תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אין קונה (מעל 100 מיליון ש"ח השקעה) אז איך משפרים?
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 21:42 
אין קונה כרגע וזו עובדה.
אסור לעצור הכל עד שיבוא מישהו ולכן חייבים לשפר את המצב כדיי שלא נדרדר למקום שאף אחד לא רוצה אותו.
הדרך היחידה שאני רואה לשיפור זה מנהל מיקצועי אמיתי שיעמיד קבוצה ראויה ,בלי עסקנים או אוהדים "שיכריחו" אותו לשבור תקציב כדיי להביא שחקנים "מיוחדים.
אחד שיודע לעמוד בלחץ ושיעבוד לפי מטרות ברורות ודרך אמיתית(ויודיע מראש עליהם).
מה דעתכם ? האם יש מצב שיקרה בעתיד הקרוב?
ד"א מי שמעוניין לקנות מבין מהר שהוא צריך להשקיע לפחות 30.000.000 דולר בששלוש השנים הקרובות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אין קונה (מעל 100 מיליון ש"ח השקעה) אז איך משפרים?
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 21:53 
יש כמה דברים שאפשר לעשות יש את הראוי ואת המצוי , כרגע יש משבר אמון קשה בין הקבוצה למועדון בכל תחום.
הדבר הפרקטי היחיד שאפשר לעשות , זה חברת ניהול שתיקח את כל הניהול של הקבוצה הזו על כל גווניה, הביעה המרכזית זה למצוא כזו חברה על אחת כמה וכמה כזו שתהיה מקצועית בתחום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 21:53 
כן, אני כבר רואה את חיימק'ה מעיף על טיל את לובין ומורדי (ושאר העסקנים). ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:12 
סימרוטיץ כתב:
יש כמה דברים שאפשר לעשות יש את הראוי ואת המצוי , כרגע יש משבר אמון קשה בין הקבוצה למועדון בכל תחום.
הדבר הפרקטי היחיד שאפשר לעשות , זה חברת ניהול שתיקח את כל הניהול של הקבוצה הזו על כל גווניה, הביעה המרכזית זה למצוא כזו חברה על אחת כמה וכמה כזו שתהיה מקצועית בתחום

"ברקו", רק דוגמא למישהו שחולם לנהל קבוצה .
אולי מישהו משחקני העבר שלנו.
תארו לכם קשטן מנהל מיקצועי .
אני באמת לא מכיר הרבה אנשים בישראל שיוכלו אבל צריך להתחיל במשהו והמשהו זה להחליט מה טוב לקבוצה (במצב הנתון)ולהתחיל לעבוד לכיוון הדרך הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:13 
מה יהיה עם כל האשכולות האלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אתה פשוט חייב להפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
למנות את אבי נמני למנהל מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:37 
לירון האדום כתב:

אשכרה...
מה שמצחיק זה ששוב מעלים כל מיני הצעות הזויות כמו חברת ניהול, כאילו שלא היינו בסרטים הכושלים האלה מאה פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:41 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

אשכרה...
מה שמצחיק זה ששוב מעלים כל מיני הצעות הזויות כמו חברת ניהול, כאילו שלא היינו בסרטים הכושלים האלה מאה פעם.

עוד לא הבנתי פעם אחת מה הפתרון שלך למצב ?
דרך אגב האשכול הזה שונה מאוד משאר האשכולות שנפתחו עד כה , אשכול זה עוסק בפתרונות ולא בתלונות
כנראה שהאשכול הזה לא מתאים לפורום הזה
פורום יציע העיתונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:43 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

אשכרה...

אני חייב להבין משהו, אתה באמת מנסה להיכנס פה למיקרו רזולוציה של מבנה משפטי ומה עושים עם חובות ומה אפשר ומה לא? זה תחום סופר מקצועי מורכב מאוד.
מה זה בכלל משנה מה אני או אתה או שחר חושבים?
צריך רוכש שיירצה לקנות את הקבוצה. כשזה יקרה להכל יהיה פתרון

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 01 ינואר 2014, 22:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:45 
קודם כל מי שצריך למצוא "פתרון למצב" זה מי שהגה את הפלטפורמה ההזוייה הזו "כי היינו חייבים להתנתק מטביב" , הסכים לתנאים ההזויים שלו כשהוא שוב עשה לכולם בית ספר וצוחק כל הדרך לבנק והביא אותנו למצב כלכלי גרוע בהרבה שנתיים אחרי.
הפתרון היחידי היה אתמול במסיבת האוליגרכים, בטורניר שיהיה פה ב30 לינואר ובכל מקום שיש אנשי ממון. כל רעיון אחר רק יסבך את המצב עוד יותר.
באופן אישי, אני מעדיף להגיע לפירוק , להביא את המועדון למצב שהוא בלי חובות ואז יהיה הרבה, הרבה, הרבה יותר קל למצוא משקיע. אבל מה? האנשים שקנו כל מיני רסיסי מניות יפסידו כסף רב במצב כזה, לכן זה גם לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:46 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

אשכרה...

אני חייב להבין משהו, אתה באמת מנסה להבנס פה למיקרו רזולוציה של מבנה משפטי ומה עושים עם חובות ומה אפשר ומה לא? זה תחום סופר מקצועי מורכב מאוד.

כן כן כי יש ים רוכשים עד עכשיו שרק מחכים לקנות את הקבוצה, עכשיו ברצינות מה עושים עד אז ? נותנים לקבוצה להמשיך לצלול בצורה המוזרה הזו או מחפשים פתרונות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:47 
מהמעט (מאוד) שאני מבין בנושא, אני גם נוטה לחשוב שפירוק זה הפתרון הנכון לטווח ארוך, אבלב אני באמת מבין מעט מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:48 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

אשכרה...

אני חייב להבין משהו, אתה באמת מנסה להבנס פה למיקרו רזולוציה של מבנה משפטי ומה עושים עם חובות ומה אפשר ומה לא? זה תחום סופר מקצועי מורכב מאוד.

כן כן כי יש ים רוכשים עד עכשיו שרק מחכים לקנות את הקבוצה, עכשיו ברצינות מה עושים עד אז ? נותנים לקבוצה להמשיך לצלול בצורה המוזרה הזו או מחפשים פתרונות ?

האמת? אין לי מושג. בחיי. אני אפילו את העובדות לא יודע. מה הנכסים של הקבוצה (מפעלות, חוגי ילדים, נוער נדל"ן וכו'), לא יודע מה המשמעות של זה, לא יוגע באמת מה ההתחייבויות ולא יודע אילו הצעות יש ונפסלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:55 
איך מביאים את ראשי הקבוצה להבין שעד שהקבוצה תימכר מישהו אחר צריך לנהל וכך הם והקבוצה יהיו במצב טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:58 
קודם כל גם כל מי שאומר שהוא יודע בדיוק מה קורה , חוטא לאמת , כי יש כלכך הרבה אמת שקשה כבר לדעת מה השקר
בכל מקרה , אני תמיד חושב שאין פתרונות קסם ופירוק הוא לא פחות הימור מכל פתרון אחר ,רק הרבה יותר מסוכן .
בדרך כלל הדרך היחידה להצלחה היא לנסות הרבה ולא לוותר , אם כל פעם מתחילים לזגזג בגלל שקצת לא הולך הכל קורס פי 1000
וזה מה שקורה בהפועל כבר שנה שלישית ברציפות .
אבל הרי הפתרון הכי קל זה לפרק , לטעמי זה הפתרון הכי לא נכון למצב כיום , כי הוא בכלל לא מתמודד עם הבעיה, למה אם יהיה פירוק יבוא רוכש ?
כנראה שלא או שיבואו כאלו שבאו עד עכשיו
אני גם די בטוח שאם לא היה גולדאר במכבי , אחרי עידן טביב אף אחד לא היה מעלה על דל שפתיו את המילה הזו , אבל כולם חכמים בדיעבד
ד"ש מטביב ווינסנט טאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 22:58 
רק ביחד כתב:
איך מביאים את ראשי הקבוצה להבין שעד שהקבוצה תימכר מישהו אחר צריך לנהל וכך הם והקבוצה יהיו במצב טוב יותר.

אבל זה העניין, שום דבר חוץ מרוכש-משמע
בעל בית חדש- לא יעזור לנו.
לא חברת ניהול, לא מנכל חדש ולא אפסנאי חדש.
רק בעל בית חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 23:01 
לפי מה שכתוב פה אני לא חושב שכרגע ניתן ללכת לפירוק בכלל...
ציטוט:
הליך מיועד לחברות יחיד בלבד, כלומר חברה בה יש בעל מניות אחד (אנוש ולא תאגיד) המכהן גם כדירקטור היחיד בחברה.

ההליך מומלץ לחברות שבבעלותן מעט מאוד נכסים או התחייבויות, אשר באפשרותן לבצע מימוש כל נכסים וסילוק כל ההתחייבויות תוך 4-6 חודשים.

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Templa ... T=Guest#a3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 23:20 
פחח עאלק מאה מיליון ש"ח, רק ביחד אתה אינטרסנט גדול.
תפסיקו כבר לעבוד על אנשים בעיניים, כל מיני מקורבים שלא רוצים לאבד את שליטתם הכוחנית למדי בקבוצת כדורגל אומללה ומסכנה כמו הפועל. שחררו כבר, שחררו, כולה כדורגל, לא יאמן איך שאונסים את הפועל ת"א ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי העיתונאי אורי קופר מידיעות אחרונות מבין הרבה יותר מברקוביץ' בכדורגל מודרני, אגב זה מדהים כמה שחקני העבר שלנו המעטים שמבינים משהו בכדורגל הולכים לאימון מהר מאוד ואלה שלא מבינים שום דבר פותחים את הג'ורה ביציע העיתונות ככה זה נראה.

הבושה היותר גדולה היא שאפילו למנות מאמן נבחרת ישראל מציעים (אין צורך לפרט באיזה דרך) למאמן שנכשל בצורה יוצאת דופן עם קבוצה בתקציב בלתי נתפס, שום דבר מקצועי לא קורה במדינה הזאת הנזק הכי גדול של הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות הולך ונבנה על בסיס אותם "שחקני עבר" שלא הלכו להשתלמות אחת בפיפא ויושבים בפקה פקה של עצמם ומזמינים כאילו הם זקני השבט את כל האנשים המשפיעים בספורט, זה תמצית הכדורגל בארץ.

הנה הבדל פשוט קח את אייל ברקוביץ' שים אותו מנהל מקצועי בהפועל ואתה יודע שזה עלול להיות 5 שנים מבוזבזות מחייך, שים את פיני גרשון (שהוא דמות מאוד שנויה במחלוקת כאישיות אבל מקצועית הוא מדהים) בהפועל סל כמנהל מקצועי יחד עם ארז אתה יוצר צוות מקצועי מהטובים באירופה, יחי ההבדל הקטן.

אסור שמנהל מקצועי יגיע מהארץ הזאת אין כאן מקצוענות ואת זה גולדהר הבין מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 03:06 
סמל אישי של המשתמש
...

נערך לאחרונה על ידי KingAlpaca בתאריך 02 ינואר 2014, 08:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 04:18 
Redfan כתב:
תפסיקו כבר לעבוד על אנשים בעיניים, כל מיני מקורבים שלא רוצים לאבד את שליטתם הכוחנית למדי בקבוצת כדורגל אומללה ומסכנה כמו הפועל. שחררו כבר, שחררו, כולה כדורגל, לא יאמן איך שאונסים את הפועל ת"א ככה.

אתה בכלל מכיר אותי שאתה מדבר כך?
אין לי שייכות להפועל בכלום חוץ מזה שאני אוהד מזה 40 שנה!
את רוב זמני אני מעביר בחו"ל .
100 מיליון זה רק לשלוש השנים הראשונות וצריך עוד.
100 מיליון זה אפילו מעט יחסית למכבי (גולדהר השקיע עד היום מעל 400 מיליון).
100 מיליון זה המינימום שהקונה יצטרך להביא מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 08:14 
רק ביחד כתב:
Redfan כתב:

שטויות! להפועל יש כל שנה הכנסות בערך של 30 מיליון וזה בערך גם ההוצאות שלה (אולי 5 או 10 יותר) אז איך הגעת שרוכש צריך להשים 100 מיליון ב-3 שנים אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
מאה מיליון ש״ח זה מספר מונפץ,ועם תקציב מאוזן וניהול מקצועי איכותי הפוטנציאל הוא עצום. בתקופת מוני וטביב לא הוכנס שקל לקופה, אבל בתוך שנתיים-שלוש הקבוצה הכניסה כסף שיכול היה לקיים אותה עשור ואפילו יותר בצמרת.

הבעיות כרגע היא בעיקר היעדר מוכר, וזה לא בגלל שרמון לא רוצה למכור, הוא פשוט רוצה למכור עם תנאים שאף אחד לא יהיה מוכן להסכים להם - הקונה יצטרך לשלם לטביב ולהחזיר לכל מי ששם כסף מבין חברי הדירקטוריון את כספו. וזה עוד בלי לדעת מה העמדה של העמותה בנושא ומה חלקה בשלל, שכבר רבים מבינים שהיא חלק מהבעיה ולא חלק מהפתרון לבעיה.

המצב מאוד מייאש, גם אחרי שרמון ישלם לטביב אני מאמין שהוא יצפה שהרוכש יקנה ממנו את הקבוצה במחיר שיכסה את העלויות הללו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
רק ביחד כתב:
Redfan כתב:

שטויות! להפועל יש כל שנה הכנסות בערך של 30 מיליון וזה בערך גם ההוצאות שלה (אולי 5 או 10 יותר) אז איך הגעת שרוכש צריך להשים 100 מיליון ב-3 שנים אני לא יודע.

אם לקחת את הפועל עולה 25 מיליון, אז נותרו 75 מיליון ל-3 שנים. זה אומר 25 מיליון לעונה. בהנחה שהפועל תייצר סכום דומה בעצמה (לא בטוח, אולי) אז התקציב יהיה כ-50 מיליון שקל בלבד, חצי משל מכבי ובערך כמו של חיפה, אולי מעט פחות. בקיצור - כמו היום, והיום אנחנו עם 45 מיליון שקל תקציב ובדרך לפליי-אוף התחתון....
לכן, אם מישהו באמת רוצה לקרוא תיגר על מכבי של מיץ', 100 מיליון תהיה ההשקעה בעונה הראשונה (קניה+חובות+תקציב), ואח"כ לא אתפלא אם גם בעונה השניה ואולי השלישית.
לכן, אני לא חושב שיש סיכוי שנמצא עוד מישהו מטורף כמו מיץ', זה ממש נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 10:02 
מי אמר שצריך למצוא מישהו כמו מיץ'?
מספיק שזה יהיה אדם בעל אמצעים שירצה לרוץ בצמרת ובעיקר יתחייב להשאר פה לתקופה ארוכה ולא למכור כל חלון העברות כמה שחקנים כדי שיהיה כסף לשלם משכורות או לפתוח את העונה. בקיצור, גב כלכלי יציב. עם דרך כזו וחזון אולי נוכל גם לאיים על ההם בלי כסף, אבל לא עם כל מיני דריקטריונים, קבוצות ניהול, עמותות אוהדים ותבניות זמניות שמושכים בהם אלף אנשים שאין להם שום אחריות כלכלית על המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר,
למה מיץ'? כי על זה מדברים פה אנשים ועל זה מדברים בעלי המניות.
גם אני חושב שצריך לרדת מהסיפור של האוליגרך התורן. הסיכוי לאתר אחד כזה שיבוא ויקנה את הקבוצה נמוך ממילא, ואולי כדאי לחפש מישהו בקאליבר נמוך יותר.
תן לי היום מישהו כמו שחר או איזי (לא מדבר על אופי אלא על האהבה למשחק והמוכנות להשקיע זמן וכסף בקבוצה ולאורך זמן). שחר משקיע הרבה כסף בחיפה ועושה זאת במשך שנים. כנ"ל איזי. מתוך תקציב של כ-25-26 מיליון של ק"ש, בקיץ הזרים איזי מכיסו שלו כ-14-15 מיליון שקל! כלומר, אם הפועל "מייצרת" כ-20-22 מיליון שקל בעצמה, בתוספת של השקעת בעלים כזו ומדי פעם מכירה של שחקן לאירופה (לא כדי לכסות חוב אלא כי השחקן רוצה להתקדם, כמו שהיה אחרי עונת הצ'מפיונס) או מענקי אופ"א, אפשר להעמיד קבוצה טובה בתקציב של 45-50 מיליון שקל - אבל תקציב אמיתי, לא מנופח וממונף וממושכן כמו התקציב של העונה, שהוא אולי גבוה אבל הוא בלוף אחד גדול שיתפוצץ בקרוב לכולנו בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 10:37 
Charlie כתב:
פואד כתב:
רק ביחד כתב:
Redfan כתב:

אם לקחת את הפועל עולה 25 מיליון, אז נותרו 75 מיליון ל-3 שנים. זה אומר 25 מיליון לעונה. בהנחה שהפועל תייצר סכום דומה בעצמה (לא בטוח, אולי) אז התקציב יהיה כ-50 מיליון שקל בלבד, חצי משל מכבי ובערך כמו של חיפה, אולי מעט פחות. בקיצור - כמו היום, והיום אנחנו עם 45 מיליון שקל תקציב ובדרך לפליי-אוף התחתון....
לכן, אם מישהו באמת רוצה לקרוא תיגר על מכבי של מיץ', 100 מיליון תהיה ההשקעה בעונה הראשונה (קניה+חובות+תקציב), ואח"כ לא אתפלא אם גם בעונה השניה ואולי השלישית.
לכן, אני לא חושב שיש סיכוי שנמצא עוד מישהו מטורף כמו מיץ', זה ממש נדיר.

גם לפי החשבון שלך הרוכש יצטרך להוסיף מהכיס 15 מיליון מהכיס כל שנה, זה יוצא 45 מיליון בשלוש שנים, את הכסף שהוא קונה את הקבוצה לא עושים חשבון כי ברגע שהוא ימכור הוא יקבל את הכסף בחזרה (ואני לא מאמין שיבוא פראייר שיקנה ב-25 מיליון). הקבוצה צריכה להימכר גג ב-15 מיליון ונקייה מחובות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
מספיק אדם שיכול לשים 10-5 מיליון שקל כל עונה,אבל אחד שבא לפה להרבה שנים.
פירוק זאת לא אופציה עם כמות הנכסים שיש להפועל,כל שחקן שיכול להימכר ימכר לפני שנתפרק וזה יכול לקחת כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: