תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - ההצבעה פתוחה עד ליום ה' בצהריים
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 23:46 
הודעת ועדת הבחירות

שבוע הבא יתקיימו הבחירות למוסדות העמותה. לפניכם מידע בנוגע למהות הבחירות, מועדים ודרכי הצבעה. אנא קראו בטרם תצביעו.

מי זכאי להצביע?

זכות הבחירה נתונה לכל מי שהיה חבר עמותה ביום ה- 15 בדצמבר 2013.

בחירות למה?

אנו בוחרים בחמישה חברים לוועד המנהל של העמותה, ובשלושה חברים לוועדת הביקורת.

מה תפקידו של הועד המנהל?

הוועד המנהל הוא הגוף המרכז בידיו את סמכויות הניהול השוטף של העמותה, לרבות ניהול מחלקת הנוער וייצוג העמותה בניהול הקבוצה הבוגרת. בין היתר אחראי הוועד המנהל לעניינים הכספיים והמשפטיים של העמותה. הוא גם אחראי לקשר שבין העמותה לבין גורמי חוץ, כולל מוסדות הספורט השונים.
חברי הוועד המנהל פועלים בהתנדבות.

מה תפקידה של ועדת הביקורת?

סמכויותיה של ועדת ביקורת של עמותה קבועות בחוק. היא מהווה מנגנון ביקורת על אופן ניהולה של העמותה, לרבות הניהול הכספי, ועמידתה בדרישות של מינהל תקין. הועדה מביאה את ממצאיה בפני האסיפה הכללית.
לועדת הביקורת בעמותה יש גם תפקיד בהליך קבלתם של משקיעים לניהול הקבוצה הבוגרת. חברי ועדת הביקורת פועלים בהתנדבות.

מתי תיערך ההצבעה?

ההצבעה תחל ביום ראשון ה- 16 במרץ בשעה 9.00 ותסתיים ביום חמישי ה- 20 במרץ בשעה 14.00.

איך מצביעים?

ההצבעה תיערך באמצעות מערכת ממוחשבת שתופעל באתר העמותה. בשלב הראשון תדרשו להזדהות, ולאחר מכן תשלח הודעה למספר הטלפון הסלולארי שלכם אשר מופיע ברישומי העמותה. ההודעה תכלול קוד באמצעותו תוכלו לעבור למסך הבחירה בין המועמדים. יש לסמן עד 5 שמות ברשימת המתמודדים לוועד המנהל ועד 3 שמות ברשימת המתמודדים לוועדת הביקורת. לאחר שתשלימו את הבחירה, תשלח אליכם הודעת מייל המאשרת את קליטת ההצבעה.

אם נתקלתם בבעיה בעת ההצבעה – אנא פנו אלינו:

אפשר להתקשר לעמותה בין השעות 9.00- 17.00 לטלפון מספר 03-6960450

או לשלוח מייל לועדת הבחירות – hapoel.ele14@gmail.com (בהודעה אנא ציינו מספר טלפון באמצעותו ניתן ליצור עמכם קשר)

נערך לאחרונה על ידי ועדת הבחירות בתאריך 18 מרץ 2014, 13:13, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - נותרו עוד 5 ימים להגשת מועמדות!
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
הזוי ועצוב לקרוא שרק אוהד אחד הגיש מועמדות עד כה. אם הייתי צריך להכין רשימה של שלושת הדברים שהכי מבאסים אותי בחיים מחוץ לישראל, העובדה שאני לא יכול להתמודד כדי לקחת חלק בזכות האדירה הזו נכנסת ללא ספק פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - נותרו עוד 5 ימים להגשת מועמדות!
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 23:19 
להבנתי מאז שנשלח המייל הזה הצטרפו עוד כמה מועמדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 23:43 
היום במשחק נאמר שבינתיים יש 6 מועמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
היום במשחק נאמר שבינתיים יש 6 מועמדים.

הידד!!!
יהיו בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שאחד מהם יפרוש ונחסוך כסף

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 19:15 
גיא ברזל כתב:
מקווה שאחד מהם יפרוש ונחסוך כסף

מקווה שרמי, דור, נמרוד וארז מתמודדים!!!
ברזל אתה יכול לפרוש, כי השיא כבר מזמן מאחוריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - עוד יומיים בלבד להגשת מועמדות!
הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 17:38 
תזכורת: מחר יום אחרון להגשת מועמדות.
עד כה יש 8 מועמדים לוועד המנהל ו-7 מועמדים לוועדת הביקורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 21:06 
ציטוט:
היום, בגיל 30, קיבלתי את ההחלטה הכי קשה אבל גם כנראה הכי בוגרת שקיבלתי בחיים והחלטתי שלא להגיש מועמדות להנהלה בכדורסל לבחירות הקרובות. לא קיבלתי את ההחלטה בלב שלם (בעצם לא קיבלתי אותה דרך הלב בכלל) אבל זה כנראה הדבר הנכון לעשות בשלב בו אני נמצא היום בחיים.
זה לא זמן לסכם כי אני עוד לא עוזב, ואשאר דובר בהתנדבות עד סיום העונה, אבל עם כל הקושי שבדרך זו הייתה זכות גדולה, בעיקר בגלל האנשים שהיו לצידי בהנהלה ואלו שהתנדבו בעמותה ועזרו כל הדרך.

מתוך הפייסבוק של נמרוד בוכמן.
עצוב לשמוע שבוכמן אחד האנשים היותר מזוהים עם המועדון הזה ועם העמותה, אחד שעשה הרבה מאוד והיה אולי הפנים של המועדון אחרי רמי כהן החליט לעזוב אחרי קדנציה אחת
בלבד. אני מבין אותו מאוד, הוא בסה"כ בן 30 וכמו שמאור הראל אמר כשעזב צריך לעשות גם לביתו ולקדם את עצמו בחיים מעבר להפועל.
חבל אולי שהועד בנוי ככה שאנשים טובים כמו נמרוד לא יכולים לתרום את עצמם מעבר לקדנציה אחת כי מרגישים שזה גוזל מהם הרבה מאוד.
להזכירכם כל זה בהתנדבות. אולי צריך לחשוב איך אנחנו משנים את הדברים בעתיד כדי שאנשים הטובים ביותר יוכלו להיות בועד המנהל!

תודה נמרוד על כל מה שעשית בשביל העמותה והמועדון בקדנציה הזו, ואני בטוח שזה עזיבה לתמיד אלא רק הפסקה לכמה שנים. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לעשות לנהל קבוצת כדורסל ועוד קבוצת אוהדים שנמצאת כל הזמן בכותרות זה גוזל הרבה זמן,בטח כשאתה גם הדובר במועדון כמו שלנו שתמיד נמצא בלב הסערה.
בוכמן תודה רבה על תרומתך הענקית להתפתחות המיזם הזה,אני מאחל לך שתצליח בכל תחום בחייך לפחות כמו שהצלחת בתפקידך במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: בוכמן :HEART2:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2014, 22:30 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
:HEART2: בוכמן :HEART2:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2014, 02:30 
אני לא בטוח שזה המקום. לעניות דעתי מגיע נושא בפני עצמו לנמרוד.
בעצם, מגיע הרבה יותר.
ידוע לי כי רוב האנשים מעריכים מאוד את פועלו של נמרוד, אך אינני משוכנע שמי מהם מבין עד כמה לנמרוד היה חלק חשוב בתפקודה של העמותה ועד כמה גדולה תרומתו.
נמרוד היה במהלך היום יום כמעט בכל מקום אפשרי (משרד, מגרש, משרדי לאן, ישיבות, פגישות ועוד) וטיפל בהרבה מאוד נושאים. מעל לכל מדובר כמובן בנושא הדוברות והתקשורת: פורומים, מיילים, ניוזלטר, אתר ובעיקר תקשורת ודוברות.
נמרוד היה בעצם יחידת קומנדו של איש אחד, כאשר נאלץ לעבוד מול המון גורמים ולעיתים להתמודד מול מערכות גדולות יותר, עשירות יותר ומנוסות יותר במלחמות תקשורתיות כאלה ואחרות ולהביס את כולן. בין לבין הוא גם הספיק לעדכן את כולנו בכל דבר אשר התרחש בעולם הכדורסל ובעולם בכלל (למרות שייתכן והייתי מוותר על עידכון לגבי הבחירות בניקרגואה בשעה 03:00 לפנות בוקר)ובהרבה מקרים עוד לפני שהדברים פורסמו.
המסירות והטוטאליות המוחלטת הן גם אלה שלא אפשרו לנמרוד לעסוק בשום דבר אחר מלבד הפועל והביאו אותו להחלטה שלא להתמודד בבחירות הקרובות.
גם בהחלטה זו הוכיח נמרוד בדרך הטובה ביותר- במעשים, שהקשקשנים בינינו- אלה שטובים רק בלהעביר ביקורת, אלה שטענו שברצון ההנהלה רק לחסום מאנשים את הנגישות להיבחר כי חברי ההנהלה התאהבו בכורסאות המרופדות שלהם, שוב טועים.
לשמחתי, פגשתי הרבה אנשים מדהימים במהלך 6/7 השנים האחרונות בהפועל. לצערי, מגיע גם היום שצריך לשחרר, וזה לא קל.
נמרוד- אתה חלק חשוב ברשימה מפוארת, שכוללת את מאור, נועה, יונתן ועכשיו גם אותך.
מעריך עד אין קץ, אוהב ומאחל לך המון הצלחה!!

רמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - עוד יומיים בלבד להגשת מועמדות!
הודעהפורסם: 10 ינואר 2014, 03:44 
יום יבוא רמי, ויבנו פסל גדול גדול שלך. אתה ושאר חברי ההנהחה לדורותיה, אחראים לכך, בפן האישי שלי, שיש לי קבוצת כדורסל לאהוב. ובפן הקהילתי הרחב יותר, למען כל אלה שחפצים ביקרה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - תמה הגשת המועמדויות
הודעהפורסם: 11 ינואר 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
רק לי זה עדיין לא נתפס שיו"ר הקבוצה שאני אוהד כותב בפורום?
רמי כהן :HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 01:59 
שבתאי יחבס כתב:
רק לי זה עדיין לא נתפס שיו"ר הקבוצה שאני אוהד כותב בפורום?
רמי כהן :HEART2: :BOW:

יש חלומות שמתגשמים במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 17:17 
פורסמה רשימת המועמדים לעיון חברי העמותה:
http://www.hapoeluta.com/%D7%A8%D7%A9%D ... %95%D7%AA/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר לא מעט מהמעומדים מקווה מאוד שנכירם בקרוב במדיות השונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - תמה הגשת המועמדויות
הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 17:34 
רשימה מאוד מדאיגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 17:42 
ראיתי שיש כאלו שהגישו מועמדות גם לועדת ביקורת וגם לועד מנהל, איך זה עובד? יש לזה התייחסות בתקנון?

מהרשימה עולה שבנוסף לבוכמן גם עופר פרעם לא מתמודד הפעם, אז קודם כל אני אגיד גם לו תודה רבה על ההשקעה (גם אם היא היתה פחות לאור הזרקורים) בשנתיים האחרונות.

אני חושב שזה קצת מגוחך להגיד שאפשר להתנגד למועמודויות על סמך פרסום שמם בלבד, אני חושב שצריך לפרסם במיידי את תמונות המועמדים ומספר שורות שכל אחד מהם יכתוב על עצמו.

עוד דבר קטן, אני רואה שאריה מנדל מתמודד בבחירות (ואין לי שום דבר נגד מועמדותו ולפחות עד שלא אכיר יותר טוב את האחרים גם תומך בה) אבל כמדומני הוא עובד בשכר בעמותה כרגע (או שהוא ממלא תפקידו בהתנדבות?!?), במידה והוא מקבל שכר, מותר לו להתמודד או רק במידה ויבחר יאלץ לעזוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - רשימת המועמדים (לפני התנגדויות)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
כשזייצ'יק התמודד אחרי הפרישה של מאור הוא התפטר קודם מהתפקיד שהיה לו בשכר.

מעיון ראשוני ברשימה יש מועמדים ראויים גם לועד המנהל וגם לועדת ביקורת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר את רובם המוחלט.
מצפה כבר לקרוא את המצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
ראיתי שיש כאלו שהגישו מועמדות גם לועדת ביקורת וגם לועד מנהל, איך זה עובד? יש לזה התייחסות בתקנון?

מהרשימה עולה שבנוסף לבוכמן גם עופר פרעם לא מתמודד הפעם, אז קודם כל אני אגיד גם לו תודה רבה על ההשקעה (גם אם היא היתה פחות לאור הזרקורים) בשנתיים האחרונות.

אני חושב שזה קצת מגוחך להגיד שאפשר להתנגד למועמודויות על סמך פרסום שמם בלבד, אני חושב שצריך לפרסם במיידי את תמונות המועמדים ומספר שורות שכל אחד מהם יכתוב על עצמו.

עוד דבר קטן, אני רואה שאריה מנדל מתמודד בבחירות (ואין לי שום דבר נגד מועמדותו ולפחות עד שלא אכיר יותר טוב את האחרים גם תומך בה) אבל כמדומני הוא עובד בשכר בעמותה כרגע (או שהוא ממלא תפקידו בהתנדבות?!?), במידה והוא מקבל שכר, מותר לו להתמודד או רק במידה ויבחר יאלץ לעזוב?

אריה מנדל מתנדב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:42 
או שמשהו אצלי דפוק,או שהפרסום של הבחירות הנוכחיות קצת לקה בחסר.

בחיי שעד הרגע בכלל לא ידעתי שיש בחירות ולא נתקבלתי בשום פרסום בענין. במקרה נכנסתי היום לאתר "אדום עולה" וראיתי איזו ידיעה בענין. זה יכול להסביר את רשימת המועמדים הדלילה (אם כי על פניו יש לא מעט מועמדים ראויים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - רשימת המועמדים (לפני התנגדוי
הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

בחיי שעד הרגע בכלל לא ידעתי שיש בחירות ולא נתקבלתי בשום פרסום בענין. במקרה נכנסתי היום לאתר "אדום עולה" וראיתי איזו ידיעה בענין. זה יכול להסביר את רשימת המועמדים הדלילה (אם כי על פניו יש לא מעט מועמדים ראויים).

היו הודעות רבות באימייל ופייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 18:53 
יכול להיות. נראה לי הזוי שלא שמתי לב עד הרגע. את המיילים אני לא תמיד מספיק לקרוא, אבל לפחות בפעם הקודמת זכור לי שהיו הרבה פרסומים בנושא.

שים לב שאפילו פה בפורום בקושי יש דיון בנושא. אשכול מודבק של 24 הודעות. זה או שהעסק ממש לא מעניין אנשים (לא סביר בעיני) או שבאמת יש הרבה אנשים שפשוט לא ערים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2014 - אשכול מרוכז - רשימת המועמדים (לפני התנגדויות)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 19:07 
הפועל כתב:
מילפורד כתב:

אריה מנדל מתנדב

אם אכן כך הדבר, זה אחד הדברים שדורשים שינוי במיידי אחרי הבחירות אם אריה ייבחר ואם לא, התפקיד הזה דורש מישהו במשרה מלאה, לטעמי הרבה יותר חשוב מכן קאונסיל או לא גודס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
רשימה מאוד מדאיגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2014, 22:43 
נועם שחם כתב:

אני לא יודע מה איתך אבל הבחירות פורסמו בכל מקום אפשרי ולא ניתן להתעלם ממספר המועמדים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2014, 15:35 
נועם שחם כתב:
יכול להיות. נראה לי הזוי שלא שמתי לב עד הרגע. את המיילים אני לא תמיד מספיק לקרוא, אבל לפחות בפעם הקודמת זכור לי שהיו הרבה פרסומים בנושא.

שים לב שאפילו פה בפורום בקושי יש דיון בנושא. אשכול מודבק של 24 הודעות. זה או שהעסק ממש לא מעניין אנשים (לא סביר בעיני) או שבאמת יש הרבה אנשים שפשוט לא ערים לזה.

א. מדובר בכמות המתמודדים הכי גבוה אי פעם בבחירות בעמותה וזה נעשה בעקבות הרבה עבודה מאחורי הקלעים וגם מלפני הקלעים.
ב. מלבד אספת החברים בה הוצג נושא הבחירות, נשלחו 4 ניוזלטרים עם קישור לבחירות, פורסמו מספר אשכולות בפורום בנושא, הושק סרטון שנצפה בכמות מרשימה והופקו באנרים שפורסמו באינטרנט. בנוסף חולקו גם פלאיירים במהלך המשחק נגד אילת לתזכורת נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: