תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 04:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 8% בחזרה בבקשה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:55 
כולנו יודעים שדמארי כבר בדרך החוצה , כמו בכל עסקה שצד אחד לא מממש את התחייבויותיו אני דורש שחזירו לי את ה 8% שלקחו ממני לרכש
אני מצפה מהעמותה להוביל את המהלך (שהיא זו שגיבתה אותו מלכתחילה) מול המועדון ולאפשר לכל האוהדים לקבל את כספם בחזרה
כמו כן זו כנראה הדרך היחידה בה יבינו שם שיש השלכות למעשים כאלו, התחייבויות צריך לקיים ואם לא אז לשלם

כל מי שגם רוצה החזר מוזמן לפנות במייל לעמותה כמו שאני מתעתד לעשות .
בברכה, לא פריאר שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 8% בחזרה בבקשה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:59 
פאביו כתב:

דרך אגב גם את ה8% אחוז שלך אני אקח
מישהו צריך לממן את הארוחה בסוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אאלט השמונה אחוז עלה בגלל שכטר. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
פאביו כתב:

דרך אגב גם את ה8% אחוז שלך אני אקח
מישהו צריך לממן את הארוחה בסוף העונה

שגולדה תממן

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

אכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:05 
נאמר במפורש חיזוק הקבוצה , כדי שיוכלו לרכוש את שכטר מבלי לשחרר שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:09 
אני לא עורך דין, אבל לדעתי יש לך קייס משפטי מוצלח יותר להוכיח שמדינת ישראל נמצאת היום בארה"ב מלקבל 8 אחוז בחזרה על מכירת שחקן.

אגב, נציגי העמותה שכתבו פה בפורום בתחילת העונה אמרו שלא מדובר בהעלאה לצורך שכטר, אלא לצורך חיזוק כללי.

ואני שואל, איפה הייתם בקיץ האחרון? כמובן..באופוריה לנד..

בהצלחה בתביעה\ מכתב \ מה שזה לא יהיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אני לא עורך דין, אבל לדעתי יש לך קייס משפטי מוצלח יותר להוכיח שמדינת ישראל נמצאת היום בארה"ב מלקבל 8 אחוז בחזרה על מכירת שחקן.

אגב, נציגי העמותה שכתבו פה בפורום בתחילת העונה אמרו שלא מדובר בהעלאה לצורך שכטר, אלא לצורך חיזוק כללי.

ואני שואל, איפה הייתם בקיץ האחרון? כמובן ..באופוריה לנד..

בהצלחה בתביעה\ מכתב \ מה שזה לא יהיה...

בדיוק,בקיץ היו כולם פה ברומנטיקה ואופוריה
שכטר
גילי
הפועל חזרה.
קחו עוד כסף רק תביאו לנו את הרומנטיקה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:18 
לא מבין מה אתה רוצה.
עשו הכל בשביל לחזק את הקבוצה->הקבוצה נכשלה->אין הכנסות->מוכרים שחקנים.
באופן כללי אני לא מבין איך באות תלונות להנהלה שהביאה לרב"ש תקציב מטורף ונתנה לו להחליף הרכב שלם+צוות מקצועי שלם.
אף אחד לא חזה כשלון כזה וכל אחד ואחד פה היה בעד להשקיע בקבוצה כסף שאין ולקוות שנגיע לאירופה ובכך לכסות את ההוצאות.
אתה לא תקבל שום 8% ואין שום סיבה שתקבל 8%,הבטיחו לך חיזוק עם הכסף הזה והביאו חיזוק בקיץ שהוא מעל ומעבר ממה שכל אחד ציפה פה.
האשם היחיד זה רבש שבנה פה סגל גרוע מאד בתקציב מכובד מאד.
הדבר היחיד שאנחנו כאוהדים צריכים לדרוש זה שהוא יתפטר,רק חבל שהוא נראה כמו בן אדם שלא יודע לקחת אחריות על הכשלון הענק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
זאת חוצפה אם הם ישחררו את שכטר.
שהפיצוי יהיה במחיר המנויים שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:27 
עומרי קנדה כתב:

מחיר המנוי בשנה הבאה יקבע לפי הסגל והמטרות בשנה הבאה - כמו בכל שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:28 
עומרי קנדה כתב:

אל תדאג, בשנה הבאה מחירי המנויים יהיו זולים יותר ב8 אחוז מאלה של העונה :LAGUH!:

אלא אם ,נציגי" העמותה יבקשו להעלות אותם שוב כדי להביא איזה שחקן שהם מתגעגעים אליו

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 31 דצמבר 2013, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:33 
לא מבין על שום מה האשכול

האוהדים החליטו שצריך להביא שחקן שלא שיחק 3 שנים בשכר מופקע שגדול על המועדון הזה בכמה מספרים וקיבלו מה שהם רצו

עכשיו צריך למכור שחקנים אחרים כדי לכסות את הגרעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
לא מבין על שום מה האשכול

האוהדים החליטו שצריך להביא שחקן שלא שיחק 3 שנים בשכר מופקע שגדול על המועדון הזה בכמה מספרים וקיבלו מה שהם רצו

עכשיו צריך למכור שחקנים אחרים כדי לכסות את הגרעון

גם ה"מאמן" מקבל שכר מופקע שגדול על המועדון הזה בכמה מספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עומרי קנדה כתב:

אל תדאג, בשנה הבאה מחירי המנויים יהיו זולים יותר ב8 אחוז מאלה של העונה :LAGUH!:

אלא אם ,נציגי" העמותה יבקשו להעלות אותם שוב כדי להביא איזה שחקן שהם מתגעגעים אליו

האמת שהם יהייו זולים ב7.41% מאלה של העונה.
ראה
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=7&t=102767

לנושא, זו תביעה לגיטימית לחלוטין. אבל באמת שאין לה סיכוי. עדיף לתעל את הכוחות למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:00 
1. אין כאן שום דבר משפטי הכל עניין של התנהלות מול הקהל, אם הקהל ירצה יש לו יכולת לא קטנה לעמוד על שלו , אבל בשביל זה צריך התאגדות והכי מתאימים לכך זו העמותה
2. לא מבין את השאלה אין היינו אז ? נאמר שהכל מכוסה ושכטר לא יפגע בתקציב המועדון ,האם היינו נאיביים כנראה שכן ,אבל מטעויות לומדים .
3. פוגי אין לי מושג מה אתה רוצה , "החוזה" עם הקהל בוטל ? למה שהוא היחיד שיישא בנטל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:04 
יש לכם הוכחה שמישהו לקח משהו לכיס?אם לא,אני לא מבין מה הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:10 
JR12 כתב:
יש לכם הוכחה שמישהו לקח משהו לכיס?אם לא,אני לא מבין מה הבעיה

מה כל כך קשה להביו מה הבעיה ? מי שהוא אמר שגנבו משהו ?
אנחנו שילמנו תוספת של 8% על מנת שיוכלו להביא את שכטר מבלי לשחרר שחקנים , ההנהלה שמה ערבויות על החוזים של השחקנים האלו
אבל עכשיו לא מוכנה לממש אותם אלא למכור את אחד או שניים מנכסי המועדון על מנת לא לממש את הערביות, הם מכסים לעצמם את ההפסדים מתוך הנכסים של הקבוצה, ומה עם 8% הפסד שלך ושל כל אוהד אחר ? אותו כבר מימשו
ככה שזו לא גנבה אלא הונאה
וכמו שמישהו חסר חשיבות רשם פה ,אם זה היה טביב (וזה היה טביב רק לפני שנה) אף אחד כאן לא היה שותק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
מראש היינו צריכים להתקומם על כך שלוקחים את שכטר מכסף שאין אך מצד שני משאירים את אנטבי והרוש כמגנים שמאליים ומביאים עוד כמה שחקנים חובבים. זה מהלך שנועד לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:30 
פאביו כתב:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
nirog כתב:

אכן

כנראה שכן, אבל ההודעה דיברה על עליה עקב הרכש, ולא בגלל נושא ספציפי כזה או אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:54 
אתם יכולים לשבץ סמיילים צוחקים בהודעות שלכם כמה שתרצו, זה לא משנה את העובדה שפותח האשכול צודק.
נאמר במפורש שקיימות ערבויות כלכליות במקרה של אי העפלה לאירופה. נאמר במפורש שלא ישוחררו שחקנים בעקבות הגעת שכטר.
נמאס מהעבודה בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 16:00 
סימרוטיץ כתב:
1. אין כאן שום דבר משפטי הכל עניין של התנהלות מול הקהל, אם הקהל ירצה יש לו יכולת לא קטנה לעמוד על שלו , אבל בשביל זה צריך התאגדות והכי מתאימים לכך זו העמותה
2. לא מבין את השאלה אין היינו אז ? נאמר שהכל מכוסה ושכטר לא יפגע בתקציב המועדון ,האם היינו נאיביים כנראה שכן ,אבל מטעויות לומדים .
3. פוגי אין לי מושג מה אתה רוצה , "החוזה" עם הקהל בוטל ? למה שהוא היחיד שיישא בנטל ?

1. מה בדיוק אתה מצפה מה"עמותה"? היא מייצגת אלף ומשהו אוהדים, היא הייתה חלק דומיננטי מהמהלך הזה והטענות צריכות להיות אליה בדיוק כמו לכל אחד אחר. בתור המובילה הראשית של המהלך היא הייתה צריכה להיות גם ערבה לכך.
2. לא נאמר אף פעם שהכל מכוסה, היו כאלה שטרחו לשאול וקיבלו תשובות פה בפורום, לפחות מכאלה שמתיימרים לייצג את האוהדים המעורבים במהלך. האוהדים של הפועל לעולם לא לומדים מהטעויות של עצמם, בקיץ יביאו שחקן שקר עם ספין מתוחכם חדש של תאומים כלשהו וכולם ירוצו לעשות F5 ברגע שלאן יתחילו למכור את המנויים כדי "שלא ייגמר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 16:14 
לטעמי המטרה של פניה כזו מטעם הקהל להנהלת הפועל תל אביב ולעמותת האוהדים היא לאו דווקא החזרת הכסף באופן מעשי, אלא העלאת הנושא לסדר היום ולו בקרב קהל האוהדים הרחב שלא קורא כאן ופחות מעורב, ועל הדרך גם בשביל כל מיני כאלה שמסתובבים כאן עם זכרון של דג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
כמה אתם יכולים לזיין את המוח, נשבר הזין מלקרוא את החרא הזה שלכם.
לקחו 8% כדי להביא את שכטר. אף אחד לא יגיד לכם אחרת.
אחרי שכולנו כאן אוננו עליו קיץ שלם, לאף אחד לא היה כאן אכפת איפה הוא שיחק ב3 שנים האחרונות וכמה (וד"ש לזהבי). כולנו רצינו אותו, ובצדק.

יותר מזה, אם היו מודיעים שבמידה והפועל לא תעפיל לשלב הבתים + תהיה קבוצת מרכז טבלה בינואר = ישחררו שחקן בכיר בינואר, כולנו היינו מסכימים ומשלימים יפה יפה את ה8% האלה.
יותר מזה 2, אם ההנהלה הייתה מקיימת סקר לפיו היא לוקחת הלוואות כדי להעמיד קבוצה חזקה ובמידה והעונה תהיה כשלון טוטאלי היא תמכור שחקן בכיר - גם לזה כנראה היינו מסכימים בקיץ, כדי לראות את שכטר חובר ולרמוט.
עכשיו תפסיקו להתבכיין ולחפש רציונל איפה שאין. אנחנו אוהדי כדורגל, ואם לא די בכך - בחרנו הפועל.

* שלא יהיו טעויות - אין בהודעה זו ולו קמצוץ של לגיטימיות במכירה של דמארי לקבוצה ישראלית אחרת. אוי ואבוי להנהלה אם זה מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
מכל הסיפור הזה התלונות שלי הן נטו רק לעמותה שרתמה את כולנו למהלך הכפוי הזה.
מקווה שזו תיהיה פעם אחרונה שהם מחליטים עבור כל האוהדים על מהלך שכזה.
ועוד יותר חשוב: מקווה שזו פעם אחרונה שהקהל יתערב בהחלטות מקצועיות(!!!). בינתיים כל שחקן שהקהל התעקש עליו, נגמר בעונה בינונית של אותו שחקן והפסד כלכלי רציני למועדון בטווח הארוך. אם זה במקרה טוטו, גילי או שכטר.
במידה ועכשיו יחליטו על שיחרור דמארי, מקווה שהפעם הקהל ידע להוריד מהאגו שלו וידע להפרד ממנו בלי יותר מידי בעיות. אין ברירה אחרת במצבנו הכלכלי היום. בהתחשב בעובדה שבסוף השנה בכל מקרה נצטרך לשלם עליו לפחות חצי מיליון אירו בשביל להשאיר אותו ובהתחשב בעובדה שחייבים חיזוק בהגנה ובקישור האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
מכל הסיפור הזה התלונות שלי הן נטו רק לעמותה שרתמה את כולנו למהלך הכפוי הזה.
מקווה שזו תיהיה פעם אחרונה שהם מחליטים עבור כל האוהדים על מהלך שכזה.
ועוד יותר חשוב: מקווה שזו פעם אחרונה שהקהל יתערב בהחלטות מקצועיות(!!!). בינתיים כל שחקן שהקהל התעקש עליו, נגמר בעונה בינונית של אותו שחקן והפסד כלכלי רציני למועדון בטווח הארוך. אם זה במקרה טוטו, גילי או שכטר.
במידה ועכשיו יחליטו על שיחרור דמארי, מקווה שהפעם הקהל ידע להוריד מהאגו שלו וידע להפרד ממנו בלי יותר מידי בעיות. אין ברירה אחרת במצבנו הכלכלי היום. בהתחשב בעובדה שבסוף השנה בכל מקרה נצטרך לשלם עליו לפחות חצי מיליון אירו בשביל להשאיר אותו ובהתחשב בעובדה שחייבים חיזוק בהגנה ובקישור האחורי.

העמותה לא מייצגת את הקהל כי אם את בעלי הקבוצה מתוך הקהל. תבוא בתלונות לקהל שקנה מנוי במחיר מופקע. כי כשאתה לקוח שבוי קל מאוד לעשות איתך מה שרוצים. (וע"ע מדינת ישראל והמיסים על הסיגריות, כסף קל למשרד האוצר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:35 
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:

1. מה בדיוק אתה מצפה מה"עמותה"? היא מייצגת אלף ומשהו אוהדים, היא הייתה חלק דומיננטי מהמהלך הזה והטענות צריכות להיות אליה בדיוק כמו לכל אחד אחר. בתור המובילה הראשית של המהלך היא הייתה צריכה להיות גם ערבה לכך.
2. לא נאמר אף פעם שהכל מכוסה, היו כאלה שטרחו לשאול וקיבלו תשובות פה בפורום, לפחות מכאלה שמתיימרים לייצג את האוהדים המעורבים במהלך. האוהדים של הפועל לעולם לא לומדים מהטעויות של עצמם, בקיץ יביאו שחקן שקר עם ספין מתוחכם חדש של תאומים כלשהו וכולם ירוצו לעשות F5 ברגע שלאן יתחילו למכור את המנויים כדי "שלא ייגמר".

אני מצפה מהעמותה לקחת אחריות על האירוע הזה , ושהיא תוביל עמדה פומבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 19:46 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני מצפה מהעמותה לקחת אחריות על האירוע הזה , ושהיא תוביל עמדה פומבית

ההיתי מצפה מהעמותה להוביל מהלך שבוא רמון יזוז ומישהו מיקצוען יבוא במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: