תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:30 
היה משחק טוב מאוד למרות ההרכב החסר מאוד.
היו מספיק הזדמנויות כדי לתת עוד כמה גולים וחוסר הביטחון של הקבוצה מאוד בולט.
ב"ש הגיעו להזדמנות אחת כל המשחק-שגם הפכה לשער הראשון.
חבל מאוד שבסארט לא פתח. טעות גדולה של רב"ש.
מקווה שיישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
הוא חתיכת אפס. אבל אם הוא לא פוטר אחרי המשחק בסכנין, אין סיבה לפטר אותו היום. ולא, לא כי הפועל היתה אפילו קרובה ללהיות סבירה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:32 
יובל כתב:
המאמן הכי גרוע בליגה.
כל שנייה שהאפס הזה מאמן את הפועל היא אסון.

איך אפשר להעיף אותנו אחרי כאלה ראיונות יפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בלי גרזיצ'יץ' אנחנו חתיכת פח ופארטייה באמצע המגרש.
הפקרות מה שהולך שם. טיילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:33 
Shacham כתב:
Fez כתב:
אנטיגונה כתב:
זאת הבעיה, שאתם חושבים שהכדורגל הזה הוא טוב.
כל החזקת הכדור הסתמית הזאת וההפקרות בהגנה, והקושי לייצר מצבים רציניים ולהבקיע (ולא רק מול בונקר, מסתבר) נכשלה כישלון טוטאלי, וזה בדיוק הזמן במצבנו להביא מישהו אחר שיהפוך לכולם דיסקט ויבנה את הקבוצה ממשחק ההגנה.
אחרת נמשיך עם השליטה האופטית הזאת ולקבל בקלות שערים בצד השני.

בדיוק. גם במחצית בדרבי שכולם גמרו פה מאושר אמרתי שהכדורגל הזה לא שווה כלום, ושגם עוד שלוש שעות משחק לא נשים גול. זה כדורגל לא יעיל, שלא מסוגל לייצר מצבים אמיתיים מהחזקת הכדור המגוחכת הזאת (שלא לדבר על לנצל אותם), ונעקץ בקלות מכל מתפרצת ( תראו כמה גולים חטפנו ממתפרצות בשני המשחקים האחרונים ).

השיפור היחיד מתחילת העונה זה שסוף סוף יש לקבוצה הזאת משחק אגפים, אבל הבעיה היא שזה עולה לנו במרכז מגרש חשוף לחלוטין וחסר נוכחות ובשורה התחתונה אנחנו רק נראים יותר גרוע.

לדעתי הסיבה לזה היא שגרזיצ'יץ' בחוץ ושי אבוטבול בפנים, אפילו שזה הסבר פשטני.
והסיבה לתקיעות בהתקפה היא נטו בחירת שחקנים והצבה שלהם(זגורי בשמאל, שכטר באמצע, ספורי בהרכב, עבדורחימי ומלכה על הספסל).

אני מסכים איתך לחלוטין. ברור שהכל נעוץ בבחירת שחקנים ובשיבוץ שלהם (הרי זה 95% מהעניין לפחות) וכאן הכישלון הכי גדול של בן שמעון.
שי אבוטבול זה באמת אסון, והבחירות של רב"ש בקישור ההתקפי הן שערוריות מתחילת העונה. ספורי בכלל זה מחדל יוצא דופן של מאמן. גם הרכש שלו חלש מאוד והוא לא מפיק לקחים.
יש גם בעיה קשה מאוד בהגנה ובשער, שהיא במידה רבה באשמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:33 
שוב הפועל יותר טובים ושוב מפסידים בית"ר, מכבי , ב"ש .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:34 
גמר את הקבוצה בפגרה
עכשיו הם ייראו פחות טוב כמו נגד סכנין, או יותר טוב כמו היום, אבל הכל יהיה על אותה סקאלה. הוא לא ילמד אף אחד לשחק כדורגל. מי שלא טוב יישאר לא טוב.
מי שיחפש להאחז בתקוות שווא יתלהב ממחציות כמו הראשונה היום, או הראשונה נגד בית"ר, מי שיחפש לראות הכל שחור יתמקד במשחקים כמו נגד אשדוד או נגד סכנין. מי שיש לו עיניים בראש הספיקה לו שליש עונה בשביל להבין שהכל נע סביב אותה רמה, ואין שום סיבה שזה ישתנה. והרמה היא חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:36 
פרימו לוי כתב:
אנטיגונה כתב:
זאת הבעיה, שאתם חושבים שהכדורגל הזה הוא טוב.
כל החזקת הכדור הסתמית הזאת וההפקרות בהגנה, והקושי לייצר מצבים רציניים ולהבקיע (ולא רק מול בונקר, מסתבר) נכשלה כישלון טוטאלי, וזה בדיוק הזמן במצבנו להביא מישהו אחר שיהפוך לכולם דיסקט ויבנה את הקבוצה ממשחק ההגנה.
אחרת נמשיך עם השליטה האופטית הזאת ולקבל בקלות שערים בצד השני.

אני לא מסכים איתך. זאת לא היתה שליטה אופטית. השער עמד באוויר הרבה דקות, והחמצנו כמה מצבים מצוינים. בעיקר זגורי שקיבל פעמיים-שלוש כדורים על סף החמש והצליח להחמיץ. דמארי החמיץ פעמיים, ורמוט, היו לא מעט החמצות ממצבים טובים מאוד.
הקלות שבה קיבלנו גולים זה עניין אחר. אבל הפועל שיחקה טוב היום.

איך מצבים, איזה מצבים ?
בעטנו היום אולי פעם אחת למסגרת.
כל השאר זה התמזמזויות ברחבה.
לא יודע איזה הנחיות הם מקבלים באימונים אבל אף שחקן של הפועל לא יודע מה לעשות בתוך הרחבה עם הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:38 
אוגוסטוס היל כתב:
מקווה שיישאר

אבל זו בדיוק הנקודה- המאמן הזה לא מפסיק לעשות טעויות
הרי כל חסר מושג שהתחיל לראות כדורגל מחר מבין שבסרט יכול לתרום "קצת" יותר מרמזי ספורי.
כנראה כל מאמן ממוצע ומטה היה גם מבין שליאור לוי יכול להצליח "קצת" יותר בעמדת המגן הימני מאשר כמגן שמאלי כי הוא פאקינג ימני ברגל!!!!
ה"טעויות" האלה מקרבות אותנו לתחתית בצעדי ענק והרגו לנו בצורה מוחלטת את העונה הזאת.
על הטעויות האלה לא חתומה ההנהלה, לא העמותה, לא השופטים, לא אבוטבול ולא העובדה שאין "רוכש".
על הטעויות האלה חתום רק המאמן-פלופ הזה.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 30 דצמבר 2013, 23:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:38 
אוגוסטוס היל כתב:
מקווה שיישאר

אתה נשמע כמו בן שמעון, וזו לא מחמאה... "היו הזדמנויות", "חוסר ביטחון". טוב שלא אמרת שיש גם תהליך ודרך, כבר הייתי מתחיל לחשוד.
מתחילת העונה היו לי ויכוחים איתך שמה שהיה זה מה שיהיה, זה החומר ואנחנו מספיק חכמים לדעת שקבוצה שמשחקת רע לאורך תקופה כל כך ארוכה - היא פשוט רעה. אני כבר לא מספר לעצמי סיפורים כמו פעם שיש פוטנציאל, ושהנה עוד רגע זה קורה והכל מתחבר ומתפוצצים על הליגה, כי יש לי מספיק עונות בכדורגל כדי לדעת שזה לא עובד ככה.

אז כמו שאמרתי לך באיזה ויכוח שלנו לפני חודשיים-שלושה, כשטענת שהקבוצה תראה הרבה יותר טוב עוד חודשיים-שלושה (והפלא ופלא, היא רק נראית יותר גרוע): "אשרי המאמין".

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 30 דצמבר 2013, 23:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:39 
כנראה כל אחד רואה מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גמר את הקבוצה בפגרה
עכשיו הם ייראו פחות טוב כמו נגד סכנין, או יותר טוב כמו היום, אבל הכל יהיה על אותה סקאלה. הוא לא ילמד אף אחד לשחק כדורגל. מי שלא טוב יישאר לא טוב.
מי שיחפש להאחז בתקוות שווא יתלהב ממחציות כמו הראשונה היום, או הראשונה נגד בית"ר, מי שיחפש לראות הכל שחור יתמקד במשחקים כמו נגד אשדוד או נגד סכנין. מי שיש לו עיניים בראש הספיקה לו שליש עונה בשביל להבין שהכל נע סביב אותה רמה, ואין שום סיבה שזה ישתנה. והרמה היא חלשה.

רק צריך להוסיף שגם במסגרת הסגל העלוב שהוא בנה, הוא מצליח להוציא ממנו את המינימום (ספורי בהרכב לפני מלכה ועבדורחימי שבוע אחר שבוע, לדוגמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:40 
חיכיתי להודעה על פיטוריו.
יצאתי :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:41 
אוגוסטוס היל כתב:

יש דבר אחד אובייקטיבי, שבו אי אפשר שכל אחד יראה מה בא לו. הדבר הזה נקרא "מבחן התוצאה".
אם הפרשנות שלך כל כך רחוקה ממבחן התוצאה, ואתה צריך מאוד מאוד להתאמץ ולהאחז בדיבורים על חוסר ביטחון וחוסר מזל והנה זה עוד רגע קורה כבר חודשים, זה אומר שהפרשנות שלך היא חלשה ברמה העובדתית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
לא לפטר.
מי יבוא במקומו?
אלי כהן? זה סגנון פרדי דוד.
אולי שייע.
קהל של טמבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיה שינוי השבוע מפני שבשבת יש משחק שאמור, כביכול, להיות יותר קל.
לכן הוא יקבל הזדמנות אחרונה. תיקו ומטה במשחק הזה - והוא יתפטר בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
pogi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מקווה שיישאר

אבל זו בדיוק הנקודה- המאמן הזה לא מפסיק לעשות טעויות
הרי כל חסר מושג שהתחיל לראות כדורגל מחר מבין שבסרט יכול לתרום "קצת" יותר מרמזי ספורי.
כנראה כל מאמן ממוצע ומטה היה גם מבין שליאור לוי יכול להצליח "קצת" יותר בעמדת המגן הימני מאשר כמגן שמאלי כי הוא פאקינג ימני ברגל!!!!
ה"טעויות" האלה מקרבות אותנו לתחתית בצעדי ענק והרגו לנו בצורה מוחלטת את העונה הזאת.
על הטעויות לא חתומה ההנהלה, לא העמותה, לא השופטים, לא אבוטבול ולא העובדה שאין "רוכש".
על הטעויות האלה חתום רק המאמן-פלופ הזה.

הקטע של לשים שחקן ימני ברגל בצד שמאל, ועוד בעמדה קריטית במערך הדפוק הזה של רב"ש שלא מתאים להפועל, זה דבר אחד.
אבל אחרי זה להגיד שהוא עושה את זה כי הוא אוהב שהמגנים שלו חותכים לאמצע ומשחק אחרי התבוסה בסכנין פתאום המגן עובר לצד ימין....
לא יודע אם לפטר אותו יעזור לקבוצה בטווח הקצר או הארוך, אבל אין לי ספק שרן בן שמעון זה הבחור הזה שלכל אחד יש במשרד שכולם שונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

יש לך טבלה אחרת?
אני יכול להשיג אותה?
היא קשורה לחומרים של גרינפלד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:45 
יובל כתב:
19 כתב:
גמר את הקבוצה בפגרה

רק צריך להוסיף שגם במסגרת הסגל העלוב שהוא בנה, הוא מצליח להוציא ממנו את המינימום (ספורי בהרכב לפני מלכה ועבדורחימי שבוע אחר שבוע, לדוגמה).

נכון, אבל זה ברמת ה"לא כזה משנה". לא השינוי הזה יעשה משהו משמעותי בקבוצה. כל השלד של הקבוצה גרוע, ילד מהנוער או זר צעיר שהתחיל לשחק בסוף דצמבר זה רק אקסטרא. עם שון במקום רמזי בהרכב אתה תיראה קצת יותר טוב כנראה (או שגם הוא ייגרר למטה, אני לא מצפה ממנו לדרוש כדור ולהוביל אחרים, אני גם לא יודע עוד כמה הוא טוב באמת, ובכל קמרה הוא בכלל לא היה אמור להספר ברוטציה בתחילת העונה ואף אחד לא בנה עליו), אבל כמה זה כבר ישנה? עם הבלמים האלה נתקעת, גם עם המגנים, בטח שעם הקישור המרכזי המדהים שהוא הרכיב לך. אין שם שום דבר יותר טוב מבינוני. במקרה הטוב. אז מה הפלא שככה זה נראה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא מפוטר הבלאגן יהיה עצום.
הדבר היחיד שברור במועדון הזה זה מי הסמכות המקצועית העליונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:46 
אלי כהן השריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
שייע לא יבוא .

יש גולסטאר בכל זאת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:49 
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש דבר אחד אובייקטיבי, שבו אי אפשר שכל אחד יראה מה בא לו. הדבר הזה נקרא "מבחן התוצאה".
אם הפרשנות שלך כל כך רחוקה ממבחן התוצאה, ואתה צריך מאוד מאוד להתאמץ ולהאחז בדיבורים על חוסר ביטחון וחוסר מזל והנה זה עוד רגע קורה כבר חודשים, זה אומר שהפרשנות שלך היא חלשה ברמה העובדתית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

המילה "מזל" לא קיימת אצלי.
המילים ה"הזויות" תהליך ודרך קיימות אצלי.
מבחן התוצאה הוא מדד חלקי מאוד, אבל בישראלית, הוא המבחן היחיד, כנראה.
יש טעויות, וטעויות קשות שבעקבותיהן ובעקבות תהליך של בניית קבוצה גם התוצאות לא טובות. זאת המציאות.
המציאות היא שיש לנו משחקים טובים, כמו היום, עם הזדמנויות טובות אבל חוסר תכליתיות, ויש משחקים רעים.
מה שבוחן את המציאות דרך התוצאות בלבד, אין לי ממש מה להתווכח איתו. המציאות ברורה, השאלה לאן זה מוביל.
אני רואה דרך ואתה לא.
לא חייבים להסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
19 כתב:
גמר את הקבוצה בפגרה

נכון, אבל זה ברמת ה"לא כזה משנה". לא השינוי הזה יעשה משהו משמעותי בקבוצה. כל השלד של הקבוצה גרוע, ילד מהנוער או זר צעיר שהתחיל לשחק בסוף דצמבר זה רק אקסטרא. עם שון במקום רמזי בהרכב אתה תיראה קצת יותר טוב כנראה (או שגם הוא ייגרר למטה, אני לא מצפה ממנו לדרוש כדור ולהוביל אחרים, אני גם לא יודע עוד כמה הוא טוב באמת, ובכל קמרה הוא בכלל לא היה אמור להספר ברוטציה בתחילת העונה ואף אחד לא בנה עליו), אבל כמה זה כבר ישנה? עם הבלמים האלה נתקעת, גם עם המגנים, בטח שעם הקישור המרכזי המדהים שהוא הרכיב לך. אין שם שום דבר יותר טוב מבינוני. במקרה הטוב. אז מה הפלא שככה זה נראה?

אתה לא צריך לספר לי את זה, אמרתי את כל זה ביולי. ברור לי שגם המקסימום מהסגל הזה הוא נמוך.
אבל גם למקסום המזערי הזה (לא לראות את שחקנים כמו ספורי ואבוטבול בהרכב) אני מצפה. זה לא יראה הרבה יותר טוב, זה יראה קצת יותר טוב, אני עדיין רוצה שיעיפו אותו ויביאו מאמן שאיתו נראה קצת יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
תפסיק כבר עם ה"ישראליות" וה"קופמן" הזה,
אנשים פה לא צועקים לך וואן ליינרים,
מסבירים ומפרטים לך כל דבר. (והמציאות גם מתיישרת עם זה יפה מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:53 
אוגוסטוס היל כתב:
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

יש טעויות, וטעויות קשות שבעקבותיהן ובעקבות תהליך של בניית קבוצה גם התוצאות לא טובות. זאת המציאות.
המציאות היא שיש לנו משחקים טובים, כמו היום, עם הזדמנויות טובות אבל חוסר תכליתיות, ויש משחקים רעים.
מה שבוחן את המציאות דרך התוצאות בלבד, אין לי ממש מה להתווכח איתו. המציאות ברורה, השאלה לאן זה מוביל.
אני רואה דרך ואתה לא.
לא חייבים להסכים

שמע אתה דחקת את עצמך לפינה ועדיף שתצא ממנה.
תהליך ודרך זה טוב ויפה אבל כבר ברור שאלה מילים ריקות שנועדו להוליך אותנו שולל.
לא מאמין שאתה יכול להשתמש בזה בהקשר של מה שרן מעולל למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:55 
קופמנים זה זלזול במילים כמו דרך ותהליך וכל ההטיות, והתמקדות ב"תכלס" בלבד.
זה עיקור הטענות שמנגד הדמגוגיה כאילו אני (ואחרים) חושבים שהכל סבבה.
זה לדבר בצורה אינטליגנטית (טוב, זה לא קופמן) אבל להציג תפיסה מאוד חסרת סבלנות ושיפוטית.
צר לי, אבל זה מה שאני רואה פה ומי שרוצה לזלזל, מוזמן בכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:55 
הדבר הטוב העיקרי שמי שמנהל את הקבוצה יכול לעשות עד סוף העונה, זה להשאיר את בן שמעון בתפקידו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
אלי כהן השריף.

הקמפיין הזה לשריף מזכיר לי את הקמפיין לרב"ש בשנה שעברה כשהיה בחיתוליו אחרי פיטורי ניצן.
תנו לבנאדם לעבוד בחייאת חלאס להיות חסרי סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:57 
אוגוסטוס היל כתב:
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

אני רואה דרך ואתה לא.
לא חייבים להסכים

חייבת להיות דרך לבחון את הטענות, אחרת אין לשום דיון פה משמעות.
לפני חודשיים שלושה טענת את אותו הדבר, אני יכול למצוא את הלינק לדיון שלי איתך למקרה שאתה לא זוכר. טענת שעוד חודשיים-שלושה הקבוצה הזאת תראה יותר טוב ותשיג תוצאות. אני כתבתי לך בתגובה "אשרי המאמין", ואמרתי לך שמה שיש זה מה שיש.

עברו חודשיים-שלושה. מה שאתה אמרת לא קרה (לצערי הרב). אבל אתה ממשיך לדקלם את אותם אמירות, ואז עוד להאשים אותי שאיתי אי אפשר להתווכח...
תעצור רגע ותבחן את עצמך. כרגע, אין לך קשר למציאות (עובדתית). צר לי. אתה יכול לטעון שהכל סובייקטיבי והכל יחסי ואין בכלל אמת בעולם הזה, אבל אז לא אני זה שאי אפשר להתווכח איתו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 30 דצמבר 2013, 23:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: