תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המידע מתדרוך העיתונאים של רמון נחשף
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
לגבי שכטר:
לא מבין איך הוא יכול לבוא בטענות לקהל שרצה את שכטר. תפקידו של הקהל לרצות את השחקנים הכי טובים למועדון שלו. תפקידו של הבעלים להחליט את מי להביא ואת מי לא. אנחנו לא יודעים מה מצבה הכספי המדויק של הקבוצה ואת מי אפשר להביא ואת מי לא. רק הוא יודע. אם הוא היה יוצא לתקשורת ואומר שאין כסף להביא את שכטר כנראה שלא היינו שורפים את המועדון.
וזה אחרי ששמתי בצד את זה שבקיץ אמרו שהכסף על שכטר זה בכלל מ"מימון חיצוני" ולא קשור לתקציב הקבוצה. וגם שמחירי המנויים הועלו בשביל לממן את שכטר. וגם שמן הסתם ההחתמה שלו גרמה לעלייה במכירת המנויים. ושגם אם לא היינו מביאים את שכטר עדיין היינו צריכים להביא חלוץ אחר שגם כנראה לא היה מגיע בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 00:59 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
לגבי שכטר:
לא מבין איך הוא יכול לבוא בטענות לקהל שרצה את שכטר. תפקידו של הקהל לרצות את השחקנים הכי טובים למועדון שלו. תפקידו של הבעלים להחליט את מי להביא ואת מי לא. אנחנו לא יודעים מה מצבה הכספי המדויק של הקבוצה ואת מי אפשר להביא ואת מי לא. רק הוא יודע. אם הוא היה יוצא לתקשורת ואומר שאין כסף להביא את שכטר כנראה שלא היינו שורפים את המועדון.
וזה אחרי ששמתי בצד את זה שבקיץ אמרו שהכסף על שכטר זה בכלל מ"מימון חיצוני" ולא קשור לתקציב הקבוצה. וגם שמחירי המנויים הועלו בשביל לממן את שכטר. וגם שמן הסתם ההחתמה שלו גרמה לעלייה במכירת המנויים. ושגם אם לא היינו מביאים את שכטר עדיין היינו צריכים להביא חלוץ אחר שגם כנראה לא היה מגיע בחינם.

שהוא אומר אוהדים הוא לא מדבר עלי ועליך אלא על העמותה ועל אוהדים בעלי ממון שכנראה אמרו שהם יעזרו כלכלית ונעלמו כשהיה צריך לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

omered כתב:
שחר כתב:
Royi כתב:
שחר כתב:
Red or Dead כתב:
הוא צודק בהרבה דברים
מה לעשות שיוצא שפעם בכמה שנים נכשלים באירופה
כאילו שלא כולנו התחננו לקבל את גילי, איתי או רב"ש(לגבי אלמוג כהן אין לי מושג כי לא הייתי פה)
קל להיות חכמים בדיעבד אבל עם הרוב הגדול של ההחלטות הקהל הסכים

הסכים? מה שהיה עם שכטר זה לא היה הסכמה, זה היה הרבה יותר מזה.

כן. הקהל הסכים.
כאילו שמישהו מספר לנו מה מצב הדו"חות, על מה בידיוק מעלים את מחיר המנוי ומי הבטיח לרמון מה.
אנחנו כקהל רוצים את השחקנים הכי טובים.
רמון כמנהל אחראי לא חייב להביא אותם - בידיוק אגב כמו שעשה עם ערן זהבי. את זהבי לא היינו "מסכימים" לקבל?

מה שהיה עם שכטר היה לחץ מטורף ודווקא במקרה הזה אני זוכר שרמון היה זה שהתנגד באופן נחרץלהחתמה שלו בסכומים האלה, הוא כמובן לא בסדר שלא היה המבוגר האחראי ועצר את הטירוף, אבל מה שהיה במקרה הזה זה לחץ מטורף וכמובן אותה העלאת מחירים מטומטמת שיזמו "נציגי האוהדים"..

נציגי האוהדים לא יזמו את זה. וזה שזה ייאמר שוב ושוב לא יעשה את זה נכון.
כמו מרבית הדברים, זו הוצג כתנאי על השולחן, או שאתם מסכימים או ששכטר לא מגיע (יותר נכון חותם במכבי).

לילה טוב

אתה עוד אומר את זה אחרי שבתגובת העמותה לקחו על העלאת המחירים קרדיט?

ציטוט:
. האוהדים והעמותה (מגיוס תרומות ועליית המחירים במנויים) סייעו לחיזוק הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אגב,
הכישלון הכי גדול של רמון זה שהוא כבר שנה וחצי בקבוצה ולא הצליח למצוא מישהו שיחליף אותו.
אני פסימי שהוא יצליח למצוא מישהו שיחליף אותו כשהעסק רק הולך ונעשה פחות אטרקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Red or Dead כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
תגידו, אתם רציניים? מה זה התחננו? מה זה אירופה?
הוא לקח אחריות על ניהול הקבוצה והתנהג כמו אחרון האוהדים (סליחה, הוא נכנע ללחצים נוראיים של האוהדים הרשעים).
אם זה המצב שהיה לפני שנה, זה היה מתחייב להתנהל אחרת. להשקיע, אבל לא להשתולל ולהשקיע את כל המאמצים במציאת רוכש.
אופס, על זה הוא לא דיבר בכלל. על מה בדיוק סרבו לו? מה הוא דורש? מה הציעו? מה הוא עושה כדי למכור?

כן, תאר לעצמך שאחרי שזהבי הלך למכבי והפועל לא נלחמה עליו, מה היה קורה אם גם שכטר היה מגיע לשם ונהיה מפלצת?
מה היה קורה אם שכטר לא היה מגיע והיינו מודחים מאירופה? כולם היו מדברים על זה שלא חיזקנו את הסגל מספיק כדי לעבור את פאנדורי ומה היה קורה אם שכטר היה כאן
אז אירופה קשורה קשר ישיר לכשלון הניהולי שלו למרות שלפי ראות עיניו(ועינינו) הוצבו לפני העונה כל התנאים להצלחת הקבוצה(או לפחות להעפלה לשלב הבתים של האירופית).
נאמרו פה המון המון דברים בלי קשר לכמה הוא רוצה על הקבוצה ותנאי המכירה וגם עליהם צריך לדבר
בלי קשר ברור שכולם רוצים רוכש וכמה שיותר מהר.

אם היה מכנס מסיבת עיתונאים ומסביר שזה מה שיש ועם זה ננצח, ושלא עושים מהלכים שעלולים לסכן את הקבוצה, שיש את גילי ודמארי וטבח (אז עוד היה) ונעשה כל מה שאפשר כדי למצוא רוכש וכולם היו נרגעים בשנייה

ואם הוא היה מצליח לקחת את אירופה ולהיות במקום טוב עכשיו כולם גם היו רגועים ולא היה גרעון. וזה בדיוק מה שהוא אמר.

אני אומר שוב שבאמות מידה של ניהול מקצועי, הוא התנהל בצורה מופקרת וגם אם היינו מגיע עם זה לא הופך את זה לאחראי ונכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

רמון וחג'ג' לקחו על עצמם אחריות, אני לא אומר שהיא קטנה. אבל הם אלו שהחליטו לקחת את האחריות הזו ועכשיו שיעמדו מאחוריה.
אנחנו ה"אוהדים" הקטנים שמנו את עוד 8 אחוז על המנוי שלנו ואת החברות בעמותה. אנחנו עשינו מה שאנחנו יכולים.
כן הייתי מצפה ממנו להפריד בין הקהל הרחב לבעלי המניות כמו סימון כץ ושות'... שרק הבטיחו לו ולא עזרו מעבר למה ששמו בהתחלה!!

מה שכן אנחנו כולם צריכים להבין שיש פה בעיה כלכלית ואי אפשר להתכחש אליה, אין מי שמוכן לשים את הכסף כרגע.
צריך למכור שחקן אחד וזה דמארי ולהרוויח עליו כמה שיותר נכסים במזומן ובשחקנים.
אם רמון באמת חושב שהוא מנהל כזה טוב נראה אותו עושה עסקה עם חיפה על כסף שסוגר את רוב הגרעון התזרימי ומקבל גם שחקן או שניים
לחיזוק הסגל כי ברור שאי אפשר להשאיר קבוצה שהחלוץ היחידי בה הוא רן יצחק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
ומה עם עמוס, יצחק, פדידה, מסיקה וצ'קול? גם אותם הקהל לחץ להביא?
למה לא וויתרו עליהם אם ידעו בקיץ שאין כסף? אני מאמין שזה היה מקטין את הגירעון בלא מעט...
בקיצור שלא יאשים את הקהל בטעויות הניהול שהוא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:03 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
המצב מסובך מאוד כי לצערי יש יותר מאמת אחת בסיפור הזה, המועדון הולך להתכווץ בגודלו בזמן הקרוב אני פשוט לא מצליח להבין איזה הגיון כלכלי יש כשאומרים שהקבוצה תהיה בלי גרעון אז מישהו ירצה לקנות אותה , אבל בו בזמן היא תהיה גם בלי נכסים .
ואז מה ? למה שמישהו יקנה פורשה בלי דלתות,מנוע וגג ?
הגיון עקום

ובוא תסביר לי ההגיון לקנות פורשה משועבדת על חוב של מישהו אחר ?
על פורש בלי דלתות מנוע וגג, אתה עוד יכול לקנות את דלתות וכו' ולהרכיב.
אבל לקנות פורשה שבכל שניה יכול להיות שיעקלו אותה, זה לא חכם.
ברגע שלקבוצה לא יהיו חובות, הסיכוים שמישהו ישקיע בקבוצה בשביל שבעתיד יוכל למשוך הלוואת בעלים גבוהים יותר,
מאשר מישהו יקנה קבוצה בחובות כספים שלא הוא התחייב להם.

בשורה התחתונה כישלון טואטלי, ועל הדרך שבירת אמון מלאה שנעשתה על חשבון משלמי המנויים ואלה שעשו את הטעות ושילמו דמי חבר עבור העמותה.
כולם נכשלו, הדבר היחיד שיכול להציל את הקבוצה הזאת, זה לקחת אחריות לכסות את הגרעון לחזור לשנות ה90 ולפרק את חברי הדירקטוריון והעמותה ולהכריז שהקבוצה עומדת למכירה. אם הוא יעשה את זה הוא באמת יציל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:04 
Royi כתב:
שחר כתב:
Royi כתב:
שחר כתב:
Red or Dead כתב:
הוא צודק בהרבה דברים
מה לעשות שיוצא שפעם בכמה שנים נכשלים באירופה
כאילו שלא כולנו התחננו לקבל את גילי, איתי או רב"ש(לגבי אלמוג כהן אין לי מושג כי לא הייתי פה)
קל להיות חכמים בדיעבד אבל עם הרוב הגדול של ההחלטות הקהל הסכים

הסכים? מה שהיה עם שכטר זה לא היה הסכמה, זה היה הרבה יותר מזה.

כן. הקהל הסכים.
כאילו שמישהו מספר לנו מה מצב הדו"חות, על מה בידיוק מעלים את מחיר המנוי ומי הבטיח לרמון מה.
אנחנו כקהל רוצים את השחקנים הכי טובים.
רמון כמנהל אחראי לא חייב להביא אותם - בידיוק אגב כמו שעשה עם ערן זהבי. את זהבי לא היינו "מסכימים" לקבל?

מה שהיה עם שכטר היה לחץ מטורף ודווקא במקרה הזה אני זוכר שרמון היה זה שהתנגד באופן נחרץלהחתמה שלו בסכומים האלה, הוא כמובן לא בסדר שלא היה המבוגר האחראי ועצר את הטירוף, אבל מה שהיה במקרה הזה זה לחץ מטורף וכמובן אותה העלאת מחירים מטומטמת שיזמו "נציגי האוהדים"..

רמון הוא הבעלים. אם היה מתנגד, אז זה לא היה קורה.
אגב אני עדיין חושב שהבאת שכטר הייתה נכונה - גם כלכלית. שכטר עלה להפועל משהו כמו 500-600 אלף יורו.
אפילו היום אפשר למכור את שכטר ביותר, אז בטח שכלכלית זאת לא הייתה טעות.
לעומת זאת, להביא את המאמן הכי יקר בליגה בלי תקציב לחיזוק זאת שטות.
להביא שוער יקר כשיש לך אחד ושחקנים שלא רואים דשא אפילו ששכטר פצוע - זאת שטות.

אם שכטר לא היה כשלון מקצועי עד עכשיו אף אחד לא היה מדבר עליו כטעות
אם רב"ש שהיה קונצזוס מוחלט בכל מקום לא היה כשלון מקצועי עד עכשיו זה לא היה שטות(גם מקבוצות חלשות בהרבה הוא הוציא תוצאות טובות בהרבה בעבר)
לגבי דני עמוס, הוא היה שוער שני של הנבחרת ושחקן העונה לפני שנתיים. על הספסל כשרון גדול אבל לא מוכח(שעד היורו הייתי בטוח שצריך להיות שוער ראשון) שבסך הכל שיחק לא מעט בהפועל ואי אפשר להגיד שכל כך בהצלחה(לצד הצלות מדהימות קיבל שערים מגוחכים וממוצע ספיגות גבוה). אם קליימן היה פותח את העונה בשער בצורה שדני עמוס פתח אותה אז היו גם קולות שאומרים "איך לא מביאים אלטרנטיבה לשוער שבסך הכל פותח לראשונה בליגת העל?". ביינתים שניהם לא טובים במיוחד.
אני מסכים שבניית הסגל יכלה להיות טובה יותר.

אוגוסטוס, אם שכטר היה מגיע למכבי ומככב אף אחד לא היה סולח לרמון שלא עשה מאמץ להביא אותו. בדיוק כמו שהיום אומרים "איך לא הבאנו את זהבי".
אם היו נותנים לכל אחד פה אפשרות להחזיר שניים משלושה בזמן אמת רוב מוחלט היה בוחר בורמוט ושכטר ולא בזהבי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:04 
אוגוסטוס היל כתב:
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Red or Dead כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
תגידו, אתם רציניים? מה זה התחננו? מה זה אירופה?
הוא לקח אחריות על ניהול הקבוצה והתנהג כמו אחרון האוהדים (סליחה, הוא נכנע ללחצים נוראיים של האוהדים הרשעים).
אם זה המצב שהיה לפני שנה, זה היה מתחייב להתנהל אחרת. להשקיע, אבל לא להשתולל ולהשקיע את כל המאמצים במציאת רוכש.
אופס, על זה הוא לא דיבר בכלל. על מה בדיוק סרבו לו? מה הוא דורש? מה הציעו? מה הוא עושה כדי למכור?

כן, תאר לעצמך שאחרי שזהבי הלך למכבי והפועל לא נלחמה עליו, מה היה קורה אם גם שכטר היה מגיע לשם ונהיה מפלצת?
מה היה קורה אם שכטר לא היה מגיע והיינו מודחים מאירופה? כולם היו מדברים על זה שלא חיזקנו את הסגל מספיק כדי לעבור את פאנדורי ומה היה קורה אם שכטר היה כאן
אז אירופה קשורה קשר ישיר לכשלון הניהולי שלו למרות שלפי ראות עיניו(ועינינו) הוצבו לפני העונה כל התנאים להצלחת הקבוצה(או לפחות להעפלה לשלב הבתים של האירופית).
נאמרו פה המון המון דברים בלי קשר לכמה הוא רוצה על הקבוצה ותנאי המכירה וגם עליהם צריך לדבר
בלי קשר ברור שכולם רוצים רוכש וכמה שיותר מהר.

אם היה מכנס מסיבת עיתונאים ומסביר שזה מה שיש ועם זה ננצח, ושלא עושים מהלכים שעלולים לסכן את הקבוצה, שיש את גילי ודמארי וטבח (אז עוד היה) ונעשה כל מה שאפשר כדי למצוא רוכש וכולם היו נרגעים בשנייה

ואם הוא היה מצליח לקחת את אירופה ולהיות במקום טוב עכשיו כולם גם היו רגועים ולא היה גרעון. וזה בדיוק מה שהוא אמר.

אני אומר שוב שבאמות מידה של ניהול מקצועי, הוא התנהל בצורה מופקרת וגם אם היינו מגיע עם זה לא הופך את זה לאחראי ונכון.

ברור שזו התנהלות שכונתית אבל אם אני הבנתי את זה בתחילת העונה אז אני מניח שאני לא היחיד שהבין את זה ואז לא היה לאף אחד טענות לגבי זה. אני עוד זוכר שרשמתי פה לאנשים שלהביא את שכטר זו טעות וכן גם אני מאוד רציתי לראות את שכטר בהפועל.
התשובות למה שאמרתי היו שאני מדבר שטויות אני רק יכול לדמיין שבהנהלה של אוהדים זה היה בדיוק אותו הדבר. ולכן לא רק רמון הוא האשם כאן ואנחנו יודעים של מי היה הרעיון להביא את שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:09 
בטח, כי הוא דיבר על מקור חיצוני וסמכו עליו שהוא יודע מה הוא עושה.
אם המצב האמיתי היה פרוס בפני כולם, עם המגבלות, נא אבל עם הסתכלות מפוכחת קדימה , וההתנהלות היתה סביב מציאת רוכש, אולי כבר היה היום בעלים אחר בהפועל ת"א. אבל הוא בחר לשחק אותה סופרמן.
זה ההבדל בין אחריות להפקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:12 
אוגוסטוס היל כתב:
אם המצב האמיתי היה פרוס בפני כולם, עם המגבלות, נא אבל עם הסתכלות מפוכחת קדימה , וההתנהלות היתה סביב מציאת רוכש, אולי כבר היה היום בעלים אחר בהפועל ת"א. אבל הוא בחר לשחק אותה סופרמן.

אני מסכים איתך לגמרי. הכשלון הכי גדול הוא שהם חשבו שהם יכולים לבנות קבוצה שתתחרה במכבי בלי למצוא רוכש. כל האנרגיה מתחילת עונה שעברה הייתה צריכה להתמקד רק בלמצוא רוכש.
השאלה היא אם הוא היה מקבל שקט במצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מסכים איתך לגמרי. הכשלון הכי גדול הוא שהם חשבו שהם יכולים לבנות קבוצה שתתחרה במכבי בלי למצוא רוכש. כל האנרגיה מתחילת עונה שעברה הייתה צריכה להתמקד רק בלמצוא רוכש.

זאת אומרת האנרגיה של רמון עד עכשיו לא היתה מכוונת למצוא רוכש?
אני מניח שמעכשיו הוא יתחיל בסשן רייקי ויעצב את חודורוב בפאנג שוואי בשביל לנתב את האנרגיה לרוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:17 
גביזון כתב:
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מניח שמעכשיו הוא יתחיל בסשן רייקי ויעצב את חודורוב בפאנג שוואי בשביל לנתב את האנרגיה לרוכש?

ואי ואי איזה עקיצה.
קח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:18 
אוגוסטוס היל כתב:

אף אחד בקיץ לא חשב שאנחנו במצב כלכלי מזהיר, אבל מצד אף אחד גם לא רצה אחרי עונה מחפירה כמו העונה שעברה לראות את שחקן "שלנו" הולך למכבי, ממשיך לזיין אותנו ואת כל הליגה. בגלל זה הלכנו על מאמן טוב שהיה אמור לקחת אותנו לליגה האירופית ולמאבק על אליפות בליגה. אז המאמן הזה לא מצליח כרגע ולא מצליח להוציא מהסגל הזה את מה שחשבנו(למרות שאני חשבתי לפני ועדיין חושב שהוא מאמן טוב שמבין בכדורגל והיינו צריכים להיות עם עוד כמה נצחונות עם היכולת שהצגנו ברוב המשחקים), ובנוסף שכטר לא רק שלא מהווה את שובר השוויון שקיווינו עם דמארי וורמוט, אלא מציג יכולת ירודה ולא מביא מספרים.
מאמין שעם קצת יותר מזל והרבה יותר יכולת של שכטר היינו משיגים יותר נקודות ואולי גם נמצאים בשלב הבתים ואז אף אחד לא יכל לדבר על המצב של היום ככשלון.
להזכירך, כמו ששכטר הגיע מהספסל של סוונסי, זהבי הגיע אחרי שנה ביציע בפאלרמו ולכן לא היה אפשר להגיד "שכטר כבר לא אותו שחקן של הדאבל" כשהוא רק בן 26 וחוזר לליגה שהיא פח.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
גביזון כתב:
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ואי ואי איזה עקיצה.
קח :ROSE:

לא מנסה לעקוץ בשיט, אבל אתה אומר שהבנאדם מנסה את מזלו (למרות שכשל בטורף בעבר, ושים לב, שזו אותה היסטוריה בדיוק, עם אותה צורת התבטאות קטסטרופלית שלו), ואם לא ילך והוא יזיין לחלוטין את הקבוצה הוא יחשוב על למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:20 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
המצב מסובך מאוד כי לצערי יש יותר מאמת אחת בסיפור הזה, המועדון הולך להתכווץ בגודלו בזמן הקרוב אני פשוט לא מצליח להבין איזה הגיון כלכלי יש כשאומרים שהקבוצה תהיה בלי גרעון אז מישהו ירצה לקנות אותה , אבל בו בזמן היא תהיה גם בלי נכסים .
ואז מה ? למה שמישהו יקנה פורשה בלי דלתות,מנוע וגג ?
הגיון עקום

ובוא תסביר לי ההגיון לקנות פורשה משועבדת על חוב של מישהו אחר ?
על פורש בלי דלתות מנוע וגג, אתה עוד יכול לקנות את דלתות וכו' ולהרכיב.
אבל לקנות פורשה שבכל שניה יכול להיות שיעקלו אותה, זה לא חכם.
ברגע שלקבוצה לא יהיו חובות, הסיכוים שמישהו ישקיע בקבוצה בשביל שבעתיד יוכל למשוך הלוואת בעלים גבוהים יותר,
מאשר מישהו יקנה קבוצה בחובות כספים שלא הוא התחייב להם.

כי ערבויות אפשר להביא , נכסים זה קצת יותר קשה . בטח בשוק הישראלי אפילו לגולדהאר המהולל לקח כמה שנים טובות כדי להעמיד צוות וקבוצה טובה, נכסים זה משהו בעל ערך גבוהה בהרבה מערבויות .
דרך אגב זה בדרך כלל השוני בין הרציונליות של עסקים לבין הרציונליות של אנשים פרטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:21 
לא דיברתי על שכטר. דיברתי על דבר אחד - אם אתה מגיע למועדון חצי מפורק ואין לך הון, אתה פשוט לא יכול להתנהל ככה. ף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:29 
סבבה, אבל זה לא מצב בלתי הפיך.
כרגע לבעלים שלנו אין כסף, זה לא ישתנה עד שיעמוד בראשות הקבוצה בעלים אחר. מכירה של דמארי ואתה לא בחובות ועדיין עם סגל יחסית טוב ביד. אבל כמו שהקהל הלך לקבל את גילי בנתב"ג, וכמו שהוא לחץ להביא את שכטר, ככה גם יהיה לחץ לא למכור את דמארי ובעונות הבאות לחץ לא ללכת לעונות כלכליות עם תקציב נמוך עד שיגיע מישהו שיקנה אותנו. כולנו רוצים את הפועל בצמרת עשירה ומצליחה ולפעמים סיכונים שנלקחים לא מצליחים על המגרש וזה גורם לבעיות תקציביות. מעט מאוד אוהדים היו נוקטים בגישה של ללכת על קבוצה בינונית כדי להמנע מחובות(והיו רואים את זה על כמות המנויים) ומעט מאוד גם ילכו על גישה כזו גם בעתיד.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:37 
הדבר היחיד שציפיתי מרמון זה להעיף את טביב ולהביא רוכש. אם בשביל זה צריך שתהיה לנו קבוצה פחות טובה לעונה אחת - סו בי איט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:44 
אוגוסטוס היל כתב:
הדבר היחיד שציפיתי מרמון זה להעיף את טביב ולהביא רוכש. אם בשביל זה צריך שתהיה לנו קבוצה פחות טובה לעונה אחת - סו בי איט

אז אם רמון יעמוד במה שהוא אמר היום זה מה שיקרה מעכשיו. בוא ונראה איך כולם יקבלו את ההחלטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אז אם רמון יעמוד במה שהוא אמר היום זה מה שיקרה מעכשיו. בוא ונראה איך כולם יקבלו את ההחלטה הזו.

מה מנע ממנו לעשות את זה בשנה וחצי האחרונות?
מה ישתנה מעכשיו?
למה הוא הביא אותנו למצב הזה כדי שזה יקרה? (טב"ח,דמארי,שכטר)
ולאיזה עוד מצבים הוא יביא אותנו כדי שזה יקרה מעכשיו?
ברצינות אני שואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 01:57 
Red or Dead כתב:
סבבה, אבל זה לא מצב בלתי הפיך.
כרגע לבעלים שלנו אין כסף, זה לא ישתנה עד שיעמוד בראשות הקבוצה בעלים אחר. מכירה של דמארי ואתה לא בחובות ועדיין עם סגל יחסית טוב ביד. אבל כמו שהקהל הלך לקבל את גילי בנתב"ג, וכמו שהוא לחץ להביא את שכטר, ככה גם יהיה לחץ לא למכור את דמארי ובעונות הבאות לחץ לא ללכת לעונות כלכליות עם תקציב נמוך עד שיגיע מישהו שיקנה אותנו. כולנו רוצים את הפועל בצמרת עשירה ומצליחה ולפעמים סיכונים שנלקחים לא מצליחים על המגרש וזה גורם לבעיות תקציביות. מעט מאוד אוהדים היו נוקטים בגישה של ללכת על קבוצה בינונית כדי להמנע מחובות(והיו רואים את זה על כמות המנויים) ומעט מאוד גם ילכו על גישה כזו גם בעתיד.

למה לא למכור את דמארי בקיץ?
הרי יש ערבויות על העונה הזאת, אפילו רמון אמר בראיון. לא צריך לפרק קבוצה באמצע העונה, בקיץ זה עוד מתקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 02:07 
תשובה הגיונית היא שאיתו או בלעדיו תוכל להגיע למקום השלישי, ומקסימום אליו. אולי עדיף למכור אותו עכשיו ושנה הבאה לעשות את השינויים עם דף נקי.
חוץ מזה שעכשיו אתה אחראי על המכירה ובקיץ מכבי פ"ת(גם אם זה למכבי ולא תוכל לעשות כלום).
מצד שני כמובן שאולי יגיע רוכש עד הקיץ ותוכל לקנות את הכרטיס ולהשאיר אותו
לי אישית קשה להחליט מה אני חושב בנושא שלו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 02:09 
מה עשינו שזכינו לכל הטוב הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 02:19 
nati כתב:

זכינו בדאבל בטדי בדקה 92.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 02:59 
טכנית לארז כתב:
nati כתב:

זכינו בדאבל בטדי בדקה 92.

שחכחנו כמה רמון אדם מגעיל ומנהל ממש רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 03:00 
גביזון כתב:
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה מנע ממנו לעשות את זה בשנה וחצי האחרונות?
מה ישתנה מעכשיו?
למה הוא הביא אותנו למצב הזה כדי שזה יקרה? (טב"ח,דמארי,שכטר)
ולאיזה עוד מצבים הוא יביא אותנו כדי שזה יקרה מעכשיו?
ברצינות אני שואל

מה שמנע ממנו זה שהוא או מנהל גרוע או פחדן או שניהם ביחד.
מה שישתנה עכשיו זה שאין לו כבר ברירה. אתה בטח תצא מנקודת הנחה שהוא יכול פשוט למכור את כל הקבוצה אבל אם נהיה ריאליים הוא לא יכול לעשות את זה והוא גם לא יעשה את זה.
מה שיקרה עכשיו זה שהוא ישיג את הכסף לכיסוי החובות שנוצרו מכל הלונה פארק שהיה בעונה הזו בכל דרך אפשרית ואחר כך, על פי מסיבת העיתונאים שהוא נתן היום לא יחזור על הטעות הזו שוב ויעמיד רק תקציב מכסף שהוא יודע שיש לו מכיוון שהוא הבן אדם העיקרי שאוכל חרא על כשלונות העונה הזו. אני לא חושב שהוא נהנה מזה.
משמעות הדבר היא שאין יותר שכטרים ורמוטים וכאלה עד שיגיע מישהו עם כסף, כמו שזה היה צריך להיות מהרגע שהוא הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 03:02 
מילא רב"ש, אבל מעניין איך גילי ואיתי ירגישו לשחק במועדון כשהבעלים שלו אומר שהם הטעות הכי גדולה שהוא עשה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 03:03 
מה שבאמת צריך להדאיג זה העובדה שלא רק שאין רוכש, אין גם מישהו שישים כסף לכיסוי החובות האלה.
זה נראה כאילו עד עכשיו כל פעם שהיו בעיות כספיות או צרכים כספיים גדולים מישהו היה בא ותורם את הכסף הזה כנראה רוב הפעמים זה היה חג'ג'. אז עכשיו גם את זה אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: