תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המידע מתדרוך העיתונאים של רמון נחשף
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:52 
נועם שחם כתב:
הונאה?

זה טיעון מגוחך כמעט ברמה של אלו שטענו שהיריות של זהבי הן הסתה לרצח.

הסבר, פרט ונמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:56 
לא הייתה פה שום הונאה.

הודיעו שמעלים את מחירי המנויים כדי לאפשר חיזוק של הקבוצה. זה נכון עובדתית. הבעיה היא שבדרך קרו עוד דברים, כמו למשל כשלון העלייה לליגה האירופאית, שפגע במועדון מאד מבחינה כלכלית.

אף אחד לא הבטיח לך שבגלל ה-200 ש"ח שהוספת למנוי לא יהיו בעיות כלכליות ולא יימכרו שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:59 
אולי זאת לא הונאה לפי ההגדרה המשפטית, אבל שאוהד קונה מנוי ועושים לו מכירת חיסול באמצע העונה זה מסריח מאוד.

רק בכדורגל וכנראה בהפועל יכול לקרות מצב שהופכים לקוחות ששילמו ממייטב כספם על מוצר רקוב לאשמים ובמקום לפצות - הופכים את המוצר לרקוב עוד יותר.

נערך לאחרונה על ידי Royi בתאריך 06 ינואר 2014, 11:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:01 
נועם שחם כתב:
לא הייתה פה שום הונאה.

הודיעו שמעלים את מחירי המנויים כדי לאפשר חיזוק של הקבוצה. זה נכון עובדתית. הבעיה היא שבדרך קרו עוד דברים, כמו למשל כשלון העלייה לליגה האירופאית, שפגע במועדון מאד מבחינה כלכלית.

אף אחד לא הבטיח לך שבגלל ה-200 ש"ח שהוספת למנוי לא יהיו בעיות כלכליות ולא יימכרו שחקנים.

למה מישהו צריך להבטיח דבר כזה ?
זה כמו שתגיד לי שקניתי טלוויזיה לדוגמה ואחרי חודש כל פיקסלים נשרפו (שלא באשמתי) ואז כשאני יבוא לחנות יגידו לי אף אחד לא הבטיח לך שהיא גם תישאר עובדת.
הקהל שם כסף על חיזוק הקבוצה,כך נאמר תחת כל עץ רענן יותר מזה,דאגו להדגיש שיש מימון חיצוני לעסקה של שכטר וזה לא בא מתקציב הקבוצה
עכשיו בגלל שהונו אותנו על משהו שבפועל לא היה קיים מוכרים את הנכסים ומה עם כספו של הקהל ?
זו הונאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:03 
אני כבר לא מנסה להבין מי נגד מי. וברור שכולם משקרים לכולם.
דבר אחד אני כן מנסה להבין. מדוע מצפים מחיים רמון לנקות את הגרעון ורק אז לקחת את הקבוצה?
הגרעון נוצר בניסיון לבנות קבוצה טובה. חיים רמון לא גנב כסף
שהעמותה והמשקיעים האחרים נכנסו איתו לעסק בזמנו היה ברור שהוא לא מביא כסף מהבית.
לכן הדרישה הזו של העמותה וסימון כץ לא לגיטימית לדעתי
אם הם חושבים שהם ינהלו את הפועל טוב יותר אז שיבוא וייקחו את הקבוצה ושיקמו את מה שצריך לשקם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
דבר אחד אני כן מנסה להבין. מדוע מצפים מחיים רמון לנקות את הגרעון ורק אז לקחת את הקבוצה?
אם הם חושבים שהם ינהלו את הפועל טוב יותר אז שיבוא וייקחו את הקבוצה ושיקמו את מה שצריך לשקם

עזוב את העמותה, אם רמון מנהל כושל, וממשיך עם מסורת ההרס שלו מהעבר, מדוע הוא לא נותן לנהל למישהו שכן יודע?
מישהו חיצוני שלא קשור לקבוצה.
גם את זה אף אחד לא רוצה? לעבוד בשביל כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם, פה אני לא מסכים איתך.
אם העלו את המנויים בשביל חיזוק, ומשחררים את החיזוק אחרי חצי שנה, זה שקול לזה שיגידו בתחילת העונה שצריך להעלות מחירי מנויים בשביל לסגור גרעון.
רק שזה קצת פחות מושך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:12 
גביזון כתב:
מהפכה כתב:

עזוב את העמותה, אם רמון מנהל כושל, וממשיך עם מסורת ההרס שלו מהעבר, מדוע הוא לא נותן לנהל למישהו שכן יודע?

מישהו אחר הסכים לקחת מטביב את הקבוצה בנאמנות ולהיות ערב לחובות שלה?
העמותה הסכימה להיות ערבה ל18 מיליון שקל ,סכום המכירה מטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:39 
גביזון כתב:
מהפכה כתב:

לובין עובד בשביל כסף...
אני פשוט לא חושב שזה הפתרון. חלק מהבעיה כרגע זה משבר אמון קשה מאוד ומלחמה בין בעלי מניות
לנסות לבודד את רמון כרגע כאשם בלעדי נראה לי מאוד לא הוגן.
כל מי שמעורב בקבוצה בשנה וחצי האחרונות אשם באותה מידה או לפחות לפי אחוז המניות שלו.
פתרון אחד זה שהעמותה וסימון כץ וכל מי שעוד איתם ייקח את הקבוצה יוציא את רמון ויבריא אותה
להגיד לרמון לממש את הערבויות שלו זה סתם מלחמה שרק הפועל תפסיד ממנה
ואין אחד שחשב שרמון יביא כסף מהבית כמו שאין אחד שלא ידע שאם נעוף מאירופה נהייה בבעיה קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המידע מתדרוך העיתונאים של רמון נחשף
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
גביזון כתב:
מהפכה כתב:

מה זה מישהו אחר?
מסתבר שרמון לא מסכים להיות ערב לכך. ניתנה לו האופציה לפעול ולהוציא את הקבוצה מהמצב, והוא נכשל, ועכשיו הוא מנסה לגלגל את האחריות הלאה, כלפי הקבוצה והאוהדים, תוך כדי שהוא מתכנן להמשיך להחזיק בכל הקלפים ולמשוך בכל החוטים.
זה לא להיות ערב, זה לא לקחת אחריות, זה לנצל את הקבוצה.

הוא נכשל בתפקיד והערבויות שלו בסכנת מימוש. אז או שיממש אותן וימשיך לנהל, או שיסרב ויעביר את ניהול הקבוצה למישהו אחר (ולא, לא ימכור את זה לבעל מניות אחר, אלא יעביר.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:40 
אדום נחמד כתב:
נועם, פה אני לא מסכים איתך.
אם העלו את המנויים בשביל חיזוק, ומשחררים את החיזוק אחרי חצי שנה, זה שקול לזה שיגידו בתחילת העונה שצריך להעלות מחירי מנויים בשביל לסגור גרעון.
רק שזה קצת פחות מושך.

אני לא אומר שמכירת שחקנים היא פתרון ראוי, אני רק מדבר על הטענה שמדובר ב"הונאה". ברגע שהמועדון לא עלה לשלב הבצים היה ברור שיהיו לכך השלכות כספיות גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:45 
red in blood כתב:
שחר כתב:
גביזון כתב:
מהפכה כתב:

מה זה מישהו אחר?
מסתבר שרמון לא מסכים להיות ערב לכך. ניתנה לו האופציה לפעול ולהוציא את הקבוצה מהמצב, והוא נכשל, ועכשיו הוא מנסה לגלגל את האחריות הלאה, כלפי הקבוצה והאוהדים, תוך כדי שהוא מתכנן להמשיך להחזיק בכל הקלפים ולמשוך בכל החוטים.

הוא נכשל בתפקיד והערבויות שלו בסכנת מימוש. אז או שיממש אותן וימשיך לנהל, או שיסרב ויעביר את ניהול הקבוצה למישהו אחר (ולא, לא ימכור את זה לבעל מניות אחר, אלא יעביר.)

יש מי שמוכן לקחת את זה כולל הגרעון? לפי מה שאני מבין לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:47 
מה קורה עם מוני הראל? אם כבר אז כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:51 
red in blood כתב:
שחר כתב:
גביזון כתב:
מהפכה כתב:

מה זה מישהו אחר?

אז אתה מסכים שטביב יתבע אותך באופן אישי במקום את רמון? אתה באופן אישי תפקיד את הערבויות בבקרה במקום רמון?
אני חושב שאם תבוא לרמון ותגיד לו שאתה מוכן להיות ערב באופן אישי לתביעה של טביב, להיות ערב לכל הכספים בבקרה הוא יעביר לך היום את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
עמותת 'האדומים' מחזיקה ב 20% ממניות הפועל תל אביב, וזאת ע"פ רשם החברות שאישר זאת ביום 3.3.2013 . עדיין לא הצלחנו להחליט אם זה מצחיק או עצוב שרמון בוחר לעדכן את התקשורת על התכניות העתידיות, לפני בעלי המניות.

בשנתיים האחרונות המועדון בניהולו שקע בחובות ובנוסף קיים חשש שנמכרו חלק ממקורות הכנסה עתידיים של המועדון, זאת רמון לא סיפר לעיתונאים. אנו משוכנעים שאם הייתה קיימת תכנית עבודה מסודרת מתחילת הדרך, כפי שנדרש מכל מנהל, המועדון לא היה נקלע למצבו הכלכלי הנוכחי.

איפה נשמע הדבר שמנהל מאשים את האוהדים בגרעון שהוא עצמו ייצר?! בניגוד לדברי רמון, לא ראינו אף אחד מהחוזים המדוברים, אלא רק בדיעבד כמו מרבית ההחלטות האחרות. אוהדי הפועל גייסו למען המועדון מיליוני שקלים בשנתיים האחרונות. האוהדים והעמותה סייעו לחיזוק הקבוצה, העמותה מסייעת באופן שוטף למחלקת הנוער בעשרות אלפי שקלים כולל שיפוצים שערכה במתחם, העמותה מממנת באופן קבוע פעילויות לאוהדים כגון, הסעות מהפריפריה, הפקת מגזינים ואירועים שונים- כל אלו, מייצרים הכנסות למועדון. אם זה לא מספיק, באופן אבסורדי, העמותה היא היחידה שמממנת חיפוש אחר משקיע ובמקביל מכריזה שאם אכן תמצא אחד ראוי, תמכור את חלקה ובלבד שעתיד המועדון יובטח. כל אלה מסתכמים בהרבה יותר מאותם 20 אלף שקלים שציין רמון. אם רמון מעוניין שהעמותה ובעלי המניות ייקחו את הניהול, קודם שיסגור את החובות וההתחייבויות העתידיות.

אנו מחויבים למטרות העמותה ולאוהדים ונמשיך לקדם ניהול תקין ושקיפות. אנו עדיין מקווים שרמון יעמוד בהבטחותיו ובהתחייבויות החוזיות שלו לבעלי המניות ולכל אותם אוהדים שהאמינו לו ושילמו ממיטב כספם. אנו דורשים שיתקיים דירקטוריון ע"פ החוזה החתום בין הצדדים, דורשים שתהיה שקיפות כמובטח ובעיקר דורשים שהמועדון יתנהל ע"פ חזון, יעדים ברורים ובמקצוענות.

אין לאף אחד משהו אישי נגד רמון, לא שכחנו שהוא היה אחד מהגורמים להוצאת הקבוצה מטביב. במקום להסיר אחריות ולפזר האשמות, אנו קוראים למר רמון לכנס ישיבת בעלי מניות כבר היום ויחד לבנות תכנית הבראה ארוכת טווח, ולא לנהוג שוב בפזיזות שתתבטא במכירת חיסול של הנכסים הגדולים ביותר של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
האמת יש המון שאלות שפשוט נעלמו בשטף של אתמול הייתי שמח אם מישהו היה עונה עליהן
1.עבור טב"ח קיבלנו 1.125 מליון יורו, על מה הם הלכו ?
2.אם יש בור תקציבי למה להביא את שכטר זו טעות ולא יצחק,פדידה,צ'קול,מסיקה,עמוס ולבסוף אחרי שכבר כנראה הבינו שיש בעיות מקצועיות גדולות אז גם את עבדורחימי
3.לפני העליית מחירי המנויים נאמר ששכטר זה מימון חיצוני ככה שזה + עליית המחירים לא יפגע בקבוצה, האם זה היה שקר ואם כן למה לא טרחו לקעקע אותו ?
4.אם הערבויות הם לעונה הזו למה צריך למכור עכשיו שחקנים ולא בקיץ ?
5.מדוע לא נאמר מי אותם אנשים שהבטיחו ולא קיימו ?
6.נאמר העמותה קיבלה את כל המסמכים האם קרה הדבר הזה ?, גם הוסבר שחשב הקבוצה הגיע ונתן פרוט על ענייני תקציב המועדון בפני העמותה, אם זה היה אמור להיות בכינוסים של העמותה, אז אני הייתי לפחות בשנים בהם החשב היה פעם אחת אמר דברים יותר מעורפלים מסוכן שב"כ ופעם שניה לא דיבר כלל
7.מי לעזאזל לחץ עליו להביא את אלמוג כהן ?
8.אני שומע הרבה על צד ההוצאות, מה עם ההכנסות ? נוסא נמכר, ידין נמכר, טב"ח נמכר, ממן נמכר
נתחיל באלו

סימרוטיץ׳, צריך לשנות את התקליט כי זה לא טביב אחרי הכל. אמנם היו הכנסות אבל ההוצאות היו גדולות יותר אחרת לא היה גרעון, וכל זה תחת ההנחה (שאני כולי תקווה שמקובלת עלייך) שחיים רמון לא גנב כסף מהקבוצה כמו קודמו. אני גם לא רואה מה הטעם ב״לשרוף״ חברים שהבטיחו הבטחות ולא קיימו, הם לא חייבים לנו כלום ולא לעשות להם אאוטינג תקשורתי זה בסך הכל אתי מצידו של רמון.

לגבי מכירות שחקנים בינואר - להבנתי רמון מת למכור את הקבוצה כמה שיותר מהר, וכדי למכור את הקבוצה צריך מאזן 0 לכל הפחות. רמון בסך הכל מנסה לזרז עניינים, ואם זה מה שיוביל למציאת רוכש יצא הפסדנו בשכרנו. תהליך מהיר וחד ישמור עדיין על רמה מסויימת של מוניטין לקבוצה, ויכול אולי למשוך קונה מהסוג שאנו מפללים למצוא. תהליך דעיכה איטי זה הכי גרוע שיכול להיות.

אני מסכים עם תחילת דברייך ואכן זה לא טביב והוא לא גונב כסף מהמועדון
אבל יש לי תחושה קשה כאשר הוא שמים רק צד אחד של משוואה על הפרק , למה הוא לא אומר שדני עמוס זו הטעות ? הרי לשיטתו הוא ידע את המגבלות התקציביות שלו אז זה לא בזבוז ?
איך שחקנים אמורים לרצות להישאר לאחר מה שהוא אמר ?
ומבחינת סוף ההודעה שלך , אני חושב שמי שחושב שרק צריך להגיע לאיזון כלכלי ואז הרוכשים יקפצו עלינו איננו מבין את המצב, לי זה נשמע כמו תרוץ כדי לא לחלוט את הערבויות (שחם הוא הבעלים של הקבוצה,חלק מהעניין זה לשלם (אני בכלל מפנה את האצבע המאשימה לשאר האנשים ששמו ערבויות))
כל בעלים בסדר גודל המצופה לא יתייחס בכלל לגרעון הזה

דני עמוס או ליאור לוי לצורך העניין זה רכש זול, לא כזה שפורץ מסגרת תקציב. הקבוצה חייבת להעמיד סגל של סביב העשרים שחקנים ונותנים למאמן חופש לעשות את ההחלטות שלו במסגרת אותו תקציב. במקרה כזה אם הבאת שחקן רע זה כשל מקצועי של הצוות המקצועי, אי אפשר לנזוף ברמון בגלל שהביא שחקן במאה אלף דולר, סכומים שגם בני יהודה יכולה לעמוד בהם.

עסקה כמו זו של שכטר או ומרוט בשנה לפני כן זו עסקה שפורצת מסגרת תקציב והכישלון הוא לא מקצועי (אי אפשר להאשים אף אחד בזה שכטר העונה שחקן בינוני ביום טוב, עוד לפני שהתחילו הלחצים סביבו) אלא כשלון כלכלי-אסטרטגי. רמון לקח הימור שהוא אחראי לו, אבל ברור לנו כנה דחפנו אותו לקחת את ההימור הזה (נתתי קודם את האשכול של לב-ארי כדוגמה לאסטרטגיה חכמה מאוד של הפעלת לחץ שאין לי מושג מי עומד מאחוריה, הגם שבאותה זמן חשבתי שהיא טובה לנו).

ולגבי הרוכש העתידי, אני לא אומר שיהיו קופצים על הקבוצה שיעמדו בתור. אבל רק לפני כמה שבועות היה פה אוליגרך שאמר שהוא רוצה את הקבוצה, ואחרי פגישה עם רמון אמר שהוא יורד מזה כרגע. למה? לפי כל מה שהצלחתי להבין זה בגלל שהוא ראה קבוצה בגרעון שתכריח אותו להוציא 20 מיליון שקל מהכיס עוד לפני שקנה רמי חליס אחד לחיזוק הקבוצה. אם ינקו את השולחן מחובות והקבוצה הזאת עדיין תראה אטרקטיבית (לדעתי בעיקר ברמת הקהל, זה גורם מכריע) אפשר יהיה למצוא רוכש, בטח כשנדמה שהמוכר מאוד רוצה למכור.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 12:43 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
2.אם יש בור תקציבי למה להביא את שכטר זו טעות ולא יצחק,פדידה,צ'קול,מסיקה,עמוס ולבסוף אחרי שכבר כנראה הבינו שיש בעיות מקצועיות גדולות אז גם את עבדורחימי
3.לפני העליית מחירי המנויים נאמר ששכטר זה מימון חיצוני ככה שזה + עליית המחירים לא יפגע בקבוצה, האם זה היה שקר ואם כן למה לא טרחו לקעקע אותו ?
6.נאמר העמותה קיבלה את כל המסמכים האם קרה הדבר הזה ?, גם הוסבר שחשב הקבוצה הגיע ונתן פרוט על ענייני תקציב המועדון בפני העמותה, אם זה היה אמור להיות בכינוסים של העמותה, אז אני הייתי לפחות בשנים בהם החשב היה פעם אחת אמר דברים יותר מעורפלים מסוכן שב"כ ופעם שניה לא דיבר כלל
8.אני שומע הרבה על צד ההוצאות, מה עם ההכנסות ? נוסא נמכר, ידין נמכר, טב"ח נמכר, ממן נמכר
נתחיל באלו

סימרוטיץ׳, צריך לשנות את התקליט כי זה לא טביב אחרי הכל. אמנם היו הכנסות אבל ההוצאות היו גדולות יותר אחרת לא היה גרעון, וכל זה תחת ההנחה (שאני כולי תקווה שמקובלת עלייך) שחיים רמון לא גנב כסף מהקבוצה כמו קודמו. אני גם לא רואה מה הטעם ב״לשרוף״ חברים שהבטיחו הבטחות ולא קיימו, הם לא חייבים לנו כלום ולא לעשות להם אאוטינג תקשורתי זה בסך הכל אתי מצידו של רמון.

לגבי מכירות שחקנים בינואר - להבנתי רמון מת למכור את הקבוצה כמה שיותר מהר, וכדי למכור את הקבוצה צריך מאזן 0 לכל הפחות. רמון בסך הכל מנסה לזרז עניינים, ואם זה מה שיוביל למציאת רוכש יצא הפסדנו בשכרנו. תהליך מהיר וחד ישמור עדיין על רמה מסויימת של מוניטין לקבוצה, ויכול אולי למשוך קונה מהסוג שאנו מפללים למצוא. תהליך דעיכה איטי זה הכי גרוע שיכול להיות.

אבל יש לי תחושה קשה כאשר הוא שמים רק צד אחד של משוואה על הפרק , למה הוא לא אומר שדני עמוס זו הטעות ? הרי לשיטתו הוא ידע את המגבלות התקציביות שלו אז זה לא בזבוז ?
ומבחינת סוף ההודעה שלך , אני חושב שמי שחושב שרק צריך להגיע לאיזון כלכלי ואז הרוכשים יקפצו עלינו איננו מבין את המצב, לי זה נשמע כמו תרוץ כדי לא לחלוט את הערבויות (שחם הוא הבעלים של הקבוצה,חלק מהעניין זה לשלם (אני בכלל מפנה את האצבע המאשימה לשאר האנשים ששמו ערבויות))

דני עמוס או ליאור לוי לצורך העניין זה רכש זול, לא כזה שפורץ מסגרת תקציב. הקבוצה חייבת להעמיד סגל של סביב העשרים שחקנים ונותנים למאמן חופש לעשות את ההחלטות שלו במסגרת אותו תקציב. במקרה כזה אם הבאת שחקן רע זה כשל מקצועי של הצוות המקצועי, אי אפשר לנזוף ברמון בגלל שהביא שחקן במאה אלף דולר, סכומים שגם בני יהודה יכולה לעמוד בהם.

עסקה כמו זו של שכטר או ומרוט בשנה לפני כן זו עסקה שפורצת מסגרת תקציב והכישלון הוא לא מקצועי (אי אפשר להאשים אף אחד בזה שכטר העונה שחקן בינוני ביום טוב, עוד לפני שהתחילו הלחצים סביבו) אלא כשלון כלכלי-אסטרטגי. רמון לקח הימור שהוא אחראי לו, אבל ברור לנו כנה דחפנו אותו לקחת את ההימור הזה (נתתי קודם את האשכול של לב-ארי כדוגמה לאסטרטגיה חכמה מאוד של הפעלת לחץ שאין לי מושג מי עומד מאחוריה, הגם שבאותה זמן חשבתי שהיא טובה לנו).

ולגבי הרוכש העתידי, אני לא אומר שיהיו קופצים על הקבוצה שיעמדו בתור. אבל רק לפני כמה שבועות היה פה אוליגרך שאמר שהוא רוצה את הקבוצה, ואחרי פגישה עם רמון אמר שהוא יורד מזה כרגע. למה? לפי כל מה שהצלחתי להבין זה בגלל שהוא ראה קבוצה בגרעון שתכריח אותו להוציא 20 מיליון שקל מהכיס עוד לפני שקנה רמי חליס אחד לחיזוק הקבוצה. אם ינקו את השולחן מחובות והקבוצה הזאת עדיין תראה אטרקטיבית (לדעתי בעיקר ברמת הקהל, זה גורם מכריע) אפשר יהיה למצוא רוכש, בטח כשנדמה שהמוכר מאוד רוצה למכור.

ההודעה שלך נכונה מאוד חוץ מהחלק האחרון, האוליגרך הזה נשמע כמו סתם טרמפיסט הזוי שלא באמת התכוון לרכוש את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 12:45 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
נתחיל באלו

תחליפו דיסק.
ברור שעדיף מחיר נמוך, אבל בשביל קונה ברנה שאנחנו צריכים, התגובה ל"20 מיליון" צריכה להיות "קניתי".
רבאק, על מכבי שמו 65 מיליון.
אם מכבי חיפה תמכר היום לדעתי שחר ידרוש לפחות 30 מיליון שקל.

4מיליון יורו לקבוצת צמרת מקומית, עם קהל גדול ומסורת באירופה זה מחיר סביר למי שבאמת מחפש להשקיע.
הוא יכול לקנות את הקבוצה בלי חובות אבל אז הוא יצטרך לקנות שחקנים, אז מה הוא עשה בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה, אם היה מישהו שמוכן לשלם 60 מיליון שקל, או 35 מיליון שקל, או 12 מיליון שקל בתשלום אחד - טביב היה מוכר לו את הקבוצה בלי למצמץ, ואז הערך של הקבוצה עוד היה גבוה משל היום. זה ברור שאין פה קופצים על המציאה, אבל אפשר גם להבין אותם כי מלבד הגירעונות והתחייבויות העתיד בכלל לא ברור מי המוכר, מיהם בעלי המניות (הגרושה של מוני או העמותה זה קונספטים לא ברורים), ומה ייסגר מכל הבוררויות שעומדות (זו שבין רמון לטביב או התביעות שעומדות תלויות מול הקבוצה זכר לימי הטביב).

אני חושב שרוכש היה שמח שהעניינים האלו יתבררו לפני שהוא פותח את הארנק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
מה שמדהים, שרמון כבר הרס את הפועל,
ששנים על שנים על שנים הוא אותו פולטיקאי שקרן,
שנכשל בכל מה שהוא עושה ועבריין מורשע.
אבל כל זה לא הפריע לקהל, במשך תקופה כל כך ארוכה,
אבל ברגע שהוא "יצא" נגד חלק מהאוהדים,
ישר התחילה "הסתה" נגדו,
ותוך כמה ימים כמעט התהפכה דעת הקהל.

איזה קהל מדהים...

(יאללה, תתחילו עם הנאצות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 91,00.html
חיים רמון אף פעם לא אשם

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 18:30 
חיים רמון אף פעם לא אשם

"בנינו קבוצה כמו בספר", התרברב הבעלים של הפועל ת"א, אבל לא בטוח שהוא עשה זאת, ואם כן אולי הוא עשה את זה מהספר הלא נכון

אוריאל דסקל
06.01.14, 17:03
Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services

חיים רמון, יו"ר הפועל תל אביב, הזמין אתמול (א') את כל העיתונאים שמסקרים את הקבוצה והחל במונולוג מרגש בו הוא תוקף את כל המעורבים בקבוצה, מבעלי מניות ועד האוהדים, ומאשים אותם במצב הכלכלי והמקצועי הגרוע. אלו דבריו: חיים רמון: "הטעות הגדולה מבחינה כלכלית? החתמת בן שמעון, ורמוט ושכטר".
קראו עוד בכלכליסט:

הפועל ת"א, די לספינים, תתחילו לעבוד
הפועל תל אביב, דויד או גוליית?
איתי שכטר להפועל תל אביב: ישועה או כישלון מובטח?

בין השאר הוא טען. "יש לנו קשיים בתזרים. בסוף העונה נהיה בגירעון של חמישה מיליון שקל, ולכן בינואר יהיו קיצוצים במועדון, נגמר הסיפור. בסוף השנה הפועל תהיה מאוזנת כלכלית. אז הוא מפרט: "ההחתמה של רן בן שמעון, אלמוג כהן, גילי ורמוט ואיתי שכטר. ההגעה שלהם יצרה הגדלת גירעון של 10-12 מיליון שקל. אילולא בקשות והבטחות האוהדים הם לא היו פה".

ואז הוא טען שהתקציב הדו שנתי של הפועל תל אביב עמד על 90 מיליון שקל. "החלום שלי היה שהעמותה תהיה הבעלים, אבל לצערי זה נכשל כי העמותה לא הצליחה. בגללם לקחתי את הסיכונים הללו מלכתחילה, אבל אז התחלפו ראשי העמותה שעושים בה עכשיו כבתוך שלהם. אתה יודע כמה כסף הם נתנו כתקציב שוטף? 20 אלף שקל, וזה מתוך תקציב דו שנתי של 90 מיליון שקל".

חיים רמון ואמיר לובין. לא אנשי מקצוע מצוינים
חיים רמון ואמיר לובין. לא אנשי מקצוע מצוינים צילום: אורן אהרוני, Ynet

אז שנייה, מה התקציב?

יש הרבה סתירות בדבריו של רמון.

נתחיל בסתירות על הסכומים: לפי חשיפה של "גלובס", הכנסות הפועל תל אביב בשנה שעברה עמדו על 40 מיליון שקל וההפסד התפעולי עמד על 20 מיליון שקל. כלומר התקציב עמד על 60 מיליון שקל והעונה, על פי המספרים שרמון הציג אמש, התקציב עומד על 30 מיליון שקל. אבל תקציב הקבוצה השנה לא יורד מ-45 מיליון שקל. כך על פי לפי מה שהוגש לבקרה התקציבית. כך שהתקציב הדו-שנתי הוא לפחות 105 מיליון שקל - לפחות 15 מיליון שקל יותר ממה שרמון אמר. אז מה מה התקציב של הפועל?

כמובן שאת כל החישובים האלה צריך לעשות בגלל שרמון מסרב לפרסם את הדו"חות השנתיים של הפועל תל אביב. הוא מסרב לחלוק איתם, עם בעלי המניות ועם הציבור. חוסר שקיפות היא המקור לכל בעיות אי האמון בין רמון לשותפיו. "מי שיש לו ארבעה אחוז בבנק לאומי לא מעדכנים אותו בהכל", טען רמון. "היו שלוש ישיבות בחצי השנה האחרונה, בהן עידכנתי לגבי המצב הכלכלי". זה לא מספיק.

עכשיו, בקשר להחתמת השחקנים ש"אילולא בקשות והבטחות האוהדים הם לא היו פה". א' - איך אמורים, בן שמעון, ורמוט ושכטר להרגיש עכשיו כשהם מוגדרים על ידי הבוס שלהם כ"טעויות"?

שנית, זו כנראה בפעם הראשונה בהיסטוריה שיו"ר של קבוצה מאשים את האוהדים בצרות הכלכליות שהוא אחראי עליהן. הוא קיבל את ההחלטות הסופיות - הן טעויות שלו. אז מה אם "הלחיצו" אותו. זה שהוא "נלחץ" זו אשמת האוהדים או אשמתו?. אבל זה לא מפתיע שרמון מאשים אחרים בטעויות שלו. זה לא חדש עבור האיש שלא היה אשם לטענתו בקריסה הכלכלית של ההסתדרות, ולא היה אשם בקריסה הכלכלית של מפלגת קדימה ולא היה אשם בקמפיין הבחירות הכושל של מפלגת העבודה בבחירות 1996.

מה נעשה?

בקשר לעמותה, מה עשה רמון כדי לגרום לאוהד ששם 1,000 שקל כדי לסייע לעמותה לרכוש 20% מהמועדון, לשים עוד כסף? איך הוא גרם להם להבין שמדובר במהלך היסטורי וחסר תקדים? האם האוהד הרגיל קיבל משהו עבור ה-1,000 שקל האלה?

בגרין ביי פאקרס מתייחסים אל אוהד שרכש מניה ב-200 דולר כאל בעל מניות פר אקסלנס, עם מניה ממוסגרת שהוא יכול לתלות במשרד, עם עדכון בנעשה בקבוצה דרך אי-מיילים, דו"חות רבעוניים, עדכונים שוטפים וזכות הצבעה על מנהלי הקבוצה. אבל למה ללכת עד לארה"ב. בארסנל, שם האוהדים מחזיקים במניות מיעוט - פחות מ-10% - נפגשים כל בעלי המניות לפחות פעם בשנה עם ראשי המועדון והמנכ"ל נפגש עם בעלי המניות לפחות פעמיים בשנה. בארסנל גם טורחים לפרסם דו"חות רבעוניים ומאפשרים לאוהדים לנתח אותם. בגרמניה, שם רוב הקבוצות בבעלות אוהדים, יש גופי רווחה שמסייעים לאוהדים. לכל מועדון יש מספר קציני קשר עם הקהל ועוד.

מה עשה רמון כדי לגרום לעמותה ולחבריה כשותפים? מדי פעם לעדכן בלוג באתר האדומים? עשה שתיים-שלוש פגישות?

הבעיה הגדולה של רמון היא ניהולית. הוא התמקד בבניית קבוצה ולא בבניית מועדון. משל למנכ"ל שמתמקד בהשקעה במחלקת שיווק בלבד ולא במוצר. "בנינו קבוצה כמו בספר", הוא מתרברב. אבל כנראה שהוא לא עשה זאת ואולי הוא עשה את זה מהספר הלא נכון.

ב-4.7.12 נכתבו כאן הדברים שרמון צריך לעשות כדי להצליח בתפקיד. נכתב במפורש שאם הוא יתמקד אך ורק בבניית הסגל של הקבוצה הבוגרת, הוא ייכשל כישלון חרוץ. וזה בדיוק מה שהוא עשה.

האם התחילו לטפל במחלקת הנוער של הפועל תל אביב? ממש לא. האם נבחר מודל נכון לשיתוף פעולה עם האוהדים? גם לא. האם נבחרו אנשי מקצוע מצויינים כדי להוביל את המהלכים? לא. אין ממש אנשי שיווק, אנשי הניהול הם כאלו שכשלו בעבר בניהול המועדון ופרופ' משה בר ניב מהמרכז הבינתחומי עזב. האם הוצג חזון ניהולי כלשהו - של השקעה בתשתיות? לא. עבודה נרחבת עם הקהילה? לא. האם הפועל התנהלה בשקיפות מלאה כמו שחיים רמון הבטיח? לא.

מה כן נעשה? נרכשו שחקנים ביוקר והקבוצה בנתה תקציב על הכנסות שאין לה - טעויות של ילדות בכיתה ה' 3.

בכל מקרה, לא הכל אבוד. אפשר וצריך לשקם את היחסים בין חיים רמון לעמותה ולשאר הבעלים. צריך לשבת על החשבונות, לפתוח את הספרים ולהגיע לפתרונות יחדיו - כאלו לטווח הקצר ולטווח הארוך (אגב, שווה לפנות לאנשי הפועל אוסישקין תל אביב בשביל קצת עצות וטיפים).. אבל בשביל שזה יקרה צריך להתחיל לשתף פעולה. מישהו צריך להיות "המבוגר האחראי". להאשים את כל העולם ואשתו בצרות שלך, לא עוזר לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 19:34 
ביום בו נוחי דנקנר פינה את משרדו במגדלי עזריאלי, התראיין מחזיק זכויות הניהול בהפועל תל אביב כדורגל, והתלונן על גורלו המר. השניים אומנם השקיעו הון עצמי כדי לשלוט בחברה, אך נסמכו בעיקר על הונם של אחרים, הלוואות, הבטחות ובעיקר על היכולת שלהם. השאלה הגדולה היא, על איזו יכולת הם הסתמכו?

*

חיים רמון מתלונן בראיון על כי שמע בקולם של אחרים, פעל בניגוד לדעתו, ועכשיו מסכן הוא זה שמשלם את המחיר. חיים רמון רק רצה להציל את הפועל תל אביב מידי מזיד, ועכשיו כולם באים אליו בטענות. אילו מר רמון רצה רק להציל, ולא ביקש דבר לעצמו, טוב היה עושה לו היה חוזר לעיסוקיו ומביא דמות ניהולית כלשהי להפועל תל אביב. לפי עדותו שלו, הוא פועל כל הזמן בניגוד לדעתו, אך משלם את המחיר. זוהי התנהלות קלאסית של פוליטיקאי, פוליטיקאי אשר לא גדל על הידיעה שכסף הנו מצרך סופי כאשר אינך יושב על מכונות הדפוס. כל מי שניהל עסק יודע שנקודת המוצא היא הקצאת משאבים. פוליטיקאים לעומת זאת מעדיפים לקנות חלומות, ומניחים שהכסף יסתדר. ובכן יש לי חדשות, בדרך כלל הכסף נגמר לפני שהחלומות מתגשמים.

*

השאלה היא מה מניע את חיים רמון. האם כמו במקרה אי.די.בי, הפועל היא המטרה, או רק האמצעי. כאשר אתה מנהל עסק כאמצעי לשירות האגו הפרטי, הסיכויים הגדולים הם שתכשל בגדול. כאשר המטרה היא שליטה, פופולריות, הוכחת יכולת, שגשוג העסק הופך למשני. חיים רמון על פי עדותו שמע לאוהדים, נכנע לדעת אחרים אשר הבטיחו כספים ולא קיימו, החתים בניגוד לדעתו את אלמוג כהן, שכטר, ורמוט ובן שמעון. החתמות אלו בלבד גרמו לגרעון של הפועל לגרסת רמון. וכאן מגיע השוני בין הפוליטיקה ובין נהול העסק, בפוליטיקה אפשר להתמודד עם תוצאות לא מוצלחות באמצעות השלכת ההחלטות על אחרים. בכל מציאות אחרת, צריך להתמודד עם התוצאות שנובעות מהחלטות שלך. גם אם אחרי לחצו על חיים רמון, הוא זה שקיבל את ההחלטה בסופו של יום.

*

כאשר מנהלים עסק כדי להשיג תהילה, מחפשים לרצות את האחרים על חשבון העסק. בפוליטיקה זה יכול להצליח, שכן לא חשוב איך אתה מנהל את משרד ראשות הממשלה למשל, יותר חשוב מה חושבים עליך. בכל מקום אחר, הדבר האחרון שקובע הוא מה חושבים עליך, חשובות התוצאות של מעשיך. כאשר מנהלים עסק כדי להחשב אחד משועי עולם, מאבדים את העסק ומפנים את המשרד. מי שרודף אחר הכבוד, הכבוד בורח ממנו. הסיכוי הגדול של הפועל נעוץ בכך שהבנה זו תנחת אצל מר רמון. התנהגות אוהדי מכבי בעידן נמני לא מנעה ממכבי למשוך משקיעים טובים, והמועדון ניצל בזכות מיטש גולדהר. רמון יכול לספר לעצמו שהמשקיעים בורחים מהאוהדים האדומים, אך סביר שישנן סיבות טובות יותר לכך. הגיע הזמן שהמועדון האדום ינוהל ולא יתנהל, תסתכל להדר יוסף ותראה שזה אפשרי.

http://debuzzer.sport5.co.il/shely/archives/5046

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
אולי זאת לא הונאה לפי ההגדרה המשפטית, אבל שאוהד קונה מנוי ועושים לו מכירת חיסול באמצע העונה זה מסריח מאוד.

רק בכדורגל וכנראה בהפועל יכול לקרות מצב שהופכים לקוחות ששילמו ממייטב כספם על מוצר רקוב לאשמים ובמקום לפצות - הופכים את המוצר לרקוב עוד יותר.

כל מי שהוא רק לקוח ומצפה לשרות? נמאס כבר מהדבר הזה. לקוח אלח מישהו חייב לו משהו. הקבוצה הזאת היא לא מוצר ולא טוב לך בחיי לך פה אין שירות ואף אחד לא חייב לאף אחד כלום. בעזרת השם נרד ליגה או לפחות נהיה בפליאוף התחתון תלכו כולם להריח לשמען את התחתונים הצוהבות שלו וללקק לשייך הסעודי. מה אתם בכלל עושים פה? מאיפה באתם? אבל אם אתה מאמין שבמה שאתה אומר אני מניח שיש לך חשבון בנק בבקשה תתן את הכסף שרמון רוצה ותקנה את הקבוצה תוכל לקחת כמה אליפויות שאתה רוצה. תביא חיזוק ושמחת בחגיך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 20:12 
chimpfive כתב:
ביום בו נוחי דנקנר פינה את משרדו במגדלי עזריאלי, התראיין מחזיק זכויות הניהול בהפועל תל אביב כדורגל, והתלונן על גורלו המר. השניים אומנם השקיעו הון עצמי כדי לשלוט בחברה, אך נסמכו בעיקר על הונם של אחרים, הלוואות, הבטחות ובעיקר על היכולת שלהם. השאלה הגדולה היא, על איזו יכולת הם הסתמכו?

*

חיים רמון מתלונן בראיון על כי שמע בקולם של אחרים, פעל בניגוד לדעתו, ועכשיו מסכן הוא זה שמשלם את המחיר. חיים רמון רק רצה להציל את הפועל תל אביב מידי מזיד, ועכשיו כולם באים אליו בטענות. אילו מר רמון רצה רק להציל, ולא ביקש דבר לעצמו, טוב היה עושה לו היה חוזר לעיסוקיו ומביא דמות ניהולית כלשהי להפועל תל אביב. לפי עדותו שלו, הוא פועל כל הזמן בניגוד לדעתו, אך משלם את המחיר. זוהי התנהלות קלאסית של פוליטיקאי, פוליטיקאי אשר לא גדל על הידיעה שכסף הנו מצרך סופי כאשר אינך יושב על מכונות הדפוס. כל מי שניהל עסק יודע שנקודת המוצא היא הקצאת משאבים. פוליטיקאים לעומת זאת מעדיפים לקנות חלומות, ומניחים שהכסף יסתדר. ובכן יש לי חדשות, בדרך כלל הכסף נגמר לפני שהחלומות מתגשמים.

*

השאלה היא מה מניע את חיים רמון. האם כמו במקרה אי.די.בי, הפועל היא המטרה, או רק האמצעי. כאשר אתה מנהל עסק כאמצעי לשירות האגו הפרטי, הסיכויים הגדולים הם שתכשל בגדול. כאשר המטרה היא שליטה, פופולריות, הוכחת יכולת, שגשוג העסק הופך למשני. חיים רמון על פי עדותו שמע לאוהדים, נכנע לדעת אחרים אשר הבטיחו כספים ולא קיימו, החתים בניגוד לדעתו את אלמוג כהן, שכטר, ורמוט ובן שמעון. החתמות אלו בלבד גרמו לגרעון של הפועל לגרסת רמון. וכאן מגיע השוני בין הפוליטיקה ובין נהול העסק, בפוליטיקה אפשר להתמודד עם תוצאות לא מוצלחות באמצעות השלכת ההחלטות על אחרים. בכל מציאות אחרת, צריך להתמודד עם התוצאות שנובעות מהחלטות שלך. גם אם אחרי לחצו על חיים רמון, הוא זה שקיבל את ההחלטה בסופו של יום.

*

כאשר מנהלים עסק כדי להשיג תהילה, מחפשים לרצות את האחרים על חשבון העסק. בפוליטיקה זה יכול להצליח, שכן לא חשוב איך אתה מנהל את משרד ראשות הממשלה למשל, יותר חשוב מה חושבים עליך. בכל מקום אחר, הדבר האחרון שקובע הוא מה חושבים עליך, חשובות התוצאות של מעשיך. כאשר מנהלים עסק כדי להחשב אחד משועי עולם, מאבדים את העסק ומפנים את המשרד. מי שרודף אחר הכבוד, הכבוד בורח ממנו. הסיכוי הגדול של הפועל נעוץ בכך שהבנה זו תנחת אצל מר רמון. התנהגות אוהדי מכבי בעידן נמני לא מנעה ממכבי למשוך משקיעים טובים, והמועדון ניצל בזכות מיטש גולדהר. רמון יכול לספר לעצמו שהמשקיעים בורחים מהאוהדים האדומים, אך סביר שישנן סיבות טובות יותר לכך. הגיע הזמן שהמועדון האדום ינוהל ולא יתנהל, תסתכל להדר יוסף ותראה שזה אפשרי.

http://debuzzer.sport5.co.il/shely/archives/5046

מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: