GATE7 כתב:
gigs כתב:
אגיד שוב, למרות שהעונש הוא ממש לא מוצדק, מי שאשם פה בכל ההתנהלות היא ההנהלה שלנו.
הצגת ההליך כלא תקין בבית הדין העליון גרמה לכך שהדיון יחזור אחורה ולא נקבל רק הקלה כמו שהיה קורה אם
היו באים עם טיעונים שמה שקרה לא חמור כמו שהציגו אותו. (והוידאו בהחלט מראה שלא קרה כלום).
די לנסות להיות צודקים עדיף לשחק את המשחק שמצפים ממך כמו יתר הקבוצות. תראו איך בית"R מכבי ושות' יוצאים בזול.
גם היו צריכים לחשוב שיש סיכוי שנקבל עונש על בית"ר אם ידחה הדיון ולבקש דיון מידי.
יש פה אנשים, ראו ציטוט, שגם אם נציגים מבית הדין בהתאחדות יבואו עד אליהם הביתה וישתינו עליהם + תמונה למזכרת הם יאשימו את ההנהלה.
לא יאומן.
בניגוד לאחרים אני מבין את המצב וברור לי שאנחנו מקופחים בנושא בתי הדין תמיד. אתה באמת חושב שאם נבוא להתאחדות נפגין כמו אוהדי בית"R
נזרוק ביצים על דיין בית הדין וכאלו זה יעזור? לדעתי זה רק יעשה אפקט שלילי...
אני חושב שהרבה יותר נכון לעבור לניהול תקין של קבוצת כדורגל, בכל ההיבטים. ניהול הדיון האחרון בבית הדין הוא רק סימפטום של ניהול כושל
מדרגת חיים רמון דרך ליובין (מתי יבינו שהוא כבר שנים הורס אותנו?!?!) ועד התנהלות המקצועית.
לי יותר חשוב היה אם מישהו מהמועדון היה מסתכל קדימה ומגיע לישיבת מנהלת הליגה שהתקיימה השבוע לראשונה. (לא יכול להיות שלא היה
שם נציג הקבוצה, בטוח לא בתירוץ שהיינו בבית הדין, יש מספיק מנהלים בקבוצה הזו שלא עושים את עבודתם).
לא אמרתי בשום מקום שצריך ללכת להפגין מול ההתאחדות אבל אם אתה בעצמך אומר שברור לך שאנחנו מקופחים בנושא בתי הדין אז למה אתה חושב שניהול שונה יעזור?
ניהול יותר נכון מול בית הדין לא יעזור. הניהול הנכון שצריך להיות הוא להפוך את העונש לטובתינו.
אם אתה לא יכול למנוע מהם להעניש אותך אז תדע להפוך את זה ליתרון שלך.