תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רביב
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 09:32 
r200 כתב:
גפן

במובן גאאאפן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
יש בכלל כסף לזר נוסף? אני מניח שאם היה, היו מחליפים את קאונסיל כבר קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:
r200 כתב:
גפן

במובן גאאאפן?

גרוווופן
איש תחת גפנו ותחת תאנתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יש בכלל כסף לזר נוסף? אני מניח שאם היה, היו מחליפים את קאונסיל כבר קודם

יש. נאמר במפורש על ידי כל גורם עם נגיעה כלשהי בניהול הקבוצה שיש. חלאס עם התירוץ האדיוטי הזה לרשלנות מביכה של מאמן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 17:24 
ארדיטי כתב:
רדנקו כתב:
אם תנצח משחק אחד בלי רביב זה יהיה נס.

כמו שזה נראה - אם יגיע זר לפני שרביב יחזור זה גם יהיה נס.

וככה נזרק לפח כל מה שנעשה עד עכשיו.

אני רק מצטט כדי שלא תוכל למחוק את השטויות שאתה כותב אחר כך.

במקומך באמת הייתי שומר על זכות השתיקה אחרי כל השטויות שכתבת והויכוחים שהיו איתך בנושא (רק מהאשכול של גביזון על העומס והפציעות אפשר להביא וואחד מטעמים).
חי בלה לה לנד, לה לה לה לנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 17:47 
על ניצחון מול ראשון מותר לפנטז. כל השאר לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 17:58 
יש רק דבר אחד טוב במינוי של שרף למאמן שלהם. הסיכוי שנשחק מול אזורית הוא קטן מאוד. אולי יש סיכוי לנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 18:30 
דומיניק ווטרס (מלך האסיסטים של הליגה עונה שעברה בחולון) שוחרר היום מספרד. במצב תקין הוא צריך לנחות פה מחר.
לא מדובר בשחקן האהוב עלי בכל הזמנים, אבל בז'אנר "הרכז האמיתי" של ארז הוא בהחלט טוב, והוא מניה בטוחה. מצדי שיחתימו אותו על חוזה לחודש אם ארז לא מסוגל לקבל החלטה. הרי את החודש הקרוב לא נשרוד אם זה ימשיך ככה.

ברור שזה לא יקרה כמו ששום דבר לא קרה ולא קורה. אבל במסגרת התיאוריות זה מה שצריך לקרות בקבוצת כדורסל סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 18:32 
Fez כתב:
דומיניק ווטרס (מלך האסיסטים של הליגה עונה שעברה בחולון) שוחרר היום מספרד. במצב תקין הוא צריך לנחות פה מחר.
לא מדובר בשחקן האהוב עלי בכל הזמנים, אבל בז'אנר "הרכז האמיתי" של ארז הוא בהחלט טוב, והוא מניה בטוחה. מצדי שיחתימו אותו על חוזה לחודש אם ארז לא מסוגל לקבל החלטה. הרי את החודש הקרוב לא נשרוד אם זה ימשיך ככה.

ברור שזה לא יקרה כמו ששום דבר לא קרה ולא קורה. אבל במסגרת התיאוריות זה מה שצריך לקרות בקבוצת כדורסל סבירה.

חבל על השמות שמועלים כאן. אני חושב שזה די אבוד ואולי כשלא נצפה לזה - קאנסיל יוחלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רביב
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 18:35 
דווקא השמות שמועלים כאן זה הדבר הכי מועיל מכל הויכוח הבלתי נגמר הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רביב
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 18:36 
ברגר, מה זה "חבל על השמות"?
הפורום הוא גם כלי לאוהדים (בין היתר, האוהדים שמבינים בזרים יותר ממני) להעביר מסרים להנהלה (שכידוע קוראת וכותבת פה, כך שזה לא איזה כלי סודי) שתעביר מסרים למאמן.
אם לפז או לסבתא שלי יש שמות להציע, זה טוב. אני לא מכיר, אבל אם היו לי, הייתי מציע פה. לפחות פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 18:36 
כן, הרי ארז מסתכל בפורום ואומר לעצמו: "שיאללה, אולי אני באמת חייב להחליף את קאנסיל". לא נראה לי...

לא שיש לי משהו נגד העלאת שמות, להפך, אבל זה סתם כואב בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 18:49 
ברגר כתב:
Fez כתב:

חבל על השמות שמועלים כאן. אני חושב שזה די אבוד ואולי כשלא נצפה לזה - קאנסיל יוחלף.

סמוך עלי שאני יותר מיואש פה מכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 18:49 
Fez כתב:
ברגר כתב:
Fez כתב:

סמוך עלי שאני יותר מיואש פה מכולם

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:00 
לדעתי מה שקורה עכשיו, הוא התלבטות, מצד אחד יכולים להנחית פה זר על חשבון קאונסיל שיקח לו לפחות שבוע וחצי להכנס לעניינים ואז
פתאום יגיע לו רביב והמקום שלו ישתנה.
מצד שני ארז בטח מעדיף את המוכר במיוחד עכשיו שהקבוצה צריכה לשחק ביחד ולהרים את הרמה של כל שחקן ולחפות על החיסרון של רביב.

מקווה שארז יסתכל לטווח הארוך ויבין שזאת הזדמנות ללחוץ לכיוון של זר אפילו יותר יקר ממה שחשבו להביא כיוון שההנהלה בלחץ מפציעת רביב.
זה הזמן להנחית פה שחקן שגם אם נפסיד משחק או שניים איתו בטווח הארוך נקבל ממנו את מה שלא קיבלנו עד היום מקאונסיל (לא שזה קשה במיוחד...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
דומיניק ווטרס בעונה שעברה בחולון: 7.3 אסיסטים למשחק (4 איבודים) - מקום ראשון בליגה בפער ענק, 12.4 נקודות, שלשה וחצי למשחק ב-41%, 94% מהקו - מקום ראשון בליגה בפער ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:15 
gigs כתב:
לדעתי מה שקורה עכשיו, הוא התלבטות, מצד אחד יכולים להנחית פה זר על חשבון קאונסיל שיקח לו לפחות שבוע וחצי להכנס לעניינים ואז
פתאום יגיע לו רביב והמקום שלו ישתנה.
מצד שני ארז בטח מעדיף את המוכר במיוחד עכשיו שהקבוצה צריכה לשחק ביחד ולהרים את הרמה של כל שחקן ולחפות על החיסרון של רביב.

מקווה שארז יסתכל לטווח הארוך ויבין שזאת הזדמנות ללחוץ לכיוון של זר אפילו יותר יקר ממה שחשבו להביא כיוון שההנהלה בלחץ מפציעת רביב.
זה הזמן להנחית פה שחקן שגם אם נפסיד משחק או שניים איתו בטווח הארוך נקבל ממנו את מה שלא קיבלנו עד היום מקאונסיל (לא שזה קשה במיוחד...)

שבוע וחצי לפחות?! לפחות?! לזר חדש שיגיע ייקח שלוש דקות להשתלב. אולי ארבע. אתה לא תפסיד משחק כי אתה מחליף זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:20 
בושה שלא התעוררתי היום מאסמס של העמותה על החתמה של זר חדש.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:23 
gigs כתב:
לדעתי מה שקורה עכשיו, הוא התלבטות

היית צריך להפסיק כאן
התלבטות זה בהחלט הדבר היחיד שקורה ב-4 החודשים האחרונים בגזרת הזרים

הידעת שוינסנט קאונסיל נמצא בהפועל תל אביב כבר 18 שבועות? 126 ימים? 3024 שעות? 181,440 דקות? 10,886,400 שניות?

הרבה זמן להתלבט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך זר יותר יקר, ולא להשתגע. צריך זר. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:53 
מה שקורה עכשיו זה מה שקורה מתחילת העונה וזה מה שקרה ברוב העונה שעברה. קוראים לזה שום כלום, מאובנות מקצועית וחוסר יכולת לקבל שום החלטה. זה מה שקורה.
בקבוצה סבירה היו מביאים מחר בבוקר זר, ומבינים שעם חמישייה של זר, בראון, מתן, יונתן ואוונס עדיין אפשר להתמודד יפה מול כל קבוצה. במציאות של הפועל לא עושים כלום, וכל מועמד שיהיה ייפסל על הסף.
פשוט בושה.
וזה בושה גם אם רביב לא היה נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 19:55 
יובל כתב:
דומיניק ווטרס בעונה שעברה בחולון: 7.3 אסיסטים למשחק (4 איבודים) - מקום ראשון בליגה בפער ענק, 12.4 נקודות, שלשה וחצי למשחק ב-41%, 94% מהקו - מקום ראשון בליגה בפער ענק.

הוא טוב באפליקציה הזו בסמארטפון? כי אם לא זה יהרוס את המרקם החברתי, אז לא להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
ארז מחפש רכז שקולע.בתקציב שלנו הוא יכול להביא רק אחד מאלה.ככה שהוא לא יביא כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 23:01 
אני מאמין שהתקציב זו לא הבעיה האמיתית.
מעבר לכך, במידה וימצא שחקן "מושלם" יקר יותר, וחסרים בתקציב כמה עשרות אלפי דולר, לאור ההזדמנות השנה בליגה, יהיה אפשר לגייס מהאוהדים.

להבדיל מגיוס כללי לסגירת גרעון, גיוס יעודי לזר "טוב" יהיה קל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רביב
הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 23:16 
purvis short כתב:
יובל כתב:

הוא טוב באפליקציה הזו בסמארטפון? כי אם לא זה יהרוס את המרקם החברתי, אז לא להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2014, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
ארז מחפש רכז שקולע.בתקציב שלנו הוא יכול להביא רק אחד מאלה.ככה שהוא לא יביא כלום.

אפשר (והיה אפשר לאורך כל כך הרבה זמן) להביא שחקן שיענה על שני הקריטריונים בהרבה פחות מהתקציב שלנו. ווטרס הוא רק אחד מיני רבים שעונים או ענו על כל סטנדרט הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
"במהלך המשחק נפצע רביב לימונד והוא צפוי להעדר בשבועות הקרובים." (מתוך מייל העמותה)

לא אמרו שעוד 10 ימים יבדקו אם הוא החלים? כבר התברר שהפציעה חמורה יותר ממה שפרסמו בהתחלה? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 10:40 
גילו כתב:
"במהלך המשחק נפצע רביב לימונד והוא צפוי להעדר בשבועות הקרובים." (מתוך מייל העמותה)

לא אמרו שעוד 10 ימים יבדקו אם הוא החלים? כבר התברר שהפציעה חמורה יותר ממה שפרסמו בהתחלה? :cry:

מראש נאמר שאחרי 10 ימים תתבצע הערכת מצב ויבדק קצב החלמתו. לא שהחזרה היא תוך 10 ימים. זה יכול לקחת שבועיים וזה יכול לקחת חודש. בעוד שבוע נהיה חכמים יותר ונראה מה מצב התקדמות החלמתו וזה מה שנאמר מהרגע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 12:28 
חבל, דווקא היתה לי תחושה שרביב יפתיע ויהיה כשיר תוך פחות מעשרה ימים..
גם במגרש וגם בהילוכים החוזרים, זה לא נראה כמו מכה חזקה, שיכולה לגרום לחבלה
משמעותית, אז אני מאד מקווה שלא מדובר ביותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
רביב בריאיון עכשיו: צריך לנוח בין שבועיים לשלושה.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: