kobster כתב:
נרקוטיקה,
ההודעה שלך מלאה כ"כ הרבה שגיאות שזה קצת מייתר את הדיון, במיוחד הקטע עם "אין גרעון". הגרעון לא נוצר בגלל מישהו שהתחייב לשים כסף ולא עשה את זה, הגרעון נוצר מבניית תקציב שמוערך ב 45 מיליון שקל לעומת הכנסות בטוחות של 20-23 מיליון + 2 ההלוואות שצוינו (סה"כ 14 מיליון). הערבויות בבקרה הן חרטא אחת גדולה וכולם יודעים את זה כי כל עוד לקבוצה יש נכסים לא יממשו את הערבויות האלו, ולקבוצה יש כרגע שחקנים שניתן למכור אותם כדי לכסות את הגרעון.
לגבי המחיר, רמון קיבל מטביב קבוצה עם אפס חובות על הנייר והיה צריך להביא מהבית 12 מיליון (עוד חמש מיליון שיתפרסו על חמש שנים מתוך התקציב השוטף), מי שרוצה לקחת היום את הקבוצה ולהביא אותה לאפס צריך לשים 25.
אתה יותר ממוזמן לא להסכים איתי ולהאמין לנתונים שאתה חושב שהם נכונים. אם זה יגרום לך לחשוב שזה ישפר את הסיכוי להביא רוכש - תיסלם. הלוואי שאתה צודק.
אתה רשמת, אבל מילה במילה, בדיוק מה שכתבתי. יש ערבויות שלא רוצים לממש. מה זה משנה באיזה פונקציה של מילים אתה שם את זה?
אין דבר כזה מתוך התקציב השוטף. אני זוכר את הסעיף הזה והוא היה מאוד בעייתי משפטית. קבוצה לא צריכה לקנות את עצמה. רמון היה צריך להביא 17 מליון שקל בהסדר תשלומים שהוא מאוד לא רלוונטי לעכשיו.
אתה מיתמם. עוד ביום הראשון כולנו דיברנו שהמהלך הזה הוא פלטפורמה כדי להביא את הקבוצה למכירה לבן אדם שנמצא לנכון, ככה שלא נהיה תלויים בטביב.
היו פה לא מעט אנשים (גם הקיץ וגם הקיץ שעבר) שאמרו שזאת טעות טקטית לא להמר על אירופה. תלווה כסף, הצלחת להיכנס לבתים- קיבלת קבוצה טובה, לא הצלחת- תמכור שחקן ותחזיר את ההלוואה.
הטענות שלי הם בעיקר כלפי חג'ג' ושותפיו (כולל רמון) שהבטיחו ששום דבר לא יינזק בעקבות אי העפלה, שיחקו אותה קוסמים, ועכשיו שקצת קשה הם לא עומדים במילה שלהם, ויצרו מצב בעייתי בו הקהל מעורב בהבאה של שחקן.
אם אתה שואל אותי, במידה ומסיימים במקום שעולה לאירופה, אני בקיץ עושה בדיוק אותו דבר.
מביא שחקן טוב, מנסה לעלות לבתים. לא מצליח- מוכר. ככה זה כשאין בן אדם עם כסף.