תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:26 
מילפורד כתב:
אני מצטער שאני חוזר למתמטיקה, אבל מה לעשות , כזה אני.
לדעתי נכון לעכשיו בסגל הנוכחי סיכויי הזכיה שלנו ברביע עומדים איפשהו באיזור ה35%-40%.
שוב, לדעתי בלבד, זר חדש, טוב ושישתלב בקבוצה (ואני לא נכנס בכלל להסתברויות שכל זה יגיע ביחד) יעלה את האחוזים האלה אולי בעוד 5%.
אז כן, אני חושב שצריך להחליף את קאונסיל, אני חושב ששחקן יותר טוב ישפר את הקבוצה ואני אפילו חושב שככל שזה יקרה יותר מוקדם זה יהיה יותר טוב.
אבל, יחד עם כל זה, אם הזר החדש הזה יתעכב עוד קצת, ואפילו אולי לא יגיע בכלל זה לא יהיה אסון מבחינתי ואני גם לא חושב שגורל העונה כולה תלוי בזה.
בשורה התחתונה, כל מה שאני אומר זה, שבשלב הזה נראה שארז יודע מה הוא עושה והקבוצה מצליחה, אני הייתי נותן לו את הקרדיט לנהל את זה כמו שהוא מוצא לנכון.

אם אתה נותן להפועל 40% לנצח בגביע זה אומר שאתה נותן לה 50% לנצח את מ*בי ועוד 80% לנצח את אילת\ראשון. אין לנו אף אחד מאלה.
להפועל אין 80% לנצח אף אחת במגרש ניטרלי ובחיים אין לך 50% לנצח את המחלה ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:40 
אז אחרי מה שראינו בזמן אמת אמש, ואחרי צפייה חוזרת ונשנית בתקצירים, אתה שואל את עצמך- זו הקבוצה שהפסידה לפני ששה שבועות בגן-נר? הייתכן?? נס, התערבות אלוקית, אין אפשרות אחרת… ואולי זה לא עד כדי כך מפתיע? אולי ככה זה עובד, כשיש צוות מקצועי בעל טביעת עין מעולה ל"יהלומים" ויכולת מוכחת לשדרג שחקנים ולהפיק מהם, ביחד ולחוד, ביצועים שכאלה. אז תרשו לי לישון בשקט ולחלום על קרלון-בראון-נוגע-בשמים; אני בטוח שארז ושות' יודעים מה צריך עוד לתקן, וגם סומך עליהם שהם יעשו את זה באופן הנכון והמתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 10:49 
אוונס במשחקים האחרונים עושה עבודה הגנתית+התקפית מצויינת.
לא מבין איך אפשר היה לחשוב להחליף שחקן כזה,בחיים לא היינו מקבלים משהו יותר טוב.
אתמול לא כל כך הלך לו בהתחלה בזריקות מהשדה(חוסר מזל לדעתי) ועדיין הוא מביא משחק ענק עם 17 נקודות ו9 ריבאונדים.
אם הוא ממשיך ככה להשאיר אותו אצלנו זאת משימה לא פחות חשובה מלהשאיר את בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 12:08 
ofir כתב:

אתמול לא כל כך הלך לו בהתחלה בזריקות מהשדה(חוסר מזל לדעתי)

לא, לא ממש. לדעתי הוא לא כל כך טוב לייצר לעצמו מצבי זריקה בצבע נגד גבוהים ברמה הזו, הרוב המכריע של הסלים שלו בכל המשחקים היו ממצבים שיצרו לו לסל קל או ממגרש פתוח\האלי הופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אתמול לא כל כך הלך לו בהתחלה בזריקות מהשדה(חוסר מזל לדעתי) ועדיין הוא מביא משחק ענק עם 17 נקודות ו9 ריבאונדים.

לא צריך להגזים. שחקן מאד מוגבל התקפית בלי קליעה בכלל מיותר ממטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 12:50 
נכון, ועדיין נותן לקבוצה (כרגע) הרבה יותר מהארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
פטר נאומוסקי כתב:
ofir כתב:

אתמול לא כל כך הלך לו בהתחלה בזריקות מהשדה(חוסר מזל לדעתי)

לא, לא ממש. לדעתי הוא לא כל כך טוב לייצר לעצמו מצבי זריקה בצבע נגד גבוהים ברמה הזו, הרוב המכריע של הסלים שלו בכל המשחקים היו ממצבים שיצרו לו לסל קל או ממגרש פתוח\האלי הופים.

הוא ייצר לעצמו מצבים יפה מאוד. הכדור פשוט לא נכנס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 13:29 
הפועל כתב:
ofir כתב:

לא צריך להגזים. שחקן מאד מוגבל התקפית בלי קליעה בכלל מיותר ממטר

ממש לא נכון. יש לו קליעה לא רעה לגמרי מחצי מרחק.
הוא פשוט שחקן ממושמע מאד ויודע שהוא לא אמור לקחת את הזריקות האלה בקבוצה אז הוא לא מנסה אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 14:02 
מת על ג׳וש והוא נתן הגנה נפלאה אתמול, אבל לא הוא ולא הארפר הצליחו לעשות סל על אליהו באחד על אחד, ואליהו לא בדיוק גדול השומרים. 2-3 ניסיונות של כל אחד מהם, במיקום די טוב עליו בלואו פוסט ובלי עזרה, ואפילו לסחוט ממנו פאול הם לא הצליחו. די הפתיע אותי הסיפור הזה (אם כי צריך לומר שאליהו השתפר בהגנה העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 14:04 
אני מסכים מאוד עם 19. שנה שעברה החיזוק שידרג אותנו מכיוון שאז אכן היינו "ברוקן" ומכיוון שהבאנו שני שחקנים סופר אינטליגנטים ונטולי אגו.
העונה יש דינמיקה פנטסטית בקבוצה כך שזה ממש לא נכון להגיד שצריך להביא גארד ולא משנה מי העיקר שיהיה יותר טוב מקאונסיל.
לצורך העניין אני בכלל לא בטוח שהייתי מביא את סקוטי ריינולדס. מדובר בשחקן מצוין אבל כזה שדי מרכז את כל הקבוצה סביבו וזה בפירוש לא אנחנו.
מצד שני, דווקא בגלל שאנחנו לא צריכים כוכב גדול אז אפשר להביא מישהו שעולה פחות כסף. בשורה התחתונה אנחנו צריכים מישהו שיודע להוביל כדור, לעשות הגנה ולתפור שלשה חופשית. לא הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
למה לא הרבה יותר? זה לבד יספיק לקחת דאבל בהליכה? כי אם לא צריך לכוון הכי גבוה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 14:30 
יובל כתב:
למה לא הרבה יותר? זה לבד יספיק לקחת דאבל בהליכה? כי אם לא צריך לכוון הכי גבוה שאפשר.

כשמשהו עובד כל כך טוב להתעסק איתו מתוך רצון "לכוון לדאבל" זה לבקש צרות.
יש לך בעיה נקודתית עם מובילי כדור שאין להם מחליף ראוי. רצוי שהמחליף הזה גם ידע לשמור ולקלוע פה ושם.
לחפש עכשיו שם גדול בשביל לשדרג את הקבוצה זה פשוט לא נכון. בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מאוד אוהב את ג'וש וחושב שאסור לוותר עליו בשום מצב.
הוא צריך לעבוד קצת על הקליעה שלו מחצי מרחק ולא רק מתחת לסל והוא יהיה שחקן פי שניים טוב.
ממשחק למשחק הוא משתפר ברמה יוצאת מן הכלל וno matter what אסור לשחרר אותו.

מעבר לזה, אני כן חושב שצריך להיפרד לשלום מיותם שירן ומוינסנט קאונסיל.
שניהם שחקנים מאוד, מאוד (מאוד.) מוגבלים. וינסנט שומר לא רע אבל זה כל שמצאתי בו. שום דבר חיובי מעבר לזה.
יותם שירן כנ"ל. הגנתית הוא נחמד אבל שום דבר מעבר לזה.
אפשר לשחרר את שניהם ולהביא שחקן אחר. אז אם רביב צריך לנוח שיעלה טמיר אריאלי לשחק. אפשר להביא עוד זר שיהיה 4 או 5 וכביכול ימלא את המקום של יותם שירן בסגל (בסגל, לא על הספסל, וגם לא בחשיבות שלו למועדון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:

יש לך בעיה נקודתית עם מובילי כדור שאין להם מחליף ראוי. רצוי שהמחליף הזה גם ידע לשמור ולקלוע פה ושם.

הדברים לא הולכים עד כדי כך טוב שאין מקום לשיפור גדול מאוד. עד עכשיו לא שיחקנו נגד אף קבוצת צמרת בחוץ, וכשנגיע למבחן האמיתי בלי כלים מספיקים זה יהיה מאוחר מדי.

יש לנו בעיה ביצירת נקודות כשמתן ויונתן לא פוגעים וזה קרה ויקרה.
יש לנו קצת בעיה בריבאונד.
יש לנו בעיה בסייז נגד כל יריבות הצמרת, בעיקר בעמדה 3 מול מכבי וכל הפורוורדים שלה, חיפה עם דונטה, ירושלים עם דופרי (למרות שהוא שחקן חלש אז זה פחות נורא), נס ציונה כשהאניקט יחזור.
מדברים כמו חוכמה, ניסיון והגנה אף פעם אין מספיק.
מארדי קולינס יכול לתת פיתרון מעולה לכל הבעיות האלה. עם בונוסים כאלה הסיכוי לקחת תואר הוא הרבה הרבה יותר גבוה. אבל זה נשמע שיש אוהדים שמשום מה מעדיפים שחקן בינוני מסיבות שאני לא מצליח להבין.

פעם ראשונה שאני שומע על אוהדים שלא רוצים את השחקנים הכי טובים שאפשר. רק בהפועל כדורסל אפשר לשמוע דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיכום משחק
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 15:06 
אני אצטט רגע בחור אחד בשם מתן נאור ״האויב הכי גדול של הטוב זה הטוב מאוד״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 15:19 
כמובן שזה משפט שנכון משני הכיוונים... השאלה מתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 15:59 
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:

אתה מבלבל בין סגנון ואופי לבין רמה.
זה שלא צריך שחקן שבסגנון שלו "ישתלט על המשחק" או עם אופי לא קבוצתי (מסכים) לא אומר שלא צריך להביא שחקן הכי טוב שאפשר. פשוט צריך שהוא יהיה הכי טוב שאפשר במסגרת הסגנון שאתה צריך. השחקנים שמדברים עליהם כאן (קולינס עכשיו, גודס וסטיט בעבר) מתאימים לדרישות האלה כך שלא ברור לי למה ההתייחסות.

בקשר לשאר הטיעונים שלך, הרי אנחנו לא עיוורים ורואים שכל פעם שקאונסיל או שירן על המגרש הרמה של הקבוצה יורדת בצורה משמעותית מאוד. בשלושת המשחקים האחרונים הצלחנו לצמצם את הדקות שלהם למינימום ובשל כך הקבוצה הצליחה לשמור על כמעט 40 דקות של רמה גבוהה. רק שמי שאין לו זיכרון קצר, יודע שזה לא משקף ולא פרקטי לאורך זמן. על מתן, הן מבחינת פאולים והן מבחינת עקביות ביכולת, פשוט בלתי אפשרי לסמוך ל-36 דקות בממוצע שהוא משחק בשלושת המשחקים האחרונים. רביב משחק כמעט 38 דקות במשחק בשלושת המשחקים האחרונים, אין לזה אח ורע. קרלון שיחק מול נס ציונה אשכרה 40 דקות (ירד ל-30 שניות בסוף או משהו), ואתמול הוא היה בבעיית עבירות ועדיין נאלץ לשחק 36 דקות (מה שעלה לנו בכמה סלים קלים).
להביא מחליף לעמדות החוץ זו לא "מותרות" ובטח לא "לבקש צרות". אם לא תעשה את זה, אתה בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 18:04 
יובל, ברור שהקבוצה לא מושלמת ויש עוד הרבה בעיות. אז מה? לצורך העניין כמו שכתבת יש לנו בעיה בריבאונד (ובכלל במשחק הפנים), זה אומר שאתה רוצה להחליף את ג'וש אוונס?
לפעמים כשאתה מביא שחקן שלא מתאים זה עושה יותר נזק מתועלת. ואל תדאג, לא כל האוהדים של הפועל כדורסל חושבים כמוני, רק אלה שמבינים כדורסל.

פז, מתי כתבתי שזו מותרות להביא מחליף לעמדות החוץ? כל הדברים שכתבת בהודעה האחרונה אמרתי מיליון פעם כבר. חובה להחליף את קאונסיל.
אני ממש לא מבלבל בין סגנון לבין רמה. העניין הוא שרוב הגארדים הזרים באירופה הם יותר סקוררים וזה בפירוש לא מה שאנחנו צריכים.
מארדי קולינס היה רול פלייר באנ.בי.איי, באירופה הוא הרבה יותר קרוב להיות סקורר. הוא גם לא ממש מוביל כדור. גם גודס לא.
זה ממש לא אומר שלא הייתי רוצה לראות אותם בהפועל, אני רק אומר שדווקא בגלל הפוטנציאל הגבוה שלנו והכדורסל המצוין שאנחנו משחקים צריך לבחור שחקן בצורה נבונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 18:28 
קולינס הוא רכז "טהור" לכל דבר, גם מוביל כדור וגם פליימייקר ומה שתרצה. בקולג' הוא היה רכז, ארבע עונות ב-NBA הוא שיחק נטו כרכז, בדי ליג היה רכז. באשדוד הוא שיחק רוב הזמן ליד חג'ג' או גוני אז אז בגלל הגובה שלו הוא כביכול הוסב יותר לכנפיים ובגלל שהוא זר הוא מן הסתם היה צריך לתפקד יותר כסקורר. אבל מבחינת מי שהוא בתור שחקן לאורך כל הקריירה, אין יותר רכז ממנו.
וזה בדיוק, אגב, בדיוק הבלבול שאני מדבר עליו בין סגנון לבין רמה. קולינס שחקן מספיק טוב כדי לעשות 17 נקודות למשחק באשדוד אם הוא נדרש לזה, אבל מבחינת הסגנון הוא לחלוטין רול פלייר. גם גודס מספיק טוב כדי לעשות 15-16 נקודות למשחק בהפועל של שנה שעברה, אבל הוא לחלוטין רול פלייר (רכז הוא לא אבל נשפכו על זה מספיק מילים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל, ברור שהקבוצה לא מושלמת ויש עוד הרבה בעיות. אז מה? לצורך העניין כמו שכתבת יש לנו בעיה בריבאונד (ובכלל במשחק הפנים), זה אומר שאתה רוצה להחליף את ג'וש אוונס?
לפעמים כשאתה מביא שחקן שלא מתאים זה עושה יותר נזק מתועלת. ואל תדאג, לא כל האוהדים של הפועל כדורסל חושבים כמוני, רק אלה שמבינים כדורסל.

פז, מתי כתבתי שזו מותרות להביא מחליף לעמדות החוץ? כל הדברים שכתבת בהודעה האחרונה אמרתי מיליון פעם כבר. חובה להחליף את קאונסיל.
אני ממש לא מבלבל בין סגנון לבין רמה. העניין הוא שרוב הגארדים הזרים באירופה הם יותר סקוררים וזה בפירוש לא מה שאנחנו צריכים.
מארדי קולינס היה רול פלייר באנ.בי.איי, באירופה הוא הרבה יותר קרוב להיות סקורר. הוא גם לא ממש מוביל כדור. גם גודס לא.
זה ממש לא אומר שלא הייתי רוצה לראות אותם בהפועל, אני רק אומר שדווקא בגלל הפוטנציאל הגבוה שלנו והכדורסל המצוין שאנחנו משחקים צריך לבחור שחקן בצורה נבונה.

לא, אני לא רוצה להחליף את אוונס, שחקן שהערכתי אותו כמעט מהרגע הראשון כשהרוב פה קראו לו שחקן כדורעף ושלחו אותו הביתה. ועדיין אם היה אפשר להביא במקומו את דיימון סימפסון בלי שזה יעלה שקל נוסף הייתי עושה את זה תוך שנייה (ןלא שזה המצב, זו רק דוגמה היפותטית). הבעייה שלנו בריבאונד נובעת לא רק מהגבוהים שהשתפרו מאוד בנושא הזה במשחקים האחרונים אלא מזה שאין לנו ריבאונדר בעמדה 3. להביא את קולינס שהוא גארד של חמישה ריבאונדים לפחות במשחק ייתן לנו שדרוג בקטע הזה.

מה שאתה כותב על קולינס זה כבר ממש שטויות כי התפקיד הטבעי שלו זה רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 19:09 
יובל יש לנו לדעתי ריבאונדר מצוין בעמדה 3. אני לא בדקתי אבל אני חושב שלמתן יש מספר ריבאונדים לא נמוך בכלל יחסית לעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 19:23 
אני חושב שלכל קבוצה בליגה יהיו בעיות בריבאונד נגד מגדל. זה פחות העניין. קולינס או שחקן בסטייל שלו יכול להיות מושלם להפועל, השאלה כמה זמן יעבור עד שיהיה כאן אחד כזה. עשינו סיבוב ראשון מצוין, אנחנו רחוקים שני משחקים מגביע, עכשיו צריך לראות איך ממנפים מומנטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 19:36 
די מוזר שהויכוח הזה עדיין קיים אבל כנראה שזו תוצאה של התוצאות הטובות במחזורים האחרונים. קאונסיל מזמן לא צריך להיות פה. אפשר למצוא שחקן מספיק טוב שלא יפגע במרקם החברתי. אבל זה ארז בסופו של דבר...וכרגע אני מעדיף את היתרונות של ארז על החסרונות שלו. גם אם זה אומר להמשיך עם קאונסיל עד שהוא יחליט שהגיעו מים עד נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
יובל יש לנו לדעתי ריבאונדר מצוין בעמדה 3. אני לא בדקתי אבל אני חושב שלמתן יש מספר ריבאונדים לא נמוך בכלל יחסית לעמדה שלו.

מקום 38 בליגה, לא מאד יוצא דופן. המצטיינים שלנו בריבאונד הם ג'וש אוונס ו...קרלון בראון :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 20:05 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:

פעם ראשונה שאני שומע על אוהדים שלא רוצים את השחקנים הכי טובים שאפשר. רק בהפועל כדורסל אפשר לשמוע דברים כאלה.

:ROSE:
אני רק מחכה שמישהו יכתוב שלקאונסיל יש תרומה חשובה לאווירה הטובה בחדר ההלבשה ולכן לא צריך להחליף אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
שחרור שלו יכול לפרום את המרקם הקבוצתי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

יש לו 4.0 למשחק, לרביב וקרלון יש יותר. אין מה לעשות, הוא פורוורד נמוך ולא אתלטי ומול סמול פורוורדים זרים כמו דונטה, האניקט ואסברי זה חיסרון משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 20:23 
אין פה אחד שלא חושב שצריך להחליף את קאונסיל, הויכוח היחיד שיש פה הוא כמה זה קריטי ודחוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
עד לפני כמה שבועות כשפחות או יותר המטרה הייתה להישאר בליגה, אז זה היה קריטי ודחוף.
אם זאת עדיין המטרה, אז לא צריך למהר.
אם המטרה היא עכשיו לנסות לרוץ בצמרת, אז זה גם קריטי ודחוף. כי סטטיסטית מתישהו יהיה מומנטום שלילי, ואולי גם נסבול מפציעות. ואז עם עדיין נהיה עם קאונסיל זאת תהיה בעיה. כי נצטרך תוך זמן קצר להביא שחקן אחר, ועד שהוא ייכנס לעניינים יכול לקחת זמן. ובינתיים אנחנו נפסיד משחקים.

אז בקיצור אם המטרה שלנו לעשות כל מה שצריך כדי לרוץ בצמרת, אז צריך כמה שיותר מהר להחליף אותו. אם לא, אז לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 20:54 
הפועל כתב:
עד לפני כמה שבועות כשפחות או יותר המטרה הייתה להישאר בליגה, אז זה היה קריטי ודחוף.
אם זאת עדיין המטרה, אז לא צריך למהר.
אם המטרה היא עכשיו לנסות לרוץ בצמרת, אז זה גם קריטי ודחוף. כי סטטיסטית מתישהו יהיה מומנטום שלילי, ואולי גם נסבול מפציעות. ואז עם עדיין נהיה עם קאונסיל זאת תהיה בעיה. כי נצטרך תוך זמן קצר להביא שחקן אחר, ועד שהוא ייכנס לעניינים יכול לקחת זמן. ובינתיים אנחנו נפסיד משחקים.

אז בקיצור אם המטרה שלנו לעשות כל מה שצריך כדי לרוץ בצמרת, אז צריך כמה שיותר מהר להחליף אותו. אם לא, אז לא

מתן לא מסכים איתך לפי הראיון איתו אתמול ואם גם ארז לא מסכים איתך אז נאלץ פשוט לתת להם לקבל את ההחלטות כי תכלס אנחנו אוהדים והם אנשי מקצוע שעושים עבודה מדהימה עד עכשיו והרוויחו לפחות שנעזוב אותם בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: