תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אז מה עכשיו?
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
המצב פקקט ומורכב, וצריך לפשט אותו
העמותה - הרעיון השקיפות והאכיפה\שמירה על הפועל מפני טביב נוסף לא עבדה
ההתנגשות עם רמון יוצרת מצב בלתי אפשרי
להזכירכם שאני זה שזועק פה כבר חודשים שרמון מוביל אותנו לתהום, וכל ספין מזויין שפורסם פה זעקתי שמדובר בבדיחה על חשבוננו והוא לא רוצה למכור
רמון שם זין על העמותה, ולמרות שאני מאמין ותומך בכל מילה שלה ולא לשקרן הפתולוגי המלווה ביועץ התקשורת האוהד, אני חושב שלטובת הפועל היא צריכה להגיד סלמאת
הרי העמותה לא רלוונטית, רמון עושה מה שהוא רוצה, אין לה שום מידת השפעה לצערנו
תשאירו את רמון לבד, שייקח אחריות לבד, לא יהיה לו על מי לזרוק רפש, וסלמאת
הניתוק מהנהלת הקבוצה צריך להתחיל כבר עכשיו, לא צריך לחכות לרוכש
המאבקים האלה עם רמון, ותכניות הזויות להפלת רמון לא יעזרו לנו כאוהדים, ולא להצלחת הקבוצה
זה מה שיש כרגע, להתחיל להפרד ולחזור למה שאנחנו צריכים להיות
רמון לא רוצה למכור, גם אם תביאו לו 5 רוכשים, ואתם יודעים את זה
צריך לפשט את המצב, ו2 גופים שאחד חסר השפעה או מהות במציאות הנוכחית שמתקוטטים אחד עם השני, למרות שהפוליטיקאי שקרן וגנב דעת, יזיקו לנו יאריכו את הגסיסה.
אלא אם כן, יש רוכש שמצאתם אקטיבית, ותחשפו שרמון לא רוצה למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אז מה עכשיו?
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרת כלום חביבי. העמותה יתנתקו ואז מה? נשב 20 שנה ונראה אותו מחריב את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:09 
אהבתי שהנקודה העיקרית שלך היא שרמון לא רוצה למכור ובסוף אתה עוד מקווה שמישהו יוכיח את זה כדי שאולי יתגלה שאתה לא מדבר שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
אהבתי שהנקודה העיקרית שלך היא שרמון לא רוצה למכור ובסוף אתה עוד מקווה שמישהו יוכיח את זה כדי שאולי יתגלה שאתה לא מדבר שטויות.

זה בסדר, כבר חודשים אני אומר שינואר יגיע רמון ימכור שחקני מפתח וכתבו שאמרתי שטויות עם כל מיני סמיילים ו"תוכיח" פה.
בהצלחה בהמשך הדרך ללא שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
לא אמרת כלום חביבי. העמותה יתנתקו ואז מה? נשב 20 שנה ונראה אותו מחריב את הקבוצה?

עם העמותה הגענו למצב הזה, מה ישתנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:14 
גביזון כתב:
GATE7 כתב:

זה בסדר, כבר חודשים אני אומר שינואר יגיע רמון ימכור שחקני מפתח וכתבו שאמרתי שטויות עם כל מיני סמיילים ו"תוכיח" פה.

רמון רוצה למכור הבעיה היא שהוא גם רצה לבנות קבוצה לאליפות ושניהם לא עובדים ביחד אם אין לך מזל כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
גביזון כתב:
GATE7 כתב:

רמון רוצה למכור הבעיה היא שהוא גם רצה לבנות קבוצה לאליפות ושניהם לא עובדים ביחד אם אין לך מזל כנראה.

2 חלקי המשפט שלך קצת מתנגשים, בנאדם שרוצה למכור מחפש למכור, בנאדם שרוצה לנהל קבוצת כדורגל מנהל.
הוא נכשל בשניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:20 
גביזון כתב:
GATE7 כתב:
גביזון כתב:
GATE7 כתב:

2 חלקי המשפט שלך קצת מתנגשים, בנאדם שרוצה למכור מחפש למכור, בנאדם שרוצה לנהל קבוצת כדורגל מנהל.
הוא נכשל בשניהם.

סבבה אני מסכים שהוא היה צריך להתמקד רק בלמצוא רוכש. 90 אחוז מהאוהדים לא יסכימו וכנראה שככה הגענו למצב הזה.
וזה גם התשובה שלי למה שרשמת באשכול השני. אני לא מגבה את ההתנהלות הזו שלו. אני חושב שהוא לא עשה את מה שהיה צריך לעשות. אבל המציאות היא שלרוב האוהדים אין סבלנות לקבוצה שתצא מקום חמישי שישי ובעוד שנתיים נמצא רוכש כשאין לנו חובות. הרוב רוצים לראות תקציב של 50 מליון במיוחד שמכבי בשיאה ובמיוחד ששכטר היה יכול לעבור אליה.

נערך לאחרונה על ידי GATE7 בתאריך 06 ינואר 2014, 01:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
גביזון כתב:
GATE7 כתב:
גביזון כתב:
GATE7 כתב:

הוא נכשל בשניהם.

סבבה אני מסכים שהוא היה צריך להתמקד רק בלמצוא רוכש. 90 אחוז מהאוהדים לא יסכימו וכנראה שככה הגענו למצב הזה.

צריך לנתק לחלוטין אוהדים מניהול הקבוצה
בצד הצהוב של הכביש לקח הרבה מאד זמן עד שזה קרה, אבל זה השתלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:26 
אני מסכים לגמרי. הדבר היחיד שיש לי בעיה איתו זה לבוא עכשיו אחרי האופוריה של תחילת העונה ולכעוס על רמון.
אולי אתה לא הייתה באופוריה הזו (אני לא באמת זוכר) אבל ההחלטות של רמון מייצגות את הלך הרוח של כמעט כולם במועדון הזה בשנה האחרונה וכנראה שבתור מנהל הקבוצה הוא היה נתון ללחצים שהשפיעו על התנהלות המועדון.
קח בחשבון שיש לך 20 אחוז עמותה וכל שאר הבעלים אולי חוץ מחג'ג' הם אוהדי הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:28 
גביזון כתב:
המצב פקקט ומורכב, וצריך לפשט אותו
העמותה - הרעיון השקיפות והאכיפה\שמירה על הפועל מפני טביב נוסף לא עבדה
ההתנגשות עם רמון יוצרת מצב בלתי אפשרי
להזכירכם שאני זה שזועק פה כבר חודשים שרמון מוביל אותנו לתהום, וכל ספין מזויין שפורסם פה זעקתי שמדובר בבדיחה על חשבוננו והוא לא רוצה למכור
רמון שם זין על העמותה, ולמרות שאני מאמין ותומך בכל מילה שלה ולא לשקרן הפתולוגי המלווה ביועץ התקשורת האוהד, אני חושב שלטובת הפועל היא צריכה להגיד סלמאת
הרי העמותה לא רלוונטית, רמון עושה מה שהוא רוצה, אין לה שום מידת השפעה לצערנו
תשאירו את רמון לבד, שייקח אחריות לבד, לא יהיה לו על מי לזרוק רפש, וסלמאת
הניתוק מהנהלת הקבוצה צריך להתחיל כבר עכשיו, לא צריך לחכות לרוכש

המאבקים האלה עם רמון, ותכניות הזויות להפלת רמון לא יעזרו לנו כאוהדים, ולא להצלחת הקבוצה
זה מה שיש כרגע, להתחיל להפרד ולחזור למה שאנחנו צריכים להיות
רמון לא רוצה למכור, גם אם תביאו לו 5 רוכשים, ואתם יודעים את זה
צריך לפשט את המצב, ו2 גופים שאחד חסר השפעה או מהות במציאות הנוכחית שמתקוטטים אחד עם השני, למרות שהפוליטיקאי שקרן וגנב דעת, יזיקו לנו יאריכו את הגסיסה.
אלא אם כן, יש רוכש שמצאתם אקטיבית, ותחשפו שרמון לא רוצה למכור.

לפי המשפטים האלו הדרך להפועל בלומפילד קצרה.
אנחנו בבעיה גדולה עכשיו, גדולה מדיי=\
הפועל תל אביב כבר נפלה מהתהום ועוד מעט תתרסק.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
אני מסכים לגמרי. הדבר היחיד שיש לי בעיה איתו זה לבוא עכשיו אחרי האופוריה של תחילת העונה ולכעוס על רמון.
אולי אתה לא הייתה באופוריה הזו (אני לא באמת זוכר) אבל ההחלטות של רמון מייצגות את הלך הרוח של כמעט כולם במועדון הזה בשנה האחרונה וכנראה שבתור מנהל הקבוצה הוא היה נתון ללחצים שהשפיעו על התנהלות המועדון.

רמון שקרן, שטען ששיתף את העמותה בהחלטות וזה שקר, שאמר ששיתף את בעלי המניות וזה שקר, שהמציא רוכשים במשא ומתן על חשבון הלב שלנו וזה שקר, שאמר שהקבוצה לא תלויה בהצלחות באירופה וזה שקר.
אבל אין מה לעשות עכשיו, במקום לסבך עוד יותר את הקבוצה שישאירו אותו לבד, הוא גם ככה מחליט הכל לבד ואף אחד לא פרמטר אצלו, זה שהוא כושל בהחלטות שלו אנחנו משלמים בפעם השניה.
אם לעמותה היה סיי היא היתה עושה משהו מזמן, בגלל שהוא מסמרטט אותה שתשאיר אותו לבד, וימשיך להאשים את אירן במצב הפועל.
יהיה לו שטח נקי שגם ככה יש לו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:39 
מצד אחד אתה רוצה לנתק את האוהדים ומצד שני אתה חושב שהעמותה הייתה עושה את השינוי לטובה?
אני מוכן להתערב איתך על זה שהעמותה לא פחות אשמה ממנו במה שקורה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 02:02 
גביזון כתב:
GATE7 כתב:

רמון שקרן, שטען ששיתף את העמותה בהחלטות וזה שקר, שאמר ששיתף את בעלי המניות וזה שקר, שהמציא רוכשים במשא ומתן על חשבון הלב שלנו וזה שקר, שאמר שהקבוצה לא תלויה בהצלחות באירופה וזה שקר.
אבל אין מה לעשות עכשיו, במקום לסבך עוד יותר את הקבוצה שישאירו אותו לבד, הוא גם ככה מחליט הכל לבד ואף אחד לא פרמטר אצלו, זה שהוא כושל בהחלטות שלו אנחנו משלמים בפעם השניה.
אם לעמותה היה סיי היא היתה עושה משהו מזמן, בגלל שהוא מסמרטט אותה שתשאיר אותו לבד, וימשיך להאשים את אירן במצב הפועל.
יהיה לו שטח נקי שגם ככה יש לו עכשיו.

אני חושב שהעמותה צריכה לוותר על זכויות הניהול, אבל להמשיך להזרים תזרים מזומנים לקבוצה.
הקהל צריך להראות שקט לאורך זמן ובגרות על מנת שיגיע רוכש.
ביננו אני לא מבין מה רע בהחלטה למכור שחקן יקר כאשר העונה גם ככה גמורה?
אז נראה שחקן משחק במכבי, מבחינתי אחרי זהבי כבר כלום לא משנה. אולי נוכל למנוע חגיגות יוצאות דופן, על ידיי טקס פרידה כלשהו וסטנדינג אוביישן.

אנחנו לא קבוצה בלי מזל, אי אפשר שכל כך הרבה חוסר מזה ידבוק בך. אנחנו כקהל צריכים להבין איך אנחנו נופלים פעם אחר פעם עם רוכשים.
בשורה התחתונה המצב חרא, ואף אחד לא מוכן לשים שקל על הקבוצה הישראלית הבכירה באירופה. שכל אחד ואחד מהאוהדים ישאל את עצמו למה.
גולדהאר שם במכבי חצי מליארד שקל, מה זה בשביל אדם במעמדו או אפילו פחות חובות של 25 מליון שקל
למה אדם כזה לא רוצה להגיע אלינו?
הסיבה כואבת אבל הקהל של הפועל טוב ככל שיהיה, יצא למחאה מאוד אגרסיבית נגד הבעלים של הקבוצה שלו לפני שנתיים.
הסיבה היא שהקהל של הפועל הוא המושמץ ביותר בליגה (בין אם בצדק ובין אם לא, אלו העובדות!!!).
שירי שואה, איחולי מוות, לא מייצגים את ישראל, הקהל של הפועל שלמרות היותו הטוב ביותר בליגה בפור ענק על כל השאר, הוא הקהל השנוא ביותר בארץ.
מה לעשות, רוב האנשים בארץ לא אוהדים את הפועל, ואם הם לא אוהדים את הפועל כלומר שהם שונאים את הפועל. כלומר כל איש עסקים שירצה לקנות את הפועל, וייוועץ עם אנשים מהארץ סביר להניח שיפול על אדם שאינו אוהד הפועל.

אני בינתיים הולך להוציא את הגיימבוי, הפוגים של הפאוור ריינג'רס, שנות ה90 הנה אנחנו באים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
מה עכשיו?
עוזבים את המנטרות, את המחנות, את העמותה ואת הלא עמותה.
אין אולטראס, אין עמותה, אין שער 7, אין שער 2. יש הפועל אחת.
כולם להתאחד להעיף את האפס הזה מהפועל לפני שנשאר עם רן יצחק ורמזי ספורי, בלי דירוג אירופאי ועם בסיס קהל של 3500 איש, או במילים אחרות:
לפני שנחזור 18 שנה אחורה. לפני שיהיה מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
לא נעים להודות. אבל לדעתי מה שיקרה בשלב ראשון כתוצאה ממצב מועדון הכדורגל, זה שתהיה פריחה גדולה במועדון הכדורסל.

אם המצב יישאר ככה (ונראה שאפילו גם יחמיר) הרבה אוהדים, שכבר די מותשים מהשנתיים האחרונות, יעשו שיפט ויתרעננו בכדורסל. שם אפשר לחזור לערכים הישנים ולרוח הפועל.
כמו שקורה בכיוון ההפוך באופן מעט דומה (אבל מסיבות שטחיות ושונות לגמרי) במועדון מעבר לכביש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
:bang: מה זאת אומרת מה עכשיו? נביא חיזוק בינואר שני חלוצים שני קשרים שוני ושני שוערים וארבעה בלמים מאמן מעסה וצירלידרס.
בוחן מציאות קוראים לזה. רמון אתמול היה פעם ראשונה בעלים אמיתי. חבל שלא היה ככה לפני שנה. הינו באותו מקום רק עם מורל אחר לגמרי. אם י שלו כסף לעשות את מה שאמר (אם לא הגיע חלילה ןחס למצב של רובי שפירא ואני מתכוון כלכלית בלבד כי נפשית אני מאד מקווה שחלילה וחס וחלילה) ימכור את דמרי את שכטר ואת וכל מה שזז יבנה קבוצה לשנה הבאה (ואני שנה שעברה כתבתי פה מאה פעם שהלוואי ולא נגיע לאירופה וצרחו עלי שאני זקן שוטה) בתקציב מאוזן ואתם רבותי תלבשו כובע ולתכו למקום שלנו. שזה בין שער שבע לשער ארבע ונשיר שם בקול גדול איך אפשר כל כך לאהוב אותך. ואני למרות שאסור אשיר גם מקקי נאצים לפעמים וכל מי שזה לא טוב לו? יכול ללכת עם טביב לאן שהוא הלך או לעבור ליציע 11 שם מובטח ניצחונות כמה שרוצים. או שנקנה את מסי ואת רונדלו רק בכסף שלכם רבותי.......(אגב? גם הם לא היו עוזרים השנה) ומי שזה לא נוח לו? מוזמן לצלצל למנהל הבנק שלו ולתת לו הורה להעביר את הכסף שרמון רוצה בעד הקבוצה.

אם יש לו מספיק אוויר כלכלי לעשות מה שהוא אמר? אנחנו עוד נשיר גם בדבל וגם בגביע יש פה מספיק אנשים שאוהבים את האדום ללא שום קשר אם חוטפים בסכנין גול אחד או ארבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
בגלל קלישאות מטומטמות כמו שלך "הערכים הישנים של הפועל" אנחנו במצב של גסיסה היום.
הספורט בישראל מבוסס על מודל קפיטליסטי מובהק.
מי שלא שם כסף לא קיים, אין דבר כזה ערכים על הדשא או על הפרקט, רק שחקנים טובים או גרועים,
גם אם יצטרפו עוד 2000 חברים (בחיים לא יקרה) לכדורסל, לא תהיה שם קבוצה שתתחרה על אליפות.
אז מה? העיקר שנעשה קעקוע של פטיש ומגל, אליפות זה לא מה שחשוב בספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אז מה עכשיו?
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
בגלל קלישאות מטומטמות כמו שלך "הערכים הישנים של הפועל" אנחנו במצב של גסיסה היום.
מי שלא שם כסף לא קיים, אין דבר כזה ערכים על הדשא או על הפרקט, רק שחקנים טובים או גרועים,
גם אם יצטרפו עוד 2000 חברים (בחיים לא יקרה) לכדורסל, לא תהיה שם קבוצה שתתחרה על אליפות.

לא הבנתי למה אתה מתעצבן (בעצם נזכרתי, אתה האדס הזועם בדרכים...)

אני לא יצאתי פה באיזה קריאה נרגשת להחזיר את הערכים או ערגתי ברומנטיקה למשהו ישן וטוב.

רק ציינתי תהליך שלדעתי הולך להתרחש.

עכשיו אתה יכול להמשיך לזעום ולקצוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

בבקשה. יש לך חשבון בנק? תעביר כסף. זה קפיטלזם. למה לקשקשק כמו זקנה בתור בקופת חולים של ההסתדרות? אני מטומטם ואתה תזכה באליפות. אתה רוצה את הטלפון של רמון? אין לי אותו אבל אם אתה רוצה אותי בתור מתווך? תפנה אלי בפרטי אני מתחייב לקחת ממך רק 2.5% עמלה . אני אדאג שרמון יעביר לך את הקבוצה בשלמותה עם סרט מפונפן באוזן. תוכל לקחת כמה אליפויות שתרצה. גם העמותה תוכל. למה לדבר הרבה? באם בערך 8000 איש לבלומפילד באמת לכל משחק? כל אחד רושם צ'ק של 20 אש"ח יש לך 160 מליון ש"ח להתחיל לגלגל ענינים. מה רע? (אגב לא ממש 8000 אני לא נותן לך צ'ק אני מחכה שיחזרו לערכים וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה בהצלבה של גביע האלופות נגד בארסה או בקרב צמרת על העליה חזרה ללאומית עם קרית גת בליגה א דרום.. בטח שאני אשמח בקומפנאו אבל אני שמח גם בקרית גת. קוראים לזה ערכים ובאמת בלי עלבון? אני מציע לך לעבור ליציע 11 שמה חושבים כמוך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

פה הגזמת
המודל הקפיטליסטי שייך לקבוצה אחת ואולי עוד חצי
תשאיר את זה להם!!!!, רואים בכדורסל לאיפה זה הביא אותם (קבוצה אמריקאית במדים ישראלים בליגה אירופאית)
שוב , תן מבט על הכדורסל כי יש שם דרך, ורואים אותה , וכולה כמה שנים סבלנות , המשכיות, ניהול נורמאלי ומאמן טוב
לפי איזה מדד אתה מודד את מתן , לפי המספרים בלבד (שהם קובעים מחיר) הוא לא אמור לראות פרקט והנה השחקן המוערך ביותר בליגה
מצד שני רק! לקעקע את הפטיש והמגל זו גם לא דרך
אפש לקחת הרבה מהכדורסל מה שאני הייתי רוצה שיקחו זה את הסבלנות , בכדורסל סיגלנו לעצמנו סבלנות בחוסר ברירה בגלל הנזק שעשה שאול
נקווה שבכדורגל נוכל לסגל לעצמנו סבלנות גם בלי להתחיל מהפועל "בלומפילד" ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2014, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו פותחים את כל הניקוזים והביובים כדי לתת לכל החרא לצאת...
שנה שנתיים, יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2014, 01:39 
האדס כתב:
מה עכשיו?
עוזבים את המנטרות, את המחנות, את העמותה ואת הלא עמותה.
אין אולטראס, אין עמותה, אין שער 7, אין שער 2. יש הפועל אחת.
כולם להתאחד להעיף את האפס הזה מהפועל לפני שנשאר עם רן יצחק ורמזי ספורי, בלי דירוג אירופאי ועם בסיס קהל של 3500 איש, או במילים אחרות:
לפני שנחזור 18 שנה אחורה. לפני שיהיה מאוחר.

אליו וכולם היו חושבים כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2014, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
בהמה גסה כתב:
עכשיו פותחים את כל הניקוזים והביובים כדי לתת לכל החרא לצאת...
שנה שנתיים, יהיה בסדר.

למה אתה עדיין פה?
לא הרחיקו אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 17:39 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 28 ינואר 2014, 18:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 18:33 
זה כל כך נראה שאנחנו הולכים לכיוון של פירוק בקיץ, יהיה עצוב מאוד בחודשים הקרובים.
כן... בוקר טוב וזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אז מה עכשיו?
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
זה כל כך נראה שאנחנו הולכים לכיוון של פירוק בקיץ, יהיה עצוב מאוד בחודשים הקרובים.
כן... בוקר טוב וזה..

הרבה יותר גרוע מפירוק.
אנחנו נמכור את כל הנכסים שלנו ונישאר בלי כלום,קיץ 03' וקיץ 11' יהיו בדיחה ליד הקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 19:08 
אבל נהיה חייבים להחליף אז את כל המאמנים הדגולים משנות ה80 ממחלקת הנוער.. מה יהיה??
תהיו מסוגלים לעמוד בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: