תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המאמן של הליגה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:54 
אתה מבין כדורסל כמו שאני מבין ברוגבי.
המאמן של הפועל הביא בינתיים את הפועל עם תקציב של נתניה לאן שנתניה הייתה, פחות או יותר, בעונה שעברה עם התקציב של הפועל. מדהים! שכחתי שאנחנו משחקים בליגה הספרדית ואמורים להתמודד נגד הירידה מול אסטודיאנטס אשדוד וקאחה סול ראשון לציון.
הקבוצה השנייה הכי גדולה מאז 2004 זו גניבת דעת חדשה בהתחשב בזה שמאז 2005 לא היה להפועל ת"א קבוצה, אולם ביתי, קהל וליגת על וב-2004 היה לו את התקציב הגבוה בתולדות המועדון.
הבן אדם ה"סופר נחמד" מדבר איתך "בגובה העיניים". וואו, איזה יפה מצדו לרדת מהאולימפוס אל פשוטי העם. מדובר באיש הכדורסל הראשון (והשני והשלישי) שמדבר בגובה העיניים. טיעון מרשים. אנשים שעבדו עם מר כדורסל בקבוצות אחרות, כולל בקבוצתו הנוכחית, העידו שמדובר בחרא של בן אדם, שאפילו על מלצר במסעדה מסוגל לתפוס תחת ולדבר אליו מגעיל. לא סתם אף אחד לא היה מוכן לגעת בו במשך שנים. האיש מאמן אימונים מצוין ואדם קטן ופרנואיד. לרוע מזלו, נחשפתי ושמעתי על הצד הזה שלו ולכן אמשיך להשמיע את קולי בכל פעם שאתה וחבר מלקקיו יזרקו לי הערות לא ענייניות כאילו מדובר בקדוש מעונה - אפילו כשאני מפרגן לו. תזכורת למה שכתבתי באשכול זה לפני שאתה והמלקק השני הפכתם את זה לאישי:
bergkamp כתב:
. 3. בשורה התחתונה, כרגע הקבוצה משחקת ממש טוב ורואים שהיא התחברה וכל הכבוד על כך למר כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 11:19 
אז אתה בעצם מודה שחבר אישי שלך סיפר לך שארז דיבר אליו לא יפה ומאז אתה מחפש אותו באופן אישי?

לפחות תכתוב בסוף כל הודעה שטופת מוח שלך כוכבית קטנה

*יש לי אג'נדה אישית ארז פעם העליב חבר שלי.

ככה שכולם ידעו שאתה לא טיפש באמת אלא סתם מונע ברגשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 11:30 
ארז לא העליב שום חבר שלי. ארז העליב הרבה מאוד אנשים במהלך החיים שלו ויצר לעצמו הרבה מאוד אויבים בדיוק בגלל האדם שהוא. גם בהפועל הוא הצליח להמאיס את עצמו על לא מעט אנשים, אבל למזלו התוצאות שלו בסוף העונה שעברה הצילו את משרתו. העונה, כמו שכבר כתבתי, הקבוצה נראית מצוין ואין שמח ממני על כך, בוא נקווה שהיא תסיים כקבוצת צמרת כי זה מקומו של המועדון והקהל הענק הזה. זכותי לא לאהוב את האיש ואת אופיו גם אם הוא מאמן כדורסל מס' 1 בארץ (והוא רחוק מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 11:46 
גם מספר אחד בארץ, וגם להחתים לכל החיים.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:19 
כשחלאה כמו פיני גרשון זה אחד החברים הטובים שלך, זה אומר עליך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
אותי שבר זה שהוא אוכל מהאוזן. אדם כזה לא יכול להיות מאמן של הפועל, ולא אכפת לי גם אם הוא מאמן ששווה 15 אליפויות רצופות (והוא לא)

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:24 
bergkamp כתב:
כשחלאה כמו פיני גרשון זה אחד החברים הטובים שלך, זה אומר עליך הכל.

זה נכון גם לגבי דן שמיר ועוד כמה אנשים. לא חושב שזה אומר עליהם משהו. לטובה או לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:25 
מצחיק. איש מגעיל תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:34 
:LOL2:
אני חייב לדעת מי כתב את תגובה 11 בכתבה הבאה בוואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2707900

ושוב:
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:35 
LOL, לא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:
red_o כתב:
ואני אחזור ואני אגיד

המשתמש ברגקמפ בוא לפה!!!!

לקחנו אליפות ולא שמתי לב?
קאונסל הוחלף?

מקום 2 עם 6 וחצי שחקנים
חצי גמר גביע
רצף של 7 נצחונות

מה אתה רוצה?
מתי תלמדו לפרגן

אשמת מי זה שאנחנו עם 6 וחצי שחקנים ועוד סטטיסט על הספסל שתופס כבר יותר מסיבוב תקן של זר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
אני נדהם כל פעם מחדש כמה אנשים יכולים להיות מטומטמים. אשכרה קוראים משפט ומבינים את ההפך הגמור ממנו. כל כך מטומטמים.

א. אני עומד נפעם מול תפיסות מציאות של שחור ולבן במסווה של "הישגיות" שמסתתרות מאחורי יכולת ניסוח לא רעה כלל בכתב אצל משתמשים מסוימים בפורום.
ב. אני נדהם כל פעם מחדש, איך אפילו כשהפועל מנצחת שבעה משחקים ברציפות יש קשקשנים שמדברים על כישלונות.
ג. מה שלום טוטו תמוז?
א. אני חושב שצניעות זה דבר חשוב.
ד.
ה.
ז.

יש הבדל בין לעשות את המקסימום לקחת תואר ולהיכשל לבין להישאר מבחירה עם קאונסיל ולהיכשל.
אם באמת כל כך קשה לאנשים מסוימים להבין את זה או את זה שלזה יובל התכוון אז אין מנוס מלהסיק ששכל זה לא מהדברים החזקים אצלם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:38 
ItaiH6 כתב:
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:
red_o כתב:
ואני אחזור ואני אגיד

קאונסל הוחלף?

מקום 2 עם 6 וחצי שחקנים
חצי גמר גביע
רצף של 7 נצחונות

מה אתה רוצה?
מתי תלמדו לפרגן

אשמת מי זה שאנחנו עם 6 וחצי שחקנים ועוד סטטיסט על הספסל שתופס כבר יותר מסיבוב תקן של זר?

ארז אשם, הוא אשם בזה ששולדי הפך למי שהוא היום, הוא אשם בהחתמה של רביב לשלוש שנים. הוא אשם בהבאה של הגארד הכי טוב בליגה בשכר זעום.
וכן הוא גם אשם בזה שקאונסיל בהפועל, בסה"כ אבל הוא "אשם" בהרבה יותר דברים טובים ואפשר לסלוח על קאונסיל (שיוחלף, בוודאות גמורה וממש בקרוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:46 
ארדיטי כתב:
ItaiH6 כתב:
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:
red_o כתב:
ואני אחזור ואני אגיד

קאונסל הוחלף?

מקום 2 עם 6 וחצי שחקנים
חצי גמר גביע
רצף של 7 נצחונות

מה אתה רוצה?
מתי תלמדו לפרגן

ארז אשם, הוא אשם בזה ששולדי הפך למי שהוא היום, הוא אשם בהחתמה של רביב לשלוש שנים. הוא אשם בהבאה של הגארד הכי טוב בליגה בשכר זעום.
וכן הוא גם אשם בזה שקאונסיל בהפועל, בסה"כ אבל הוא "אשם" בהרבה יותר דברים טובים ואפשר לסלוח על קאונסיל (שיוחלף, בוודאות גמורה וממש בקרוב )

מאיפה הוודאות הזאת אם אפשר לשאול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:55 
אי אפשר, אבל אני סומך על מי שאמר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:02 
ארדיטי כתב:
אי אפשר, אבל אני סומך על מי שאמר לי.

אז אני מבין שמדובר במצב של "אחד שיודע" ששמע "מאחד שיודע". :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
ארז לא העליב שום חבר שלי. ארז העליב הרבה מאוד אנשים במהלך החיים שלו ויצר לעצמו הרבה מאוד אויבים בדיוק בגלל האדם שהוא. גם בהפועל הוא הצליח להמאיס את עצמו על לא מעט אנשים, אבל למזלו התוצאות שלו בסוף העונה שעברה הצילו את משרתו. העונה, כמו שכבר כתבתי, הקבוצה נראית מצוין ואין שמח ממני על כך, בוא נקווה שהיא תסיים כקבוצת צמרת כי זה מקומו של המועדון והקהל הענק הזה. זכותי לא לאהוב את האיש ואת אופיו גם אם הוא מאמן כדורסל מס' 1 בארץ (והוא רחוק מזה).

בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מזה שאתה כותב מתוך אנטי כלפי ארז, כלומר אם הוא יהיה גרוע אתה תשחט אותו,
אם הוא יהיה טוב אז תפרגן לו במין חוסר רצון כזה, כאילו מבאס אותך שהפועל של ארז נראית טוב.
במצב כזה קשה להתייחס כמו שצריך לביקורות שאתה כותב, אפילו שבדרך כלל אם מקלפים מהביקורת את כל האנטי והאג'נדה אז למעשה החלק הענייני נטו הוא לגיטימי לגמרי.
שחרר ממנו קצת. בשביל מה כל השנאה הזאת טובה?
זה עושה לי דה ז'ה וו לקריירה של גוטמן בהפועל, שיותר מדי משתמשים פה בפורום איחלו לנפילתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים חלקי מאוד עם הביקורת של bergkamp, ועדיין היא לגיטימית ועניינית ויש לו כל זכות להביע אותה. הדה-לגיטימציה שעושים בפורום כמה ציידי מכשפות לכל ביקורת בנושא קשור להפועל ולמי שמעביר אותה (בלי קשר אם היא נכונה ומוצדקת או לא) היא מגעילה.
זה לא מופנה אל eisen.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 23:49 
יובל כתב:
אני מסכים חלקי מאוד עם הביקורת של bergkamp, ועדיין היא לגיטימית ועניינית ויש לו כל זכות להביע אותה. הדה-לגיטימציה שעושים בפורום כמה ציידי מכשפות לכל ביקורת בנושא קשור להפועל ולמי שמעביר אותה (בלי קשר אם היא נכונה ומוצדקת או לא) היא מגעילה.
זה לא מופנה אל eisen.

לא מסכים.
אין בעיה עם ביקורת. אבל שהיא מגיעה ממניעים אישיים ואנטגוניזם מוחלט זה דוחה.
וזה מה שאלפקה וברגקמפ עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
אני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
באמת מה אלפקה קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
עד שאחד האדומים הופיע באשכול הכל היה על מי מנוחות
הוא ידוע במניפולציות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:

אתה מתכוון שהיכולת שלו לבצע את את מה שהוא נשכר לעשות באופן מעולה ולהביא תוצאות גרמה לזה שהוא ישאר בתפקיד?
באמת מפתיע.

אגב, שיהיה ברור, יש דברים שהם לא מקצועיים ששווה להעיף מאמן עליו.
להיות לא נחמד זה לא משהו כזה. אם תתקל במשהו כזה על ארז, תפנה את תשומת ליבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המאמן של הליגה
הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 01:07 
red_o כתב:
יובל כתב:
זה לא מופנה אל eisen.

לא מסכים.

זה לא מניעים אישיים. מותר לא לאהוב אדם כאדם, ללא כל קשר ליכולותיו כמאמן כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 07:55 
ראשית אני בשנים האחרונות יותר ויותר מבין כצופה את המשחק אבל עדיין לצורך הדיון אני לא מבין כלום,
אני מסתכל על הדברים בהיבט של התקציב שיש לקבוצה ,מהיבט בחומר השחקנים שיש לארז ,בהיבט איזו התקדמות ואיך הוא מוציא מהם את המיטב,
והכי חשוב בהיבט של ההשגים -רצף הנצחונות,המיקום בטבלה,חצי גמר גביע
מהבחינה הזו התוצאות עולות על הציפיות ולכן אני מרוצה מאד מארז אדלשטיין ,
איכשהוא ארז מזכיר לי את גוטמן.הרבה לא סבלו אותו בגלל אישיותו ואופיו החרא כפי שחלק כאן אמרו .אני מאד חיבבתי את גוטמן והלוואי והיה חוזר לאמן במקום רב"ש.את ארז אני לא מכיר אבל בהתחשב במה שאמרתי אף אחד לא מושלם אפילו אתם .
ארז עושה את עבודתו וגם טעויות לא מעטות מן הסתם כמו כל מאמן ובן אנוש .
בשבילי ארז הוא אחלה מאמן להפועל כדורסל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 09:57 
אני ממליץ לכל אחד לראות אימונים של ארז מול אימונים של רוב מאמני הליגה האחרים. ההבדלים הם היסטריים. באינטנסיביות, בעבודה על יסודות, בעבודה האישית של עופר רון עם שחקנים (זה ממש לא במקרה ששחקנים משפרים את היכולות האישיות שלהם בהפועל).
ארז מאמן כדורסל מעולה. בנוסף אני מאוד אוהב את הגישה שלו למשחק - ואני מדבר עם גישה מקצועית. בניוד לרוב קבוצות הליגה שמשחקות פיק אנד רול ומשם מתחילים האילתורים, הפועל משחקת כדורסל קבוצתי, הרבה שחקנים נוגעים בכדור בכל התקפה, יש תנועה ללא כדור.
למשל הרצליה - כמעט כל משחק ההתקפה שלה זה פיק אנד רול של בן שימול (שהוא פיק אנד רולר מעולה, אגב) ומשם או שיש מיס מאץ' או שמאלתרים משהו. בהפועל המשחק הרבה יותר נכון לדעתי.
חלק מהביקורות פה לדעתי קצת שוכחות את העובדה שמאמני כדורסל הם בני אדם ויש להם חסרונות ויתרונות. זה לא תמיד מסתכם ב"הוא מאמן גרוע, הוא מאמן טוב". כמו שבפורום הכדורגל אנשים כותבים שלבן שמעון "אין מושג". במקום להבין שאם הוא לקח אליפות מדהימה עם קריית שמונה כנראה שיש לו מוש. וגם מאמן מצוין עם הרבה מושג יכול להיכשל.
הביקורת שלי על ארז היא בכלל לא על רמת הכדורסל שיש לו. שוב, ראיתי מספיק אימונים שלו כדי להבין שזה פשוט תענוג. הבעיה שלי היא עם התנהלות כמו במקרה קאנסיל. פה יש לי ביקורת רצינית. אבל זה עין לא משנה את העובדה שארז הוא מאמן מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 12:03 
ברגר כתב:
red_o כתב:
יובל כתב:
זה לא מופנה אל eisen.

לא מסכים.

זה לא מניעים אישיים. מותר לא לאהוב אדם כאדם, ללא כל קשר ליכולותיו כמאמן כדורסל

שזה בערך אותו דבר
אי אפשר לדבר על מקצועית אם ארז טוב או לא ולהגיד שהוא לא כי הוא לא אוהב אותו כבנאדם.
או שתתייחס מקצועית או אישית . אל תערבב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 12:08 
קשקשן. לאישיותו של אדם יש חלק גדול באיכותו כמאמן.
אם המאמן שלי הוא פרנואיד לחוץ, שיותר מטריד אותו מה אומרים עליו מאשר מה קורה על המגרש - זה מקצועי.
כשהבן אדם קורס בזמן דרבי, מכבי רצים עליו 0-10 והוא לא לוקח טיים אאוט, אלא עסוק בלצעוק 'סתום את הפה' לאוהד מסור מהשורה החמישית (!!!) שצועק לו 'קח טיים אאוט כבר' - אני מודאג. כשבמשחק בנתניה בזמן שהקבוצה שלו לא מתפקדת, הוא עסוק בוויכוחים עם יצור מקומי בן 50 שלבוש טרנינג ומקלל אותו יותר מאשר בתרגיל שהקבוצה צריכה לעשות בהתקפה הבאה - זה אומר דרשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 12:11 
bergkamp כתב:
קשקשן. לאישיותו של אדם יש חלק גדול באיכותו כמאמן.
אם המאמן שלי הוא פרנואיד לחוץ, שיותר מטריד אותו מה אומרים עליו מאשר מה קורה על המגרש - זה מקצועי.
כשהבן אדם קורס בזמן דרבי, מכבי רצים עליו 0-10 והוא לא לוקח טיים אאוט, אלא עסוק בלצעוק 'סתום את הפה' לאוהד מסור מהשורה החמישית (!!!) שצועק לו 'קח טיים אאוט כבר' - אני מודאג. כשבמשחק בנתניה בזמן שהקבוצה שלו לא מתפקדת, הוא עסוק בוויכוחים עם יצור מקומי בן 50 שלבוש טרנינג ומקלל אותו יותר מאשר בתרגיל שהקבוצה צריכה לעשות בהתקפה הבאה - זה אומר דרשני.

רגע אבל ניצחנו את הדרבי.
ואת נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2014, 12:29 
לא במשחקים שהוא מדבר עליהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: