תגידו לי מה אתם חיים בסרט?
נראה לך שרמון לא רוצה למכור את הקבוצה? שהוא נהנה מזה שאנשים מקללים אותו? שאנשים כל הזמן מתקשרים / שולחים הודעות / לא יודע מה?
רמון רוצה את הטוב של הפועל.
וזה ההבדל הכי גדול שיש מתקופת טביב.
אנשים שוכחים מה היה פה לפני שחיים הגיע (לא שאני חושב שהוא מנהל דגול או משהו בסגנון) - אבל המועדון הלך לפירוק.
הלך לזה שהשנה במקום להחתים את שכטר היית שמח אם היית מחתים את אבו לאבן לקאמבק מרגש.
אין כסף למועדון. אין כסף לחיים רמון. אין אף אחד בקהל שרוצה לשים כסף. אבל רמון רוצה שהקבוצה תהיה נקיה מחובות. שהמאזן שלה יהיה 0.
למה? כי הוא מחפש קונה שלא יבהל מזה שהוא מתחיל את הקדנציה שלו עם חובות של מיליונים.
בנוגע לכל הספקולציות וההשערות על זה שיהיה דיל עם טביב על דמארי - יש כל שקל לטביב. ואני אומר את זה בתור אחד שלצערי הרב יודע יותר ממה שאני צריך לדעת. הסיבה שלא משלמים לו זה בגלל שטביב חייב הרבה יותר מהכסף שחייבים לו ואם ישלמו אז המועדון יתקע עם חובות מפה ועד הודעה חדשה.
תפסיקו לעשות לחיים את המוות, צריך למצוא רוכש (שנכון להיום -
אין אף אחד שרוצה . נחזור על זה -
אין אף אחד שרוצה , הרי גם העמותה המהוללת מחפשת רוכש...) ועד אז או לתת לרמון את השקט שלו או להביא מנהל מבחוץ.
תפסיקו להיות כפויי טובה, כי אם הוא לא היה הולך על המהלך הזה (בלי כסף, בלי מקורות מימון, עם הרבה אמונה ואג'נדה [לא סתם קיימת העמותה - זה רעיון שהוא יזם ומאמין בו] ) אנחנו היינו נוסעים שבוע הבא לשחק במרמורק (מבטיח שהיה משחק מרתק עם תקציב של 3 מיליון שקל בלחץ).
יאללה הפועל