תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חברויות בעמותה
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:42 
זה הזמן להשיג לדעתי לפחות עוד 100.לצאת במבצע שמי שעושה חברות בעמותה מקבל כרטיס חינם לחצי גמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חברויות בעמותה
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:43 
למה?!?! איזה שטות. שיתנו למי שחבר ומנוי כבר 5 שנים כרטיס חינם לחצי גמר, לא למי שמועיל להצטרף עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:46 
ארדיטי כתב:
למה?!?! איזה שטות. שיתנו למי שחבר ומנוי כבר 5 שנים כרטיס חינם לחצי גמר, לא למי שמועיל להצטרף עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:48 
אי אפשר לתת כרטיסים חינם לחצי הגמר כי כל ההכנסות של הכרטיסים שייכות לאיגוד, אם הפועל רוצה לסבסד כרטיסים היא צריכה לשלם כסף לאיגוד

אפשר לתת הטבות אחרות שקשורות לחנות מוצרים או משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברויות בעמותה
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2013, 23:52 
cheabuksis כתב:
ארדיטי כתב:

כדי לסחוף אנשים שלא עשו עד עכשיו.אם יש דרך אחרת - מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
יש דרך מאוד פשוטה: למתוח כמה שיותר את פרק הזמן שבו רק חברי העמותה יכולים לקנות כרטיסים, אולי אפילו ללכת לקצה ולהכריז שלא תהיה בכלל מכירה למי שאינו חבר עמותה (תלןי כמה כרטיסים נקבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 00:19 
יתנו באופן רשמי באזור ה2500 כרטיסים
ומי שבאמת ירצה יוכל להשתלט על כרטיסים של ראשון ואולי גם של אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 09:27 
יורם כתב:
יש דרך מאוד פשוטה: למתוח כמה שיותר את פרק הזמן שבו רק חברי העמותה יכולים לקנות כרטיסים, אולי אפילו ללכת לקצה ולהכריז שלא תהיה בכלל מכירה למי שאינו חבר עמותה (תלןי כמה כרטיסים נקבל).

אפילו אם נניח שלהפועל יש את השליטה על הכרטיסים האלו, זאת לא שיטה.
כמה אנשים שעד כה נמנעו להיות חברי עמותה ירוצו לקנות כרטיס לחצי הגמר במחיר 500 ש"ח (400 לעמותה פלוס מחיר הכרטיס)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
לא הגיוני שיש רק 2000 חברי עמותה. פשוט לא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 09:53 
שכל אחד ילחץ על הקרובים לו, משפחה, חברים - הכל
תפנו להנהלה חברי עמותה פוטנציאלים, תארגנו חוגי בית - תראו כמה מוצלח היה בגבעת חיים.

זה מאוד ריאלי להגיע ל-2000 ואפילו לעבור את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
תפנו להנהלה חברי עמותה פוטנציאלים, תארגנו חוגי בית - תראו כמה מוצלח היה בגבעת חיים.

מה היה בגבעת חיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 09:59 
הפועל כתב:
צור ש. כתב:

מה היה בגבעת חיים?

חוג בית של הפועל ביום שני האחרון - רמי כהן, דור פורת וארז היו שם.
השתתפו 30 איש, 10 מתוכם עשו חברו בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
וזה 10 אנשים שאם לא היה המפגש לא היו עושים לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:10 
הפועל כתב:
וזה 10 אנשים שאם לא היה המפגש לא היו עושים לדעתך?

לא מכיר אותם אישית אבל אני מניח שלא היו עושים.
אני יכול לחשוב על לפחות 5 אוהדי הפועל שאני מכיר, שלמרות לחצים שלי, לא עושים חברות ואולי מפגש כזה יגרום להם לעשות.
שם של אחד מהם הועבר לעמותה, אנחנו מתחילים לחשוב על לארגן מפגש אזורי כזה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
את מיכסת ה-2,500 צריך למכור בראש ובראשונה לחברי העמותה, עד האחרון שבהם.
כעת, צריכה ההנהלה לשבת ולחשוב:
א. כיצד ממנפים את שארית הכרטיסים לצורך גיוס חברים חדשים לעמותה
ב. כיצד משיגים עוד כרטיסים מההקצאות של אילת, ואולי רישון, בכדי להגיע למצב של 5,000 אדומים בנוקיה, כפי שהיה בחצי הגמר הקודם.

לא חשבתי על זה מספיק, אבל אם נגיע לכמות של 3,000 כרטיסים ומעלה - לאפשר לכל חבר עמותה לרכוש שני כרטיסים, וגם, כמובן, לחברים חדשים.
אינני יודע אם הדבר אפשרי מבחינת חוק העמותות - אבל אולי ניתן שחברים שיצטרפו מעתה ישלמו רק מחצית מדמי החבר (מכיוון שהחברות היא לתקופה מקוצרת, רק עד סוף העונה).
ואם בסוף עדיין יהיו עוד כרטיסים, לאפשר למנויי הכדורגל לרכוש כרטיס למשחק בהצגת מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:23 
אני חושב שחברות בעמותה היא לשנה ולא לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:49 
yos כתב:
את מיכסת ה-2,500 צריך למכור בראש ובראשונה לחברי העמותה, עד האחרון שבהם.
כעת, צריכה ההנהלה לשבת ולחשוב:
א. כיצד ממנפים את שארית הכרטיסים לצורך גיוס חברים חדשים לעמותה
ב. כיצד משיגים עוד כרטיסים מההקצאות של אילת, ואולי רישון, בכדי להגיע למצב של 5,000 אדומים בנוקיה, כפי שהיה בחצי הגמר הקודם.

לא חשבתי על זה מספיק, אבל אם נגיע לכמות של 3,000 כרטיסים ומעלה - לאפשר לכל חבר עמותה לרכוש שני כרטיסים, וגם, כמובן, לחברים חדשים.
אינני יודע אם הדבר אפשרי מבחינת חוק העמותות - אבל אולי ניתן שחברים שיצטרפו מעתה ישלמו רק מחצית מדמי החבר (מכיוון שהחברות היא לתקופה מקוצרת, רק עד סוף העונה).
ואם בסוף עדיין יהיו עוד כרטיסים, לאפשר למנויי הכדורגל לרכוש כרטיס למשחק בהצגת מנוי.

הרעיון השני של לתת לכל חבר עמותה שני כרטיסים ענק :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 11:56 
לשמור כרטיס לכל חבר עמותה.
להתנות מכירת כרטיס בחברות בעמותה במחיר מלא. מי שרוצה להיות בחצי ביד אליהו שיעשה חברות בעמותה.
רצוי שההנהלה תפנה לאילת ולראשון בקשר לכרטיסים עודפים.
להתפוצץ שוב לדון בפרצוף כמו לפני שנתיים אחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
יורם כתב:

כמה אנשים שעד כה נמנעו להיות חברי עמותה ירוצו לקנות כרטיס לחצי הגמר במחיר 500 ש"ח (400 לעמותה פלוס מחיר הכרטיס)?

לא שיטה? בכל משחק מסוג זה העמותה מקצה קודם כרטיסים למנוים, אח"כ חברי עמותה, ורק אח"כ לקהל הרחב. כך בדיוק עשתה העמותה השבוע. כל מה שאני מציע זה לצמצם עד למינימום את פרק הזמן האחרון. ולדעתי יבואו הרבה אנשים אם הם יבינו שיש להם 100% סיכוי להיות בחצי גמר אם יהיו חברי עמותה, וסיכוי נמוך עד אפסי אם לא. אבל כמו שכתבתי, זה תלוי בכמות כרטיסים. כשמקבלים 2,000 אפשר להגיד שכולם הולכים לחברי עמותה, כשמקבלים 3,500 זה לא ריאלי, אבל עדיין אפשר לתת יתרון גדול לחברי עמותה.
ובאופן יותר כללי, צריך לחשוב מה מביא אנשים להיות חברי עמותה, פרט למנוים. הרבה עושים זאת בגלל אידיאולוגיה, אבל רוב אלה לא חיכו עד לאמצע העונה כדי להצטרף. עכשיו נשאר להביא את אנשי ה"מה יוצא לי מזה?" (וזאת לפי מגייסים השאלה שהם כל הזמן נתתקלים בה). צירוף נסיבות של משחק מבוקש וכמות כרטיסים גדולה היא הזדמנות שלא ברור מתי תחזור - הפיינל-פור בליגה נעלם, והגביע צפוי לעבור לרוטציה עם אולמות יותר קטנים (וטוב שכך), שלא לדבר על השאלה מתי אנחנו שוב נעלה למעמד כזה. לא לנסות לנצל הזדמנות כזאת כדי להגדיל משמעותית את מספר חברי העמותה תהיה לדעתי טעות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
הכרטיסים לחצי הגמר צריכים להמשיך להימכר באופן בו פעלה הקבוצה עד עכשיו. ראשית שומרים למשך יממה כ-1,100 כרטיסים למנויי הקבוצה שהם גם חברי עמותה (מניח שכל המנויים הם כאלה). לאחר הדד-ליין - פותחים את המכירה אך ורק לחברי עמותה. זה לא צריך להשתנות, זו הדרך הנכונה וזה לגיטימי ביותר שכך יהיה גם עכשיו. סה"כ אנחנו נקבל כמות כרטיסים כפולה (אם לא יותר) מכמות המנויים וחברי העמותה שיש להפועל לכן אין כ"כ מה לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
קודם כרטיסים לאנשים שהיו באילת, אחרי זה לכל השאר :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:17 
דיון מטופש, לחצי הגמר יהיה כרטיס לכל מי שירצה לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 16:22 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
הכרטיסים לחצי הגמר צריכים להמשיך להימכר באופן בו פעלה הקבוצה עד עכשיו. ראשית שומרים למשך יממה כ-1,100 כרטיסים למנויי הקבוצה שהם גם חברי עמותה (מניח שכל המנויים הם כאלה). לאחר הדד-ליין - פותחים את המכירה אך ורק לחברי עמותה. זה לא צריך להשתנות, זו הדרך הנכונה וזה לגיטימי ביותר שכך יהיה גם עכשיו. סה"כ אנחנו נקבל כמות כרטיסים כפולה (אם לא יותר) מכמות המנויים וחברי העמותה שיש להפועל לכן אין כ"כ מה לדאוג.

אפשר לעשות ישר לכל חברי העמותה, יתנו לנו בהתחלה 2500 כרטיסים על 1100 מנויים. אחר כך ההנהלה בטח תשיג עוד 500-1000 כרטיסים נוספים מהאיגוד כמו שעשו לפני 3 עונות, וכמובן תמיד אפשר ללכת לקופות בראשון ולקנות ליציע שלהם (אחד מהיציעים שלנו יהיה צמוד לאחד מהיציעים של ראשון ואילת, תהיה הפרדה ברורה ביננו לבין מכבי.

למי יש את סידור הישיבה שהיה לפני 3 עונות? אני משער שאנחנו ומכבי נשאר באותם מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 10:05 
יורם כתב:
גיא האדום כתב:
יורם כתב:

לא שיטה? בכל משחק מסוג זה העמותה מקצה קודם כרטיסים למנוים, אח"כ חברי עמותה, ורק אח"כ לקהל הרחב. כך בדיוק עשתה העמותה השבוע. כל מה שאני מציע זה לצמצם עד למינימום את פרק הזמן האחרון. ולדעתי יבואו הרבה אנשים אם הם יבינו שיש להם 100% סיכוי להיות בחצי גמר אם יהיו חברי עמותה, וסיכוי נמוך עד אפסי אם לא. אבל כמו שכתבתי, זה תלוי בכמות כרטיסים. כשמקבלים 2,000 אפשר להגיד שכולם הולכים לחברי עמותה, כשמקבלים 3,500 זה לא ריאלי, אבל עדיין אפשר לתת יתרון גדול לחברי עמותה.
ובאופן יותר כללי, צריך לחשוב מה מביא אנשים להיות חברי עמותה, פרט למנוים. הרבה עושים זאת בגלל אידיאולוגיה, אבל רוב אלה לא חיכו עד לאמצע העונה כדי להצטרף. עכשיו נשאר להביא את אנשי ה"מה יוצא לי מזה?" (וזאת לפי מגייסים השאלה שהם כל הזמן נתתקלים בה). צירוף נסיבות של משחק מבוקש וכמות כרטיסים גדולה היא הזדמנות שלא ברור מתי תחזור - הפיינל-פור בליגה נעלם, והגביע צפוי לעבור לרוטציה עם אולמות יותר קטנים (וטוב שכך), שלא לדבר על השאלה מתי אנחנו שוב נעלה למעמד כזה. לא לנסות לנצל הזדמנות כזאת כדי להגדיל משמעותית את מספר חברי העמותה תהיה לדעתי טעות קשה.

אני חושב שמי שמונע רק מ"מה יצא לי מזה" לא ישקיע 400 ש"ח כשהדבר היחיד שזה מקנה לו זה את הזכות לקנות כרטיס לחצי הגמר ב100 ש"ח. כמובן שאין שום דבר פסול בשמירת הכרטיסים למנויים ולחברי העמותה, אבל אני לא חושב שזה כשלעצמו יביא להרבה חברי עמותה חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 10:26 
גיא האדום כתב:
יורם כתב:
גיא האדום כתב:
יורם כתב:

אני חושב שמי שמונע רק מ"מה יצא לי מזה" לא ישקיע 400 ש"ח כשהדבר היחיד שזה מקנה לו זה את הזכות לקנות כרטיס לחצי הגמר ב100 ש"ח. כמובן שאין שום דבר פסול בשמירת הכרטיסים למנויים ולחברי העמותה, אבל אני לא חושב שזה כשלעצמו יביא להרבה חברי עמותה חדשים.

גיא אתה טועה בגדול.

לפני שנתים עשרות אנשים עשו חברות רק כדי לקנות כרטיס לרבע הגמר בהדר יוסף |(נדמה לי שזה היה נגד חיפה). אני ישבתי שם וטיפלתי בנושא החברויות בזמן שאנשים באו לקנות כרטיסים. אנשים התקשרו לחברים בחו"ל שעשו חברות כדי שיהיה להם כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 10:39 
זה גם לא דיון מטופש כי יש כמות מוגבלת של כרטיסים מכל סוג וכל מחיר. ולחברי עמותה בעלי מנויים צריכה להיות קדימות כדי שיוכלו להשיג כרטיסים ליציעים שהם רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 10:46 
הפועל כתב:
קודם כרטיסים לאנשים שהיו באילת, אחרי זה לכל השאר :WHOME:

:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 11:17 
ארדיטי כתב:
דיון מטופש, לחצי הגמר יהיה כרטיס לכל מי שירצה לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 12:19 
כשהיינו בלאומית, עם 2 זרים והרבה פחות באז תקשורתי, הבאנו בחצי גמר 5 אלף איש להיכל הרשע.
עכשיו לדעתי צריכים להיות יותר, וההנהלה צריכה לחשוב איך לעשות את זה.
יש לנו את הכוח ובעיקר את המומנטום לעשות את זה.
צריכים לצבוע את ההיכל באדום ושישמעו רק אותנו. זה הסיכוי היחיד לנצח את המחלה, ויאללה שיעלו אותם כבר מולנו בהגרלה.
לא יכול לחכות חודש וחצי עד המשחק... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
כשהיינו בלאומית, עם 2 זרים והרבה פחות באז תקשורתי, הבאנו בחצי גמר 5 אלף איש להיכל הרשע.
עכשיו לדעתי צריכים להיות יותר, וההנהלה צריכה לחשוב איך לעשות את זה.
יש לנו את הכוח ובעיקר את המומנטום לעשות את זה.
צריכים לצבוע את ההיכל באדום ושישמעו רק אותנו. זה הסיכוי היחיד לנצח את המחלה, ויאללה שיעלו אותם כבר מולנו בהגרלה.
לא יכול לחכות חודש וחצי עד המשחק... :bang:

אני נגנב מלחכות עד ההגרלה :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: