תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א` 29/12
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
בעיקר דיכאון שמישהו מוכן לשבת עם רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א` 29/12
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 22:47 
מעניין מה זה הצעות נמוכות, 25 מיליון חובות זה הסכום הדמיוני שהוא רוצה פלוס 5 מיליון נוספים שהגאון מתכנן לנו, מקסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 22:51 
הענין הוא ש"באים אליו". אם ככה זה עובד, לא תהיה מכירה לעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
אולי זה היה ראיון בשביל לכתוב אחר כך "מקורבים לרמון טוענים כי/ש.."?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

נו שיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:04 
KingAlpaca כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נו שיט.

שיט, שיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בקיצור, כמו שאמרתי כבר אלף פעם, דמארי זה השלב הראשון, אחר כך שכטר\ורמוט מי שהשם\יכולת שלו יהיו שווים משהו.
שנה הבאה הוא ישבור את הראש לגבי שנה הבאה, ללא ספק, מנהלים מקצועיים,חשיבה לטווח ארוך, התקדמות ובניה, סלמתק תאומים.
מעניין כמה שחקנים ימכרו לנו עד שיפסיקו עם "הציל אותנו מטביב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Oleg Neduda כתב:
למי שזה מעניין אותו
אבא שלי ישב לצהריים היום בת"א. רצה הגורל ומר חיים רמון ישב עם אדם שאבא שלי לא זיהה 2 מטר ממנו.
אבא שלי שמע מילה במילה את כל השיחה בין השניים. קצת ממה שנאמר שם ואבא שלי זכר:
רמון אמר במפורש שאין שום רוכש. אנשים פונים ולטענתו "רוצים לעשות עליו סיבוב וקופה". ההצעות נמוכות מאוד, מגוחכות ואף אחד לא רוצה לגעת.
שכטר ודמארי מוצעים למכירה. אחד מהם בוודאות יימכר כי אין ברירה. אם יזרמו הצעות גם שניהם ילכו. כרגע הסכומים שמציעים עליהם נמוכים מאוד.
הפועל תיקח מקדמה מלאן על חשבון שנה הבאה בסך 5 מליון שח. "תו לי קודם לסיים את העונה הזאת ואחרי זה אשבור את הראש לגבי שנה הבאה".
גולדהאר השקיע במכבי עד עכשיו 400 מליון שח (זה באמת לא מעניין אבל כבר על הדרך).
זהו פחות או יותר.

בקיצור אני הייתי מאלה שהדחיקו עד עכשיו. רציתי להאמין שהידיעות על רוכש לונדוני נכונות והידיעות על דמארי שקריות. מסתבר שאין שום מקום לתקוות שווא. איזה דיכאון

אנשים פונים?
תפנה אתה אליהם. אידיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:05 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
למי שזה מעניין אותו
אבא שלי ישב לצהריים היום בת"א. רצה הגורל ומר חיים רמון ישב עם אדם שאבא שלי לא זיהה 2 מטר ממנו.
אבא שלי שמע מילה במילה את כל השיחה בין השניים. קצת ממה שנאמר שם ואבא שלי זכר:
רמון אמר במפורש שאין שום רוכש. אנשים פונים ולטענתו "רוצים לעשות עליו סיבוב וקופה". ההצעות נמוכות מאוד, מגוחכות ואף אחד לא רוצה לגעת.
שכטר ודמארי מוצעים למכירה. אחד מהם בוודאות יימכר כי אין ברירה. אם יזרמו הצעות גם שניהם ילכו. כרגע הסכומים שמציעים עליהם נמוכים מאוד.
הפועל תיקח מקדמה מלאן על חשבון שנה הבאה בסך 5 מליון שח. "תו לי קודם לסיים את העונה הזאת ואחרי זה אשבור את הראש לגבי שנה הבאה".
גולדהאר השקיע במכבי עד עכשיו 400 מליון שח (זה באמת לא מעניין אבל כבר על הדרך).
זהו פחות או יותר.

בקיצור אני הייתי מאלה שהדחיקו עד עכשיו. רציתי להאמין שהידיעות על רוכש לונדוני נכונות והידיעות על דמארי שקריות. מסתבר שאין שום מקום לתקוות שווא. איזה דיכאון

אנשים פונים?
תפנה אתה אליהם. אידיוט

איך להגיד את זה בעדינות- היה רוצה למכור - היה פונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
KingAlpaca כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נו שיט.

שיט, שיט

אנחנו בסיפור הזה כבר 15 שנה,
אני חושב שהסובארו של ניים כבר הפכה לאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:09 
אין רוכש ואף אחד לא רוצה להיפגש איתך?
אולי..
תפסיק להיפגש עם אנשים בבתי קפה ולדבר בקול רם עד שהאנשים בשולחן ליד ישמעו אותך ותחפש רוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:10 
KingAlpaca כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
KingAlpaca כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נו שיט.

שיט, שיט

אנחנו בסיפור הזה כבר 15 שנה,
אני חושב שהסובארו של ניים כבר הפכה לאבק.

יאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:37 
מתחילה עכשיו תוכנית של יונתן כהן בערוץ 5, בפרומו הוא אומר שנותנים שם ראיון עם רב״ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מתחילה עכשיו תוכנית של יונתן כהן בערוץ 5, בפרומו הוא אומר שנותנים שם ראיון עם רב״ש

יש לו מתחילת העונה יותר ראיונות מנקודות ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 00:07 
יובל כתב:
Noam כתב:

יש לו מתחילת העונה יותר ראיונות מנקודות ליגה.

אברם גרנט מודל 2013

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 00:10 
מתחיל
מדברים על דרך ועל תהליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 00:22 
ציטוט:
''קיבלתי תנאים טובים,יש בעיות בהפועל תל אביב שהולכות איתה כבר כמה שנים ואין לי מה לעשות עם זה''

אז כן הוא אשם במצב בעייני גם השחקנים אבל גם הוא כי הוא עשה ועושה המון טעויות אבל אלה שמפילים את כל האחריות העליו
ואומרים שהוא האשם היחיד והוא הסרטן שלנו.. תבינו קשה מאוד להצליח בהפועל כמו שהיא מתנהלת כיום
ולפני שרן התחיל לאמן פה האמנתי שיצליח אבל היתי ספקטי לגבי איך הוא יוכל לתפקד במערכת כזו
ואני מתחבר לדברים שלו ומקווה שימצא את הדרך( ;) ) להשתפר מהכישלון הזה ושיצליח במקום אחר אם ובקרוב הוא יפוטר
מאוד חבל לי עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 00:23 
למי התכוון רן בן שמעון שאמר: "יש בעיות בהפועל משנים עברו שכרגע אני לא מצליח להוזיז"? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
איזה ייאוש, למרות שאני לא מבין מה רוצים מרמון
ההנהלה עשתה הכל בשביל להצליח העונה
הנחיתה מאמן עם קבלות, מה שרוב הפורום רצה לראות פה
הביאו את שכטר, גרזיציץ, צמד בלמים שרבש ביקש, ליאור לוי, דגני ועוד כמה שחקנים
כל מה שרן רצה הוא קיבל.
ההנהלה עשתה הכל, זה שזה לא הצליח זה כבר לא בעיה שלהם.
רק השחקנים והמאמן אשמים במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
השאלה צריכה להיות קודם כל מה זה "המצב הזה".

אני מחזיר את כולם לחודש יולי.
הפועל מתחילה פרק חדש בהיסטוריה שלה. סביב האוהדים תחושות של התרגשות וגיוס לקראת פתיחת העונה. שילוב האוהדים בהנהלה מעולם לא נראה יותר נכון ורב"ש נראה אז כמו כפפה ליד.
אני אישית, וכך גם משתמשים בפורום ואוהדים אחרים, ציפינו לעונה ממוצעת. בכל זאת, מאמן חדש וקבוצה כמעט חדשה לגמרי. אממה, ההדחה מאירופה וכמה תוצאות לא טובות בליגה הוציאו את כל השדים מהארון. פתאום רב"ש הוא חרטטן, שילוב האוהדים בתוך המועדון הפך לדבר פסול שפוגם בו וחיים רמון הפך לאלי טביב 2.0.

אז נכון, התקבלו כמה החלטות לא נכונות במועדון. מרמון דרך רב"ש ובניית הסגל ועד לאוהדים עצמם. אבל פתאום כולם כבר שכחו שהתחלנו הקיץ משהו חדש לחלוטין. פתאום כולם רוצים פה בעלים מיליארדר וצוות אימון זר עם סטופרים ומחברות. פתאום כל התחזיות הן אפוקליפטיות לחלוטין וההיסטריה חוגגת.

אנחנו צועדים בצעדי ענק למכבי של העשר הראשון של שנות ה2000. נחליף מאמן וסגל בכל עונה, בעלים בכל שתי עונות ואולי במזל ניפול על איזה מיץ'.
יש המון מה לשפר, בכל התחומים, אבל "המצב הזה" הוא בסה"כ תסריט לגיטימי למועדון שמנסה לבנות את עצמו מחדש. עונות בינוניות יהיו לנו עוד הרבה, ככה זה ברוב הליגות בעולם, אבל אל לנו ליפול למלכודת העיתונאית הזולה הזאת. המצב של הפועל תל-אביב הוא לא כזה רע כמו שעושים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:

הפועל מתחילה פרק חדש בהיסטוריה שלה. סביב האוהדים תחושות של התרגשות וגיוס לקראת פתיחת העונה. שילוב האוהדים בהנהלה מעולם לא נראה יותר נכון ורב"ש נראה אז כמו כפפה ליד.
אני אישית, וכך גם משתמשים בפורום ואוהדים אחרים, ציפינו לעונה ממוצעת. בכל זאת, מאמן חדש וקבוצה כמעט חדשה לגמרי. אממה, ההדחה מאירופה וכמה תוצאות לא טובות בליגה הוציאו את כל השדים מהארון. פתאום רב"ש הוא חרטטן, שילוב האוהדים בתוך המועדון הפך לדבר פסול שפוגם בו וחיים רמון הפך לאלי טביב 2.0.

אז נכון, התקבלו כמה החלטות לא נכונות במועדון. מרמון דרך רב"ש ובניית הסגל ועד לאוהדים עצמם. אבל פתאום כולם כבר שכחו שהתחלנו הקיץ משהו חדש לחלוטין. פתאום כולם רוצים פה בעלים מיליארדר וצוות אימון זר עם סטופרים ומחברות. פתאום כל התחזיות הן אפוקליפטיות לחלוטין וההיסטריה חוגגת.

אנחנו צועדים בצעדי ענק למכבי של העשר הראשון של שנות ה2000. נחליף מאמן וסגל בכל עונה, בעלים בכל שתי עונות ואולי במזל ניפול על איזה מיץ'.
יש המון מה לשפר, בכל התחומים, אבל "המצב הזה" הוא בסה"כ תסריט לגיטימי למועדון שמנסה לבנות את עצמו מחדש. עונות בינוניות יהיו לנו עוד הרבה, ככה זה ברוב הליגות בעולם, אבל אל לנו ליפול למלכודת העיתונאית הזולה הזאת. המצב של הפועל תל-אביב הוא לא כזה רע כמו שעושים ממנו.

הרבה יותר גרוע,כי שם לא היו בעיות כלכליות ולו לרגע אחד.
בטח לא ברמה שמתקרבת אלינו.
״סוני״-זה כל השוני.
אפשר היה בכל רגע נתון למכור את הקבוצה עם שולחן נקי מחובות,טביבים,רפי עגיבים וכו וכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:

הרבה יותר גרוע,כי שם לא היו בעיות כלכליות ולו לרגע אחד.
בטח לא ברמה שמתקרבת אלינו.
״סוני״-זה כל השוני.
אפשר היה בכל רגע נתון למכור את הקבוצה עם שולחן נקי מחובות,טביבים,רפי עגיבים וכו וכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 06:47 
מוות, אתה חי בהכחשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
שמעון הרוש חוזר לסגל זה גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 08:24 
מוות כתב:

מועמדות לרצינית להודעה המנותקת מהמציאות של השנה, אולי בהשראת "הדרך" "והתהליך" של רב"ש, מישהו פה חי בסרט.
"הפרק החדש" התחיל כבר ביולי שעבר, כשיולי הזה התחיל מראש אחרי הרבה ספקות עם נקודת פתיחה בעייתית בזכות שנה מזעזעת בה החלפנו שלושה מאמנים, 200 שחקני סגל והעמקנו חובות. המועדון הזה ש"מנסה לבנות את עצמו מחדש" נמצא היום בנקודה שהוא מנסה למכור נכסים כדי לשרוד את העונה ובעונה הבאה אף אחד לא יודע מה יהיה בכלל ובטוח שבמצב הנוכחי רק נלך אחורה, נוריד עוד יותר ציפיות ונבנה קבוצה שמתאימה לתחתית.
הכי מצחיק זה שתמיד מנפנפים באיום המופרך על זה שאנחנו "הופכים להיות כמוהם" ומאשימים את התקשורת שמציגה לנו תמונה לא מציאותית ומתעלמים מהמציאות האמיתית.
המצב של הפועל היום הוא הרע ביותר ב2 העשורים האחרונים והוא רק הולך להיות גרוע יותר, גם כשנאבקנו בתחתית, היה לקבוצה הזו איזשהו גב כלכלי ואופק כלשהו. ברוב הליגות בעולם, קבוצות הצמרת שומרות רוב הזמן על דומיננטיות ותמיד משדרות עצמה. אבל היי, יש לנו ערכים והמצב בכלל לא רע כמו שעושים ממנו, זה רק כל מיני אוהדים שמתנהגים כמו ההם מדמיינים את זה והתשקורת הזו שמסכסכת בינינו ומציגה מצג שווא של מועדון שמלבד טעויות פה ושם, מתנהל בצורה מושלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
לצערי אני מסכים עם שחר.
שחר יודע שאני בד"כ מנסה להשרות אופטימיות ("עוד שבועיים הסגל יושלם" וכו') אבל הפעם לדאבוני אין בי ולו טיפה אחת של אופטימיות לגבי המצב.
הפועל נמצאת במצב קשה מאד, עצם העובדה שהיא לא יכולה להחליף מאמן למרות הכישלון רק בגלל אילוצים כלכליים אומר הכל.
ואם זה לא מספיק אז בינואר צפויים למכור את אחד משלושת הכוכבים של הקבוצה, לא כי הוא רוצה ולא כדי להנחית פה איזה שם גדול אחר - רק בשביל שיהיה מה לשלם לגרמנים עבור הכרטיס של שכטר וכדי שיהיה לשלם משכורת לפקידה ולבואנו. בקיץ כבר ידברו על שכטר ובינואר 2015 יגיעו גם לגילי. אחרי זה הפועל תחוסל כי לא יהיה לה מה למכור. קצת מזכיר לי את הספר "העץ הנדיב" שהבן שלי אוהב שאני מקריא לו לפני השינה. רק שם היה סוג של "הפי-אנד" שהגזע עץ יכל להמשיך ולתת לילד. במקרה שלנו, בקצב הזה, אני לא בטוח שיישאר בכלל גזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
צ׳רלי,ענק :ROSE:
וכמובן מאוד עצוב.
כמה דורות גדלו על ״העץ הנדיב״?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 09:58 
כמו שזה נראה בינואר אנחנו עושים עוד צעד לכיוון הפועל חיפה,אשדוד וכו' גם ברמת השמות בסגל
שנות ה90 אנחנו באים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 10:55 
"אם אפוטר, לא אדרוש דבר. לא אשב בבית ואקבל כסף"
בן שמעון מאמין שיסיים את העונה בהפועל תל אביב, אבל מבין שגם פרידה זו אופציה: "מותר להיכשל. יש פה כמה בעיות שכרגע קשה לי לשנות". על התקשורת: "זה נמוך לדבר על האופי שלי. כשזכיתי עם באליפות אז האופי היה בסדר?"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 60765.html

ב-20 במאי 2013 נחת רן בן שמעון בהפועל תל אביב בקול תרועה רמה. האדומים, שעברו עונה מסויטת אשתקד, האמינו כי האיש שהוביל את הפועל קרית שמונה לאליפות היסטורית הוא גם זה שיחזיר אותם לקדמת הבמה. אחרי כשבעה חודשים בתפקיד, אפשר לומר שבדיוק ההיפך קרה.

בהפועל תל אביב היו בטוחים כי מההדחה המביכה ממוקדמות הליגה האירופית אפשר רק לעלות, אבל היום מתברר כי זו רק היתה ההתחלה. 19 נקודות בלבד מתוך 42 אפשריות השיגו עד כה בליגת העל האדומים, שנמצאים נכון לרגע זה במקום המוליך לפלייאוף התחתון.

אז האם בן שמעון הוא בכל זאת האיש המתאים למועדון האדום? המאמן עצמו בהחלט מאמין שכן. בראיון מיוחד לתכנית "המשחק", רגע לפני המפגש עם הפועל באר שבע בבלומפילד, בן שמעון רואה את עצמו מסיים לפחות את העונה הנוכחית בהפועל ת"א, אך גם מבהיר כי לא יבוא בדרישות לפיצויים, אם במועדון יחליטו אחרת.

"אם בקיץ יבואו אלי ויגידו לי 'לא מתאים', לא אדרוש שום דבר. לא אשב בבית ואקבל משכורת מהפועל ת"א", סיפר בן שמעון. "היו לי במהלך העונה 3 הצעות מקפריסין, אחת מהן טובה יותר מבחינה כלכלית, אבל התחלתי משהו בהפועל ואני רוצה לסיים אותו. אם הפועל תחליט שהדרך שלי נגמרה, אז נכשלתי בזמן הנקודתי הזה לעשות את מה שרציתי לעשות. למישהו יש מונופל על הצלחה?".

,יש תחרות עכשיו מי יורד הכי נמוך, אז מתחילים לדבר על האופי ועל האישיות. מה, כשלקחתי אליפות עם קרית שמונה אז האישיות שלי היתה בסדר?", תקף בן שמעון את כלי התקשורת. "מאמנים שלא הצליחו בארץ צריכים לצאת מהמדינה ולנקות את הראש, אני לא חושב שזה צריך להיות ככה. מותר להיכשל".

כמעט אחרי כל משחק מדבר בן שמעון על "דרך". אז על מה בעצם מדובר? "אני רוצה להגיע לשחקנים שלי בצורה מסוימת. רוצה ללמד אותם איך מתמודדים עם דברים. לא רוצה שזו תהיה קבוצה שיגידו שתלויה בשחקנים כאלה או אחרים, רוצה שתהיה קבוצה דינמית", סיכם בן שמעון. "המועדון עצמו לא היה במצב הכי טוב שהגעתי. קיבלתי תנאים טובים, אבל יש כמה בעיות שהולכות עם הפועל כמה שנים שקשה לי לשנות אותם כרגע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 11:03 
אם הוא יילך (ואני מקווה שלא), אני מקווה מאוד שישים על השולחן את כל החרא שהוא מפחד עכשיו לדבר עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: