תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום ה', 1/2/14
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:02 
שבתאי יחבס כתב:
זה לא בדיוק ככה.
אמנם הפועל עם גרעון, אבל להפועל של טביב לא היה ורמוט, שכטר וזגורי.
תחשוב שבא בעלים חדש ורוצה להביא את ורמוט ושכטר להפועל הוא היה צריך להשקיע סכום גדול מהגרעון.
הבעיה שלא יודעים לשווק את הקבוצה(יותר נכון-שלא רוצים...)

מה זאת אומרת לא היה שכטר וורמוט? אז עבור מי הם שיחקו? טביב היה בעלים מאחורי הקלעים ב-2010 ובעלים בפועל ב2011. בשתי העונות האלה היו שכטר וורמוט. טביב, בדיוק כמו רמון, לא הוציא שקל מכיסו ובשנייה שלא נכנס כסף, הוא היה מוכר. שהמועדון הכניס סכומים שאפשרו החזקה של שחקנים כאלה, הם היו בהפועל גם בתקופת טביב.
זה נכון שבעונה האחרונה טביב עשה רושם כאילו הוא רוצה לחבל במועדון בכוונה. מה שהיה לפני כן זה היה ניהול חובבני ושכונתי בדיוק כמו שיש עכשיו בתוספת כל הקומבינות הטביביות שכל עוד הן שיחקו לטובתינו הרבה העדיםו להעלים עין. בסוף היה ברור שהבן אדם שם את עצמו נגד המועדון ונגד האוהדים, אבל אני לא חושב שזה משנאת הפועל. זה נבע מהתנהלות חסרת מושג שלו בתחום הניהול ומחוסר הבנה איפה הוא נמצא.

הקונספירציה הגדולה בעניין טביב היתה שהוא רוצה לגלח כספים מהמועדון בכל מיני צורות ולהכניס לכיס שלו. גם אם אני ואתה חושבים זה נכון, זה לא הוכח לגמרי בדיוק כמו שאנשים שתומכים בקונספירציה נוכחית לא ממש מסוגלים או רוצים להוכיח אותה.
ודרך אגב, אם תיאורית הקונספירציה הזו תתגלה כנכונה, רמון ותאומים הרבה יותר גרועים מטביב בכל אספקט שתבחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:07 
זה לא קונספירציה זה שקר מוחלט. אם הוא היה גונב מיליונים הגאונים שמנהלים את הקבוצה הולכים למשטרה, הם לא עשו את זה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:
זה לא בדיוק ככה.
תחשוב שבא בעלים חדש ורוצה להביא את ורמוט ושכטר להפועל הוא היה צריך להשקיע סכום גדול מהגרעון.

מה זאת אומרת לא היה שכטר וורמוט? אז עבור מי הם שיחקו? טביב היה בעלים מאחורי הקלעים ב-2010 ובעלים בפועל ב2011. בשתי העונות האלה היו שכטר וורמוט. טביב, בדיוק כמו רמון, לא הוציא שקל מכיסו ובשנייה שלא נכנס כסף, הוא היה מוכר. שהמועדון הכניס סכומים שאפשרו החזקה של שחקנים כאלה, הם היו בהפועל גם בתקופת טביב.
זה נכון שבעונה האחרונה טביב עשה רושם כאילו הוא רוצה לחבל במועדון בכוונה. מה שהיה לפני כן זה היה ניהול חובבני ושכונתי בדיוק כמו שיש עכשיו בתוספת כל הקומבינות הטביביות שכל עוד הן שיחקו לטובתינו הרבה העדיםו להעלים עין. בסוף היה ברור שהבן אדם שם את עצמו נגד המועדון ונגד האוהדים, אבל אני לא חושב שזה משנאת הפועל. זה נבע מהתנהלות חסרת מושג שלו בתחום הניהול ומחוסר הבנה איפה הוא נמצא.

הקונספירציה הגדולה בעניין טביב היתה שהוא רוצה לגלח כספים מהמועדון בכל מיני צורות ולהכניס לכיס שלו. גם אם אני ואתה חושבים זה נכון, זה לא הוכח לגמרי בדיוק כמו שאנשים שתומכים בקונספירציה נוכחית לא ממש מסוגלים או רוצים להוכיח אותה.
ודרך אגב, אם תיאורית הקונספירציה הזו תתגלה כנכונה, רמון ותאומים הרבה יותר גרועים מטביב בכל אספקט שתבחן.

דיברתי על המצב הנוכחי. כשרמון לקח את הקבוצה מטביב לא היו לו נכסים בקבוצה מלבד דמארי. אם היה לוקח את הקבוצה במקום רמון בעלים אחר הוא היה צריך להביא מכיסו כסף על מנת להביא את ורמוט ושכטר(שזה היום הגירעון של הפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:17 
chimpfive כתב:
זה לא קונספירציה זה שקר מוחלט. אם הוא היה גונב מיליונים הגאונים שמנהלים את הקבוצה הולכים למשטרה, הם לא עשו את זה עד היום.

אנשים דיברו על מה הוא תיכנן, לאו דווקא מה הוא כבר עשה. קומבינה עם לוזון, קומבינה עם לאן. זו גם גניבה מבחינת רב האנשים. אבל לא משנה, הנקודה היא שלהשוות בניהם זו בכלל טעות כי זה שהיה משהו אולי רע קצת יותר מהרע הנוכחי לא אמור לנחם אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:28 
chimpfive כתב:

אין ממה ללכת למשטרה על דברים שנעשו בצורה כשרה. הבן אדם עשה עסקאות עם לוזון, לאן ושאר ירקות בשביל עסקאות סיבוביות.
הוא שכר איזה מגרש שקר כלשהו בצפון ת"א "בשביל הנוער"
הוא מינה את הבת שלו ל"יו"ר" הפועל ת"א
הוא טס ל"פגישת עסקים" ברוסיה על חשבון המועדון כשבת'כלס הוא הלך לראות משחק בליגת האלופות.

גניבה. אבל בעקיפין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:28 
שמעתי את הדיבורים האלה גם, אף אחד לא יודע מה הוא תיכנן או מה הוא עשה, לפחות עם הקומבינות שלו הנחיתו את דמארי וטב״ח. כן הוא היה חלאה שכונה שריסק קבוצה שהיתה יכולה להיות אמפריה במושגים מקומיים, וכן הוא ורמון גרועים באותה מידה והרסניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:37 
באמת שאין מה להשוות בין רמון לטביב , ולא צריך לומר מה אני חושב על החלאה הזה , אבל יש משהו שרמון עשה שאני לא זוכר שאפילו טביב עשה
לקח כסף מאוהדים לרכש בעוד את הכסף שלו הוא מחזיר את שלנו לא נראה לעולם , זה פשוט הונאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
redrony כתב:
שבתאי יחבס כתב:
זה לא בדיוק ככה.

דיברתי על המצב הנוכחי. כשרמון לקח את הקבוצה מטביב לא היו לו נכסים בקבוצה מלבד דמארי. אם היה לוקח את הקבוצה במקום רמון בעלים אחר הוא היה צריך להביא מכיסו כסף על מנת להביא את ורמוט ושכטר(שזה היום הגירעון של הפועל)

רמון קיבל את הקבוצה עם ידין, נוסא, דמארי וטוטו, ובלי גרעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:47 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:

אין ממה ללכת למשטרה על דברים שנעשו בצורה כשרה. הבן אדם עשה עסקאות עם לוזון, לאן ושאר ירקות בשביל עסקאות סיבוביות.
הוא שכר איזה מגרש שקר כלשהו בצפון ת"א "בשביל הנוער"
הוא מינה את הבת שלו ל"יו"ר" הפועל ת"א
הוא טס ל"פגישת עסקים" ברוסיה על חשבון המועדון כשבת'כלס הוא הלך לראות משחק בליגת האלופות.

גניבה. אבל בעקיפין.

נניח שזה נכון זה גניבה בקטנה ולא מיליונים, ומי שטוען על גניבות של מיליונים מחובתו ללכת למשטרה, ומה שאתה מתאר זה לא כשר זה כשר בערך כמו עסקאות אולמרט, אז כנראה שיש להרבה אנשים מה להסתיר או שאפשר ביותר פשוט - אין כלום. גם רוב התביעות נגד טביב ברובם הוא זכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:53 
הגרעון נוצר בגלל ההדחה מאירופה, סיכון שהיה לנו גם בעבר ובהנהלות אחרות אבל אף פעם לא התממש כי תמיד עלינו
אין פה אוהד אחד שלא התחנן ששכטר יגיע אחרי שראינו איך זהבי עזר למכבי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 15:57 
Red or Dead כתב:
הגרעון נוצר בגלל ההדחה מאירופה, סיכון שהיה לנו גם בעבר ובהנהלות אחרות אבל אף פעם לא התממש כי תמיד עלינו
אין פה אוהד אחד שלא התחנן ששכטר יגיע אחרי שראינו איך זהבי עזר למכבי.

הגרעון נוצר כי הפועל נוהלה כל השנים, גם בימי טביב כמו באסטה בשוק. נגיע לאירופה - יהיו שחקנים. לא נגיע - קטסטרופה.
במקום לדעת ולחלק את הכסף מאירופה על 3-4 שנים, כל שנה חיכו עד ספטמבר בשביל לראות מה קורה ושחקנים שעולים לשחק במשחק שהם יודעים ש"עתיד המועדון" תלוי בו, קצת קשה להם לתפקד.
קבוצה נורמלית מנהלת תקציב בהתאם למה שהיא מכניסה בתוספת מה שהבעל בית יכול להביא מהכיס שלו. מה שמגיע כבונוס מאירופה אמור להתחלק בצורה שווה ל 3-4 עונות קדימה. אם זה היה קורה, בעיקר בתקופת טביב, הפועל היו בפלוס רציני בחשבון הבנק, אפילו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
באמת שאין מה להשוות בין רמון לטביב , ולא צריך לומר מה אני חושב על החלאה הזה , אבל יש משהו שרמון עשה שאני לא זוכר שאפילו טביב עשה
לקח כסף מאוהדים לרכש בעוד את הכסף שלו הוא מחזיר את שלנו לא נראה לעולם , זה פשוט הונאה.

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 16:45 
טביב בוא הביתההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:14 
הדס גרינברג ב-103: גירעון הפועל עומד על 30 מיליון שקל.

אלוהים אדירים, היא בכלל ניסתה לחשוב על הספינים שמאכילים אותה לפני שהיא אמרה את זה בקול?

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 02 ינואר 2014, 18:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום ה', 1/2/14
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:22 
זה לא 30 מיליון שקל, זה בכלל 300 מיליון דולר
יונייטד של הגלייזרים של כלום לידנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:38 
http://red-fans.com/Article.asp?id=10192
הדירקטוריון במסר חד: עמדו בהתחייבויותכם
עמותת האוהדים, בכור לצבאן, איציק ניסנוב, תושב וסיימון כץ פנו הערב לרמון וחג'ג' במכתב פומבי: "קוראים לכל הגורמים שהתחייבו בבקרה התקציבית לעמוד בהתחייבותם. מתוצאות הביניים של דו"ח הביקורת עולה תמונה עגומה".
משנים כיוון: מכתב פומבי המשותף לרוב חברי הדירקטוריון פורסם הערב במטרה להעביר מסר לחיים רמון ועידו חג'ג': עמדו בהתחייבויותכם בבקרה התקציבית כפי שהצהרתם. החתומים על המכתב: בכור צבאן, מאיר תושב, איציק ניסנוב, סיימון כץ ועמותת האוהדים האדומים.

המכתב המלא:

"עמותת 'האדומים' ובעלי המניות איציק ניסנוב, מאיר תושב, סיימון כץ ובכור צבאן מוציאים לנכון להתריע בפני קהל האוהדים על מצבו הכלכלי הקשה אליו נקלע מועדון הכדורגל הפועל תל אביב בניהולו של חיים רמון. מהיום בו קיבל לידיו את זכויות הניהול מנהל חיים רמון את המועדון בבלעדיות, ובפועל, עמותת 'האדומים' ושאר בעלי המניות מלבד עידו חג׳ג׳, לא שותפו בתהליכי קבלת ההחלטות המהותיות לקהל האוהדים ולעתידו של המועדון, זאת על אף פניותיה של הנהלת העמותה.

"חודשים רבים עושה עמותת 'האדומים' ככל שביכולתה על מנת לעמוד במטרותיה ובחובתה לייצוג חבריה, לצד רצון למתן שקט תעשייתי שיאפשר את התנהלותו השוטפת של המועדון. כחלק מהחתירה לניהול תקין ושקוף, שלחה העמותה באמצעות בא כוחה עו"ד יאיר דנגור מכתב ובו התריע ב"כ העמותה את עובדת אי קיום המחויבות החוזית לה התחייב מר רמון בחוזה התקשרות של העמותה לרכישת המניות וכמו כן על אי ניהול תקין של החברה אשר אינה מקיימת ישיבות דירקטוריון וקבלת דיווחים. המכתב נשלח ביום 27/10/2013 וטרם נענה.

"כמו כן, ערכה העמותה באמצעות משרד רואה חשבון ביקורת סביב התנהלות הפועל תל אביב. הבדיקה הנ״ל לא הושלמה ולמעשה עד עצם היום הזה העמותה ויתר בעלי המניות ניזונים מנתונים שנמסרו להם בעל פה ובעיקר מספקולציות. מתוצאות הביניים של דו"ח הביקורת שיזמה העמותה, עולה תמונה עגומה וחשש לאופן פעילותה של הפועל תל אביב הקרובות.

"כשם שהאוהדים והעמותה התגייסו לטובת המועדון בתחילת העונה הנוכחית, אנו קוראים לכל הגורמים שהתחייבו בבקרה התקציבית ואף מספר פעמים בכלי התקשורת, לעמוד בהתחייבותם. במקביל, לאור הגרעון שהתגלה, אנו מצפים שבעל זכויות הניהול וצוות ההנהלה ישמיעו את קולם ויישאו באחריות. בחודשים האחרונים, ולאור המצב, העמותה מרכזת מאמצים בכדי לאתר משקיע למועדון.

"בנוסף, העמותה יחד עם בעלי המניות האחרים החלה בגיבוש תכניות עתידיות למועדון. לא ננוח עד שעתידה של הפועל תל אביב יובטח ונפעל בכל האמצעים המשפטיים העומדים לרשותנו כדי להגן על המועדון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:43 
מכתב פומבי זה יפה , אבל בטח לא מספיק
דבר טוב שיוצא מהמכתב הזה , זה סימון גבולות הגזרה וסימון סימן מטרה ענק על רמון חג'ג' ומני ויצמן כעל אלו שלא עומדים בהתחייבויות שלהם
יש לי מן תחושה כזו , שמחאה חדשה עומדת לצאת לדרך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:48 
חסרה שם הסקת המסקנות מכל מה שכתוב במכתב הזה - דרישה מרמון להודיע שאין באפשרותו לעמוד בהתחייבויות שלו ושהוא מעמיד את הקבוצה למכירה.

בכל מקרה, צעד טוב של העמותה ובעלי המניות, אני מקווה שהלחץ על רמון יימשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:49 
צור ש. כתב:
חסרה שם הסקת המסקנות מכל מה שכתוב במכתב הזה - דרישה מרמון להודיע שאין באפשרותו לעמוד בהתחייבויות שלו ושהוא מעמיד את הקבוצה למכירה.

הקבוצה למכירה , למה צריך להודיע את זה , מה זה אייבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:51 
חתיכת אפס רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:51 
סימרוטיץ כתב:
צור ש. כתב:

כן? אתה סומך על רמון ותאומים שהם באמת רוצים למכור? אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:56 
צור ש. כתב:
סימרוטיץ כתב:
צור ש. כתב:

א. הוא כבר אמר, ויותר מפעם אחת, שהוא מחפש למכור. זה בפומבי. בפרטי זה נשמע יותר כמו "רק תביא כבר מישהו עם כסף ומחר אני עוזב".
ב. אם אתה לא סומך עליו, אז הצהרה זה מה שירגיע אותך? למה? מה הוא לא יכול להשמיע לתקשורת מה שאתה רוצה לשמוע ואז להתנהג כמו שהוא רוצה?

הבעיה זה לא אם הוא רוצה למכור, הבעיה זה בכמה. הוא צריך לקחת ביחד עם חג'ג' אחריות, לכסות את החובות ולמכור את המועדון בדיוק באותו ערך שהוא קנה אותו- 10 מיליון שקל (12 פחות 2 מיליון של העמותה) ועוד 5 מיליון בפריסה בכוכבית (תלוי במשפט). זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 18:59 
צור ש. כתב:
סימרוטיץ כתב:
צור ש. כתב:

מה הקשר בין מה שאמרת לבין לסמוך על רמון ?
פרסום שהקבוצה למכירה יכול רק להזיק (לפי דעתי), אין שום סיכוי שרמון לא רוצה להיפתר מהקבוצה, טיפש הוא לא, הוא יודע בדיוק מה מצפה לו בתקופה הקרובה, להערכתי עדיין לא מעכל אבל בטח לא יופתע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:00 
איפה הוא אמר שהוא רוצה למכור/מחפש רוכש?

הצהרה לא תרגיע אותי אבל הצהרה יכולה לעזור לדעתי במציאת רוכש, להזיק היא בטוח לא תזיק.
עם כמה שידוע לי (וזה לא הרבה בכלל), רמון לא כל כך נחוש למכור ולכן חשוב שיהיה עליו לחץ של העמותה ובעלי המניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:01 
רמון עשה אותו נזק כמו טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:02 
סימרוטיץ כתב:
צור ש. כתב:
סימרוטיץ כתב:
צור ש. כתב:

מה הקשר בין מה שאמרת לבין לסמוך על רמון ?
פרסום שהקבוצה למכירה יכול רק להזיק (לפי דעתי), אין שום סיכוי שרמון לא רוצה להיפתר מהקבוצה, טיפש הוא לא, הוא יודע בדיוק מה מצפה לו בתקופה הקרובה, להערכתי עדיין לא מעכל אבל בטח לא יופתע

למה פרסום שהקבוצה למכירה יזיק? האם המצב הנוכחי לא מזיק?
אין סיכוי שרמון לא מחפש להיפטר מהקבוצה? למה לא? הרי הוא לא השקיע בה את כספו.
מה מצפה לו בתקופה הקרובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:03 
צור ש. כתב:

הצהרה לא תרגיע אותי אבל הצהרה יכולה לעזור לדעתי במציאת רוכש, להזיק היא בטוח לא תזיק.
עם כמה שידוע לי (וזה לא הרבה בכלל), רמון לא כל כך נחוש למכור ולכן חשוב שיהיה עליו לחץ של העמותה ובעלי המניות.

די צור, נו זה לא אייבי שקהל היעד זה אני ואתה , זה פאקינג אנשים שצריכים להביא מליונים מהבית, מה אתה חושב שהם פותחים יד שתים ומחפשים קבוצות כדורגל ?
זה לא עובד ככה
דרך אגב הלחץ מהעמותה ושאר בעלי המניות זה במקרה הטוב זבוב מעצבן באוזנו של רמון , היחידים שיכולים להזיז משהו זה הקהל הרחב ולשם העמותה צריכה לכוון , חידוש המחאה ביעד חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:08 
מחאה על מה? אתה הרי טוען שרמון מחפש רוכש.

ובכל מקרה,
לגמרי להפך.
חידוש המחאה? ממש לא. לפחות לא כרגע.
חידוש המחאה עכשיו ישדר שאנחנו קהל בכיין, שכלום לא טוב לו ושעלול "להתהפך" על כל אחד, כל הזמן. זה בטח לא יביא רוכש.

אם העמותה ובעלי המניות היו סתם חותמות גומי, דבריך על "זבוב באוזן" היו נכונים אבל אני רוצה להאמין שלא כך הדבר.
כולי תקווה שהמכתב הנ"ל הוא מכתב התעוררות שלהם ושלא יתנו לפארסה הזאת להימשך.

אם אחרי לחץ מתון ורצוף של העמותה ובעלי המניות לא ישתנה דבר, אז יהיה מקום לדון האם צריך לחדש את המחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:12 
צור ש. כתב:

בכל פורום שצריך, גם בראיונות, גם בבלוג, גם לכל בעל המניות.

ציטוט:

א. איך זה יכול לעזור?
ב. כמו שאמרו פה, זה לא איביי. שום דבר לא יזיק. אבל כבר היו אוהדים בפגישות עם אוליגרכים ויש גם תג מחיר. העמותה העבירה רושם שכן יש רצון למכור, אחרת היא גם לא הייתה שוכרת את קליין. להפריך רצון למכירה זה מאוד קל, תשאל את אלי יצפאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: