purvis short כתב:
דובראש, אבל למה אתה מציג את זה כאילו זה משהו שלילי?
אני מאלה שחושבים שלעתים הנהלה כן צריכה להתערב בעניינים מקצועיים.
אבל, לטעמי אחד הגורמים המרכזיים בהצלחה של המועדון הזה זה שמנהלים אותו אנשים שכולם אינם עסקנים. שיש לו יושב ראש, שלעתים אני ממש לא מסכים עם דברים שהוא עושה וגם מותח ביקורת חריפה, אבל הוא איש מקסים, יושב ראש מעולה, שמאפשר למאמנים שעובדים תחתיו חופש פעולה, ויותר חשוב מזה, עבודה שקטה עד כמה שניתן בקבוצה מקצוענית. הוא לא יושב על הספסל ויודע לנטרל רעשים (גם כאלה שאני עצמי עושה...)
לי אין ספק בכלל שחלק מהותי בהצלחה של ארז בשלוש השנים האחרונות, כמו גם בהצלחה של המאמנים שהיו לפניו זה קודם כל רמי כהן וכמובן גם שאר חברי ההנהלה. זה דבר סופר חשוב, ומי שמכיר את הכדורסל הישראלי יודע כמה האווירה הזו היא חלק חשוב בהצלחת קבוצה,ביכולת של השחקנים.
מאמן לא מצליח לבד, שחקנים לא מצליחים לבד, הם צריכים את האווירה הנכונה מלמעלה, ובדבר הזה להפועל, בזכות המבנה, רמי וההנהלה - ששוב, בחלק מהדברים אני חושב שהתנהלותם שגויה. לעתים אפילו מאוד- יש יתרון על כל קבוצות הליגה.
לא התכוונתי להציג את זה כמשהו רע באופן מוחלט.ב90% מהמקרים זה מצוין שאין יואל לביא,אבל בכל מה שקשור להתנהלות עם הזרים הייתי מצפה לקצת יותר התערבות של ההנהלה.