תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שנה חדשה - הנהלה חדשה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:18 
הגיע הזמן שהקהל ייצא בקריאה למינוי הנהלה לקבוצה!
בן שמעון או לא בן שמעון, המצב אליו הגענו הוא תוצאה של ניהול דפוק חסר אחריות ופושע. כשאנשים דיברו על חג'ג' וקראו לו סנטה קלאוס בקיץ, אני ידעתי שסנטה קלאוס מגיע רק בחורף (בחצי הצפוני כמובן) וגם זה רק אם היית ילד טוב. איפה המתנות של חג'ג' עכשיו?
חג'ג' ורמון, וסיימון וכל האחרים. שמתם כסף תודה רבה, אנא מכם תמנו הנהלה שתדע לפעול לפי התקציב שיש לה, בלי הימורים מסוכנים על העפלה לאירופה בלי מכירה של שחקני מפתח עקב אי עמידה בכך. תנו לנו דרך לעתיד, מילא הווה אין לנו, תנו לנו עתיד מקצועי. תשקיעו בנוער תשקיעו בתנאים המקצועיים של כל שחקן. תפסיקו לבצע שינויים אד-הוק כל הזמן. אין כסף אז לא עושים רכישות של שחקנים כמו שכטר. אם אין כסף לא מחתימים שוערים שלא צריך. להחתים מאמן כושר נורמאלי, מערך סקאוטינג נורמלי ומאמן שוערים טוב כי בינתיים הם עושים עבודה לא משהו.

הקריאות לפיטורי רן בן שמעון פוטרות את השחקנים מכל אחריות. פתאום כולם פצועים פתאום כולם מדברים מאחורי הגב. השחקנים חושבים שהם מעל המאמן ומעל הקבוצה. פיטורי מאמנים יתנו לשחקנים האלו מה שהם רוצים. לאחר מכן נשאלת השאלה את מי כבר תוכלו להביא? גוטמן לא יחתום מתוך כוונה להמשיך לאמן את הנבחרת, אז מי עוד נותר? שירזי? דרור? עצרו כאן ותנו לי לומר עזבו אותכם משטויות. אינני מחסידיו של רב"ש למרות שגילוי נאות פעם הוא עצר לי טרמפ בצפון עוד בימיו בעיר הטילים. הרי כל שנה במשך שלוש שנים אנו חוזרים על אותו תהליך. בונים קבוצה חדשה מפטרים מאמן, בונים קבוצה חדשה, ממנים מאמן זמני, בונים קבוצה חדשה ומפטרים מאמן שוב. ראינו כבר שפיטורים פשוט לא עוזרים.

לעומת זאת הנהלה לא ניסינו להחליף, לא בעלים רק הנהלה. רק מישהו שיהיה מוסכם על כל הבעלים שיש לנו, ולא יהיה מקורב\בוחש יוכל לקבל החלטות מקצועיות גרידא על מנת להוציא את המועדון מהבוץ. תסתכלו עלינו מי יירצה היום לקנות אותנו? קבוצה עם חובות של למעלה מ10 מליון שקלים, כאוס ניהולי, כאוס חברתי שחקנים טובים שנראים גרוע. אם נסתכל רגע על טב"ח שבהפועל היה טוב-בינוני ובמכבי הוא מצויין, הקבוצה היום עושה שחקנים טובים גרועים. הקבוצה חייבת להבריא את עצמה, גם במחיר שנהיה קבוצת מרכז טבלה. אין לנו ברירה אחרת כי עתידה של הפועל תל אביב כמועדון עומד על הכף ואנו נמצאים לפני צוק.

זה הרבה לפני מאמן זה האין הנהלה של הפועל. רמון לא יודע מה לעשות חג'ג' זורק עצות מפגרות, ואנחנו שוב אוכלים את הלב. כרגע לעמותה יש את אחוזי השליטה המרכזיים בקבוצה, הגיע הזמן שתפעל למינוי הנהלה מקצועית שאינה מקורבת ואינה מונעת ממניעים שחלקם לא טהורים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שנה חדשה - הנהלה חדשה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
די עם האשכולות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
מאתיים אשכולות על ההנהלה
אולי די ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה עומדת להימכר בכל רגע נתון.
הנהלה חדשה. לשם מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:25 
nirog כתב:
הנהלה חדשה. לשם מה?

איזה להימכר?!
באיזה סרט אתה חי מי יירצה את הקבוצה כרגע בכלל?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 19:48 
פוסטים כאלו צריכים להדבק !
חייבים לעשות משהו שתיהיה לנו הנהלה מיקצועית שתוביל דרך עים מטרות לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 19:53 
הכותרת הכי מצחיקה שיצאה לי לראות בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
nirog כתב:
הנהלה חדשה. לשם מה?

איזה להימכר?!
באיזה סרט אתה חי מי יירצה את הקבוצה כרגע בכלל?

קצת סבלנות. עוד חודש יגיע קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 15:10 
מסכים עם כל מילה!
כל עוד אנשים כמו ליובין ושות'... נמצאים בראש המערכת לא נגיע לכלום.
צריך להביא מנכ"ל ברמה נורמלית (ניר ענבר לדוגמא) שיבוא עם רעיונות לשינוי ודפוסי עבודה גבוהים.
חוץ מזה יש צורך במנהל מקצועי, מישהו כמו שלום תקווה שמבין קצת בכדורגל ויביא את הידע והשפיות
בכל הקשור לרכש ולנוער.

אי אפשר להמשיך לעבוד כמו שכונה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 15:21 
לובין!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 07:12 
כן, רק ניר ענבר זה הפתרון. עם כל הכבוד לו, לנהל קבוצה כמו הפועל זה גדול עליו 3 מידות כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
כן, רק ניר ענבר זה הפתרון. עם כל הכבוד לו, לנהל קבוצה כמו הפועל זה גדול עליו 3 מידות כרגע

אני לא בטוח שהוא יהיה מנהל טוב, אבל על הנייר הוא הכי מוכשר לזה בארץ. ובהתחשב בזה שאי אפשר להביא מישהו כמו קרוייף, גם אם נביא זר הוא לא יהיה יותר מוכשר ממנו.
זה יהיה או מישהו שניהל מועדון קטן מהפועל, או מישהו שהוכשר לזה ע״י פיפ״א, כמו ניר ענבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 07:47 
נגעת בדיוק העניין. "על נייר" אף אחד לא מנהל. המציאות והנייר, איך לומר, לא תמיד מתכתבים.
בשלב הראשון צריך בהפועל אוטוריטה ניהולית ולא מקצועית. משם אפשר יהיה להביא אותו בתור משהו אם הוא כזה מוכשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לא בטוח שהוא יהיה מנהל טוב, אבל על הנייר הוא הכי מוכשר לזה בארץ. ובהתחשב בזה שאי אפשר להביא מישהו כמו קרוייף, גם אם נביא זר הוא לא יהיה יותר מוכשר ממנו.
זה יהיה או מישהו שניהל מועדון קטן מהפועל, או מישהו שהוכשר לזה ע״י פיפ״א, כמו ניר ענבר.

דיי עם הפיקציה הזאת, בסך הכל קורס תעודה של עשרה חודשים ברוטו שחצי ממנו עוסק באתיקה וחצי ממנו עוסק במשפטים. באמצע לימודי הרפואה עשיתי תואר של שנה במנהל מערכות בריאות, אולי מגיע לי לנהל בית חולים גדול כבר בגיל 28?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
red in blood כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

דיי עם הפיקציה הזאת, בסך הכל קורס תעודה של עשרה חודשים ברוטו שחצי ממנו עוסק באתיקה וחצי ממנו עוסק במשפטים. באמצע לימודי הרפואה עשיתי תואר של שנה במנהל מערכות בריאות, אולי מגיע לי לנהל בית חולים גדול כבר בגיל 28?

בדיוק השבוע כתבתי הודעה על המיתוסים שמסתובבים כאן.
אם שבחון לא היה פותח בקרית-אליעזר, היינו מנצחים 5:0 קל.
אם היינו מנצחים את בית"ר בעונת לוזון, היינו רצים לאליפות.
ניר ענבר הוא בהחלט עוד מיתוס רציני. אם ניר ענבר ינהל - הפועל תהפוך לבאיירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 10:16 
mbracha כתב:
red in blood כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש כמה בתי חולים שיש סיכוי לא רע שתעשה פחות מנזק מהמנהל הקיים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: