תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מס' הנקודות של לימונד ובראון והזר הרביעי
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 16:42 
הם פשוט שחקנים חלשים, אולי כדאי שנודה בזה.

אפשר להביא ישראלי אחד במקום שניהם שיתרום יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 16:43 
Fez כתב:
מסכים לגבי אריאלי - מדהים ששחקן בגילו כל כך כבד. הוא כל כך לא אתלטי, איפה הוא ואיפה בר טימור. כבר אמרתי שהדרך היחידה של אריאלי לתרום משהו זה לפתח את עצמו לקלעי ברמות הגבוהות, אבל הסיכויים לכך ממש לא גבוהים (והוא עדיין תמיד יהיה חור בהגנה).

יותם שירן הוא דוקא אתלט טוב אבל הוא כל כך חסר חוש למשחק שזה מפחיד. משחק כאילו הוא שחקן נוער שהקפיצו בבוגרים. יש לו תיאורטית פוטנציאל להיות שחקן ספסל סביר אבל אני כבר בספק אם זה יקרה, הוא כבר לא ילד וזה פשוט לא נראה טוב. הוא לא מבין את המשחק ברמה בסיסית, לא יודע לשחק בשטף ההתקפי, לא יודע לשמור בלי להרביץ (למרות שהוא מסוגל). וגם טכנית אני לא מרוצה מההתקדמות שלו (איפה השיפור של זליקוביץ׳ בקליעה ואיפה השיפור של יותם). זה לא זה.

אין מה לבנות על השניים האלה. צריך להביא זר ותהיה לנו רוטציה בסדר גמור. המזל שלנו הוא שרביב, קרלון ומתן שחקנים חכמים שיודעים יחסית איך להמנע מעבירות מטופשות (למתן זה יותר קשה בגלל ההגנה האינטנסיבית וזה שהוא הראשון בעזרה), בניגוד לגבוהים שלנו.

ובכל זאת, היה נחמד אם בקבוצה היה משחק ישראלי צעיר שהוא פוטנציאל (כמו בר בשנה שעברה, וגם חצי מבר זה בסדר)
יש מישהו כזה שאפשר להביא כבר עכשיו? כוכב מהנוער?

פשוט לא ייתכן ששחקנים 7-10 לא יכולים לתרום דקה בלי שתהיה התמוטטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 16:45 
ליותם יש יכולת. גם הגנתית (הראה את זה נגד ירושלים ומכבי), וגם התקפית.
תלוי מה מצב הביטחון שלו באותו יום וכמה ארז חם עליו.
אני חושב שבקבוצה אחרת (אשדוד או נתניה נניח) הוא בקלות נותן את ה- 6-10 נקודות למשחק ו- 2-3 ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מס' הנקודות של לימונד ובראון והזר הרביעי
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 17:02 
אני חושב שמה שפוגע בשירן ואריאלי זה בעיקר העובדה שהפועל רצה כל כך טוב בתקופה האחרונה והם פשוט לא ממש מקבלים הזדמנויות (ובצדק).
את יותם שירן אני מאוד אוהב, אין הרבה ישראלים עם יכולות כמו שיש לו, אבל כמו שכתבו פה הוא עדיין במנטליות של שחקן שהרגע עלה מהנוער ולצערי אני כבר מתקשה לראות אותו פורץ לרמות שקיוויתי לראות אותו.
לגבי אריאלי, חשבתי כשהמתינו אותו שהוא שידרוג לעומת גל איתן, איפה הוא ואיפה שידרוג.
במשפט אחד אני יכול להגיד על שניהם שהם כנראה יהיו שחקנים נחמדים בקבוצות שיש בהן פחות ציפיות ככה שיוכלו לשחק עם פחות לחץ.
יחד עם זאת, אני לא רואה קבוצות שיש להם סגל ישראלים עדיף על שלנו, אולי רק למכבי, ירושלים, חיפה ואילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 17:04 
יותם בהפועל הוא לצערי נפילה גדולה. זו עונה שלישית שלו במועדון ואת כמות המשחקים הטובים שלו אפשר לספור על יד אחת. הוא לא ילד, הוא לא על חוזה חייל וגם לא מקבל גרושים כמו אריאלי. הוא עומד על חוזה מכובד ונותן תפוקה אפסית ומאכזבת מאוד, מה גם שהוא רק הולך אחורה (אם בשנה שעברה היתה תקופה שחשבנו שהוא משתפר).

אבל צריך להבין שאם היה פה זר רביעי, בכלל לא היינו מגיעים למצב שאנחנו מדברים על יותם שירן. הוא היה שחקן שמיני שעולה לתת פאולים, שזה בדיוק הדבר שהוא יודע לעשות הכי טוב בליגה לצערי... יותם שירן עם כל חולשתו הוא לא הבעיה של הפועל תל אביב.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 30 דצמבר 2013, 17:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
גם כשדשדשנו בתחילת העונה הם לא בדיוק לקחו את ההזדמנות בשתי ידיים. מה לעשות, שחקנים פשוט לא מספיק טובים.

יש לנו שלושה ישראלים ברמה גבוהה (הישראלי השלישי שלנו מבחינת יכולת בפועל הכי טוב בליגה, יחד עם אלה של חיפה ומכבי) וזה מספיק לרוץ עד סוף העונה אם היו לנו ארבעה זרים ולא שלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 17:26 
רדנקו כתב:
איזה שטויות.

מול אשדוד עשה סלים עם הגב לסל ולמעשה ניצח לנו את המשחק ברבע הרביעי יחד עם קרלון.

מול ירושלים עשה עבודה נהדרת.

נכון. הוא רחוק מלהיות מטאור התקפי, אבל הוא בהחלט מסוגל לעשות נקודות ואפילו לא מעט אם הוא מקבל את הכדור כמו שצריך - עמוק בפנים.

הוא גם מוסר טוב מאד מהלו פוסט והוא הריבאונדר היחיד שיש לנו בקבוצה.

אז תרגעו קצת. משחק אחד רע שלו. ביג דיל.

לא ראיתי את המשחק מול אשדוד, אבל לפחות לפי ה-pbp היו לו ברבע האחרון שני סלי שדה. אז מה לדעתך משקף יותר המשחק ההוא או שני המשחקים האחרונים? אני לא זוכר שבמשחקים הראשונים ברצף הנצחונות הלכו אליו בשיטטיות בתחילת המשחק כמו בשני המשחקים האחרונים, זה לבד אומר הכל. מי היה זה שהתווכח איתי בשבוע שעבר ש"לא הלך לו"? ההחטאות שלו היו המשך ישיר לתחילת המשחק מול ירושלים, אפילו יותר גרוע-אחת מביכה שעברה בכלל את הטבעת.

NARKOTIKA כתב:

אפשר להביא ישראלי אחד במקום שניהם שיתרום יותר.

נכון.

ranjef כתב:

אני חושב שבקבוצה אחרת (אשדוד או נתניה נניח) הוא בקלות נותן את ה- 6-10 נקודות למשחק ו- 2-3 ריבאונד.

הנושא הזה נבחן בקבוצה ברמה דומה לזו שאתה מתאר בחלק נכבד מהעונה שעברה, עם מתן נאור בכושר מזעזע באותה תקופה. לבד מאולי משחק אחד-איך נאמר, מה שאתה מתאר לא ממש קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 17:29 
כל מי שהיה באשדוד יכול לאשר את מה שאני אומר. היה יוצא מהכלל.

ברור שהוא רחוק מלהיות עילוי התקפי אבל כשנותנים לו את הכדור במקומות שהוא יודע לעבוד בהם הוא עושה נקודות. זה פשוט קורה מעט מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 18:18 
רדנקו כתב:

ברור שהוא רחוק מלהיות עילוי התקפי אבל כשנותנים לו את הכדור במקומות שהוא יודע לעבוד בהם הוא עושה נקודות. זה פשוט קורה מעט מאד.

טוב, מצפייה זריזה של המשחק מול אשדוד היו לו איזה 2 סלים בלחץ באחד על אחד גב לסל. כל שאר הסלים כרגיל, עם פנים לסל בלי שומר או מקו הבסיס\ממש מתחת לסל להטבעה קלילה. כולל החטאת הלייאפ\דאנק המסורתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
פטר נאומוסקי כתב:
רדנקו כתב:

טוב, מצפייה זריזה של המשחק מול אשדוד היו לו איזה 2 סלים בלחץ באחד על אחד גב לסל. כל שאר הסלים כרגיל, עם פנים לסל בלי שומר או מקו הבסיס\ממש מתחת לסל להטבעה קלילה. כולל החטאת הלייאפ\דאנק המסורתית.

בדיוק מה שאני אומר. הוא סוג של פאביו רוסה של הכדורסל: שם את הכדור בפנים רק כשאין עליו שמירה טובה וכשהוא מקבל את הכדור מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:28 
להחתים את נתי במקום קאונסיל. נקרא לו נתנאל הזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
הדה לגיטמציה שעושים ליותם שירן גובלת בחוצפה.
הוא שחקן 7-8 נהדר,הוא תורם הרבה יותר מאדון אריאלי ויש לו הגנה בסדר גמור.
הבעיה היחידה שהוא שחקן קצת רגיש,הוא לא כמו יונתן שמסוגל להתעלם מהצרחות של ארז כשהם לא רלבנטיות ולהתייחס אליהם כשהם כן רלבנטיות.לכן הוא צריך יחס אחר מהגינג'י.
לגבי אריאלי-אני עדיין ממתין לתגובות של כל מי שאמר שהוא יותר טוב מגל איתן-איפה הוא ואיפה גל איתן....
דבר נוסף בליגה שלנו רוב הקבוצות בתקציב שלנו בנויות על 6-7 שחקנים. בדר"כ רובם זרים אצלנו מדובר על 3 זרים 3 ישראלים טובים מאוד ועוד יותם שירן.
יותם שירן :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:10 
הבעיה של יותם שירן היא לא האדישות. הבעיה של יותם היא שבגיל 24 אין לו עדיין שום אלמנט התקפי שהוא עושה כמו שצריך. שאפשר לבנות עליו. וזו בעיה בליגת העל.
מצד שני יש לו יכולות אתלטיות מצויינות. וזה בסיס לעבודה. בניגוד לטמיר אריאלי שלוקה מאוד ביכולת האתלטית.
שירן, לפחות בחלק מהמשחקים, נותן הגנה מצויינת. זה קרה בדרבי, מול מכבי חיפה ומול הרצליה.
הבעיה של הפועל היא לא שירן ולא אריאלי. הבעיה היא קאנסיל. אם היה גארד זר סביר מהספסל הוא היה נותן 20-25 דקות בכל משחק והיה ממתן מאוד את התלות בשחקנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
גם קאונסיל נותן בחלק מהמשחקים הגנה טובה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:44 
באילו משחקים בדיוק?
אחד הדברים המעציבים בקאנסיל זה שאפילו אתלט הוא לא. בדקות שהוא שמר השבוע על אומה זה היה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:01 
דובראש כתב:
הדה לגיטמציה שעושים ליותם שירן גובלת בחוצפה.
הוא שחקן 7-8 נהדר,הוא תורם הרבה יותר מאדון אריאלי ויש לו הגנה בסדר גמור.
הבעיה היחידה שהוא שחקן קצת רגיש,הוא לא כמו יונתן שמסוגל להתעלם מהצרחות של ארז כשהם לא רלבנטיות ולהתייחס אליהם כשהם כן רלבנטיות.לכן הוא צריך יחס אחר מהגינג'י.
לגבי אריאלי-אני עדיין ממתין לתגובות של כל מי שאמר שהוא יותר טוב מגל איתן-איפה הוא ואיפה גל איתן....
דבר נוסף בליגה שלנו רוב הקבוצות בתקציב שלנו בנויות על 6-7 שחקנים. בדר"כ רובם זרים אצלנו מדובר על 3 זרים 3 ישראלים טובים מאוד ועוד יותם שירן.
יותם שירן :HEART2: :HEART2:

צר לי, יותם שירן נכון לעכשיו לא תורם לך כלום, ובגיל שלו זה כבר כנראה לא ישתנה (לפחות לא בהפועל). תראה את עוז בלייזר בהרצליה על חוזה חייל, איפה הוא ואיפה יותם שירן (שמרוויח אני לא רוצה להגיד לך כמה יותר). אחרי שלוש עונות ואינספור צ׳אנסים אני חושב שכבר אפשר להגיד שזה לא נראה טוב. אני כן חשבתי שיותם יכול לתת יותר עם היכולות הפיזיות והאתלטיות שלו, אבל גם לי נגמרה הסבלנות. אם השחקן הזה נראה כמו חיזר על הפרקט בגיל 24 אחרי 3 עונות בהפועל אז קשה לי לעצום עיניים לזה.

ושוב, אם לקבוצה הזאת היה זר רביעי לא היינו צריכים לדבר על יותם שירן. אבל עדיין, הוא לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: