אוגוסטוס היל כתב:
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כנראה כל אחד רואה מה שבא לו.
יש דבר אחד אובייקטיבי, שבו אי אפשר שכל אחד יראה מה בא לו. הדבר הזה נקרא "מבחן התוצאה".
אם הפרשנות שלך כל כך רחוקה ממבחן התוצאה, ואתה צריך מאוד מאוד להתאמץ ולהאחז בדיבורים על חוסר ביטחון וחוסר מזל והנה זה עוד רגע קורה כבר חודשים, זה אומר שהפרשנות שלך היא חלשה ברמה העובדתית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
המילה "מזל" לא קיימת אצלי.
המילים ה"הזויות" תהליך ודרך קיימות אצלי.
מבחן התוצאה הוא מדד חלקי מאוד, אבל בישראלית, הוא המבחן היחיד, כנראה.
יש טעויות, וטעויות קשות שבעקבותיהן ובעקבות תהליך של בניית קבוצה גם התוצאות לא טובות. זאת המציאות.
המציאות היא שיש לנו משחקים טובים, כמו היום, עם הזדמנויות טובות אבל חוסר תכליתיות, ויש משחקים רעים.
מה שבוחן את המציאות דרך התוצאות בלבד, אין לי ממש מה להתווכח איתו. המציאות ברורה, השאלה לאן זה מוביל.
אני רואה דרך ואתה לא.
לא חייבים להסכים
חייבת להיות דרך לבחון את הטענות, אחרת אין לשום דיון פה משמעות.
לפני חודשיים שלושה טענת את אותו הדבר, אני יכול למצוא את הלינק לדיון שלי איתך למקרה שאתה לא זוכר. טענת שעוד חודשיים-שלושה הקבוצה הזאת תראה יותר טוב ותשיג תוצאות. אני כתבתי לך בתגובה "אשרי המאמין", ואמרתי לך שמה שיש זה מה שיש.
עברו חודשיים-שלושה. מה שאתה אמרת לא קרה (לצערי הרב). אבל אתה ממשיך לדקלם את אותם אמירות, ואז עוד להאשים אותי שאיתי אי אפשר להתווכח...
תעצור רגע ותבחן את עצמך. כרגע, אין לך קשר למציאות (עובדתית). צר לי. אתה יכול לטעון שהכל סובייקטיבי והכל יחסי ואין בכלל אמת בעולם הזה, אבל אז לא אני זה שאי אפשר להתווכח איתו.