תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 23:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המידע מתדרוך העיתונאים של רמון נחשף
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
גם לא ראיתי שהוא מאשים את האוהדים
הוא מאשים בעיקר את מי שהבטיחו להשקיע

לא משהו שלא שמענו בעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:16 
שחר כתב:
לפי הרמיזות גם לקחו הלוואה על חשבון ההכנסות של העונה הבאה מלאן כדי לממן חלק מהחוזים האלה.

לא רק לפי הרמיזות
חיים רמון לקח מקדמה מלאן על חשבון השנה הבאה בסך 5 מליון ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
היה חסר רק את הקטע שהוא אומר שהוא מכר את הבית בשביל הפועל...

וכמה אפשר לשמוע על אנשים שהציעו לעזור בכסף ונעלמו?
זה היה תקף לפני שהוא נכנס להפועל.
זה לא קשור לעונה הנוכחית.
בעונה הנוכחית היא קיבל לא מעט החלטות שגויות, החליט לקחת סיכונים (ולא משנה בעידוד או בלחץ של מי), וככה זה בחיים - לפעמים לא מצליחים להשיג את המטרות.
אבל חלילה שיממשו את הערבויות אם אפשר ללכת למכירת חיסול של השחקנים.

וזה היה הבסיס של התמיכה של רוב הקהל.
הרי בשביל מה יש ערבויות שאושרו בבקרה?
אז בסדר, הוא יכול לבחור בדרך של מכירת חיסול מבין שתי האופציות.
אבל הגאון הזה צריך להבין שזאת תהיה יריית הפתיחה לגירושו מהמועדון.
הוא כבר לא יוכל להיכנס בשקט לבלומפילד.
והוא כבר לא יוכל לבנות על התמיכה הכלכלית של הקהל הרחב של הפועל, כי יהיה לזה מחיר במספר המנויים, כרטיסים וכו'.

וכמו שכתבו כאן, תגיד בכמה אתה מוכן למכור.
ותזיז את עצמך החוצה מהמערכת, מר כישלון.
לא מסוגל לנהל, לא מסוגל לקחת אחריות, לא מסוגל להביא רוכש, אפילו לא לגייס כספים בצורה משמעותית.
אתה לא תורם בכלום. להיפך, נוכחותך במערכת מביאה נזקים ומדרדרת את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:25 
סיימון כץ -
ציטוט:
זכרונות מאירופה : קמתי ב 3 בבוקר כדי לתפוס את הטיסה של 6 לשוויץ...נחחתי ב 9 ואחרי שלקחתי אוטובוס הגעתי להגרלה ב 11...הגרלתי את הבולגרים...ב 4 אחה"צ של אותו יום טסתי חזרה לארץ...שתי הטיסות במחלקת תירים מפוצצת היו כייף גדול...תודה לך חיים על התענוג !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:31 
האמת יש המון שאלות שפשוט נעלמו בשטף של אתמול הייתי שמח אם מישהו היה עונה עליהן
1.עבור טב"ח קיבלנו 1.125 מליון יורו, על מה הם הלכו ?
2.אם יש בור תקציבי למה להביא את שכטר זו טעות ולא יצחק,פדידה,צ'קול,מסיקה,עמוס ולבסוף אחרי שכבר כנראה הבינו שיש בעיות מקצועיות גדולות אז גם את עבדורחימי
3.לפני העליית מחירי המנויים נאמר ששכטר זה מימון חיצוני ככה שזה + עליית המחירים לא יפגע בקבוצה, האם זה היה שקר ואם כן למה לא טרחו לקעקע אותו ?
4.אם הערבויות הם לעונה הזו למה צריך למכור עכשיו שחקנים ולא בקיץ ?
5.מדוע לא נאמר מי אותם אנשים שהבטיחו ולא קיימו ?
6.נאמר העמותה קיבלה את כל המסמכים האם קרה הדבר הזה ?, גם הוסבר שחשב הקבוצה הגיע ונתן פרוט על ענייני תקציב המועדון בפני העמותה, אם זה היה אמור להיות בכינוסים של העמותה, אז אני הייתי לפחות בשנים בהם החשב היה פעם אחת אמר דברים יותר מעורפלים מסוכן שב"כ ופעם שניה לא דיבר כלל
7.מי לעזאזל לחץ עליו להביא את אלמוג כהן ?
8.אני שומע הרבה על צד ההוצאות, מה עם ההכנסות ? נוסא נמכר, ידין נמכר, טב"ח נמכר, ממן נמכר
נתחיל באלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:40 
מי שדורש שרמון יסכים למימוש הערבויות האישיות שלו, פשוט לא מבין איפה הוא חי.

לרמון אין כסף לשפוך על הפועל ת"א ומלכתחילה אף אחד לא ציפה ממנו לשים הון אישי. הוא שם ערבויות בבבקרה כדי שנוכל לפתוח את העונה, לא כדי להפסיד את המכנסיים. זו דרישה לא הוגנת, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
בשיא הרצינות, אני לא יודע איך להתייחס לכל המצב הזה.

מצד אחד - בא בנאדם, גייס משקיעים, העמיד קבוצה ראויה לכל הדעות.
אם היו אומרים לנו האוהדים "אנחנו מעמידים קבוצה חזקה, רב"ש, שכטר, ורמוט, דמארי, תקציב 45 מיליון. אם לא נעפיל לאירופה וילך חרא בליגה - ניאלץ למכור שחקנים". מה היינו אומרים? מישהו כאן היה מסרב? מה בעצם היה ההבדל בין זה לבין מצב בו רמון היה פותח את העונה עם תקציב 30 מיליון?

מצד שני - הוא מנהל. הוא חייב להיות אחראי ושקול, על אחת כמה וכמה שהוא היחיד שיודע מה המצב הכספי ומה מצב הגב הכלכלי.
לא יכול להיות שהוא מוביל אותנו לתהום ואומר שהוא באופן אישי הצלחה מסחררת. זה מטריף את הדעת. כמנהל הוא ללא ספק כשל.

כל מה שצריך לקרות עכשיו זה סגירה של הגרעון ועזיבה של חיים רמון. תן לנו דף חלק, אנחנו נסבול עונה או שתיים כבית"ר ירושלים, אפילו על הניקוד האירופי (הנכס שחשוב יותר מכל דמארי או שכטר) נוכל לסלוח לך. רק תן לנו דף חלק ועזוב אותנו בשקט, לתמיד אם אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
האם גם בזה אשמים האוהדים?

http://www.themarker.com/mobile/1.2123115

נערך לאחרונה על ידי Satlanel בתאריך 06 ינואר 2014, 09:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:45 
סיימון כץ חייב להפסיק עם זה.
לא חס וחלילה שאני אומר לכל בן אדם מה לכתוב בפייסבוק שלו,
אבל ברגע שלא פעם ולא פעמיים אתרי ספורט מצטטים אותו בתור חלק מהבעלים ומוסיפים עוד שמן למדורה זה לא עושה טוב לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
2.אם יש בור תקציבי למה להביא את שכטר זו טעות ולא יצחק,פדידה,צ'קול,מסיקה,עמוס ולבסוף אחרי שכבר כנראה הבינו שיש בעיות מקצועיות גדולות אז גם את עבדורחימי
3.לפני העליית מחירי המנויים נאמר ששכטר זה מימון חיצוני ככה שזה + עליית המחירים לא יפגע בקבוצה, האם זה היה שקר ואם כן למה לא טרחו לקעקע אותו ?
6.נאמר העמותה קיבלה את כל המסמכים האם קרה הדבר הזה ?, גם הוסבר שחשב הקבוצה הגיע ונתן פרוט על ענייני תקציב המועדון בפני העמותה, אם זה היה אמור להיות בכינוסים של העמותה, אז אני הייתי לפחות בשנים בהם החשב היה פעם אחת אמר דברים יותר מעורפלים מסוכן שב"כ ופעם שניה לא דיבר כלל
8.אני שומע הרבה על צד ההוצאות, מה עם ההכנסות ? נוסא נמכר, ידין נמכר, טב"ח נמכר, ממן נמכר
נתחיל באלו

סימרוטיץ׳, צריך לשנות את התקליט כי זה לא טביב אחרי הכל. אמנם היו הכנסות אבל ההוצאות היו גדולות יותר אחרת לא היה גרעון, וכל זה תחת ההנחה (שאני כולי תקווה שמקובלת עלייך) שחיים רמון לא גנב כסף מהקבוצה כמו קודמו. אני גם לא רואה מה הטעם ב״לשרוף״ חברים שהבטיחו הבטחות ולא קיימו, הם לא חייבים לנו כלום ולא לעשות להם אאוטינג תקשורתי זה בסך הכל אתי מצידו של רמון.

לגבי מכירות שחקנים בינואר - להבנתי רמון מת למכור את הקבוצה כמה שיותר מהר, וכדי למכור את הקבוצה צריך מאזן 0 לכל הפחות. רמון בסך הכל מנסה לזרז עניינים, ואם זה מה שיוביל למציאת רוכש יצא הפסדנו בשכרנו. תהליך מהיר וחד ישמור עדיין על רמה מסויימת של מוניטין לקבוצה, ויכול אולי למשוך קונה מהסוג שאנו מפללים למצוא. תהליך דעיכה איטי זה הכי גרוע שיכול להיות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
סיימון כץ חייב להפסיק עם זה.
לא חס וחלילה שאני אומר לכל בן אדם מה לכתוב בפייסבוק שלו,
אבל ברגע שלא פעם ולא פעמיים אתרי ספורט מצטטים אותו בתור חלק מהבעלים ומוסיפים עוד שמן למדורה זה לא עושה טוב לאף אחד.

יסלח לי סיימון כץ, אבל הוא חתיכת מטומטם עם פה גדול.
לא משנה כמה הוא כרגע משרת את האינטרסים שלנו, לא יכול להיות שהוא יתנהל כפי שהוא מתנהל.
מקווה מאוד שהוא, רמון וכל שאר הטפילים שנדבקו בנו ילכו ויעזבו אותנו לנפשנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:55 
אדום אופטימי כתב:
GATE7 כתב:
דווקא הפעם מנהל שלא אוהד את הפועל כנראה היה עוזר לנו הרבה יותר.

זה נכון תמיד.
מנהל זה תפקיד קשה מאוד.
כל עוד העבודה נעשת ביושר ובשכלתנות עדיף שמנהל/בעלים לא יהיה אוהד.
מנהל חייב לדעת לעמוד בלחצים.
מנהל של קבוצת כדורגל שביבו אמוציות בטירוף יוצרות לחצים לא רציונאלים ואם הוא לא יודע לעמוד בלחצים הוא לא בתפקיד הנכון.

אתה יכול למנות מנהל שלא אוהד את הקבוצה(כל קבוצה).אחרי כמה חודשים(אפילו פחות)הוא יהפוך להיות אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
למה הוא דביל?
חיים רמון משתלח בו אישית בתקשורת, הוא מחזיר לו בערוץ תקשורת משלו.
חיים רמון הוא האפס פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
למה הוא דביל?
כי בן-אדם עם קלאסה, בן-אדם שאתה רוצה שיהיה בעלים של הקבוצה שלך, לא מתנהל מעל דפי פייסבוק כדי להשיג את דעת הקהל.
אם יש לו איזשהי בעיה מול רמון מבחינת יישום החוזה ביניהם - שיפנה לעו"ד.
שיפסיק לספק לתקשורת הספורט, שחיה אך ורק על הפועל כבר שנה שלמה, חומרים חדשות לבקרים.

זה שרמון וגיתם משתמשים מסריחים לא הופך את זה לבסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה רמון הביא אותו, אז מה עכשיו הפליאה על ההתנהגות שלו?
ובדיוק כמו שרשמתי באשכול הקודם זה עוד אפס שעושה עלינו סיבוב,
איך אומרים? מי שהולך לישון עם ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא יודע מה יעשו בתקשורת אחרי שכל הפסטיבל הזה ייגמר, ונתחיל להיות מועדון רגוע שמתעסק במגן הימני שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המידע מתדרוך העיתונאים של רמון נחשף
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:12 
רועי כתב:
גם לא ראיתי שהוא מאשים את האוהדים
הוא מאשים בעיקר את מי שהבטיחו להשקיע

לא משהו שלא שמענו בעבר

תסתכל שוב. האוהדים אשמים שהוא לקח החלטות כלכליות לא אחראיות. הם לחצו להביא את שכטר ואת רב"ש, ידעו כמה הם עולים וכמובן גם ידעו בדיוק כמה כסף יש... בגללם הוא התנהל כמו רמבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:15 
mbracha כתב:
אדום נחמד, אנשים כותבים שרמון האשים את האוהדים לא בגלל שזה מה שהבינו מדבריו, בכלל אין צורך לתקן. אנשים כותבים את זה כי זה מה שסימון כץ כתב בסטטוס ועוד כמה ״יודעי דבר״ פמפמו לנו כל היום, וזה היה מספיק כדי לגרום לחלק מהאנשים למצוא את המוטו הזה בכל משפט בתדריך גם אם הוא לא קיים.

אבל זה לא כזה פשוט. זו התנהלות שלמה של מערכת שבמקום להבין את כוחה ולסמן מטרות רלוונטיות שיבריאו את המועדון הוא רצה לצאת אליל האוהדים והתנהל בצורה מופקרת, כך אנחנו מבינים עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
mbracha כתב:
אדום נחמד, אנשים כותבים שרמון האשים את האוהדים לא בגלל שזה מה שהבינו מדבריו, בכלל אין צורך לתקן. אנשים כותבים את זה כי זה מה שסימון כץ כתב בסטטוס ועוד כמה ״יודעי דבר״ פמפמו לנו כל היום, וזה היה מספיק כדי לגרום לחלק מהאנשים למצוא את המוטו הזה בכל משפט בתדריך גם אם הוא לא קיים.

אבל זה לא כזה פשוט. זו התנהלות שלמה של מערכת שבמקום להבין את כוחה ולסמן מטרות רלוונטיות שיבריאו את המועדון הוא רצה לצאת אליל האוהדים והתנהל בצורה מופקרת, כך אנחנו מבינים עכשיו

שמע, אין לי מושג על מה אתה מדבר.
אמרו מימון חיצוני - כלומר המועדון עצמו לא משלם על שכטר, או משתתף בחלק מהסכום, באופן שהיה דומה להבאת כל חלוץ אחר, בקליבר נמוך הרבה יותר. אני זוכר את מפורשות מהקיץ.
אז איך עכשיו זה הפך לטעות גדולה ולחלק מהגורמים לגרעון?
איך תרומה יצרה גרעון? זה מימון חיצוני או הלוואה? מי שילם על שכטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:20 
גם פה, כך מסתבר, הוא שיקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:23 
אוגוסטוס היל כתב:

נכון. מה שהוא היה צריך לעשות, זה להגיד שהוא מביא את שכטר כסוג של הימור כי אין למועדון כסף, ולקנח ב"אני מקווה שלא אצטרך למכור אותו בינואר".

זה היה עושה פלאים עבור המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
mbracha כתב:

אין על זה ויכוח אוגוסטוס. אנחנו כאילו מנהלים על זה דיון כבר כמה ימים, אבל כלום לא משתנה.
ברור שלקחנו סיכונים בקיץ. אבל אם אנחנו רוצים להיות הוגנים, אז זה סיכון שכל אחד מהאוהדים היה מוכן לקחת. בעיקר כי האלטרנטיבה היתה עשור נטול תחרותיות.
אז נכון, האוהדים תפקידם ללחוץ והמנהל תפקידו להדוף לחצים ולהתנהל בצורה שקולה. אבל זה לא מנותק אחד מהשני.
בלי שכטר ורב"ש אולי היה תקציב מאוזן, אבל לא היה הייפ סביב הקבוצה בקיץ, לא היינו מגיעים ל8 אלף מנויים, לא היינו עושים קולות של צמרת בכלל והיית שומע כבר בקיץ אוהדים שמשווים את רמון לטביב. אתה חושב שלזה יהייו השלכות חיוביות?

הכל היה ונשאר אותו דבר. כל עוד אין מישהו עם כסף, הפועל יתנהלו כשהאף מעל המים. שיבוא במהרה בימינו אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

לא יודע. כשהסוגייה של שכטר עלתה, הייתי מהבודדים כאן שאמרו שעדיף לחזק את הקבוצה ב3 שחקנים טובים מאשר בשכטר אחד,
כולם כאן יצאו עליי בטענה שאין הרבה ישראלים בכירים וחייבים לשים עליו את היד (ואני מבין אותם, כי הכוויה של זהבי הייתה טרייה),
והסבירו שהסכום שהפועל עצמה צריכה לשים, הוא אותו סכום אם היא תביא את עמאשה, אבוחצירא, או כל חרא בסגנון הזה.
ככה שכנעו את כולם שאין כאן סיכון כלכלי מנקודת מבטה של הפועל, וזה לא או שכטר או 3 שחקנים, אלא או שכטר או כלום.

איך זה הופך לגורם לגרעון? איך אלמוג כהן, ששיחק בהפועל חצי שנה, במימון בכור צבאן לכאורה, הוא גורם לגרעון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:25 
Eros Ramazzotti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא יודע. כשהסוגייה של שכטר עלתה, הייתי מהבודדים כאן שאמרו שעדיף לחזק את הקבוצה ב3 שחקנים טובים מאשר בשכטר אחד,
כולם כאן יצאו עליי בטענה שאין הרבה ישראלים בכירים וחייבים לשים עליו את היד (ואני מבין אותם, כי הכוויה של זהבי הייתה טרייה),
והסבירו שהסכום שהפועל עצמה צריכה לשים, הוא אותו סכום אם היא תביא את עמאשה, אבוחצירא, או כל חרא בסגנון הזה.
ככה שכנעו את כולם שאין כאן סיכון כלכלי מנקודת מבטה של הפועל, וזה לא או שכטר או 3 שחקנים, אלא או שכטר או כלום.

איך זה הופך לגורם לגרעון? איך אלמוג כהן, ששיחק בהפועל חצי שנה, במימון בכור צבאן לכאורה, הוא גורם לגרעון?

אולי מי ש"מימן חיצונית" רוצה את הכסף בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:26 
Eros Ramazzotti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
mbracha כתב:

אמרו מימון חיצוני - כלומר המועדון עצמו לא משלם על שכטר, או משתתף בחלק מהסכום, באופן שהיה דומה להבאת כל חלוץ אחר, בקליבר נמוך הרבה יותר. אני זוכר את מפורשות מהקיץ.

לדעתי זאת היתה הלוואה, ובכלל כמו כל שנה בנו על הכסף מאירופה+הצלחה בליגה שתכסה את ההלוואות שלקחו.
כבר לאחר ההדחה מאירופה אמרתי שהפועל נכנסת לבלגן עצום, הטעות של רמון וחבריו היתה שהם לא מכרו שחקנים מייד לאחר ההדחה מאירופה, הם עוד בנו על הצלחה בליגה וגם בזה נכשלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:27 
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
נתחיל באלו

סימרוטיץ׳, צריך לשנות את התקליט כי זה לא טביב אחרי הכל. אמנם היו הכנסות אבל ההוצאות היו גדולות יותר אחרת לא היה גרעון, וכל זה תחת ההנחה (שאני כולי תקווה שמקובלת עלייך) שחיים רמון לא גנב כסף מהקבוצה כמו קודמו. אני גם לא רואה מה הטעם ב״לשרוף״ חברים שהבטיחו הבטחות ולא קיימו, הם לא חייבים לנו כלום ולא לעשות להם אאוטינג תקשורתי זה בסך הכל אתי מצידו של רמון.

לגבי מכירות שחקנים בינואר - להבנתי רמון מת למכור את הקבוצה כמה שיותר מהר, וכדי למכור את הקבוצה צריך מאזן 0 לכל הפחות. רמון בסך הכל מנסה לזרז עניינים, ואם זה מה שיוביל למציאת רוכש יצא הפסדנו בשכרנו. תהליך מהיר וחד ישמור עדיין על רמה מסויימת של מוניטין לקבוצה, ויכול אולי למשוך קונה מהסוג שאנו מפללים למצוא. תהליך דעיכה איטי זה הכי גרוע שיכול להיות.

אני מסכים עם תחילת דברייך ואכן זה לא טביב והוא לא גונב כסף מהמועדון
אבל יש לי תחושה קשה כאשר הוא שמים רק צד אחד של משוואה על הפרק , למה הוא לא אומר שדני עמוס זו הטעות ? הרי לשיטתו הוא ידע את המגבלות התקציביות שלו אז זה לא בזבוז ?
איך שחקנים אמורים לרצות להישאר לאחר מה שהוא אמר ?
ומבחינת סוף ההודעה שלך , אני חושב שמי שחושב שרק צריך להגיע לאיזון כלכלי ואז הרוכשים יקפצו עלינו איננו מבין את המצב, לי זה נשמע כמו תרוץ כדי לא לחלוט את הערבויות (שחם הוא הבעלים של הקבוצה,חלק מהעניין זה לשלם (אני בכלל מפנה את האצבע המאשימה לשאר האנשים ששמו ערבויות))
כל בעלים בסדר גודל המצופה לא יתייחס בכלל לגרעון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
mbracha כתב:

לדעתי זאת היתה הלוואה, ובכלל כמו כל שנה בנו על הכסף מאירופה+הצלחה בליגה שתכסה את ההלוואות שלקחו.
כבר לאחר ההדחה מאירופה אמרתי שהפועל נכנסת לבלגן עצום, הטעות של רמון וחבריו היתה שהם לא מכרו שחקנים מייד לאחר ההדחה מאירופה, הם עוד בנו על הצלחה בליגה וגם בזה נכשלנו.

מה זה השטויות האלה?
זו לא הייתה הלוואה. אף אחד לא אמר את זה. ה8% של המנויים זו הלוואה? אמרו מימון חיצוני, בכל מקום, בכל חור, בכל ידיעה.

ואתה חוזר על מה שאמרתי - אם רמון וחג'ג' היו משחררים שחקן בכיר יומיים אחרי פאנדורי, הכל היה עובר להם בשקט.
אם רמון וחג'ג' היו מצהירים שהם בונים סגל של 45 מיליון במינוף גבוה, ואם לא נעפיל לאירופה ולא ילך לנו בליגה הם ישחררו שחקנים - כולם כאן היו מסכימים, כולל אותי.

הנושא נורא פשוט. היה מאוד קל להיות בעלים של הפועל ב6-7 שנים האחרונות.
עכשיו קצת קשה. ואין הבדל בין מוני הראל, אלי טביב וחיים רמון בנושא הזה. ברגע שיש עונה עם הוצאות גבוהות משמעותית מההכנסות - ימכרו לנו שחקנים. בגלל זה הם היו רק מנהלים ולא בעלים. אופורטוניסטים ולא בעלים, אם לדייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:36 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נכון. מה שהוא היה צריך לעשות, זה להגיד שהוא מביא את שכטר כסוג של הימור כי אין למועדון כסף, ולקנח ב"אני מקווה שלא אצטרך למכור אותו בינואר".

זה היה עושה פלאים עבור המועדון.

היה צריך להגיד - אין כסף לשכטר ואני אחראי להבריא את המועדון מטראומת טביב. נעמיד קבוצה ראויה וביחד נעבור את התקופה הזאת (הוא לא צריך אותי כדי ללהג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:44 
נועם שחם כתב:
מי שדורש שרמון יסכים למימוש הערבויות האישיות שלו, פשוט לא מבין איפה הוא חי.

לרמון אין כסף לשפוך על הפועל ת"א ומלכתחילה אף אחד לא ציפה ממנו לשים הון אישי. הוא שם ערבויות בבבקרה כדי שנוכל לפתוח את העונה, לא כדי להפסיד את המכנסיים. זו דרישה לא הוגנת, בלשון המעטה.

נועם יש לי שאלה אלייך , אחרי שהוא ימכור את דמארי,שכטר וכל מי שצריך כדי להגיע לאיזון כלכלי, האם יוחזר גם הכסף למנויים ולאלו שתרמו מכספם לחיזוק הקבוצה ?
באמת שהסיטואציה כאן לא נעימה אבל כאן יש מצב יוצא דופן בו הונו ציבור גדול של אנשים ומכרו להם מצג שווא ועכשיו אומרים להם מה אתם רוצים לא אני הבטחתי, האם זה נשמע לך הגיוני ?
לי זה נשמע יותר כמו הונאה ואני מעדיף לרחם על השכבה החלשה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:47 
הונאה?

זה טיעון מגוחך כמעט ברמה של אלו שטענו שהיריות של זהבי הן הסתה לרצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: