נועם שחם כתב:
סעדון כתב:
כל הכבוד לפלסטינים (אלה שהיכו אותם כמובן ולא אלה שהצילו אותם)
תגובה די מטומטמת. כולנו צריכים להגיד תודה לאלו שמנעו מהתקרית הזו להתדרדר. תאר לך שמישהו מביניהם היה נרצח, איך הייתה איו"ש נראית הבוקר? כמה אנשים היו משלמים בחייים שלהם בעקבות מקרה כזה?
זאת אומרת שסתם ככה אין בעיה שיתנו להם 'מכות רצח' ואולי אף ממש ירצחו אותם, אבל העיקר שאיו"ש לא תבער יום למחרת ?
ד"א לחלקם הייתה כוונה ממש לרצוח, ראה קישור -
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 868&type=1נראלי זאת התגובה שהכי הזדהיתי איתה ביומיים האחרונים: עקיבא נוביק, כתב ידיעות אחרונות
שבע הערות על אירועי "שכחו אותי בקוצרא":
1) היום בבוקר חסם אותי איזה שטרונגול בן 14 בכניסה לאש-קודש, והודיע שהוא לא מרשה לי להכנס כי אני עובד בתקשורת. איחלתי לו שערבים יחטפו אותו ויפוצצו אותו מכות. מודה שלא חלמתי שתפילותיי ייענו כל כך מהר.
2) באופן כללי, דעתי על נוער הגבעות די דומה לדעה שלהם על התקשורת- חבורת ליצנים חסרי ערכים, ובתוכה כמה חבר'ה הגונים. אבל האמת היא שהם הלכו לקוצרא עם מעט מאד ציוד- מקלות, כפפות, רעלות (ראיתי אותם יוצאים). המניאק היותר גדול הוא מי שהיכה אותם במעדרים ופטישים כשהם כפותים. נראה לי שקצת שכחנו את זה.
3) אגב, מבחינת נוער הגבעות לא ברור מה יותר גרוע- שערבי יפוצץ אותך מכות, או שערבי יציל לך את החיים.
4) בין נערי הגבעות, כך הבחנתי, גם נער אתיופי. באיזה צד הרב ליאור סופר אותו? אתמהה.
5) אל תאמינו לצה"ל. שום חילוץ הירואי ושום נעליים. הפלשתינים ניהלו את כל האירוע, והעבירו את הנערי גבעות מסלול כאפות עד לג'יפים מול העיניים של המג"ד שנראה די מרוצה מהעניין. (עמדתי לידו).
6) אל תפספסו את תגובת מנהיגי המתנחלים לפרשה. משהו בין אדישות לבין "מגיע להם". ככה זה כשמרביצים למי שמנסה כבר שנים לפנצ'ר לך את הצמיגים.
7) אפרופו צמיגים- עצה לתושבי קוצרא: שמרו טוב טוב על המכוניות שלכם.