תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום ג', 31/12/13
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

רב"ש הודיע אתמול כי אין בדעתו להתפטר, אך בהפועל מתכוונים ללחוץ עליו שיעשה זאת וייתנו לו אור ירוק לנהל מו"מ עם ניקוסיה.
גורמים בקבוצה כבר החלו לגשש אחר מחליף כשהשמות קשטן וניצן שירזי עלו אולם כל מהלך ייצא לפועל רק אם תושג הסכמה מצד רן לעזוב ללא פיצוי.

בהפועל זעמו על השיפוט אתמול. אבוטבול טוען כי אחרי הפנדל השני אמר לו השופט: "אני שמח לראות אתכם ככה". (בכתבה ציין צנציפר כי לא הגיע לבא"ש שני הפנדלים בעוד שלהפועל כן הגיע פנדל שלא נשרק).

בשל ההתרחקות מהפליי-אוף העליון(!!) ובשל המצוקה הכלכלית במועדון, עומר דמארי צפוי להימכר או שיושאל למכבי חיפה או לקבוצה מספרד. "במצב מביך שכזה, ראשי הקבוצה ינסו להפחית עלויות ואולי גם לבצע רענון בסגל כפי שביקשו כמה שחקנים מההנהלה האנמית" (כך, במקור, לא הוספתי מילה משלי....)

אגב, צויין בכתבה אחרת שקשטן צורף לוועדת האיתור שתבחר את המאמן הלאומי הבא כשאחת האפשרויות הסבירות היא שגוטמן ימשיך ויאמן איתו בצוותא מאמן נוסף, אלי כהן (השריף).

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 31 דצמבר 2013, 12:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום ב', 31/12/13
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

בהפועל ת"א קיבלו בצורה קשה את ההפסד ואת שני הפנדלים ששרק לחובתם השופט אוראל גרינפלד. לטענת הנהלת הפועל, אמר גרינפלד לקפטן שי אבוטבול במהלך המשחק: "אני שמח לראות אתכם ככה," דבר שהרתיח את אנשי הפועל שמתכוונים לפעול בנושא ולשגר כבר הבוקר מכתב בנושא למנכ"ל האיגוד, בן ציון סלמן. גרינפלד עצמו הכחיש בתוקף בפני "ישראל היום" את הטענה ואמר: "זה שקר מוחלט, אין חיה כזו, לא היה ולא נברא."

בסיום קראו אוהדי הפועל למאמן רן בן שמעון להתפטר, דבר שהוא אינו מתכוון לעשות בשלב הזה. הבוקר יערוך חיים רמון סבב שיחות והתייעצויות כשבסיומן יוחלט האם בן שמעון יישאר עוד שבוע ויעמוד על הקווים גם מול מכבי פ"ת בשבוע הבא.

היום צפויה פגישה בין הנהלת המועדון לנציגי הפועל ת"א בניסיון לקדם את עיסקת עומר דמארי. מנגד, החלוץ וויאם עמאשה אמר אתמול למקורביו כי הוא מתלבט אם ללכת להפועל ת"א או להישאר בחיפה.

תהליך השלום
רביב שכטר
1. חבר חכם אחד, שראה מאות אם לא אלפי משחקים של הפועל ת"א, הודיע לי כבר אחרי המחזור החמישי שרן בן שמעון "הוא לא סתם מאמן גרוע, אלא המאמן הכי גרוע שהיה להפועל 40-ב השנים האחרונות." גיחכתי עליו. הסברתי לו ברצינות תהומית שלמרות התוצאות הלא מרשימות, רואים בקבוצה הזאת יסודות של משהו חיובי: הנעת כדור, לחץ פה ושם. אבל הוא התעקש. "מילא הכדורגל מזעזע, אבל כשהוא פותח את הפה זה הרבה יותר נורא." הוא צדק ואני טעיתי, ואתמול גם הגיע הצדק הפואטי.
כן, הברברת חסרת התכלית של בן שמעון גרמה לכך שדווקא במשחק היחיד בשבועות האחרונים שהוא באמת יכול לבוא ולהגיד בסיום שהקבוצה שלו שיחקה טוב, אף אחד כבר לא מאמין לו. לא האוהדים שכבר מקווים שילך ואפילו לא השחקנים שלו, שצוחקים עליו מאחורי הגב בחדר ההלבשה. טוב, אולי ככה זה כשצועקים "צמרת" ו"קבוצה חזקה" לכל מיקרופון רענן מאז מתחילת העונה בלי שום כיסוי. זאב זאב, כבר אמרנו?

2. היו להפועל ת"א תקופות שחורות, אבל גם בהן אני מתקשה לזכור אותה סופגת שלישיות ורביעיות בבלומפילד. מדובר בשפל מדרגה שלא זכור כבר שנים, והאחראי המרכזי לכך הוא בן שמעון, שקיבל אחריות מלאה על בניית הסגל, וכשל ובענק. לחיימק'ה נגמר הכסף, אז כדי לפתור את הפלונטר רב"ש חייב לקבל עליו אחריות ולהתפטר, אפילו שאת הפרק הזה לא מלמדים באשראם. שם, כזכור, מתעמקים יותר בקטע של גניבת דעת. כמו למשל שליאור לוי הוא מגן שמאלי. ואתמול הוא שיחק בתפקיד הטבעי שלו בצד ימין.

3. ראיתי את הפועל ב"ש לא מעט פעמים העונה ואני עדיין מתקשה להבין את שיעור צבירת הנקודות שלה. ברור שיותר נוח לה לשחק בחוץ מול יריבה שחושבת התקפה כי אז יותר קל לה לעקוץ עם החלק הקדמי המהיר שלה, אבל מעולם לא ראיתי קבוצה שמדורגת שנייה בטבלה שהאסטרטגיה שלה היא לוותר על מרכז השדה.
נכון, בעיטות העונשין של סיראז' נאסר ונגיחות מקרנות של מאור בוזגלו סידרו לה ניצחונות דחוקים ששמים אותה איפה שהיא נמצאת היום, אבל אם לא תתחזק בקשר מרכזי אמיתי בפגרה, זה לא יחזיק עד סוף העונה. מצד שני לב"ש יש בדיוק את מה שלהפועל אין: הגנה מתואמת וגבוהה, שעמדה בלי בעיות מיוחדות בלחץ של המארחים, וחוד קטלני שעושה שער מכל כמה הזדמנויות. איפה דובב גבאי ואיפה איתי שכטר?

4. אבל מי ששוב גנב את ההצגה אתמול בבלומפילד הוא השופט אוראל גרינפלד, בתצוגה שהיא המשך ישיר לבושות שעושים חבריו כל מחזור. שני פנדלים ששרק, אחד גבולי ואחד סופר גבולי, חרצו בעצם את גורל המשחק, ועוררו געגועים למאיר לוי ולדני קורן, שגם בגילם הנוכחי היו מנהלים את המשחק הזה טוב יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:10 
פרדי דוד פנוי עדיין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:15 
היום יום ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:16 
פעמיים כי טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
היום יום ג'.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
היום יום ג'.

תוקן (ככה זה כשנמצאים בחופש ביום ראשון, הכל מתבלבל.... :SMOKE: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום ג', 31/12/13
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
עידו חג'ג': רן בן שמעון נשאר מאמן הפועל ת"א
http://www.one.co.il/Article/227473.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל, יום ג', 31/12/13
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

או עכשיו אני רגוע.
אל תביאו קישורים לאתר רכילות הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:18 
חגג אהב להתראיין כשהוא שם כסף בשביל שכטר

מתי יבוא עיתנואי עם ביצים שישאל אותו מה השתנה מלפני 3 חודשים שאז הוא אמר "יש ערבויות, הכל בסדר, לא נשחרר אף אחד"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:19 
תרגום משפה אופירעית למציאותית:
עוד הפסד והוא עף על טיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
הנה נתון מדהים שמראה את מספר כדורי העונשין שנשרקו נגד כל קבוצה מאז פתיחת העונה שעברה:

הפועל תל אביב 16

הפועל עכו 10

בני יהודה 9

מ.ס. אשדוד 8

מכבי תל אביב 6

הפועל חיפה 6

רמת השרון 6

מכבי חיפה 5

בני סכנין 5

הפועל באר שבע 4

קרית שמונה 4

בית"ר ירושלים 3

מה זה אומר? זה אולי אומר ששחקני הפועל תל אביב לא ממושמעים ועושים הרבה שטויות, ואולי אומר שקל לשרוק נגד הפועל, ואולי אומר ששחקני היריבה מגיעים בקלות יתרה לרחבת האדומים, ואולי אומר שהשופטים שוגים ואולי אומר שחסר להפועל מזל. בכל מקרה – זה אומר משהו רע. במקרה הנוכחי: זה אומר הרבה דברים רעים
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2707877

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:20 
רק לא הבנתי למה אני צריך נתון של תחילת העונה שעברה
מה רע לתת את המספרים מתחילת השנה הנוכחית ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:

יש לי הרגשה שזה מתחילת העונה הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 14:28 
gibu כתב:
redead כתב:

יש לי הרגשה שזה מתחילת העונה הנוכחית

הרגשה לא נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:02 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:28 
הפועל תל אביב בפייסבוק:

ציטוט:
פחות מיממה לאחר ההפסד לב"ש, ביקש שי אבוטבול להעביר מסר ברור לאוהדי הקבוצה, שבשבועות האחרונים "אוכלים את הלב", בשל התוצאות האחרונות שגררו אחריהן גל של שמועות, ידיעות לא מאומתות וביקורות שהגיעו לרוב מגורמים שאינם מצויים בחיי היום יום של הפועל ת"א:

״אי אפשר לשתוק יותר כי אנחנו מרגישים שמסיתים נגדנו באופן מגמתי יום אחרי יום, שבוע אחרי שבוע בכל אמצעי התקשורת בלי יוצא מן הכלל. אף אחד לא בורח מאחריות. לא המאמן ולא השחקנים. יש תקופות שדברים הולכים רק לרעתך. אבל תשימו לב מה קורה: כל השבוע דברו בתקשורת על שחקנים שאיבדו אמון במאמן, על קבוצה כבויה ומפורקת, שיש סף שבירה נמוך. מנסים להשחיר את הכל מהיסוד. אתם האוהדים קוראים תקשורת אבל לא מטומטמים, ויודעים לשפוט לפי מראה עיניים.

חוץ מהמשחק בסכנין שבו התרסקנו, אנחנו משחקים בצורה מחויבת ושולטים במשחקים, אבל כרגע לא מצליחים לתרגם את זה לתוצאות. אני יכול להבטיח לאוהדים שהתוצאות יגיעו. כולנו שותפים לתסכול הזה. כל מי שראה את המשחק אתמול ראה קבוצה אחת, ששלטה במשך 90 דקות במשחק. קבוצה שרצה פי 3 מהיריבה. קבוצה של שחקנים שנתנו הכל. ככה נראית קבוצה כבויה? ככה נראית קבוצה שאבדה אמון במאמן? ככה נראית קבוצה בלי כושר?

אתמול הנפתם שלט ענק שהיה כתוב בו: "לא תשברו אותנו" וכאחד הקפטנים בקבוצה, אחד שהיה פה בתקופות הטובות והפחות טובות, אני ממש מזדהה עם השלט וחוזר ואומר "לא תשברו אותו" לא תקשורת, לא שופטים ולא אף אחד ישבור אותנו למרות הניסיונות לעשות כך. הפועל תל אביב זה מקום אחר. זה אנשים חזקים יותר ושחקנים חזקים יותר. ככל שינסו לשבור אותנו ולהסית אנחנו נהיה מגובשים יותר.

אני יכול רק לומר תודה לכל האוהדים שמגיעים לעודד אותנו בגשם ובקור, בבלומפילד ובחוץ ולהבטיח שנמשיך להתאמץ עד שגם התוצאות יגיעו, אני בטוח שנראה, נשמע ונרגיש את אוהדי הפועל גם בשבת במושבה במשחק נגד מכבי פ"ת, אנחנו צריכים אתכם איתנו ביחד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 15:35 
קשה לי להאמין לשי ואני לא אופתע בכלל עם מה שעמית גולדשטיין כתב אתמול זאת המציאות
מה שכן אתמול במגרש לא ראיתי שום סבוטאז' ושום משהו שמזכיר שחקנים שעושים דווקא למאמן שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
מסתמן: הפועל תיפרד מבן שמעון בסיום העונה
האדומים צפויים להשתחרר מחוזהו של המאמן תמורת פיצוי של חצי מיליון שקל. בהפועל התאכזבו מהחלטת אומוניה למנות את לוטינה: "זה היה הצ'אנס האחרון שלנו להחליף את רן". שחקנים בקבוצה: "הפכנו לשטיח של הליגה. גם השופטים עושים יד אחת נגדנו".

נדב צנציפר

"שחקנים כבר פנו אלינו, כשרן עצמו יודע שלא היה דבר כזה שהפועל נמצאת במרחק של 19 נקודות מהמקום הראשון אחרי 15 מחזורים. בן שמעון מודע למשבר הכלכלי שלנו וחבל שלא הלך על האופציה הקפריסאית מוקדם יותר. זה פספוס הדדי".

למרות שכבר נעשו גישושים אצל דרור קשטן וניצן שירזי, נראה כי ההתפתחויות באי השכן מובילות לכך שבן שמעון עשוי להישאר כברירת מחדל כלכלית ומקצועית. המאמן הודיע בסיום המשחק כי מבחינתו הוא לא מתכוון להתפטר, אך הבהיר כי במידה שירגיש שהקבוצה לא מחוייבת, יידע לקחת אחריות. נראה שאלא אם יילך לקראת המועדון בנוגע להסדרת פיצויי העזיבה שלו, בן שמעון ימשיך לעמוד על הקווים לפחות עד לסיום העונה.

"אם אנחנו במשחק טוב ומקבלים אחרי 20 שנה שלישייה מבאר-שבע, זה מראה שיש פה בעיה קשה מאוד", אמר שחקן בקבוצה. "רן מאמן מצוין, אבל יש בעיה בחיבור ולכן צריך לעשות שינוי. עוד רגע אנחנו במאבקי התחתית".

לקראת המשחק המשמעותי מול מכבי פ"ת, הפועל תקבל בחזרה את איתי שכטר. במועדון הביעו אופטימיות מההופעה ש ליאור לוי, שהוצב כמגן ימני, כמו גם של אוראל דגני ששיחק כבלם והיה טוב יותר מיורגן קולין.

במועדון מעריכים כי עומר דמארי יעזוב בימים הקרובים, כאשר האופציה הרלוונטית ביותר נכון לרגע זה היא השאלה לסלטה ויגו עד לתום העונה, עם אפשרות למכירה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
הקרן החדשה: אוהדי מכבי ת"א הגזעניים ביותר בישראל
הפתעה בדירוג של הקרן: אחרי שבשנה שעברה קהל בית"ר י-ם דורג במקום האחרון, קהל מכבי ת"א סיים את הסיבוב הראשון כאשר זכה בתואר המפוקפק . קהל הפועל חיפה הוא הקהל ההוגן ביותר
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/535 ... 7101&loc=6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

בישראל כמו בישראל, ברגע שמאמן מקבל גיבוי מהבוסים שלו הוא על זמן שאול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
צנציפר בן זונה,מטפטף רעל שונא הפועל!!
זהו פרקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך
נכתב בעקבות הסטטיסטיקה על הפנדלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:11 
עומרי קנדה כתב:
זהו פרקתי.

כולם "מטפטפי רעל ושונאי הפועל" כשהיא לא מצליחה, כשהחרא צף וכשהבלאגן בהנהלה לא נפסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
גילי ב 103 FM
:HEART2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל, יום ג', 31/12/13
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
זהו פרקתי.

כולם "מטפטפי רעל ושונאי הפועל" כשהיא לא מצליחה, כשהחרא צף וכשהבלאגן בהנהלה לא נפסק.

אתה מתכוון שכולם "מטפטפי רעל ושונאי הפועל" תמיד וכשהיא לא מצליחה אז זה בולט יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
גוועלט

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 31 דצמבר 2013, 19:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:22 
פאביו כתב:
גילי ב 103 FM
:HEART2:

מה אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אמר שלא הולך.
שהם רוצים, עובדים, מתאבדים על המגרש, רצים, שורפים ת'דשא.
אבל שלא הולך.
שהם חושבים, ומקווים, ומתחייבים, ומבקשים, ומאמינים.
אבל שלא הולך.
שהם מקופחים, נדפקים, שנואים, רדופים.
ושלא הולך.

אמר את כל מה שאוהד הפועל שהזיז את עצמו לבלומפילד בעלאק סערה,
לא יעזור כלום, אנחנו בחתיכת מומנטום רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 18:38 
אם הבנתי נכון , אז אנחנו הולכים לפגוש שוב את גרינפלד במשחק נגד פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: