mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
האמת יש המון שאלות שפשוט נעלמו בשטף של אתמול הייתי שמח אם מישהו היה עונה עליהן
1.עבור טב"ח קיבלנו 1.125 מליון יורו, על מה הם הלכו ?
2.אם יש בור תקציבי למה להביא את שכטר זו טעות ולא יצחק,פדידה,צ'קול,מסיקה,עמוס ולבסוף אחרי שכבר כנראה הבינו שיש בעיות מקצועיות גדולות אז גם את עבדורחימי
3.לפני העליית מחירי המנויים נאמר ששכטר זה מימון חיצוני ככה שזה + עליית המחירים לא יפגע בקבוצה, האם זה היה שקר ואם כן למה לא טרחו לקעקע אותו ?
4.אם הערבויות הם לעונה הזו למה צריך למכור עכשיו שחקנים ולא בקיץ ?
5.מדוע לא נאמר מי אותם אנשים שהבטיחו ולא קיימו ?
6.נאמר העמותה קיבלה את כל המסמכים האם קרה הדבר הזה ?, גם הוסבר שחשב הקבוצה הגיע ונתן פרוט על ענייני תקציב המועדון בפני העמותה, אם זה היה אמור להיות בכינוסים של העמותה, אז אני הייתי לפחות בשנים בהם החשב היה פעם אחת אמר דברים יותר מעורפלים מסוכן שב"כ ופעם שניה לא דיבר כלל
7.מי לעזאזל לחץ עליו להביא את אלמוג כהן ?
8.אני שומע הרבה על צד ההוצאות, מה עם ההכנסות ? נוסא נמכר, ידין נמכר, טב"ח נמכר, ממן נמכר
נתחיל באלו
סימרוטיץ׳, צריך לשנות את התקליט כי זה לא טביב אחרי הכל. אמנם היו הכנסות אבל ההוצאות היו גדולות יותר אחרת לא היה גרעון, וכל זה תחת ההנחה (שאני כולי תקווה שמקובלת עלייך) שחיים רמון לא גנב כסף מהקבוצה כמו קודמו. אני גם לא רואה מה הטעם ב״לשרוף״ חברים שהבטיחו הבטחות ולא קיימו, הם לא חייבים לנו כלום ולא לעשות להם אאוטינג תקשורתי זה בסך הכל אתי מצידו של רמון.
לגבי מכירות שחקנים בינואר - להבנתי רמון מת למכור את הקבוצה כמה שיותר מהר, וכדי למכור את הקבוצה צריך מאזן 0 לכל הפחות. רמון בסך הכל מנסה לזרז עניינים, ואם זה מה שיוביל למציאת רוכש יצא הפסדנו בשכרנו. תהליך מהיר וחד ישמור עדיין על רמה מסויימת של מוניטין לקבוצה, ויכול אולי למשוך קונה מהסוג שאנו מפללים למצוא. תהליך דעיכה איטי זה הכי גרוע שיכול להיות.
אני מסכים עם תחילת דברייך ואכן זה לא טביב והוא לא גונב כסף מהמועדון
אבל יש לי תחושה קשה כאשר הוא שמים רק צד אחד של משוואה על הפרק , למה הוא לא אומר שדני עמוס זו הטעות ? הרי לשיטתו הוא ידע את המגבלות התקציביות שלו אז זה לא בזבוז ?
איך שחקנים אמורים לרצות להישאר לאחר מה שהוא אמר ?
ומבחינת סוף ההודעה שלך , אני חושב שמי שחושב שרק צריך להגיע לאיזון כלכלי ואז הרוכשים יקפצו עלינו איננו מבין את המצב, לי זה נשמע כמו תרוץ כדי לא לחלוט את הערבויות (שחם הוא הבעלים של הקבוצה,חלק מהעניין זה לשלם (אני בכלל מפנה את האצבע המאשימה לשאר האנשים ששמו ערבויות))
כל בעלים בסדר גודל המצופה לא יתייחס בכלל לגרעון הזה