לפה.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל, ההנהלה לא ״נתנה לארז כסף״ ואמרה לו תעשה מה שאתה יודע אלא מדברת איתו ומביעה את עמדתה בכל יום ובכל לילה גם עד שעות הבוקר, גם כשאנחנו לא מסכימים על דברים, אבל בסופו של דבר המילה האחרונה היא של המאמן והסמכות המקצועית היא שלו. ו״גבול הסבירות״ הוא התוצאה במגרש ולא איזה שחקן מחתימים. אני מעריך שאם הקבוצה הייתה נאבקת בתחתית והמאמן לא היה משתלט על הסגל אז הדברים היו אחרת אבל זה ממש לא המצב, יותר מזה - אם היינו נוקטים בגישה שלך כנראה היינו נמצאים היום במקום הרבה פחות טוב אבל האגו שלנו היה שלם יותר. ואין לי טענות לגישה של ההנהלה בכדורגל, גם עם הכישלון הם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית. מבחינה כלכלית האחריות היא קודם כל שלהם ולא של המאמן ופה הם כשלו.
ובואו אני ארגיע אותכם - אף אחד במערכת לא רוצה להסתפק ב״עונה טובה״, אתם מוזמנים לשאול חצי ליגה שרמי התערב איתם שנגיע ל-1-4 עוד לפני תחילת העונה וכולנו מאמינים שאפשר לעשות משהו גדול העונה. אבל לבוא ולהתערב לארז ולכפות עליו להחתים זרים שהוא לא מאמין בהם לא יוביל לשום הישג.

למה גבול הסבירות הוא התוצאה במגרש? אי אפשר לשקול כל החלטה בפני עצמה במקום להתייחס לשורה תחתונה אחת שמורכבת ממאה משתנים? הגורם לתוצאה במגרש הוא שתי החתמות מדהימות שאני לא מבין איך הן רלוונטיות לנושא. אם לא היינו מחתימים שני שחקנים כמו בראון ולימונד והיינו בתחתית אז כן היה אפשר לפעול אחרת בנושא החיזוק, אבל בגלל שאנחנו בצמרת אז לא? אני לא מבין מה הקשר.

!!!
שפיץ של הנעל זה לשלמה שרף.

אוי לנו מתסמונת השורה התחתונה,
בטח ובטח שאנחנו בפאקינג ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:28 
r200 כתב:
Fez כתב:

אתה מקשיב לעצמך?
לא נערכנו לחצי גמר?
ניצחת בדרך קבוצה אחת לפחות שהתקציב שלה לא רואה את שלנו ביום בהיר במיוחד
ברור שאפשר למצוא זר יותר טוב מקאונסיל השאלה במה זה כרוך
אם ארז חושב שכרגע במכלול השברים זה המצב אז זה המצב
בוכמן וקרספו עדינים מאוד אבל אנשים חיים בסרט שההנהלה צריכה ללחוץ (אני אתעלם ממי שאמר שאם לא 1-4 ארז צריך ללכת כי כנראה שנפל על מרוסס9
ארז הביא אותנו לחצי גמר ולמקום בליגה אחרי שורת ניצחונות מרשימים עם תקציב שבתחיל עונה רוב האנשים פחדו שנרד איתו
ההנהלה לא שואפת? רמי הראשון שהעז והצהיר על 1-4 עוד לפני טורניר ההכנה הראשון(רוב מי שהיה באזור גיחך לעצמו על ההצהרה הלא הגיונית )
אנחנו קבוצת אוהדים שצריכה ורוצה לשאוף לכל תואר אפשרי אבל צריך להבין שבתקציב שלנו יש דברים שהם מעבר ליכולתנו כעת
גם אני חושב שאפשר היה מזמן למצוא לקאונסיל תחליף ואפילו לא לפגוע ולהוסיף לגרעון בשל כך
אבל ארז חשב אחרת וזכותו המלאה ביחוד לאור התוצאות של השנה.
גם לי יש השגות לגבי ארז לעיתים וגם לגבי ההנהלה אבל מכאן ועד הצהרות של חוסר הערכות לחצי גמר או יריקה בפנים יש הבדל תהומי.

אני זה שלא מקשיב לעצמו? בחיאת ראבק, הפועל מחפשת מחליף לקאונסיל כבר יותר מ-4 חודשים. מצחיקים אותי כל אלה עם "מכלול השיקולים", הרי הסיבה היחידה שקאונסיל עדיין פה זה שעד שארז מחליט שהוא רוצה מישהו הוא כבר חותם במקום אחר. אפשר לחשוב שקאונסיל נשאר פה מבחירה, ראבק הבחור על חוזה יומי עם המזוודות ארוזות כבר חודשים ארוכים ואף אחד כולל המאמן לא מכחיש שמחפשים לו מחליף מתחת לכל אריח. מצחיק שפתאום הוא כאן "בגלל הדינמיקה העדינה" ו-"המשמעת הטקטית שלו" ועוד כל מיני המצאות. הדברים האלה לא קשורים למציאות.
ובניגוד למה שכתבת, ברור שההנהלה צריכה ללחוץ על ארז ואני בטוח שהיא גם עושה את זה (להחתים על הראש זה סיפור אחר ודיון אחר). אפשר לחשוב שאנחנו מכירים את ארז מהיום. אין ספק שהוא עושה דברים מדהימים עד כה השנה ומגיע לו הרבה קרדיט, אבל החסרונות שלו ידועים וגם ההשלכות שלהם לעתיד. אני חושב שלא עשינו את המינימום כדי להתכונן לחצי הגמר בזמן שעבר מרבע הגמר ועד עכשיו, ושכנראה נגיע אליו בעמדה לא טובה, וזה בהחלט מתסכל בהתחשב בגודל המעמד (במיוחד בעיני האוהדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2014, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:
דעתך. ואני חושב שחובה להתערב כשצריך. והמקרה הזה זה אחושרמוטה צריך.
4 חודשים אתה לא מוצא מחליף? קח גודס.

זאת אומרת שלפי מה שאתה אומר ההנהלה מבינה בכדורסל יותר מהמאמן?
כי אם זה המצב, אז אולי עדיף שההנהלה תהיה זו שתאמן, אבל אם זה לא המצב, אז למה שההנהלה תקבע למאמן במשהו שהיא פחות מבינה בו?
הנהלה יכולה לקבוע מסגרת תקציב, היא יכולה לקבוע כמות מקסימלית של זרים, היא יכולה להגיד למשל למאמן שמתן נאור נשאר בקבוצה וזו החלטה מלמעלה כי יש לו ערך מוסף, היא יכולה במקרים קיצונים גם לקבוע דד-ליינים אם היא רואה שדברים לא עובדים, אבל היא לא יכולה לקבוע למאמן את השחקנים ולהנחית לו זרים על הראש. במיוחד כשמדובר במאמן כמו ארז אדלשטיין. הרי לא החתמנו עוד מאמן שיהיה בובה של הנהלה מגלומנית שתנחית לו זרים על הראש כי היא חושבת שהיא מבינה גדולה בכדורסל, החתמנו מאמן שיודע מה הוא רוצה, שמבין בכדורסל אולי יותר מכל מאמן אחר בארץ וכן - עם זה באה העובדה שהוא לא אחד שיתפשר גם עם כל הלחצים שבעולם.
עכשיו, אפשר לבוא בטענות לעובדה שלא החליפו שחקן זר, אמרתי כבר - זו טענה לגיטימית ביותר. אבל עם כל הכבוד, יש מאמן שמאמין בקבוצה לפני שמות של שחקנים, שנמצא שם איתם בכל שעה ומדבר איתם וחי אותם ומרגיש אותם. אם למשל אנחנו כהנהלה היינו מחליטים להחתים את גודס זה אומר שאנחנו עושים את זה כי אנחנו לא מאמינים במאמן או שאנחנו נכנעים ללחץ של קהל וזה בכלל יכול להיות הרסני (ר"ע כדורגל). וכל זה - מילא אם הקבוצה הייתה מתרסקת, אם היה מאמן שמקבל תקציב ענק ולא מצליח איתו, אבל הקבוצה עושה עונה אדירה ומעל לכל - השחקנים עולים ברמת מחויבות אדירה לכל משחק, לא משנה אם הם ישראלים או זרים, הקבוצה לא מתפרקת, לא מובסת ולא נשברת (טפו טפו טפו) וגם משחקת לרוב כדורסל מצוין. אז בתוך כל זה לבוא ולהתערב למאמן? להפר את האיזון ולהוביל למצב שיכול להיות הרסני לקבוצה ולמועדון?

כמו שאמרתי כבר אלף פעם - אפשר להעביר ביקורת ואפילו צריך, זה שרוב האנשים במערכת עושים את זה בהתנדבות לא אומר שאסור לבקר אותם. הפועל מועדון שכל הזמן נמצא בבניה ובגדילה וביקורת היא חלק גדול מהעניין ומהיכולת ללמוד ולהשתפר. אבל דווקא במקום כמו אצלנו בגלל המבנה המיוחד יש דרך לעשות את הדברים, יש אספות חברים, יש פגישות עמותה, יש אפשרות לדבר עם כל אחד מהאנשים במערכת (למרות שהתחושה היא שאין פה באמת נסיון לדבר אלא סתם להוציא עצבים). אף אחד פה לא עושה דווקא, ההתנהלות היא לא "ביזיונית" וה"פארסה המתמשכת" מובילה את הפועל לחצי גמר גביע המדינה ובינתיים למקום 3 בליגה, אף אחד לא "יורק בפנים של 5,000 אוהדים שקנו כרטיסים לחצי הגמר" אלא דווקא במשך שבוע שלם עברנו לגור במשרדי לאן ונלחמנו על כל כרטיס כדי שאותם 5,000 אוהדים יוכלו לקנות כרטיסים למרות שההקצאה המקורית הייתה רק 2,200, עשינו תרגילים ויצרנו באזז גדול בשביל זה.

ועוד משהו לגבי ארז - גם את ארז אפשר לבקר, אבל ארז הוא לא עוד מאמן שבא לקבוצה לדפוק כרטיס, לקחת משכורת וללכת הביתה. ארז הוא חלק בלתי נפרד מהפועל תל אביב - הוא נוסע לכל חור לגייס עוד חברי עמותה, הוא מגיע לאספות חברים ומדבר עם אוהדים, הוא נמצא שם בכל אירוע של הפועל, הוא נלחם את המלחמות של המועדון מול איגוד/תקשורת/מנהלת, כשמאמנים אחרים מגיעים עם חליפות למסיבות עיתונאים הוא שם עליו את החולצה לזכרו של אריק אינשטיין וזה מבלי לדבר בכלל על המקצוענות והיכולות שלו בתור מאמן. ושוב - אני אחזור לאותה נקודה. גם ארז לא חסין, וגם אני לא מסכים איתו בחלק מהדברים והוא גם לא מושלם. אבל דווקא במקום כמו הפועל תל אביב דברים צריכים להיות טיפה אחרת והיום מהמקום שאני נמצא בו ויודע שאני לא אהיה פה שנה הבאה, קל לי יותר להגיד את זה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: