אוגוסטוס היל כתב:
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כנראה כל אחד רואה מה שבא לו.
יש דבר אחד אובייקטיבי, שבו אי אפשר שכל אחד יראה מה בא לו. הדבר הזה נקרא "מבחן התוצאה".
אם הפרשנות שלך כל כך רחוקה ממבחן התוצאה, ואתה צריך מאוד מאוד להתאמץ ולהאחז בדיבורים על חוסר ביטחון וחוסר מזל והנה זה עוד רגע קורה כבר חודשים, זה אומר שהפרשנות שלך היא חלשה ברמה העובדתית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
המילה "מזל" לא קיימת אצלי.
המילים ה"הזויות" תהליך ודרך קיימות אצלי.
מבחן התוצאה הוא מדד חלקי מאוד, אבל בישראלית, הוא המבחן היחיד, כנראה.
יש טעויות, וטעויות קשות שבעקבותיהן ובעקבות תהליך של בניית קבוצה גם התוצאות לא טובות. זאת המציאות.
המציאות היא שיש לנו משחקים טובים, כמו היום, עם הזדמנויות טובות אבל חוסר תכליתיות, ויש משחקים רעים.
מה שבוחן את המציאות דרך התוצאות בלבד, אין לי ממש מה להתווכח איתו. המציאות ברורה, השאלה לאן זה מוביל.
אני רואה דרך ואתה לא.
לא חייבים להסכים
לכולנו חשובה גם הדרך ולא רק התוצאות, אבל מה שיש פה זו לא "דרך".
קבוצה לא מאומנת ובלי כושר, הרכב שונה ממשחק למשחק, שחקנים שלא שיחקו שנה שלמה ופתאום עולים בהרכב, צעירים שנזרקים למערכה באופן קבוע כשהקבוצה בפיגור. זו ממש לא דרך והתוצאות מדברות בעד עצמן (גם אם לפעמים נדמה שאנחנו משחקים יותר טוב).
דוגמא טובה ל"דרך" אפשר לראות בכדורסל. אתה רואה קבוצה חדשה שהתחיילה מאפס והתחברה. שחקנים שהיו פחות טובים ונהפכו ליותר טובים. משחק הגנה מעולה, קבוצה מאומנת.
כל זה קורה כתוצאה מעבודה קשה, אימונים ושיטה של מאמן שמבין את המקצוע . ובסופו של דבר- אם הדרך נכונה יש גם תוצאות (למרות שיש את אחד התקציבים הנמוכים בליגה).
מה שמעניין זה שאני פותח אתרי אינטרנט, מעיין בעיתון, מדליק טלויזיה, שומע רדיו וכמעט ולא שם לב שארז אדלשטיין קיים, כנראה שבמקום לברבר כל היום כמו הפרופסור, הבנאדם אשכרה מתרכז ב"דרך" שלו.