תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:18 
זה כנראה מחסום שהוא יצטרך לעבור.
לעניות דעתי 8 מחזורים במכבי זה ו 12 בפועל זה לא מספיק כדי להיות נחרצים על כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א` 29/12
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:38 
בשביל מה יש ״אחים״ בקפריסין? לא אחים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:40 
noamw כתב:
"ירדנו מבן שמעון, יש לו בעיה להצליח בגדולות"
נשיא אומוניה בראיון ל-ONE: "לא קיבלנו רשות לנהל מו"מ. אין לנו כסף לשלם פיצוי להפועל. כנראה קל לו יותר עם קבוצות קטנות. גוטמן דרש חוזה גבוה"

http://www.one.co.il/Article/227388.html

זה לא שהם הבינו משהו חדש. הם מכירים את רב"ש.
מה שחשוב הוא שכתוב "אין לנו כסף לשלם פיצוי להפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:42 
אוגוסטוס היל כתב:
נו, הרי העסקה הבזויה ההיא נדונה פה מיליון פעם. דמארי לא היה שווה 3 מיליון יורו וגם היום לא. תג מחיר של 2 מיליון יורו הוא סביר לגמרי

כרגע הם מוכנים לשלם 600K זה גם לא מיליון יורו. לרדת בלמעלה מחמישים אחוז מהמחיר שסכמת בגלל שאתה לחוץ בכסף, זה ניהול בזוי וחובבני. בדיוק כמו שמכרנו את נוסא כמעט במחיר הפסד ותוך שנה הערך שלו עלה פי חמש מבלי שהצלחנו להרוויח ממנו מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
גם בקריית שמונה כשהוא ממש הצליח הוא התחיל לאבד את זה. נגרר למרייבות מטופשות, התנהג בצורה נוראית, ובסופו של דבר עבר שוב לקבוצה קטנה בלי שאיפות, ושם הוא הצליח.
נחרץ לא נחרץ, לפי דעתי הבעיה שלו היא בעיקר מנטאלית, זה לא שפתאום הוא שוכח לאמן ונזכר לאמן במקומות מאוד מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:52 
אני כן חושב שהוא מאמן טוב, אבל בטח לא כזה שיקבל עצמאות מוחלטת להביא צוות שלם משל עצמו, לבחור לבדו 13 או 14 שחקנים חדשים ולנהל כמעט לבד מועדון גדול.
בק"ש עם שרצקי הדומיננטיות שלו הייתה בערך 30 אחוז ממה שהיא היום בהפועל תל אביב. סתם דוגמא, שרצקי הוא זה שהביא את סולארי ואפילו טס לקפריסין לראות אותו משחק (בדיעבד אחד השחקנים הדומיננטים שלו באליפות ההיא), יש רגעים, בעיקר במשבר, שרב"ש נראה כמו ילד אבוד על הדשא. לכן במערכת נורמלית עם הררכייה מקצועית, או אפילו בעלים שיש לו מושג בכדורגל, כנראה שדברים היו נראים אחרת. התבנית הזו שבנו עבורו כדי לפתות אותו היא בעצם מלכודת הדבש שאליה הוא נפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:54 
אין ספק שיש לו בעיה מנטלית. אני חושב שאצלנו יש עוד בעיה. שמו עליו את תפקיד סופרמן בתוך מערכת לא מנוהלת ולא מאורגנת. זה גדול עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:57 
אני עדיין חושב שמאחר ומהעונה הזאת כבר לא ייצא כלום עדיף להשאיר את רב"ש.
מאמן אחר יעשה בדיוק מה שרב"ש יעשה, לא חבל על הכסף?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:59 
אוגוסטוס היל כתב:
אין ספק שיש לו בעיה מנטלית. אני חושב שאצלנו יש עוד בעיה. שמו עליו את תפקיד סופרמן בתוך מערכת לא מנוהלת ולא מאורגנת. זה גדול עליו

נראה לי שיותר מאשר שמו עליו , הוא ביקש את כל הסמכויות האלה לעצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:01 
יכול להיות. זה לא משנה. זו אחריות של המועדון והמרחב שנתנו לו לעשות מה שבא לו, הוא מחדל ניהולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אני כן חושב שהוא מאמן טוב, אבל בטח לא כזה שיקבל עצמאות מוחלטת להביא צוות שלם משל עצמו, לבחור לבדו 13 או 14 שחקנים חדשים ולנהל כמעט לבד מועדון גדול.
בק"ש עם שרצקי הדומיננטיות שלו הייתה בערך 30 אחוז ממה שהיא היום בהפועל תל אביב. סתם דוגמא, שרצקי הוא זה שהביא את סולארי ואפילו טס לקפריסין לראות אותו משחק (בדיעבד אחד השחקנים הדומיננטים שלו באליפות ההיא), יש רגעים, בעיקר במשבר, שרב"ש נראה כמו ילד אבוד על הדשא. לכן במערכת נורמלית עם הררכייה מקצועית, או אפילו בעלים שיש לו מושג בכדורגל, כנראה שדברים היו נראים אחרת. התבנית הזו שבנו עבורו כדי לפתות אותו היא בעצם מלכודת הדבש שאליה הוא נפל.

לזה התכוונתי פחות או יותר. אני לא מאשים רק אותו, אבל הוא מבחינתו היה צריך לוותר על ההרפתקאה הזאת.
אני חושב שגם באמוניה עם כל הלחץ ש הקהל והדרישה להצליח הוא יפול. רן הא היה עובד על עצמו בצטרה מנטאלית הוא היה בין המאמנים הכי טובים בארץ, כרגע הוא לא.
כל ההחלטות שלו משדרות לחץ. גם כל מילה שהוא אומר, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:04 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 60613.html

סתם כתבה קטנה על אפקטיביות החלפת המאמנים......
(מוקדש לכל אלו שחושבים שמאמן אחר שיגיע יחזיר אותנו לימים של גוטמן....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א` 29/12
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:08 
סוסים רצים לי בדם כתב:
שחר כתב:

לזה התכוונתי פחות או יותר. אני לא מאשים רק אותו, אבל הוא מבחינתו היה צריך לוותר על ההרפתקאה הזאת.
אני חושב שגם באמוניה עם כל הלחץ ש הקהל והדרישה להצליח הוא יפול. רן הא היה עובד על עצמו בצטרה מנטאלית הוא היה בין המאמנים הכי טובים בארץ, כרגע הוא לא.
כל ההחלטות שלו משדרות לחץ. גם כל מילה שהוא אומר, זה הכל.

מסכים. הוא צריך מישהו שינהל אותו וכרגע אין . זה הכי מטריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 60613.html

סתם כתבה קטנה על אפקטיביות החלפת המאמנים......
(מוקדש לכל אלו שחושבים שמאמן אחר שיגיע יחזיר אותנו לימים של גוטמן....)

זה מצחיק שאתה מביא כתבה כזו ובאותה נשימה מזכיר את גוטמן. עד כמה שזכור לי גוטמן קיבל קבוצת תחתית מפורקת וסיים איתה במקומות 6-7 והפסיד רק בפנדלים לבית'ר הגדולה בגמר והביא אותנו מכלום לאירופה. מה היה קורה לדעתך אם לא היינו מחליפים מאמן כי "אף אחד אחר לא באמת ישנה משהו" והיינו נשארים עם גיא לוזון? :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:12 
לא יודע מה היה קורה ואיך זה היה נגמר, קטונתי מלהיות נביא,
(באופן אישי אני חושב שהבעיות בתקופה הזאת היו אישיות הרבה יותר ממקצועיות (אבוקסיס שנשלח הביתה והמשיך לבחוש) וגם אז נציחון על חיב"ר בבלומפילד והכל היה נראה אחרת)

גוטמן להזכירך גם המשיך עם הקבוצה עוד שנתיים לאחר מכן עד שזכה באליפות, ואילו כרגע כל מי שיבוא להחליף את הרב"A יזכה במקסימום לחוזה עד סיום העונה (אלא אם זה היהי וב גוטמן אבל בוא לא נהיה תמימים שיש כסף בשבילו עכשיו)..

בעדינות אפשר להגיד שרן לא הצליח עד כה, אבל אני חושב שצריך לתת לו להמשיך לפחות עד סוף העונה לפני שחורצים את דינו וממשיכים עם מסורת פיטורי המאמנים שהביא אלינו הנוכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
טוב מאוד

מה טוב מה טוב יא חולי נפש.
זאת הייתה ההזדמנות הכי טובה שיכולנו לבקש לשלוח את חביתוש לדרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:44 
RedFox כתב:
פאביו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
טוב מאוד

הם כנראה מאמינים גדולים בדרך שתוביל לתהליך.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 29 דצמבר 2013, 14:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

(באופן אישי אני חושב שהבעיות בתקופה הזאת היו אישיות הרבה יותר ממקצועיות (אבוקסיס שנשלח הביתה והמשיך לבחוש) וגם אז נציחון על חיב"ר בבלומפילד והכל היה נראה אחרת)

אני חייב פעם אחת להבין,
מה הקטע עם המיתוסים בקהל שלנו?

אם היינו מנצחים את בית"ר בעונת גיא לוזון היינו רצים לאליפות (למרות שכל בר דעת ראה שלא מדובר בקבוצת כדורגל),
אם יוסי שבחון לא היה פותח בקרית-אליעזר היינו מפרקים אותם 3:0 קל (למרות שלא עברנו את החצי),
ויש עוד מלא שלא עולים לי כרגע.

זהו? זה לא יעבור? תמיד נחיה עם ההיגדים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
בוואלה ספורט מדרגים את כל שחקני ליגת העל. נכון שאפשר להתווכח כמה אמיתי זה, אבל לדירוגים אחראים 36 איש, שסטטיסטית זה לא רע. שימו לב כמה שחקנים של הפועל יש ב-90 המקומות האחרונים, וכמה מתוכם החתים המאמן הדגול. איזה סגל פח אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
פאביו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
טוב מאוד

אם הם יפסיקו לשתות הרבה קפה, אז אני מאמין ששפיותם תחזור.
ובקשר לנושא, גם שרן נכשל אצלנו, בסופו של דבר הוא מאמן מעולה, בסוף אני מאמין שהוא ימצא את הנוסחה להצלחת הקבוצה כי בסיס של מאמן טוב ויסודי יש שם.
להזכיר לך כמה זמן לקח לגולדאהר להצליח עם מכבי, למרות שהוא ניהל נכון את הנוער והבוגרים? אפילו קח דוגמא מאצלנו להזכיר לך איך הקבוצה נראתה בעונה הראשונה של ארז אצלנו (לא מרשימה בכלל בלשון המעטה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
בכל פעם שנזרקת הערה על משקלו הביקורת הופכת לפחות לגטימית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:08 
ספרתי 9 שחקנים שלנו,
4 היו כבר בקבוצה : אנטבי, סלים, הרוש וחיימוביץ
4 הוא הביא : פדידה, קולין, צוקול ,רן יצחק,
ואחד חגג הביא : רחימי

יפה שאתה בכלל מתייחס לדירוג שנקבע על פי שראו מהשחקן העונה (כדבריהם : כמובן שהדירוג מושפע מהיכולת הנוכחית של השחקן, אבל לא רק. מן הסתם, שחקנים שלא נחשפו יותר מדי העונה הושפעו מכך, ושחקנים שפספסו דקות משחק רבות גם הושפעו), אבל מה לא נעשה כדי להצדיק את האג'נדה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
מישהו הכריח אותו להאריך חוזה לאנטבי? מישהו הכריח אותו לצאת עם הרוש למחנה אימונים ולחכות למחזור 3 כדי להבין שהוא לא מתאים? מישהו היה אומר משהו אם היה מבקש לשחרר את טועמה בקיץ?

תסתכלו מאיזה קבוצות מגיעים שאר השחקנים ותבינו את רמת הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:15 
גם בלי הסקר הזה הרבה מאיתנו הבינו שהסגל הזה הוא חתיכת ביזיון עוד מהמחנה אימונים, רק שאיכשהו רצינו להאמין שאנחנו מפספסים את הגאונות של המאסטר לכדורגל. אבוטבול, גורדנה, סאשה, הרוש, אנטבי, טועמה, והשחקני ליגה לאומית שהוא הביא. צריך לקוות שהדבר הזה יגיע למקום 6 איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:40 
דירוג שחקני כדורגל זה הדבר הכי מפגר וחסר תוכלת שאפשר לעשות בעולם.
אפס חשיבות, זה פתאטי. מה אתה מדרג שחקן שלא ראית? מה סטטיסטיקה נותנת? מי קובע מה טוב ומה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א` 29/12
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 15:46 
NARKOTIKA כתב:
דירוג שחקני כדורגל זה הדבר הכי מפגר וחסר תוכלת שאפשר לעשות בעולם.
אפס חשיבות, זה פתאטי. מה אתה מדרג שחקן שלא ראית? מה סטטיסטיקה נותנת? מי קובע מה טוב ומה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 16:01 
לגבי רב"ש, טוב מאוד שהוא נשאר ורק בגלל העובדה שלהחליף מאמנים כמו גרביים ממש לא הצליח לנו בשלוש השנים האחרונות, מה שלא ניסינו זה לתת זמן מהותי למאמן לפני שמשפדים אותו , למרות שגם אני מאוד מתוסכל מתפקודו ולא רואה כל כך אפשרות שהוא יבצע שינוי מהפכני בקבוצה , עדיין נראה לי שהמעשה הנכון לעשות זה להשאיר אותו לפחות לשנתיים הקרובות

לגבי הסקר , הדבר העיקרי שהוא מוכיח זה לגבי כמה הקבוצה של שנה שעברה היתה חלשה (לכל אלו שדוגלים בפיטורים ושינוים מהירים)
7 שחקנים מהעונה שעברה נמצאים כאן וזה בלי כל אלו שנעלמו מעל הרדאר והזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 16:15 
דני עמוס חוזר לשער הפועל תל אביב
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2707408

כנספח למה שכתבתי בהודעה הקודמת לגבי רב"ש , הדבר היחיד שאמור להשפיע האם לפטר אותו , זה אם הוא יעשה נזק לטווח ארוך במועדון .
לדוגמה שיתופו של בסרט (בהנחה לא מבוססת שאכן פעולה זו עלתה לנו כסף) או סיפסולו של קליימן לפני ינואר או הלחץ על רכישה של עמשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
דני עמוס חוזר לשער הפועל תל אביב
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2707408

כנספח למה שכתבתי בהודעה הקודמת לגבי רב"ש , הדבר היחיד שאמור להשפיע האם לפטר אותו , זה אם הוא יעשה נזק לטווח ארוך במועדון .
לדוגמה שיתופו של בסרט (בהנחה לא מבוססת שאכן פעולה זו עלתה לנו כסף) או סיפסולו של קליימן לפני ינואר או הלחץ על רכישה של עמשה

מסכים לגמרי.
אגב, מביך שטיעון ההגנה היחידי של רב"ש הוא "תהליך" ו-"דרך", כשבמציאות רואים את ההיפך הגמור.
הוא שיתף המון המון שחקנים העונה (מה שמראה על חוסר עקביות ואמונה בשחקנים), פעם הקפיץ שחקן שלא היה בסגל ישירות להרכב ופעם להיפך. עכשיו הקטע עם עמוס. הוא באמת באמת באפניקה ובאמת באמת איבד את זה. תמכתי מאוד במינוי שלו בקיץ אבל עכשיו אני רוצה בפיטוריו. לא בגלל המצב שאליו הוא הביא אותנו, אלא בגלל שלא נראה שהוא זה שיכול לחלץ אותנו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
איזה סתום הוא,במקום לתת צ'אנס לשוער עם פוטנציאל הוא נותן במה לשוער שעוזב בינואר.
בחיי שהוא הצליח לגרום לי לרצות שהמשחק הזה ייגמר עוד לפני שהוא התחיל.
מזכיר את אווירת סוף העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: