סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
חתול אדום התריע מהתסריט הנוכחי עוד בתקופה שאתה חלקת לבבות לרמון, תאומים וחג׳ג׳. לאיזה מסקנות בדיוק אתה מצפה שהוא יגיע? לך תמשיך לעשות חישובים ואחוזים , צטט תקנונים של מנהל עסקים במקום לעודד את הקבוצה שלך, אולד סקול כמו פעם..,אבל מה? השינוי מתחיל בתוכנו.
לא כי עדיף בהרבה להביא אנשים כמו טביב, משתמשים כמוהו ושכמותך יודעים רק לצעוק ומה להצביע על הכשלים, פתרונות אין .
בזמנו של טביב התרעתי זמן רב לפני על מה הולך להיות תחת ניהולו , למה אתה לא מחלק לי צל"ש ? ורק בינינו לא מעניין אותי בכלל השטויות האלו שההוא התריע אני התרעתי או כל פלוני אלמוני , להתריע כולם יכולים לעשות משהו בנידון זה כבר משהו אחר לגמרי
מעדיף פי אלף אנשים שמנסים לשנות מאשר אנשים כמוך או בפי הפורום "קליק קליק" .
אה כן רק בשביל לשים אותך ואת חתול אדום קונטקסט הנכון , אולי תציעו לפולנים אחרי מלחמת העולם השניה להחזיר את הנאצים ככי הרוסים הרבה יותר גרועים ?
השינוי מתחיל בנו זו לא ססמה ריקה מתוכן כמו שאתה מנסה לצייר , השינוי כבר התחיל בנו בעבר ואין סיבה שלא גם בעתיד.
הזלזול שלך באנשים זה משהו בלתי נתפס, אבל כנראה שזה משתלב עם תרבות הקליק קליק שלך .
קודם כל, ביאור כדי שלא תתקשה: בפורום כדורגל כותבים, קליק קליק, אתה מבין? אתה תקרא פה דברים כתובים ואנשים כותבים , בדיוק כמו שאתה פותח את כל האשכולות ההזויים שלך "מה אתם הייתם עושים בינואר, "מה ההרכב שלכם" וכו, וכו', או אולי יותר נכון, וקליק קליק וקליק קליק..
כשחשבתי שיש לי מה לעשות לטובת הקבוצה, עשיתי את המעט מאוד שיכולתי.
מצד שני, מעולם לא התיימרתי לנהל קבוצת כדורגל, או להיות בעלים של קבוצת כדורגל, אני אוהד ואני חושב שכולנו כאלה וזה התפקיד שלנו בדיוק כמו רוב מכריע של האוהדים בכל העולם. עשה מי שעשה, החליט מי שהחליט והעובדות על פני השטח גם מוכיחות שזה רעיון גרוע שרק עושה נזק.
אני מבין שאתה בדקות אלה עסוק בעשייה ובנייה אינסופית, אז אני אשתדל לא לגזול מזמנך, אבל לא יודע אם הסתכלת ימינה או שמאלה אבל "השינוי" הזה שנעשה בינתיים רק עושה נזק. אז גם מי שלא משוכנע או מי שלא מבין, כדאי שיסתכל ימינה ושמאלה ויבין איפה הוא נמצא ולאן הוא הולך ואם אפשר, אני גם משתדל להעיר את תשומת ליבו.
אם זו לא היתה קבוצה שיקרה לליבי גם לא הייתי טורח להגיב לשטויות שלך. אבל בגלל שהיא כן ואולי יש מי שקורא בפלטורמת הקליק קליק ויסיק מסקנות, אני אמשיך, גם את תמשיך לתקוף אותי באופן אישי...