תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 12:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נגיחות
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:19 
עוד מחדל עצום בבניית הקבוצה, סגל שלם בלי אף נוגח נורמלי בקבוצה. זה מגיע למצב ששי אבוטבול מרים וברחבה עומדים ליאור לוי, סאשה, ורמוט וזגורי ועושים תחרות מי יותר גמד.
אני חושב שלא הבקענו שער אחד בנגיחה מתחילת העונה, בטח לא במצב נייח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נגיחות
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:32 
כל הנגיחות החדות מחוץ למסגרת, כל השאר קשתיות מגעילות.
עזוב נו, כתבתי את באשכול אחר, אם זה לא כדור שעומד על ה-11 בפנדל ודמארי מאחוריו, אין שחקן אחד בהפועל שיודע מה לעשות עם הכדור ברחבה.
ראש, רגל, יד... לא משנה מה. כאילו הם לא יודעים מה לעשות.
נכנסים אחד בשני או פאסים מפגרים או חצי הרמות מצחיקות או דרדלה או בעיטות החוצה או בעיטות עם העקב.
קומדיה של טעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:37 
היום אמנם זה לא היה, אבל בדרבי ונגד סכנין היו לדמארי החמצות בנגיחה שדבלה רמלר היה מכניס בעיניים עצומות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:44 
viewtopic.php?f=4&t=99943&p=1793135#p1793135

מאוגוסט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:48 
שחר כתב:
עוד מחדל עצום בבניית הקבוצה, סגל שלם בלי אף נוגח נורמלי בקבוצה. זה מגיע למצב ששי אבוטבול מרים וברחבה עומדים ליאור לוי, סאשה, ורמוט וזגורי ועושים תחרות מי יותר גמד.

לא רק נגיחות
מדברים פה איתך על זה ש"מגיעים למצבים" (שניים במשחק ממוצע, כולל בדרבי המהולל שאני הייתי מתבייש להתהדר בו, אבל זה אני), ומחמיצים.
בטח שיחמיצו, בנו סגל עם שחקן אחד שמסוגל לתת גול בתדירות של יותר מאחת לחמישה מחזורים, ועוד אחד שבתיאוריה כזה, אבל לא שיחק כמעט שנתיים. מי ייתן גולים בקביעות? סאשה? גורדנה? גרזיצ'יץ'? גילי? שי? רמזי? שון? זגורי עשה מאזן כזה (של אחד ל5) רק בעונה האחרונה שהייתה הטובה בקריירה שלו. והוא בכלל לא פתח ביותר מחצי מהמשחקים. יש איזה גולר מוכח חוץ מדמארי?

ואז עוד מתרצים בהחמצות וחוסר בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
שאלתי לגבי זה שבוע שעבר, וענו לי שהבקענו פעם אחת בנגיחה של גרזיצ'יץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:57 
19 כתב:
שחר כתב:

לא רק נגיחות
מדברים פה איתך על זה ש"מגיעים למצבים" (שניים במשחק ממוצע, כולל בדרבי המהולל שאני הייתי מתבייש להתהדר בו, אבל זה אני), ומחמיצים.
בטח שיחמיצו, בנו סגל עם שחקן אחד שמסוגל לתת גול בתדירות של יותר מאחת לחמישה מחזורים, ועוד אחד שבתיאוריה כזה, אבל לא שיחק כמעט שנתיים. מי ייתן גולים בקביעות? סאשה? גורדנה? גרזיצ'יץ'? גילי? שי? רמזי? שון? זגורי עשה מאזן כזה (של אחד ל5) רק בעונה האחרונה שהייתה הטובה בקריירה שלו. והוא בכלל לא פתח ביותר מחצי מהמשחקים. יש איזה גולר מוכח חוץ מדמארי?

ואז עוד מתרצים בהחמצות וחוסר בטחון.

באשכול על רב"ש מישהו כתב על זה שהפועל שולטת בכל המשחקים (אפילו בדרבי!!) להוכיח את הטענה שלא צריך לפטר אותו.
רק שבגלל בניית הסגל העקומה זאת הדרך הכי קלה לנצח את הפועל.
שולטים בכדור אבל מגיעים בקושי למצב וחצי כי חוץ מ 2.5 שחקנים לאף אחד אין מושג מה עושים באזור ה 20 מטר מהשער.
קישור והגנה איטיים שכל התקפת מעבר היא חצי גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
רק גרזיציץ נגד לוזוניה, יש לו משחק ראש טוב, הבעיה שהוא די נמוך
עדיין יש לך את דמארי, איליץ, דגני, קולין, איך הם לא מצליחים להגיע למצבי נגיחה במצבים נייחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: