תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אולי זה בא בזמן
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 00:04 
ברור שרביב זה מאוד משמעותי וברור שזה פוגע ואף אחד לא מתכחש לזה. אבל פרופורציות, אנחנו כל הזמן מתנהלים בתחושות שרק מחכים שנפסיד (מחכים = האוהדים שלנו) כדי שאפשר יהיה להתנפל. תאמין לי שאני מבין את התסכול ואני חי את הדברים האלה שעה שעה, אבל גם עם זה נתמודד וגם את זה נעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אולי זה בא בזמן
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ברור שרביב זה מאוד משמעותי וברור שזה פוגע ואף אחד לא מתכחש לזה. אבל פרופורציות, אנחנו כל הזמן מתנהלים בתחושות שרק מחכים שנפסיד (מחכים = האוהדים שלנו) כדי שאפשר יהיה להתנפל. תאמין לי שאני מבין את התסכול ואני חי את הדברים האלה שעה שעה, אבל גם עם זה נתמודד וגם את זה נעבור.

חוץ מזה שבהפסדים הטענות מלוות ביותר כעס ותסכול (שזה מובן לחלוטין), התוכן נשאר זהה לחלוטין כבר ארבעה חודשים גם בהפסדים וגם בניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 00:10 
לא חושב שמישהו מחכה להפסד.
לא חושב שההפסד זה הנושא בכלל.
מנחש שכולם פה היו מוכנים להפסיד 30 הפרש אבל שרביב לא יפצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
תרגעו עם הפאניקה. אפשר להעביר ביקורת, וגם ביקורת חריפה והדברים מובנים. אבל אין שום סיבה שאחרי כל הפסד יתפתח מחול שדים ושוב נחזור לדיבורים של קבוצה מתפרקת ומועדון מרוסק. לפני חודש הורדתם אותנו ליגה, לפני שבוע דיברו על אליפות, עכשיו שוב יורדים לפלייאוף תחתון. קצת פרופורציות. הקבוצה ניצחה 8 משחקים ברציפות לא במקרה וגם היום היינו צריכים לנצח. כמו שאמרתי בתחילת השנה, כמו שאמרתי גם כשהפסדנו - יש קבוצה יותר טובה השנה והיא גם תגיע רחוק יותר.

כל זה היה נכון אם לא הייתה את אותה ביקורת גם אחרי נצחונות.
זה רחוק מלהיות פאניקה של אחרי הפסד, אם כבר אז פאניקה על זה שאנחנו הולכים להיות 10 ימים לפחות (2 משחקים חשובים, אחד מהם ראש בראש מול נס ציונה) בלי הישראלי שהסתיר את העובדה שאנחנו משחקים בחסרון של זר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
el dudernio כתב:
אם הבא יתברר כפח אז זה אומר ששיחקת עוד כמה משחקים עם 3 שלא מסוגל ליצר נקודות, ועם הארפר ואוונס שמחלקים 40 דקות כי בסגל הנוכחי שלך יש שנים וחצי ישראלים לגיטימים והם על 2 עמדות.

הטיעון שלך הוא שלא בטוח נשתפר?
כשהאלטרנטיבה שלך היא להמשיך באותו סגל, ואז בטוח לא נשתפר?

מה?

הטענה שלי היא שבגלל החוק הרוסי עד אתמול יכלת לטעות בזר כמו שטעית כם קאונסיל. מאתמול אסור לך, וגם עם תפגע בו בינג זה פא בטוח יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 06:48 
הסיפור עם קאנסיל הוא מביש בלי קשר בכלל לפציעה של רביב. הפליעה רק הופכת אותו למביש יותר.
קאנסיל זה שחקן שאין לו מקום בכלל בקבוצה מקצוענית. זה שהוא שורד חצי עונה בהפועל תל אביב זה לעשות צחוק מעבודה. הוא לא היה שורד חצי מהזמן בהפועל מגדל העמק מהלאומית.
אין שום היגיון מקצועי לא להחליף אותו. אני לא מאמין שיש איש מקצוע רציני אחד שהיה קונה את טיעוני החיבור, והאווירה והיכולת המעולה שלו בסמארטפון. אי ההחלפה שלו היא מבוכה מקצועית. ואי אפשר להתחבא מזה. ואם הייתי מאמן בליגת העל אין לי ספק שהייתי מגחך יום וליל על הסיפור הזה עם קאנסיל.
הרי כל מי שרואה אותו לשתי דקות מבין שזו החתמה מביכה, שזה שחקן שאין בינו ובין ליגת העל בכדורסל שום קשר.
ומה שכל בר דעת מבין אחרי שתי דקות הפועל לא השכילה להבין אחרי חצי עונה. הוא עדיין משוטט על המגרש.
וזה לא קשור לניצחונות או הפסדים, ולא קשור לפציעה של לימונד. זה קשור לזה שקאנסיל היה צריך להיות מוחלף מזמן, ואין שום תירוץ שיסביר את הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 13:15 
דה ברונו אני איתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
דה ברונו אני איתך

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 13:40 
אבל למה אתם מאשימים את ההנהלה בנושא של קאונסיל??
לא היא אשמה שאין לו מחליף. המאמן אשם בזה (ועדיין עם החסרון הזה אני מעדיף אותו על כל מאמן אחר בעולם בערך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 17:36 
אף אחד לא דיבר על ההנהלה. יש בעיה קשה מאוד בניהול המקצועי של המועדון, שהוא אצלנו בבעלות כמעט בלעדית של המאמן. הבעיה היא שהוא גם לא מסוגל לעבוד מתחת למנהל מקצועי כך שאין ממש אופציה אחרת.

ארז הוא מאמן מצוין אבל מנהל מקצועי איום ונורא, מזעזע. ובסופו של דבר אנחנו כל עונה משלמים את המחיר הזה. אם אני מעדיף אותו או לא? זה נראה בסוף העונה. בינתיים הוא עשה הישגים יפים מאוד ואני כן נותן לו קרדיט. אבל אין ספק שהפארסות האלה כל עונה פשוט מוציאות אותי מדעתי. אלו דברים שלא יכולים לקרות בשום מקום אחר וברמה המקצועית זו שערוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 17:49 
למה לא מסוגל לעבוד מתחת למנהל מקצועי? הוא עשה את זה יופי בקדנציה הקודמת שלו בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 22:20 
ועוד איך אשמת ההנהלה שעדיין אין מחליף.
היא זו שמחליטה לתת גיבוי מוחלט וחופש פעולה מלא לארז בלי להציב לו אולטימטום.
יש להחליט שהוא המנהל המקצועי הראשי, אבל הנהלה חייבת להציב גבולות בנקודה מסוימת. במיוחד בפארסה מתמשכת כמו מקרה קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 22:39 
רדנקו כתב:
למה לא מסוגל לעבוד מתחת למנהל מקצועי? הוא עשה את זה יופי בקדנציה הקודמת שלו בקבוצה

לא עשינו את השיחה הזו בדרך למשחק באשדוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 22:40 
נכון. אבל עלתה פה הטענה שהוא לא מסוגל לעשות את זה. ברור שזו שטות מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
איפה אורי שלף בכל הסיפור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 22:50 
מה הקשר שלו לענין הזה? כבר נאמר לא פעם אחת שהוא לא מנהל מקצועי של הקבוצה. הוא בסה"כ מנהל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: