תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות 2014 - קול קורא
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 11:33 
לפני כ-6 שנים החל מסע מדהים של חבורת אנשים אשר בחרו כנגד כל הסיכויים להקים קבוצת כדורסל בבעלות האוהדים. בשנים שחלפו רשימת המטלות כמעט שמולאה, מספר החברים הלך וגדל והקבוצה הפכה לעובדה מוצקה - קבוצה בליגה הראשונה בבעלות ובניהול האוהדים. קהל עם קבוצה.

ישנם לא מעט גורמים אשר אפשרו לנו להגיע למצב הזה, החל מהאוהדים אשר בוחרים לתת את הלב והנשמה ובעיקר את הקול בכל משחק, דרך חברי העמותה אשר בוחרים, כול שנה מחדש, לחדש את חברותם בעמותה, ובכך נותנים לה גב כלכלי לקיומה, המשך במתנדבים הרבים אשר נכונים לסייע בכול אשר הם יכולים ועד אותם חברי העמותה אשר בוחרים להקדיש את זמנם ומרצם לניהול השוטף של מכלול פעילות העמותה.

בשנה הקרובה יתמודד המועדון עם אחד האתגרים היותר משמעותיים לעתיד הקבוצה – המעבר לאולם החדש בדרייב אין. יחד עם האקדמיה לנוער, הרצון לשנות את כללי המשחק בליגת הכדורסל, ההתמודדות הכלכלית והמקצועית והאתגרים הרבים שבדרך, אנו זקוקים לחברים ולחברות, אשר יכולים ומוכנים להקדיש מזמנם, מרצם וכשרונם, לטובת העמותה והקבוצה היקרה לכולנו.

השנה, אנו עומדים שוב בפני השאלה למי אנו בוחרים לתת את האחריות לניהול העמותה והקבוצה. שאלה שלפני 6 שנים הייתה דמיונית, היום היא מציאות ברת קיימא. אנו תקווה שחברי וחברות עמותה רבים יבחרו להגיש מועמדות למוסדות העמותה.

בבחירות הקרובות יבחרו 5 חברים לוועד המנהל של העמותה ו- 3 חברים לוועדת הביקורת. אנחנו מזמינים את חברי וחברות העמותה להגיש את מועמדותם.

ניתן להגיש מועמדות לבחירה הן לוועד המנהל והן לוועדת הביקורת, אולם לא ניתן לכהן בשני התפקידים במקביל.

המעוניינים להגיש מועמדותם ישלחו אל וועדת הבחירות – עד ה- 9 בינואר 2014 – את המסמכים הבאים:

טופס מועמדות לבחירות 2014 – ובו מופיעים כל הפרטים המבוקשים וחתום ע"י המועמד/ת (ניתן להוריד ב-http://www.hapoeluta.com/wp-content/uploads/2013/12/%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%A1-%D7%94%D7%92%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%AA-2014.pdf)
קורות חיים.
את הטפסים יש לשלוח למייל hapoel.ele14@gmail.com. אישור על קבלת הטפסים ישלח תוך מספר ימים.

לחלופין, ניתן לשלוח את הטפסים לפקס העמותה 03-6960440. על מנת להימנע מאי הבנות אנא ודאו את כי הפקס התקבל.

לוח הזמנים של הבחירות:

1. סגירת ספר הבוחרים – 15.12.2013
2. מועד אחרון להגשת מועמדות: 9.1.2014
3. פרסום רשימה ראשונית של מועמדים: 14.1.2014
4. מועד אחרון להגשת התנגדויות ע"י חברי העמותה: 28.1.2014
5. פרסום רשימה סופית של מועמדים: 17.2.2014
6. מועד ההצבעה: 16.3 – 20.3
7. אישור סופי של תוצאות הבחירות: 27.3.2014
בברכת יאללה הפועל…

ועדת הבחירות
[לכל שאלה ניתן לפנות לועדת הבחירות במייל hapoel.ele14@gmail.com]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2014 - קול קורא
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 11:39 
:ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
גמד לשעבר כתב:
:ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:39 
אולי אם יוציאו את ההודעה הזו לאתרי הספורט ולעיתונות הספורט עד כמה שאפשר, יהיה סיכוי שיגיעו מתמודדים שאינן מתוך המעגל הפנימי הקטן של אנשי הפורום והמקורבים להנהלה.

זה אמור להיות מה שכולם רוצים, לא?

אנשים חדשים שיכולים לעזור?

או שאולי לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:52 
רדנקו כתב:
אולי אם יוציאו את ההודעה הזו לאתרי הספורט ולעיתונות הספורט עד כמה שאפשר, יהיה סיכוי שיגיעו מתמודדים שאינן מתוך המעגל הפנימי הקטן של אנשי הפורום והמקורבים להנהלה.

זה אמור להיות מה שכולם רוצים, לא?

אנשים חדשים שיכולים לעזור?

או שאולי לא?

מסכים, בהנחה שאותם אתרי ספורט יהיו מעוניינים לפרסם את זה.
אבל, מכיוון שהמועמדים צריכים להיות חברי עמותה, הניוזלטרים שיוצאים בנושא אמורים להגיע לכל מועמד פוטנציאלי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:58 
מילפורד - תשאל את יונתן כמה אנשים פותחים את הניוזלטרים.

את הבחירות צריך לעורר. אני יכול לומר לך שאני, בתור אחד שבאמת מתענין, לא ידעתי עד ששמעתי את ההודעה במשחק אתמול מתי הבחירות ובעיקר את זה שיש פחות משבועיים להגיש מועמדות.

ואם אני לא ידעתי אז תהיה בטוח שרוב האנשים לא יודעים. וזה מאד חבל. לא ברור לי למה סוגרים את הגשת המועמדויות כל כך הרבה זמן לפני הבחירות. מצד שני - אני לא מופתע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

את הבחירות צריך לעורר. אני יכול לומר לך שאני, בתור אחד שבאמת מתענין, לא ידעתי עד ששמעתי את ההודעה במשחק אתמול מתי הבחירות ובעיקר את זה שיש פחות משבועיים להגיש מועמדות.

ואם אני לא ידעתי אז תהיה בטוח שרוב האנשים לא יודעים. וזה מאד חבל. לא ברור לי למה סוגרים את הגשת המועמדויות כל כך הרבה זמן לפני הבחירות. מצד שני - אני לא מופתע.

ואם היו סוגרים יותר קרוב אז היית טוען שאין מספיק זמן לתעמולת בחירות
אולי במקום למצוא תמיד מה רע אתה וחבר מרעייך תגישו מועמדות או תציגו מועמד

למרות שזה יבאס אתכם כי הרבה קל ומהנה לחפש מה רע בהנהלה הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 19:24 
סוגרים את המועד להגשת מועמדות בקרוב כי זה מה שהתקנון קובע. יש כל מיני תהליכים בדרך שמחייבים את הזמן הזה.
הודעה על הבחירות יצאה כבר לאתרי הספורט אבל לא ממש התייחסו לכך. בינתיים ועדת הבחירות פועלת עם ״אדום עולה״ לקדם את נושא הבחירות כדי שיקבל תהודה גדולה ככל האפשר בקרב אוהדי הקבוצה.

וסתם לידע כללי - אחוז הפתיחות של הניוזלטר הוא למעלה מ-50 אחוז, אבל אנחנו לא נסתפק בכך ובשבוע הבא ישלח גם אסמס לכל חברי העמותה בנושא הבחירות עם תזכורת לגבי מועד הגשת המועמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 19:31 
רדנקו די...אולי נעשה עוול בעבר באופן שניתן למתמודדים לפרסם את עצמם אבל ההודעות העקביות שלך בנושא נהיות מביכות...נכון, אם ההודעה תצא ב-ONE אולי אנשים יגישו מועמדות...כאילו מי שמעוניין להציע את עצמו לתפקיד לא כבר נמצא במעגל שמקבל את ההודעות בנושא.
אני מסכים איתך בנושא של רשימת החברים ושכל מתמודד צריך לקבל גישה להפיץ הודעות דרכה (באמצעות העמותה בלבד) אבל כל השאר נהיה פשוט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 21:37 
אתה חושב שזה מביך כי אין לי ראית מה שאני ראיתי ולא ש על מה שאני שמעתי. אם היית יודע זה היה מביך אותך הרבה יותר.
והעוול לא נעשה פעם אחת בעבר. הוא נעשה שוב ושוב ואני מחכה לראות שמשהו ישתנה השנה.
ואני אמשיך לדבר כל הזמן כי זו הפסיקה ל היות העמותה שרציתי והייתי חלק ממנה ברגע שהתחילו להסתיר מאתנו דברים ולהציף אותנו בספינים.
אם לך נוח לקבור את הראש בחול ולגלות עוד שנתיים שאנחנו עומדים בפני פי פחת שיהיה לך לבריאות. אני עוד מקווה לשינוי. זה לא יקרה אם נשב בשקט ונחשוב שהכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2014 - קול קורא
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 21:50 
r200 כתב:
רדנקו כתב:

תמשיך עם הסיסמאות המטופשות.
מותר לי לבקר גם אם אני לא רץ לבחירות. אנחנו לא במדינה טוטליטרית במקרה שלא שמת לב.
לא יזיק לך גם לנסות לחשוב קצת. אני מניח שהרבה יותר קל לטמון את הראש בחול ולחשוב שהכל טוב. הרי אם אני מבקר זה רק כדי לבקר. לא יכול להיות שהטענות שלי נכונות, נכון? בשביל זה צריך לחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2014 - קול קורא
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:26 
רדנקו כתב:
r200 כתב:
רדנקו כתב:

תמשיך עם הסיסמאות המטופשות.
מותר לי לבקר גם אם אני לא רץ לבחירות. אנחנו לא במדינה טוטליטרית במקרה שלא שמת לב.
לא יזיק לך גם לנסות לחשוב קצת. אני מניח שהרבה יותר קל לטמון את הראש בחול ולחשוב שהכל טוב. הרי אם אני מבקר זה רק כדי לבקר. לא יכול להיות שהטענות שלי נכונות, נכון? בשביל זה צריך לחשוב.

או שתגיד בגלוי מה בדיוק הטעמות שלך ועל סמך מה אתה כותב אותם ואז אני וכולנו פה נשמח לקרוא ולחשוב בעצמנו מה קרה ומה הבעיות שזו אופציה לגיטימית.
או שאם אתה מעדיף לא לפתוח את זה אז אל תדבר על זה שזו גם אופציה סבבה.
הדרך שלך של לרמוז ולעקוץ נגד ההנהלה בכל מיני רמיזות סטייל המבין יבין היא פסולה בעיני ונראה כי נועדה בעיקר לעורר מחלוקת ואנטגוניזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 10:56 
איזה לרמוז? אמרתי אותן כאן במפורש במשך כל השנה האחרונה ואמרתי אותן במפורש לגבי הבחירות. אני חושב שלהנהלה יש אינטרס לשמור על הכסאות ומנוע בחירה של אנשים חדשים שיהיו לכם חג וחלילה דעות שונות לגבי איך הדברים צריכים להתנהל ולכן הם ימנעו כמה שאפשר פרסום נרחב של הבחירות ו תן אפשרות למתמודדים חדשים לפרסם את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:08 
רדנקו כתב:
איזה לרמוז? אמרתי אותן כאן במפורש במשך כל השנה האחרונה ואמרתי אותן במפורש לגבי הבחירות. אני חושב שלהנהלה יש אינטרס לשמור על הכסאות ומנוע בחירה של אנשים חדשים שיהיו לכם חג וחלילה דעות שונות לגבי איך הדברים צריכים להתנהל ולכן הם ימנעו כמה שאפשר פרסום נרחב של הבחירות ו תן אפשרות למתמודדים חדשים לפרסם את עצמם.

ממש
תמונה

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:17 
רדנקו כתב:

שמע, אנחנו לא מכירים למיטב ידיעתי, לכן אני לא יודע מי אתה ולכן אני מגיב כאן.
כחבר ועדת הבחירות, אחד המטרות הכי מרכזיות שלנו היא ריבוי מועמדים.
בגלל זה נשלח מייל לכלל חברי העמותה (ועוד יישלחו), בגלל זה הכרוז יאזכר את הבחירות בכל משחק, בגלל זה ייתלה שלט בהדר יוסף, בגלל זה יש יוזר בשם "ועדת הבחירות" בפורום, בגלל זה נוצר שיתוף פעולה עם אתר "אדום עולה".
ההנהלה הנוכחית לא קשורה לניהול הבחירות, הבחירות מנוהלות ע"י 4 חברי עמותה שאינם חברים בשום ועד. וכן, המטרה שלנו היא כמה שיותר מועמדים.
לכן, אתה יותר ממוזמן להגיש את המועמדות שלך.
ואם יש לך השגות או הצעות לשיפור לועדה, אתה ממש מוזמן לשלוח לנו מייל - hapoel.ele14@gmail.com
אסף
ועדת הבחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:20 
ההנהלה לא צריכה אינטרס. אני חושבת שרוב חברי העמותה מאוד מרוצים מאופן העבודה של ההנהלה ויבחרו בה מחדש בשמחה.
אני לא צופה שינוי של יותר מחבר אחד.
לגבי וועדת ביקורת - יש פחות יידע על מה שהם עושים, וגם מאוד מומלץ להחליף מבקרים פנימיים אז כאן יכול להיות שינוי.

גם אם תהיה מערכת בחירות מאסיבית - אם הבחירה בין מישהו שכבר עשה, ורואים את התוצאות, לעומת מישהו שמבטיח לעשות, אני יודעת במי אני בוחרת.

אין זה אומר שאין ביקורת על התנהלות זו או אחרת, אבל הגישה מתאימה לעמדותיי, וכמות הזמן שהאנשים האלה מקדישים בהתנדבות ראויה לכל מחמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:30 
פרסום ראשון

צילום מהכניסה לביתו של המשתמש רדנקו, לובשי השחורים בתמונה פשטו על ביתו בעקבות דעה שכתב בפורום השדים האדומים, על צו המעצר חתום ר.כהן
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
צור,
מותר לרדנקו להחזיק בדעתו ומותר לך לחשוב אחרת.
אז הבאת תמונה אחת של סטלין. הבאת תמונה נוספת.
הבנו את הראש שלך. אל תהפוך את הדיון כאן לקנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:48 
אדום אופטימי כתב:
צור,
מותר לרדנקו להחזיק בדעתו ומותר לך לחשוב אחרת.
אז הבאת תמונה אחת של סטלין. הבאת תמונה נוספת.
הבנו את הראש שלך. אל תהפוך את הדיון כאן לקנסו.

בגדול אני מסכים אם הטענה שאתה מעלה כאן, אבל אם כך זה היה עובד, שלשת רבע מההודעות בפורום היו מיותרות והופכות הדיון ל"קנסו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:49 
ברור שמותר לו להחזיק בדעה אחרת, לדעתי הטענה שלו מגוכחת ולכן לקחתי אותה ברצינות שלדעתי היא ראויה לה.
המשתמש רדנקו מוזמן להתייחס לדעותיי ברצינות המתאימה להן, לדעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כותב את דעותיו. בד"כ הוא לא מלווה אותם בפרובוקציות בסגנון בלאד כפי שאתה עשית כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 12:00 
קרא לי בלאד, פרובוקטור, מה שתרצה - אלו דעותיי.

לי, אגב, נדמה שרדנקו הרבה יותר קרוב לדעותיו של הטרול מאשר אני.
אבל הוא רק חלק מקבוצת אנשים ששמה לה למטרה לנגח ולהתנגח בהנהלת הפועל ת"א בכדורסל בצורה לא מידתית וחסרת כל הגיון.

מעניין להם נעלם משתמש מסויים מאז החל רצף הנצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעייה עם דעותיך. לא הערתי עליהן. זכותך להחזיק בהן כמו שזכותו של רדנקו להחזיק בדעותיו שלו.
אפילו לא כתבתי עם מי אני מזדהה יותר. הערתי היתה לא על התוכן אלה על הסיגנון.
אני דיברתי רק על הפרובוקציות שלך שלי הן מזכירות את אלה של בלאד.
ואתה , כי זה נוח לך, לקחת את דעותיו של רדנקו וניסית להשוות אותן לאלה של בלאד.

לדעתי כתבתי בבהירות את ביקורתי על סיגנונך. ולטעמי אין טעם שאמשיך להתדיין בנושא הסגנון אתך.
תעשה מה שאתה מבין.
כל טוב ושנה אזרחית חדשה וטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 12:23 
מכיוון שהועלו פה רמיזות מאוד חמורות כלפי ההנהלה (שכל מי שיודע את האמת מבין כמה הן הזויות) אני אתייחס:
1. מי שקבע את לוחות הזמנים לבחירות בהתאם להוראות התקנון והעביר להנהלה אותן הוא חבר ועדת הביקורת אביעד צוק, שאם איני טועה הוא גם חבר טוב של המשתמש "רדנקו" ולכן הוא יכול לפנות אליו בנושא ולשאול אותו.
2. הנהלת הקבוצה ואני באופן אישי פנינו לאנשי ועדת הבחירות ואמרנו להם שהמטרה הראשונה והכי חשובה היא להגדיל את כמות המועמדים ולפעול בשלב הראשון בצורה הכי חזקה כדי שכמה שיותר חברי עמותה יהיו מודעים לאפשרות להתמודד בבחירות. מעבר לרשמיות זו גם הייתה הבקשה העיקרית שלי בפניות אליהם.
3. אתם מוזמנים גם לפנות לאנשי "אדום עולה" ולשאול אותם מה אמרתי להם בנושא כבר לפני חודש, מוזמנים לקרוא כמה פעמים הוזכרו הבחירות בניוזלטרים ובפורום וגם באספת החברים ואתם מוזמנים לפנות למתנדבי הוידיאו שעובדים על סרטון שיפורסם השבוע שקורא לאנשים להתמודד בבחירות.

בשורה התחתונה והכי חשוב - אני בכלל לא יודע כמה מחברי ההנהלה הנוכחית מתכוונים להמשיך והחשש היותר גדול הוא שלא יהיו בחירות בכלל כי לא נגיע למצב של 5 מתמודדים. אז אם באמת חשוב לכם שיהיו בחירות ושיהיו מתמודדים ראויים - זו גם האחריות שלכם לפעול בנושא ולנסות לשכנע אנשים שיש ביכולתם לתרום למועדון להתמודד ולקחת על עצמם את האחריות שבתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו, אני אמנם לא חושד במישהו מחברי ההנהלה שהוא מנסה לטרפד משהו, אבל - אם יש חשש אמיתי שלא יהיו די מועמדים, אז להכין סרטון וידאו שבוע לפני המועד האחרון להגשת מועמדות זה דבר בעייתי.
למצב כזה בעייתי צריך לדאוג לפתרונות שנה קודם, לא עשרה ימים לפני הרגע האחרון בהחלט. היה צריך להיות קמפיין מסודר ומתוכנן במטרה להגיע מספר מועמדים ראוי ביום הגשת המועמדויות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
פרסמו את ספר הבוחרים ותגדילו את מספר המועמדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בשורה התחתונה והכי חשוב - אני בכלל לא יודע כמה מחברי ההנהלה הנוכחית מתכוונים להמשיך והחשש היותר גדול הוא שלא יהיו בחירות בכלל כי לא נגיע למצב של 5 מתמודדים. אז אם באמת חשוב לכם שיהיו בחירות ושיהיו מתמודדים ראויים - זו גם האחריות שלכם לפעול בנושא ולנסות לשכנע אנשים שיש ביכולתם לתרום למועדון להתמודד ולקחת על עצמם את האחריות שבתפקיד.

לכל אחד יש את דעתו מדוע יש מיעוט מועמדים. ודעתו לגיטימית במיוחד מנקודת מבטו.
טבעי מאוד שמועמדים פוטנציאלים שאינם מ"המעגל הראשון " לא ירצו להציג מועמדות ושלא להיבחר. במיוחד שכלי החשיפה שלהם קטנים מאלה של מועמדים שמכהנים כיום בתפקיד.
אני חושב שזה קרה בבחירות האחרונות וגם באלה שלפניהן, אבל יתכן ושזיכרוני בוגד בי.

אם נכון מה ציטטתי לעיל וחלק מחברי ההנהלה הנוכחית אינם מתכוונים להציג מועמדותם ולהיבחר בשנית אולי , לפנים משורת הדין וכדי להגדיל סיכויים שמועמדים חדשים יציגו את מועמדותם רצוי שיודיעו על כך שהם נוטים שלא להגיש מועמדותם ורק במידה ולא יהיו מספיק מועמדים הם באקט של "להציל את המולדת" יציגו מועמדות.

כן, אני יודע שלפי התקנון הם לא מחויבים לכך, אבל לדעתי הנחת המוצא של חברי העמותה שאינם מאוד מאוד מקורבים היא , שכל או רוב אנשי ההנהלה הנוכחית יציגו מועמדות ומעוניינים להמשיך בתפקידים ומאחר ובגדול קיימת שבעיות רצון בקרב האוהדים מדרך ניהול הקבוצה והעמותה אין טעם להציג מועמדות. לדעתי מועמדים פוטנציאלים רצינים לא מציגים מועמדות בכדי "להשתתף בבחירות". הם עושים זאת בכדי להיבחר בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 13:18 
teknoboy כתב:
ראצ'ו, אני אמנם לא חושד במישהו מחברי ההנהלה שהוא מנסה לטרפד משהו, אבל - אם יש חשש אמיתי שלא יהיו די מועמדים, אז להכין סרטון וידאו שבוע לפני המועד האחרון להגשת מועמדות זה דבר בעייתי.
למצב כזה בעייתי צריך לדאוג לפתרונות שנה קודם, לא עשרה ימים לפני הרגע האחרון בהחלט. היה צריך להיות קמפיין מסודר ומתוכנן במטרה להגיע מספר מועמדים ראוי ביום הגשת המועמדויות.

בתיאוריה הכל נכון, בפרקטיקה הדברים הרבה יותר קשים.
א. אנחנו כהנהלה פנינו ופונים לאנשים שאנחנו מאמינים שיכולים לתרום וביקשנו מהם להתמודד (לצערי בינתיים אף אחד לא נענה לפניה), כולל פניה לחברי הנהלה קודמים.
ב. גם להגיע למצב שיש 5 חברי ועדת בחירות היה קשה וגם את זה הצלחנו לגרד בקושי אחרי הודעות חוזרות ונשנות.
ג. תכנית הייתה ויש אבל להוציא אותה לפועל זה קשה יותר. בסוף אנחנו צריכים גם לנהל קבוצה ברמה שדורשת עיסוק של 24/7 ולא תמיד אפשר להתעסק בהכל.
בקיצור, אפשר להעביר ביקורת, להגיד שלא עושים מספיק אבל אי אפשר להאשים בהאשמות מכוערות כמו שעשו כאן במיוחד כשהאינטרס הוא הפוך.
אה וכן - זו גם האחריות של כל אחד מאיתנו, גם מי שאינו בעל תפקיד בעמותה לפעול ולסייע לגייס מועמדים להנהלה. לא רק של ההנהלה ושל ועדת הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
teknoboy כתב:

בתיאוריה הכל נכון, בפרקטיקה הדברים הרבה יותר קשים.
א. אנחנו כהנהלה פנינו ופונים לאנשים שאנחנו מאמינים שיכולים לתרום וביקשנו מהם להתמודד (לצערי בינתיים אף אחד לא נענה לפניה), כולל פניה לחברי הנהלה קודמים.
ב. גם להגיע למצב שיש 5 חברי ועדת בחירות היה קשה וגם את זה הצלחנו לגרד בקושי אחרי הודעות חוזרות ונשנות.
ג. תכנית הייתה ויש אבל להוציא אותה לפועל זה קשה יותר. בסוף אנחנו צריכים גם לנהל קבוצה ברמה שדורשת עיסוק של 24/7 ולא תמיד אפשר להתעסק בהכל.

בקיצור, אפשר להעביר ביקורת, להגיד שלא עושים מספיק אבל אי אפשר להאשים בהאשמות מכוערות כמו שעשו כאן במיוחד כשהאינטרס הוא הפוך.
אה וכן - זו גם האחריות של כל אחד מאיתנו, גם מי שאינו בעל תפקיד בעמותה לפעול ולסייע לגייס מועמדים להנהלה. לא רק של ההנהלה ושל ועדת הבחירות.

תיארתי לי שזה המצב, ובעצם כל אלה סימפטומים של אותה בעיה - מעט מדי אנשים לוקחים חלק בפעילות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 10:23 
כל הטענות שלי הן על סמך נסיון העבר שלי. ובוכמן יכול לטעון שהטענות הזויות עד מחר.

אני לא חושב שמשהו השתנה בענין הזה, אבל אני מאד אשמח להתבדות ולהודות שטעיתי.

אני בטוח שהרבה יותר נוח לנהל את העמותה והקבוצה כשכולם בהנהלה חושבים אותו דבר או שאדם אחד או שניים מחליטים וכולם אומרים אחריהם כן, אבל אני חושב שזה לא בריא וזה מזיק לעמותה.

ואני חושב שהאינטרס של ההנהלה ושל העמותה צריך להיות שיכנס דם חדש להנהלה, גם אם מדובר באנשים שאולי לא יסכימו עם רמי או עם ידידיה או עם כל אדם אחר בהנהלה, וגם אם זה יעכב דברים וקבלת החלטות מסויימות כמו שקרה לפעמים בעבר כשנועה, משה ויונתן היו בהנהלה.

ולא צריך לעשות פעילת אקטיבית כדי למנוע מזה לקרות. מספיק להמשיך כמו לפעול כמו בעבר, לא לאפשר פניה לבוחרים דרך המייל, ולהשאיר את הבחירות שקטות. אני חושב שההנהלה צריכה לפעול באופן אקטיבי כדי לגרום לבחירות האלה להיות מפורסמות וידועות כמה שיותר, כי בסופו של דבר דם חדש יועיל לעמותה.

ואני אכתוב על זה אם צריך שוב ושוב.

גם אם משתמשים חסרי מושג כמו צור ש. יחשבו שהם חכמים גדולים וישימו כאן תמונות ויכתבו עלי הודעות מגוחכות, זה לא ימנע ממני לכותב מה שאני חושב.

גם אם ההנהלה או חברים מסויימים בה יפיצו שמועות שאני מבקר אותם בגלל אינטרס אישי כלשהו (כמו שעשו בפועל), זה לא ימנע ממני לכתוב מה שאני חושב.

כשאני חושב שההנהלה פועלת נכון אני כותב את זה.

כשאני חושב שהיא פועלת לא נכון, אני אבקר אותה ואעשה את זה בלי הפסקה.

ודרך אגב - לא כל דבר שההנהלה עושה לא נכון לטעמי הוא משהו שבגללו אני חושב שצריך לעשות שם שינוי.

אני למשל חושב שההנהלה פעלה ופועלת לא נכון מבחינה מקצועית בענין של הזרים וביקרתי אותה על זה שוב ושוב (ואני אמשיך בכך). אבל זה לגיטימי וזו זכותה. אני לא חושב שבגלל זה צריך לקרוא להחליף מישהו בהנהלה.

אני גם חושב שהיא פועלת רע מאד בנושא התקשורתי כשהיא מצד אחד משתפת פעולה עם ערוץ הספורט וגרורותיו מצד אחד, אבל מונעת משחקנים להתראיין לעיתון מסויים כי אוהד של הקבוצה העיז לכתוב נגד ההתנהלות המקצועית של ההנהלה באותו עיתון. אבל גם זו לדעתי לא סיבה לקרוא לערוך שינוי בהנהלה.

אני כן חושב שהעובדה שעד היום מוסתרים מאתנו מרבית פרטי ההסכם עם ה"משקיעים" החדשים (שלגבי אחד מהם לא גילו לנו אפילו את זהותו) ושההנהלה יזמה את השינוי בתקנון בנושא הזה היא שערוריה שלא היתה כדוגמתה.

אני חושב שנושא ההשקעה וההפסד במחלקת הנוער שלנו הוא גם שערוריה.

ואני אבקר את ההנהלה בעניינים האלה בכל מקום אפשרי.

גם אם למשתמש צור ש. ודומיו זה לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: