תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 12:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום ה', 1/2/14
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:15 
בבלוג? פיספסתי פוסט שלו בחודשים האחרונים? נדמה לי שאפילו רמון לא זוכר פוסט שלו בבלוג ההוא.
וגם אז לא זכור לי שהוא סיפר שם שהוא מחפש רוכש, מקסימום אנשים שיעזרו.

איך? בדיוק בגלל שזה לא אייביי, אנשים לא מחפשים קבוצה למכירה - אתה צריך להציע להם.
העמותה יכולה לרצות למכור עד מחר, בסופו של דבר - הכל תלוי ברמון והעסקנים הלוחשים לאוזנו ("ערב טוב ואדום עולה")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
מחאה על מה? אתה הרי טוען שרמון מחפש רוכש.

ובכל מקרה,
לגמרי להפך.
חידוש המחאה? ממש לא. לפחות לא כרגע.
חידוש המחאה עכשיו ישדר שאנחנו קהל בכיין, שכלום לא טוב לו ושעלול "להתהפך" על כל אחד, כל הזמן. זה בטח לא יביא רוכש.

אם העמותה ובעלי המניות היו סתם חותמות גומי, דבריך על "זבוב באוזן" היו נכונים אבל אני רוצה להאמין שלא כך הדבר.
כולי תקווה שהמכתב הנ"ל הוא מכתב התעוררות שלהם ושלא יתנו לפארסה הזאת להימשך.

אם אחרי לחץ מתון ורצוף של העמותה ובעלי המניות לא ישתנה דבר, אז יהיה מקום לדון האם צריך לחדש את המחאה.

כמה זמן אמור להיות הלחץ ?
כמה זמן לחכות ?
אחרי המכירה של דמארי?
לפני ?
אחרי המכירה של שכטר גם ?
לפני ?
אחרי שיביאו לכם עוד ספין על רוכש ?
לפני ?
אחרי שעוד פעם העמותה תשלח מכתב לחיים ?
לפני ?
בקיצור אני מוכן עם שלט, שיבוא הראשון שיגיד שהוא מצטרף
ומחר אני בבית של חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
איפה הבית של הילד?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:28 
הבלוג האדום של חיים רמון, פוסט מס' 3

שלום לכל האדומים,

ציטוט:
גם השנה אנו מנסים להעמיד קבוצה עם תקציב גדול יותר, אבל הדבר כמובן תלוי האם תהיה התגייסות של אוהדים בעלי יכולת או האם יבוא משקיע. פה ושם אני שומע דיבורים משונים והזויים כאילו אני לא מחפש רוכש או משקיע ושאני בכלל לא רוצה למכור. אז אני מצהיר כאן ועכשיו ומבקש שם אחד של רוכש "כאילו פוטנציאלי" שרק רמז שהוא מעוניין להשקיע, לקנות או לתרום להפועל תל אביב וסירבתי להיפגש עמו. בשנה האחרונה נפגשתי עם הרבה אנשים שאמרו לי וסיפרו לי כמה הם מעוניינים לתרום להפועל תל אביב, אך רוב הפגישות התגלו בסוף כפגישות סרק.

נכון שצריך להציע להם. אבל פרסום ראשון בוואן "רמון רוצה למכור" לא ממש מתלכד עם מה שאתה כותב.
העמותה לקחה את קלייו כי היא מאמינה שאם נמצא מישהו רציני הוא יוכל לקנות את הקבוצה ולא ייתקל בסירוב. אחרת לא היו מלשמים לו כסף, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון נשמה של ברבור,
ברור שהוא רוצה למכור.
הוא גם נתן לעמותה את כל מה שהבטיח,
סתם העמותה שלחה לו מכתב משפטי.
הוא גם מאוד לא בפאניקה ומשדר רק רצינות,
סתם שמעו אותו ביציע צועק "יואו אין כסף, בלאגן, בלה בלה בלה"
הוא גם פנה לאנשים שיקנו מניות בקבוצה וממש מודה להם על כך,
והוא סתם מתחמק מהם כי הפלאפון שלו בהטענה למטה.
אה וחיים רמון אמר שהוא רוצה למכור,
תשלים אתה את השאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:33 
א'. אתה שם לב ממתי הפוסט הזה? חצי שנה עברה, לא?

ב'. כנראה שאם בעמותה היו יודעים שרמון מחפש רוכש ועושה הכל כדי למצוא, הם לא היו שוכרים את קליין. לדעתי המצב שונה ולכן נשכר קליין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:36 
כנראה שהבן של ראש המועצה שלי צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:36 
chimpfive כתב:
שמעתי את הדיבורים האלה גם, אף אחד לא יודע מה הוא תיכנן או מה הוא עשה, לפחות עם הקומבינות שלו הנחיתו את דמארי וטב״ח. כן הוא היה חלאה שכונה שריסק קבוצה שהיתה יכולה להיות אמפריה במושגים מקומיים, וכן הוא ורמון גרועים באותה מידה והרסניים.

הדבר היחיד שיודעים שלפתע לא ידעו איפה ה-50 מליון. שאר התקציב, כולל מכירת שחקנים היה לפחות מאוזן. אבל, איפה ה-50 מליון ?

בספרי תקציב יש הרבה מקום ליצירתיות וחוסר הוכחות זה כלום. ובאחת מהתגובות הובאו דוגמאות ספציפיות.
חסרות הוכחות נגד רבים ורעים שהם, לדוגמא, הפשע המאורגן המוכר לכולם או ראשי העיריות שגם כאשר תובעים אותם זה על סכומים זעומים ביחס לנכסים הבלתי מוסברים שלהם.

אחד מהמאפיינים של תקופתנו הוא אימפוטנטיות השלטון. שהשם המדויק שלה הוא שהשלטון בעצמו גונב בענק בצורה של אנשים לא מתאימים בתפקידים חשובים כמו עמיר פרץ כשר ביטחון.
אנשים רצינים במקומות הנכונים היו יודעים מצוין איפה ה-50 מליון וזורקים את טביב ואחרים לבית סוהר שזה מקום שהולם אותם (בלי רגשי, ממש כך) הרבה יותר מכל מקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:53 
צור ש. כתב:
א'. אתה שם לב ממתי הפוסט הזה? חצי שנה עברה, לא?

ב'. כנראה שאם בעמותה היו יודעים שרמון מחפש רוכש ועושה הכל כדי למצוא, הם לא היו שוכרים את קליין. לדעתי המצב שונה ולכן נשכר קליין.

מה זה משנה ממתי הוא? אתה רוצה שהוא יחדש את הפרסום כל רגע בתקשורת? קצת אידיוטי. לא?
ב.רמון מחפש רוכש אבל לא עושה מספיק, ולא יודע לעשות מספיק. לכן העמותה השכירה קת קליין.
אגב, גם אם הוא לא עושה הכל כדי למכור, זה לא אומר שהוא לא רוצה למכור. תחליט מה אתה מנסה להוכיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:59 
תגידו אחד מאלו שמחרו את waze לא אוהד בפועל?
רק "עשיר חדש" מפגר על הפועל אולי יקנה את הקבוצה במצב הזה.
אין קונה כיוון שהתנאים שנוצרו (לא משנה כרגע מי יצר אותם) לא מאפשרים למישהו נורמאלי לקנות את הקבוצה.
צריך להחיות את הקבוצה עם מישהו מקצוען שיקח את הניהול עליו ולאחר מיכן למכור את הקבוצה לאדם נורמאלי עם מטרות לעתיד.
רמון לא ילך לבד בלי הלחץ של האוהדים וכמו שהבנתי מהמכתב העמותה מוכנה לעזור בלחץ .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:06 
צור ש. כתב:

ובכל מקרה,
לגמרי להפך.
חידוש המחאה עכשיו ישדר שאנחנו קהל בכיין, שכלום לא טוב לו ושעלול "להתהפך" על כל אחד, כל הזמן. זה בטח לא יביא רוכש.

אם העמותה ובעלי המניות היו סתם חותמות גומי, דבריך על "זבוב באוזן" היו נכונים אבל אני רוצה להאמין שלא כך הדבר.

אם אחרי לחץ מתון ורצוף של העמותה ובעלי המניות לא ישתנה דבר, אז יהיה מקום לדון האם צריך לחדש את המחאה.

אז ככה, קודם כל מחאה זה על מכירה של נכסי המועדון ואי מימוש הערבויות, בעצם יש רק גוף אחד שמשלם כרגע וזו העמותה והקהל, התחייבויות צריך לקיים
הדרך שלך לראות איך המחאה תראה היא לגיטימית רק שנראה לי שאתה קצת מנותק מהמציאות (עוד מעט נחזור לזה), אני רואה את המחאה כנקודת חוזק לקהל בי הם יראו שלא משנה מי הבעלים, הדבר היחיד שחשוב לנו זה המועדון, לא פלוני אלמוני, רק המועדון מעניין.
עכשיו נראה לי שאתה לא כלכך מחובר למי יקנה (אם וכאשר) קבוצת כדורגל בישראל, אין בן אדם כזה שבסביבה הקרובה, אין איזה מולטימליונר מקומי שיקנה את המועדון ויקח אותו לאן שאנחנו שואפים, בארץ יש לך טביבים,אזאגים ודמאיוים זה מי שמוכן לקנות בארץ קבוצה (תעשה את הקישור בעצמך) ככה שמחאה/להצהיר על מכירה לא כלכך תשפיע בפן הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
שיעשו לי טובה חברי הוועד המנהל היקרים ולא יוסיפו לבלאגן.
עייפתי מהכל הבעיות סביב הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:14 
סימרוטיץ כתב:
צור ש. כתב:

ובכל מקרה,
לגמרי להפך.

אז ככה, קודם כל מחאה זה על מכירה של נכסי המועדון ואי מימוש הערבויות, בעצם יש רק גוף אחד שמשלם כרגע וזו העמותה והקהל, התחייבויות צריך לקיים
הדרך שלך לראות איך המחאה תראה היא לגיטימית רק שנראה לי שאתה קצת מנותק מהמציאות (עוד מעט נחזור לזה), אני רואה את המחאה כנקודת חוזק לקהל בי הם יראו שלא משנה מי הבעלים, הדבר היחיד שחשוב לנו זה המועדון, לא פלוני אלמוני, רק המועדון מעניין.
עכשיו נראה לי שאתה לא כלכך מחובר למי יקנה (אם וכאשר) קבוצת כדורגל בישראל, אין בן אדם כזה שבסביבה הקרובה, אין איזה מולטימליונר מקומי שיקנה את המועדון ויקח אותו לאן שאנחנו שואפים, בארץ יש לך טביבים,אזאגים ודמאיוים זה מי שמוכן לקנות בארץ קבוצה (תעשה את הקישור בעצמך) ככה שמחאה/להצהיר על מכירה לא כלכך תשפיע בפן הזה

המחאה חייבת להיות כיוון שמישהו מרמה אותנו בגדול.
ליפני כמה שבועות עלה דובר הפועל לשידור אתה עופירה ואמר שהבכיות הכספיות של הפועל שייכות לשנה הבאה, השנה הזו מכוסת ויש כספים לכסות את התקציב.
אז תימכרו בשנה הבאה למה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה הזו היא למעשה הבעת אי אמון גלוי בחיים רמון מצד הרוב המכריע של השותפים שלו, אנשים שהוא בעצמו גייס והביא להפועל.
ההתעסקות הזו אם חיים רמון רוצה או לא רוצה למכור את הפעל כבר מזמן לא רלבנטית לאור המצב שרמון הביא את המועדון אליו, וחבל לי שאנשים מסרבים להפנים שאי אפשר למכור את הפועל.
אי אפשר למכור מוצר שאין לו מחיר, אי אפשר למכור קבוצת כדורגל שנמצאת עדיין בהליך מכירה לצד שלישי, קשה מאוד למכור קבוצה בגרעון ושמנסה להיפטר מהנכסים שלה בכל דרך אפשרית.
חיים רמון עשה דבר אחד מצוין בשביל הפועל והוציא את הקבוצה מהידיים של טביב החלאה. הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה לנהל ובשל סיבה כזו או אחרת מצא את עצמו בתור הבעלים של הפועל אחרי שנה וחצי של כשלונות מקצועיים והימורים לא מוצלחים שהסתיימו בנזקים כלכליים עצומים.
כל הברברת של מה היה ואם ואולי וההוא וההם כבר יצאה מכל החורים ולא באמת מועילה למישהו, בטח שלא להפועל.
חיים רמון צריך לבוא ולהציג בפני השותפים שלו מה גודל הברוך הכלכלי ומה התוכנית שלו לצאת מהברוך הזה חוץ מלחכות שיפול רוכש מהשמיים. אם הוא לא רוצה לעשות את זה שיקום ויפנה את המקום שלו בהפועל. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:26 
kobster כתב:
ההודעה הזו היא למעשה הבעת אי אמון גלוי בחיים רמון מצד הרוב המכריע של השותפים שלו, אנשים שהוא בעצמו גייס והביא להפועל.
ההתעסקות הזו אם חיים רמון רוצה או לא רוצה למכור את הפעל כבר מזמן לא רלבנטית לאור המצב שרמון הביא את המועדון אליו, וחבל לי שאנשים מסרבים להפנים שאי אפשר למכור את הפועל.
אי אפשר למכור מוצר שאין לו מחיר, אי אפשר למכור קבוצת כדורגל שנמצאת עדיין בהליך מכירה לצד שלישי, קשה מאוד למכור קבוצה בגרעון ושמנסה להיפטר מהנכסים שלה בכל דרך אפשרית.
חיים רמון עשה דבר אחד מצוין בשביל הפועל והוציא את הקבוצה מהידיים של טביב החלאה. הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה לנהל ובשל סיבה כזו או אחרת מצא את עצמו בתור הבעלים של הפועל אחרי שנה וחצי של כשלונות מקצועיים והימורים לא מוצלחים שהסתיימו בנזקים כלכליים עצומים.
כל הברברת של מה היה ואם ואולי וההוא וההם כבר יצאה מכל החורים ולא באמת מועילה למישהו, בטח שלא להפועל.
חיים רמון צריך לבוא ולהציג בפני השותפים שלו מה גודל הברוך הכלכלי ומה התוכנית שלו לצאת מהברוך הזה חוץ מלחכות שיפול רוכש מהשמיים. אם הוא לא רוצה לעשות את זה שיקום ויפנה את המקום שלו בהפועל. נקודה.

:ROSE:
הנה, עם זה אני מסכים, בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:33 
אגב, נדמה לי שיש בלבול שלם סביב המילה "גרעון" ואני באמת לא יודע למה בכלל מתכוונים בהקשר שלנו. חובות? התחייבויות עתידיות בניכוי הכנסות צפויות? בעיות תזרים?
ובכלל - מהו ההון והנכסים של המועדון וכיצד הם מחושבים?
מה עם מפעלות? מה עם חוגי הילדים, נערים ונוער?
מה עוד יש שם שאנחנו לא יודעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:37 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

:ROSE:
הנה, עם זה אני מסכים, בכל מילה.

אני חוזר הוא לא יקום לבד ויודה שהוא לא הצליח ולכן האוהדים צריכים להביא למצב שרמון יעשה את הצעד הנכון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:41 
אני מוכן להמר שהעוד יום יומיים יהיה ספין חדש.
כמו שאני רואה הרבה אוהדים מתחילים לכוון את הכעס שלהם לרמון (היה הרבה בכיוונו של רב"ש) ועכשיו נוצר מצב שרמון חייב ספין טוב וחזק כדיי להרגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
אני מוכן להמר שהעוד יום יומיים יהיה ספין חדש.
כמו שאני רואה הרבה אוהדים מתחילים לכוון את הכעס שלהם לרמון (היה הרבה בכיוונו של רב"ש) ועכשיו נוצר מצב שרמון חייב ספין טוב וחזק כדיי להרגיע.

אני מקווה שהפעם יבינו שעובדים עליהם
ואני מקווה שכן תהיה מחאה מול ביתו של רמון שיבין שאנחנו לא אידיוטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:43 
שימכרו את כל הקבוצה אם זה מה שצריך כדי להפטר מהנזק שנקרא רמון תאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:01 
ציטוט:
וכאילו שהשכונה לא חוגגת מספיק במועדון, בכור צבאן, אחד מהחתומים במכתב טוען שהוא לא היה מודע לתוכן המכתב ושהוא מתנגד לצורה שבה נעשתה הפנייה. הדבר הפתיע את העמותה שמבחינתה קיבלה את הסכמתו של צבאן. גורמים בעמותה טוענים שייתכן וצבאן קיבל רגליים קרות מגודל האירוע ולכן הגיב כפי שהגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:02 
ציטוט:
תגובתו של חיים רמון למכתב העמותה לא אירחה להגיע והבעלים כתב בתגובה: "הופתעתי מתוכנו של המכתב ששלחה העמותה, עליו קראתי רק דרך התקשורת. בשיחה עם הרוב המכריע של בעלי המניות, הובהר לי כי המכתב לא נשלח על דעתם וכי יש להם השגות רבות על תוכנו. מעבר לעובדה שרוב הדברים שכתובים במכתב משוללי יסוד, איני מתכוון לדון בנושא בתקשורת.

"באמירה כללית אומר שנציגי העמותה נפגשו עמי בכל עת שביקשו וקיבלו תשובות על הכל ממני ומאנשי הנהלת המועדון, והם היו שותפים לכל ההחלטות המרכזיות כמו החתמת שחקנים מובילים וחילופי מאמנים. בקרוב אתן דיווח מלא לציבור על הנעשה במועדון ועל התוכניות העתידיות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ציטוט:
תגובתו של חיים רמון למכתב העמותה לא אירחה להגיע והבעלים כתב בתגובה: "הופתעתי מתוכנו של המכתב ששלחה העמותה, עליו קראתי רק דרך התקשורת. בשיחה עם הרוב המכריע של בעלי המניות, הובהר לי כי המכתב לא נשלח על דעתם וכי יש להם השגות רבות על תוכנו. מעבר לעובדה שרוב הדברים שכתובים במכתב משוללי יסוד, איני מתכוון לדון בנושא בתקשורת.

"באמירה כללית אומר שנציגי העמותה נפגשו עמי בכל עת שביקשו וקיבלו תשובות על הכל ממני ומאנשי הנהלת המועדון, והם היו שותפים לכל ההחלטות המרכזיות כמו החתמת שחקנים מובילים וחילופי מאמנים. בקרוב אתן דיווח מלא לציבור על הנעשה במועדון ועל התוכניות העתידיות"

חיים רמון אני מאמין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:06 
שחר כתב:
ציטוט:

פחחח
מוזר שסיימון כץ פרסם בדף הפייסבוק שלו מכתב שעם תוכנו הוא לא מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:09 
מערבבים אותנו טוב טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הפועל ת"א החליטה: כל השחקנים מוצעים למכירה
המצוקה התקציבית הקשה של האדומים הביאה אותם להכרעה כי כל שחקן שיקבל הצעה מספיק טובה, ישוחרר כדי לעזור. גם מכירה למכבי ת"א על הפרק: "אם גולדהאר יציע הצעה יפה על עומר דמארי או שכטר, הוא ימצא פרטנר שיהיה מוכן להקשיב"

יניב טוכמן |

אם עד לפני שבועיים הדיבור היה רק על מכירתו של עומר דמארי, היום (חמישי) אומרים בהפועל ת"א שכל שחקן שיהיה עליו ביקוש יועמד למכירה ובמיוחד איתי שכטר, שעד כה היווה קונצנזוס במתחם חודורוב.

בהפועל היו ודאי רוצים לסיים את סאגת עומר דמארי, אבל העניין הוא שהשחקן לא מתלהב לעבור למכבי חיפה ומעדיף למצות את האופציה האירופית. כרגע עוד לא הגיעה להפועל ת"א הצעה רצינית וממשית לרכוש את כרטיסו באופן מיידי, אלא רק רק מדובר על השאלה.

גם השאלה תחסוך כסף לאדומים ותכניס סכום של 300 אלף יורו מהקבוצה האירופית, אבל הבור התקציבי של המועדון יותר גדול ובמועדון רוצים את מכירתו. כאן נכנס לתמונה שכטר, שאמנם עובר חצי שנה רעה מבחינתו, אבל שמו עדיין הולך לפניו וניתן למכור אותו בחלון ההעברות הקרוב לקבוצה אירופית.

בשלב הזה אין לשכטר הצעה, אך סוכני שחקנים מחפשים לו קבוצה עפ"י רצונו וגם רצונה של הפועל ת"א. כך או אחרת, התבטא היום גורם בהפועל ת"א שלדבריו הסביר עד כמה הקבוצה זקוקה לכסף שייכנס מהשחקנים שלה.

"עד היום חשבנו שלא יבוא בחשבון לבוא שחקן שלנו למכבי ת"א, במיוחד אחרי מה שהיה בקיץ עם טל בן חיים, אבל לאור כל הבעיות הכספיות, זה יהיה נאיבי לומר שהפועל לא תמכור למכבי ת"א. אם מיטש גולדהאר יציע הצעה יפה על עומר דמארי או שכטר, הוא ימצא פרטנר שיהיה מוכן לדבר איתו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
פוליטיקאי מגיב כמו פוליטיקאי, מה ציפיתם ?
שלח אנשים לצבאן, מוציא הודעה לא קשורה למציאות לתקשורת והכל יופי טופי.
העמותה לא קיבלה מרמון שום תגובה מאז המכתב לפני למעלה מחודשיים, העמותה ובעלי המניות שחתומים על המכתב בכלל לא יודעים ממה מורכב התקציב, מה גודל הגרעון ואיך רמון מתכנן לסגור אותו. כל דבר אחר זה שקר וזריית חול בעיני האוהדים.
עצוב לראות לאן הגענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
הידיעה במעריב למעשה ממתגת אותנו מחדש -
הפועל בני יהודה תל אביב.
זה מה שנהיה מאיתנו, מוכרים שחקנים לכל המרבה במחיר כדי להעמיד תקציב. ואדון מנהל מתעסק בלשחרר ספינים במקום לקחת אחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:30 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:33 
חיים רמון הוא לא טביב חסר הכבוד וחסר החלומות הפוליטים. הוא לא צריך שיזרקו אותו בצורה אגרסיבית.
מספיקה מחאה עדינה יחסית שתבייש אותו על שבגלל שאין לו קריירה/חיים כרגע הוא לופת את הפועל ומטעה כאילו אי אפשר למכור הקבוצה. עדינה, אבל אחידה עם רוב ברור.

המחאה אינה על מכירת שחקן זה או אחר אלא על (אי) מכירת הקבוצה.
1 בניגוד לתגובה קודמת אין דבר כזה שאי אפשר למכור קבוצה עם סיבוכים כספים. כיום כל דבר סחיר. גם אם יש לו פגמים.
2 מעריך ומודה מקרב לב על המאמץ באפיק של קליין. אבל אף קונה פוטנציאל לא מתיחס למאכר מטעם האגודה כמו לרמון. ולא מאמין לו שיתקיים תהליך מכירה אמיתי כמו שהיה מאמין אם רמון היה רוצה לשכנע אותו.
3 עם זאת, צריך למחות בתוקף על מכירת השחקנים מעבר לעצם המכירה הפוגעת בעתיד הקבוצה. כי בכך רמון קונה זמן ומדרדר את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: